*m*o*j*c*a*
|
trma a?? hja poznam to..naša vsak dan najde kej da lahk trmari..sej ne velik ampak.. in kok to zgleda??? neki hoče, ji ne rata, se mami še kej razjezi ona pa zatuli pa počepne in pol tak jok.. ma kaki jok..neko vpitje na silo.. tk da se ji mormo smejat..najbolj hecno je itak to, ker se tk razkuri da počepne.. faca je..navihana pa tk, da.. včasih se prou sprašujem al sem bla js taka, al moj.. sicer pa.. za vse bolančke..mi smo tut meli to drisko na tapeti že prejšnji teden..mala je zvečer dobila vročino, bruhala, zjutri pa še driska..pol vročine ni mela več..bruhala vsak dan vsaj enkrat če ne dvakrat..jedla nč kej..pila še kr..sem ji skoz tiščala čaj pa vodo ipd., sam da je pila..in je trajalo to kr 5 dni..no peti dan je blo mal boljš..je že mal več apetita mela, pol 6.dan se je pa komi za nazaj najedla.. no pol je pa še atiju dala mal te viroze, pa bratrančku pa stricu, pa še staremu atu, stari mami (tašči pa tastu)..tk da so vsi pokasirali..eni celo dvakrat..js sem k sreči izpadla (že trkam), čeprou sem sam čakala kdaj še mene kej napade.. dons sem pa še ekstra jezna na sneg, kot !! ressss! to je pa že čist too much!! vreme kot v sibiriji, že prou najeda sneg.. bla sem pa vseen pridna, pa šla v šolo, čeprou mi v teh razmerah ni dišalo..in kaj je blo pol?? kaj sem mela od tega? obutan avto.. sem že šla iz šole, pa je ena treščila vame, glih ko sem hotla speljat iz parkirišča na glavno cesto.. itak cela paf, zakaj se mi mora to dogajat..pol sem mela pa avte za sabo, pa sem hotla, da mi dajo tolk placa, da grem mal vzrvratno da bi šla vsaj nazaj na parkirišče se zmenit..in je bla za mano glih avtošola, pa mi tip neki maha, pa se pizdi..js sem itak mislila, da bo ona kr šla, ko me je treščila, ker nikol ne veš..pol me pride pa še ta tip napizdit nej speljem pa neki..sem mu rekla, da me je ženska pač treščila, in da ne morm kr tk it.. pa je full zaloputnil z vrati pa neki.. mislim, sej ni čudno da so eni taki vozniki, če so že inštuktorji nestrpni v vožnji.. no pol sem tk zrihtala, da smo se le dobile s tisto žensko, pa je pač rekla za neko šanso, da njen to popravi, pa da ona ve kako in kaj ker dela v zavarovalnici in nej se odločim..js itak nisem vedela kaj naj, avto ni moj.. pol mi je dala pa številko, pa rekla pač nej se z mojim zmenim..sem ga klicala pol, pa mu povedala, pa je še on popizdu nad mano, da zakaj nisem vseh podatkov vzela, pa kr neki.. čist sem bla obupana, kot da sem js vsega kriva.. no ko je videl, kaj je nastalo, je reku da hoče da gre to skoz zavarovalnico..pa sva klicala žensko nazaj in je rekla, da to bo zdej težk, ker nismo prej nč napisali, čeprou prej je rekla nej se pač odločiva.. pol sem se pa pr agentki pozanimala, pa je rekla, da se vse še da zrihtat, pa da ni res da bi mogla takoj..jutr mora zdej moj njenega moža poklicat, pa nej sam da končno besedo..itak mi je najbolj v interesu da to popraviva, in da ne gre iz najinega žepa, če nisva kriva.. sam tk..čist me je vrglo tole..jezna na vse skup..ker so se vsi spravli name.. pa taka smola no..ceste pa take, da sem komi do doma pripeljala..cela nervozna, pa prou adijo sem bla, ko sem pogruntala, da sem tk dauč od doma, pol pa po takih cestah peljat se.. mal sem se morala skašljat, ker mi je še zdej bed.. moj itak dela..js pa sam upam, da mi tale mesec mine brez še kakih takšnih izpadov, če ne bom šla predčasno rodit..ker me sam nervira zdej tole, ker skoz študiram na ta avto..