Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:43:09
|
|
|
|
sonček33
|
o si ti za hece če bi bla poročena se takoj loč ah kje pa, če bi ga zdej v tem stanju lepo prosila, bi ti ustregel....greva stavit? Kva kuhaš?? a se ti hecaš? Burek sem naredila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:43:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Ti Plohca ne se hecat z mano, sem lih prou razkurjena dons
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:44:08
|
|
|
|
Hijacinta
|
Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:44:10
|
|
|
|
sonček33
|
Hijacinta, a ti veš, da so men hijacinte skor tanartalepš rožce?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:44:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 o si ti za hece če bi bla poročena se takoj loč ah kje pa, če bi ga zdej v tem stanju lepo prosila, bi ti ustregel....greva stavit? Kva kuhaš?? a se ti hecaš? Burek sem naredila a slučajn sirovha???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:44:50
|
|
|
|
sonček33
|
ja plohca a veš da res
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:45:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo. no super sam ure so pa res hm..pozne...sam nč ne moreš...še hujše je če delaš sobote in po možnosti nedelje...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:45:15
|
|
|
|
Hijacinta
|
Hijacinta, a ti veš, da so men hijacinte skor tanartalepš rožce? A res?! Men tud.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:45:24
|
|
|
|
sonček33
|
hijacinta ..ojej tole je pa res dolga...a da bi po 4 ure delala?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:46:06
|
|
|
|
sonček33
|
A res?! Men tud. ja, skor logično
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:46:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja plohca a veš da res ma ne me hecat.....obožujem ga...zdele če ne bi zuni pihal k sto matr...če ne bi blo mrz k svinja...ma pridem na burek
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:47:11
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A res?! Men tud. ja, skor logično grem cunje dat prat, če ne se bom zasedela in zaklepetala klele pol pa prec pridem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:47:17
|
|
|
|
sonček33
|
ma ne me hecat.....obožujem ga...zdele če ne bi zuni pihal k sto matr...če ne bi blo mrz k svinja...ma pridem na burek in jaz bi ti ga z veseljem postregla pa še mal "svizec zavije burek v folijo" za domov dala ... za ponoč, če te prime lakota...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:48:07
|
|
|
|
Hijacinta
|
hijacinta ..ojej tole je pa res dolga...a da bi po 4 ure delala? Ne 4 ne bo šlo čez, že zaradi službe. Sicer uradno ti morajo dovolt, sam v resnici pa žal ni tako. Pa še finančno ne bi šlo najboljš skoz. Bi delala 7 ur, moj bi ga potem vozil v vrtec, jaz pa pobirala malo čez 3, tko da sva potem že pred pol 4 doma,. Se pozna ker se izognem gužvi, pa kljub temu da ena urca ni veliko se kar pozna. (Sem neki časa delala od 7-3).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:48:17
|
|
|
|
sonček33
|
yelci, kuku...daj se kaj javi. Ste ok? marta, kako sta vidva s Tinejem?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:49:33
|
|
|
|
sonček33
|
Ne 4 ne bo šlo čez, že zaradi službe. Sicer uradno ti morajo dovolt, sam v resnici pa žal ni tako. Pa še finančno ne bi šlo najboljš skoz. Bi delala 7 ur, moj bi ga potem vozil v vrtec, jaz pa pobirala malo čez 3, tko da sva potem že pred pol 4 doma,. Se pozna ker se izognem gužvi, pa kljub temu da ena urca ni veliko se kar pozna. (Sem neki časa delala od 7-3). sigurno se pozna... to bi bilo super..fajn se zmenite
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:51:36
|
|
|
|
Hijacinta
|
Jst bi tud burek , Soncek mi skomine delaš.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:53:04
|
|
|
|
sonček33
|
Hijacinta, pridi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 19:58:10
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo. no super sam ure so pa res hm..pozne...sam nč ne moreš...še hujše je če delaš sobote in po možnosti nedelje... kako to mislis pozne a ni to normalen delavnik meni se zdej ni jasno kako pridem po jana v vrtec ob 4.10 in je samo se on pa ena puncka tam? kako starsi tako zgodaj pridejo iz sluzbe? pa jih ne pripeljejo pred osmo v vrtec...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:03:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 yelci, kuku...daj se kaj javi. Ste ok? marta, kako sta vidva s Tinejem? Manj pleničk in wc papirja že porabimo. Drugače pa jaz kašljam ko nora (me že ful pljuča bolijo ), Tineju sem pa danes 2x dala Calpol, ker je bil čisto bogi in je imel čez 39 vročine. Bolj malo je (še dobro da ima zalogo ), ampak HB veliko pije. V glavnem - ni rožnato, ampak bo že počasi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:05:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo. no super sam ure so pa res hm..pozne...sam nč ne moreš...še hujše je če delaš sobote in po možnosti nedelje... kako to mislis pozne a ni to normalen delavnik meni se zdej ni jasno kako pridem po jana v vrtec ob 4.10 in je samo se on pa ena puncka tam? kako starsi tako zgodaj pridejo iz sluzbe? pa jih ne pripeljejo pred osmo v vrtec... Jaz mislim, da gre tisti ponj ko prej zaključi (in verjetno zjutraj zgodaj začne) ali pa babice in dedki.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:14:09
|
|
|
|
Hijacinta
|
kako to mislis pozne a ni to normalen delavnik user posted image user posted image meni se zdej ni jasno kako pridem po jana v vrtec ob 4.10 in je samo se on pa ena puncka tam? kako starsi tako zgodaj pridejo iz sluzbe? pa jih ne pripeljejo pred osmo v vrtec... Seveda je to normalno, samo meni tudi ni jasno kako to da ko pridem po Erika malo čez tri tam ni nobenega več. Pri nama je tako, da ga moj pelje v vrtec, jaz pa pridem iskat. Če pa pridem 15 čez 4, mi nobenega več, zato pa sem začela razmišljz o krajšem delavniku.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:15:34
|
|
|
|
Hijacinta
|
Marta super da ste že bolje. Sonček bom po Plohco skočila pa prideva
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:16:55
|
|
|
|
kiara24
|
čer, no jaz nimam nič časa bit za RRjem ko je kLara doma, ker sva skoz skupaj in se igrava pa to..... in sem nado,estila mal manjkajoči čas, ko nisem mogla bit tolkz njo. Je pa veliko bolje, malo še smrka in kašlja vročine HB ni več. Ima pa po telesu po hrbtu in trebuščku pikice rdeče. ali je to mogoče od vročine ali je to 6 .bolezen. Nekaj ste že pisale o tem pa se ne morem spomnit, kako je že. No čestitke vsem ki pišete dipolmo. pridne ste. Pa vsem bolančkom naj se čimprej pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:43:23
|
|
|
|
krtekxx
|
Je pa veliko bolje, malo še smrka in kašlja vročine HB ni več. Ima pa po telesu po hrbtu in trebuščku pikice rdeče. ali je to mogoče od vročine ali je to 6 .bolezen. Nekaj ste že pisale o tem pa se ne morem spomnit, kako je že. To (žal) še ni bila 6.otroška bolezen temveč ena viroza - za viroze je pri nekaterih otrokih značilno, da se pojavijo pikice ko vročina pade. A naj se jutri zjutraj peljem v Lj če bo sneg ali naj raje ostanem doma?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.