![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:44:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo. no super sam ure so pa res hm..pozne...sam nč ne moreš...še hujše je če delaš sobote in po možnosti nedelje... kako to mislis pozne a ni to normalen delavnik meni se zdej ni jasno kako pridem po jana v vrtec ob 4.10 in je samo se on pa ena puncka tam? kako starsi tako zgodaj pridejo iz sluzbe? pa jih ne pripeljejo pred osmo v vrtec... ja to je normalni delavnik ampak je pozen a ni? Sploh če si kje v lj, v centru in da imaš še ful vožne do vrtca pa potem do doma...pol pa računej kolk ti od dneva ostane....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:44:44
|
|
|
|
kiara24
|
Evo sem vaš šla mal brat za nazaj. Mojca- a logistika.... pol bi bila pa prava za v moje bivše podjetje. Marta- lepo da ste že bolje, me veseli. Hijacinta- upam, da se ti uspe zmeniti v službo, za ustrezen delovnik. NO ste jo že vse stegnile,s pat očitno al pa TV gledat. Jaz grem tud kavč peglat, ker sem čist boga, sam še vročina mi fali pa sem tam, vse mam zabit dol . To je vse kar sem se spomnila, kometirat. Ja pa šenak vam moram povedat mi mamo pa zg. 4 zunaj in to je čudno ker 3 š ni. Ali ima katera podeoben primer?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:46:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Evo sem vaš šla mal brat za nazaj. Mojca- a logistika.... pol bi bila pa prava za v moje bivše podjetje. Marta- lepo da ste že bolje, me veseli. Hijacinta- upam, da se ti uspe zmeniti v službo, za ustrezen delovnik. NO ste jo že vse stegnile,s pat očitno al pa TV gledat. Jaz grem tud kavč peglat, ker sem čist boga, sam še vročina mi fali pa sem tam, vse mam zabit dol . To je vse kar sem se spomnila, kometirat. Ja pa šenak vam moram povedat mi mamo pa zg. 4 zunaj in to je čudno ker 3 š ni. Ali ima katera podeoben primer? ja naša nima nobene trojke ima pa eno 4-ko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:47:27
|
|
|
|
kiara24
|
krtekxx- hval za info. Saj sem šla brat, malo o 6 bolezni. Ja sej jo bom kar v vartsvo peljala, ker je ok. Včeraj ni imela več tolk vročine danes pa sploh nič. Pa enkrat je šla spat.... včeraj in v nedlejo pa dvkatat in je spala enkart eno uro pol pa še za 3 ure, sploh nisemmogla vrjet.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:47:38
|
|
|
|
Ulla80
|
ja to je normalni delavnik ampak je pozen a ni? joj, men je to grozn za nas tule bogu za leđima je normaln delavnik od 6ih do 14ih čeprov cev svet že ne dela več tko, sam kle je pa to normalno...men se sfuzla, dab mogla ob 17ih hodit domov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:48:41
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- Joj pol je pa isto kot pri nas, a ni to čuden
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:48:53
|
|
|
|
Ulla80
|
Ja pa šenak vam moram povedat mi mamo pa zg. 4 zunaj in to je čudno ker 3 š ni. Ali ima katera podeoben primer? ja načeloma prej zrastejo štirice kot trojke. sej je logično - otrok v tem obdobju že fejst potrbuje kotne zobe za mletje hrane
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:50:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Ja pa šenak vam moram povedat mi mamo pa zg. 4 zunaj in to je čudno ker 3 š ni. Ali ima katera podeoben primer? ja načeloma prej zrastejo štirice kot trojke. sej je logično - otrok v tem obdobju že fejst potrbuje kotne zobe za mletje hrane no kul..pol pa jutr kuj baso v roke al pa šnicl
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:51:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ja to je normalni delavnik ampak je pozen a ni? joj, men je to grozn za nas tule bogu za leđima je normaln delavnik od 6ih do 14ih čeprov cev svet že ne dela več tko, sam kle je pa to normalno...men se sfuzla, dab mogla ob 17ih hodit domov no to je super...bogu za leđima je fajn sam če je plača OK pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:57:04
|
|
|
|
kiara24
|
ulla- dobr da mamo tebe da nam kaj takega poveš jaz nisem vedela jaz sem čakala 3 da pridejo na plano.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 20:57:11
|
|
|
|
khurde
|
tko... vpisujem dete v vrtec na tri konce, v štiri programe, pa na konc ne bom nič dobila. edin tri pike več pri vpisu za zavrnjene otroke v naslednjem letu o delavnikih pa ne bi. men je to totalno nečloveško do družin. sej je fajn, dokler nimaš mulcev, pol pa nekak ne več. aja. sonček, jaz bi tut burek pa polpete sem delala tako iz rjave kot zelene leče. sem se prej spomnila, da si spraševala. zdej se grem pa sama seb na kavč smilit, sam razlog moram še najti al pa če kr kakšno skripto za faks odprem, pa bo urejeno krtekxx, doma bod pa smučat pejt
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2010 21:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 21:07:04
|
|
|
|
sonček33
|
A naj se jutri zjutraj peljem v Lj če bo sneg ali naj raje ostanem doma? To ni resno vpr, kajne?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.3.2010 22:18:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: učeri se je zgleda meta patrika nagledala...in danes je čiiist nora že cel dan po štengah gor po štengah dol. pa gor pa dol pa gor pa dol in to s tako hitrostjo, da ne morš verjet...zdele je po kuhni stoje "vozila" svoj stolček, sem pa ke pa gor pa dol, no ni hodila, tekla je...kva se ji je pa danes "utrgal" in vsi smo ostal odprtih ust...ta naš mirni otrok u glavnem še bova pršli, ker jo je tko fajn gledat ko se kaj novega nauči vi2 kr pridta, velkom naš ima pa tako buško, pa ne vprašaj kaj je počel:( hijacinta, držim pesti za krajši delovnik. Kako kaj plesen, ste se česa dobrega domislili? Sem bila na sejmu dom, pa imam neke prospekte. Če boš kaj rabila. krtexx doma ostan, kaj boš lezla v Lj oj niia, kako ste? Kiara, pri 6 je vročina ene 4 dni, pol se pa dete fajn shladi:( šele potem se pojavijo pikice. Khurde, držim pesti za vrtec. Kako je z isinim učkom?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 6:48:08
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro... kdor rano rani, rano dan zaj.... Grem dewat!! Lep dan!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 6:49:36
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, pa sem le v Lj. Za smučat pa danes ni glih no... Štirice: meni se tudi zdi, da ima ful velike rdeče bunke tam, kjer morajo priti ven.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 7:46:22
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Oj, pa sem le v Lj. Za smučat pa danes ni glih no... a dej dej, men se pa včas tak ekstremist zdiš, da se ne bi čudila jancci, pozitivna jutranja misel, a? zvezdica, v redu je, hvala. mal ji še kakšna solzica priteče, pa še to ne velikokrat. ni imela pa nič gnojno ali pa skup zlepljeno ipd., sam solzice. očitno sem jo prepihala na sobotnem vetru in je bilo v nedeljo pol najhuje. sva pa že dva dni not, greva kam z avtom, do kakšne prababi, da se nama ne spelje bit non stop doma, sam zunaj pa ne hodi. kaj je pa patrik spet ušpičil? ploha, a tok aktivna je meta ratala? lep dan, pa ena kava za vse
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 8:38:46
|
|
|
|
krtekxx
|
Jancci, sva pa časovno usklajene. Khurde, jaz sem totalen pusi proti mojim kolegom in kolegicam... Trenutno razmišljam, da bi šla maja za 3 dni na eno službeno pot. Srce pravi, da ne smem in moram ostati doma, možgani pa pravijo, da nujno rabijo malo hrane.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 8:59:17
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, no jaz sem Klaro peljal v varstvo, ker je čisto kul bila danes. In ko sem jo tja pripeljala se je semjala,.... sem tolk vesela. Upam, da bo sedaj kul in da ne bo več joka, ko jo oddam tja. Dugače grem pa v KR, ker grem plačat dopust, še pol nama pol ostane ,ga morva čimprej plačat, da ne bo potrebno še na to misliti, pol. Kako naj Klaro pirpravim, da bo zjutraj preden gre v vartsvo kaj pojedla? Ker v varstvu fruštka ne je, ne vem zakaj ne.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 10:12:03
|
|
|
|
krtekxx
|
Kako naj Klaro pirpravim, da bo zjutraj preden gre v vartsvo kaj pojedla? Ker v varstvu fruštka ne je, ne vem zakaj ne. Enim pač zjutraj ni da bi jedli. Naša tudi ne je prav veliko zjutraj, šele ob enih 10h začne zares.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 10:39:37
|
|
|
|
farfala
|
Oj Moj Samek ima pa še vedno drisko pa zvečer je imel tud malo vročine in nič apetita, vse ven pljune. Pokašljuje že tud nekaj časa. Ne vem, a naj ga grem pokazat P? Sneg - za znoret!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 10:46:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Oj Moj Samek ima pa še vedno drisko pa zvečer je imel tud malo vročine in nič apetita, vse ven pljune. Pokašljuje že tud nekaj časa. Ne vem, a naj ga grem pokazat P? Sneg - za znoret!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem jo poklicala včeraj (pediatrinjo mislim) pa je rekla, da ga nima smisla vozit...povedala sem da je parkrat bruhal, da je imal 3 dni drisko, ko se je ta malo pomirila je pa zakuhal (okrog 39) in že 14 dni kašlja in da imam jaz enake znake pa je rekla, da naj samo dovolj pije, ponujati lahko hrano (izogibati se masntemu, sladkemu in mleku), kakšen linex, če je potrebno. Za lažje izkašljevanje pa Prospan. V glavnem rota razsaja sto na uro in HB, da je Tinej cepljen, ker drugače bi bil pa zdaj res bogi. Smo pa okužili še enega prijatelja pri katerem smo bili konec tedna na obisku pa mamo (ki ga je v pon čuvala) in ona naprej njenega partnerja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 10:47:28
|
|
|
|
marta82
|
In ja, SNEG JE ZA ZNORET!!!!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 10:59:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
glavnem rota razsaja sto na uro in HB, da je Tinej cepljen, ker drugače bi bil pa zdaj res bogi. Smo pa okužili še enega prijatelja pri katerem smo bili konec tedna na obisku pa mamo (ki ga je v pon čuvala) in ona naprej njenega partnerja. user posted image torej ste bacilonosci Sam da ste bolje, kar se driske tiče. Za vročinpo pa počakat ko bo treba pa zbijat. Samo... zate pa
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.3.2010 11:23:35
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Marta se strinjam s tabo...tud jaz mam že snega čez glavo Komaj čakam na pomlad. Spali smo vredu. Ob polnoči se je zbudila in ob 4 zjutraj potem pa je spala do 7. Super noč za nas. Tudi sitna ni več tako zelo. Vročine tudi nima več. Malo še kašlja, pa pikice je dobila po trebuščeku in malo po hrbtu Najki super da si boljše Mojca mogoče imaš kakega znanca ali prijatelja, ki dela v kaki firmi in ti lahko zrihta, da ti pomagajo...jaz sem na tak način prišla zraven Vrtec: tudi pri nas jih gre večinoma domov nekaj čez 2. Naš pa je v vrtcu od 8-2. No malo pred 8 ga peljem, da pride na zajtrk, potem pa grem ob 2 po njega. Je pa res kar veliko babic in dedkov, ki hodijo po vnuke. kiara tudi Daša je te dni dobila štirke, trojke pa so tik pred tem da ven pokukajo khurde hvala za kavo...si mi lušte nardila in si morem hitro it nardit en kapučino. Zdaj pa grem nazaj delat...bilance Vsem bolančkom
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.