khurde
|
Ojla farfala, luštna poba maš yelci, bogi revež. pa to so ti rekli, da paničariš a kaj tko, skor prebolela un smrtni prehlad s katerim me je moj okužil sam v blažji obliki,verjetno narejeni posebej za ženske isa je k sreči ostala pri dvodnevnem prozornem smrklju, upam, da bo tko še naprej sploh nimam idej za kuhanje zanjo. ker zdaj meni ful solate pašejo, pa pač bolj tko, zelenjava, ko so topli dnevi. in moram mal preštudirat, kaj bi njej dala. k sreči je postala navdušena nad paradižnikom, k ga prej ni marala in veselo je makarone z omako vlečem nas z druge strani. evo, pogrešam našo aktivnost se mi zdi, da je tak začaran krog. pridem gor, nič novega, pol tut jaz nič ne napišem in pride katera druga gor, tudi zanjo nič novega, tudi ona nič ne napiše in smo tu gospodična spi, jaz kuham. bili v kranju, sem ji kupila nekaj bolj poletnih/spomladanskih zadev tam v qlandii. luštn shopping center imate, skoraj prazno zjutraj ob desetih. k btc mi ne leži ravno zarad gužve, tu je pa kr fajn aja. bejbe, če se vam da, mal tole širite naokoli www.pikica.si, punci zbirata za dvigalo. tu je pa še "njuna zgodba" http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/klub/iskrica_nedeljskega/1042353812 pa jutri gre moja mami na operacijo, držite pesti. danes so jo sprejeli, jutri ima. je sicer nekaj prehlajena in vročino je imela dva dni nazaj, ta viroza al karkol je v zraku, pa mi še sporoči, če bo vse ok za jutri