|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
16.4.2010 20:51:23   
Zvezdica
čer user posted image

no povejte kaj kej delate. Jast sem bilj pozno jedla ....itak tortilje user posted image user posted image user posted image

Pa z mojim se mal grdo gledava...ker sva se šla kdo bo posesal. Mislim, kot da jast nič ne delam in imam cel dan fraj. če bi šla kam v "tapravo" službo bi bilo pa drugače. Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image

Marta.... žal mi je da si nehala delat. upam,. da najdeš kaj še boljšega kot je to.

Sonči kukuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.4.2010 20:53:32   
kiara24
Čer,

ja a spet ni noben več, zdej pa vse pštrajkate zadnje čase. Bom pa še jaz začelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Spet smo bili cel dan zunaj in uživali, Klari smo končno sestavili hiško in je sploh ne premkneš ven iz njeuser posted image , pa ko je na trikolesniku tudi ful uživa.

Zvečer sem šla spet teč, ampak imam danes malo musklfibra od včeraj, pa je bilo bolj švoh, no ampak važno da je bilo. A ne punce?

Farfala- ja tak je pač moj poklic, meni domišljije ne manjka, saj nekaj slikic je objavlenih na FBju, pa še boljo. Glej najboljša varinataj je pol takole da si popiliš noht v obliki konice prsta, pa nohtki ne smejo biti preveč dolgi, če hočeš njihov videz zmanjšati ,alhko narediš malo prevare z laki, če se sama lakira si jih nalakriaj tako da imaš ob starni črte ki so nenalakriane, lahko pa poizkuiš z francosko, čet ir ata narest. Ja laki naj bbodo temnejše barve. Za še boljši nasvet pa bi mogla videti tvoje rokeuser posted image

Ploha- piši, piš diplomo, da ne boš prej rodilauser posted image

Takole grem pod tuš, pol pa na kavč, je bil naporen dan za menoj.

Lepo mirno nočko vam želim.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.4.2010 21:03:04   
Zvezdica
Zvečer sem šla spet teč, ampak imam danes malo musklfibra od včeraj, pa je bilo bolj švoh, no ampak važno da je bilo. A ne punce?

pridna.

pa kako velika je klara, že prava punca:)

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 21:05:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.4.2010 21:10:10   
sonček33
Ma jaz sem slabe volje. En tak dan pač. Milsim ne dan, večer. Lovro je zadnje dni ob večerih tako tečen. Prav nič mu ni prav. jaz pa dajem vse od sebe. Izmučena.

En Q: Ugotavljam, da Lovro dobiva na nogicah grozne nohte. Mal rumenkaste, pa ne čist ravne. najprej je bil to samo en noht, zdaj so že štirje. Kaj bi lahko bilo?
Me skrbi, ker spremembe na nohtih so lahko povezane z boleznimi. Me skrbi. Ta teden ga peljem pokazat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 21:20:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.4.2010 21:21:26   
Zvezdica
En Q: Ugotavljam, da Lovro dobiva na nogicah grozne nohte. Mal rumenkaste, pa ne čist ravne. najprej je bil to samo en noht, zdaj so že štirje. Kaj bi lahko bilo?

enako pri nas, no prej trda koža na palcu. in povezujem s temi copatki, ker tko hecno dela s prstki. Zdaj mu dajeg gor sam superfit in se mi zdi da je malček bolje.

tećnoba, tudi pri nas, je prisesan name. NORO! včasih sem tolk zbita zarad tega:(

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 21:26:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.4.2010 21:30:49   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

tećnoba, tudi pri nas, je prisesan name. NORO! včasih sem tolk zbita zarad tega:(

enako pri nas, ne samo zvečer, kar cel danuser posted image , kar nekaj cvili cel dan, grize, se na tla meče, joka....user posted image

za nohte pa nimam pojma

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.4.2010 21:37:08   
sonček33
punce hvala
človek si kar malo oddahne, ko prebere, da ni samo pri nas tako ...pa ne me narobe razumet ...

niia, nisem še nič vprašala, bom pa, hvala

jutri imamo čistilno akcijo s šolo 2 urci, pol pa nekam na sončka, če bo .... cel teden so obljubljali lep vikend, zdaj pa pravijo da bo dež v nedeljo ...mi bi pa šli v ZOO ...eh ...se bomo pa štrudlali doma ...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.4.2010 21:43:05   
sonček33
zvezdica, joj jaz bi tudi tortilje ... glede kil ..a veš, da jaz tudi ne morem spravit tistih 4+, ki sem jih dobila v času obeh postopkov ...do prednpsečniške teže sem prišla 3 mesece po rojstvu ... no, potem sem dobila nazaj spet 4 kg...tako da sem v bistvu na +8. Katastrofa. Še dobro, da ne maram morjauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.4.2010 21:49:40   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica, joj jaz bi tudi tortilje ... glede kil ..a veš, da jaz tudi ne morem spravit tistih 4+, ki sem jih dobila v času obeh postopkov ...do prednpsečniške teže sem prišla 3 mesece po rojstvu ... no, potem sem dobila nazaj spet 4 kg...tako da sem v bistvu na +8. Katastrofa. Še dobro, da ne maram morjauser posted image

meni je rekla ena zdravnica, da je šit teh hormonov napihnjenost, ki ostane user posted image pol sem pa še tist progesteron jemala do 25 t in se redila k nora. potem po sem nehala so se kg kar ustavili. Niti grama se nisem zredila. Potem na koncu sem imela dabroston in spet dobivala kg . 

grem pod tuš. Pridem pol še čvekat.

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Zdaj mu dajeg gor sam superfit in se mi zdi da je malček bolje.

Mi imamo tudi zdaj copatke superfit v vrtcu in so res fajn, doma pa nogavičke.

men je naš tolk hecen v teh copatkih, mu pravimo kopitljačekuser posted image

enako pri nas, ne samo zvečer, kar cel danuser posted image , kar nekaj cvili cel dan, grize, se na tla meče, joka....user posted image

ENAKO! Ampak res. Ko ga imam v naročju se tako vrže nazaj, da sva 1x oba padlauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.4.2010 21:56:17   
farfala

ENAKO! Ampak res. Ko ga imam v naročju se tako vrže nazaj, da sva 1x oba padlauser posted image

ojojojuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.4.2010 22:43:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ojojojuser posted image

ja mali je res močan. včeraj me je z avtkom po hrbtu in mam prav modrico. Očitno se kar ravsajo v vrtcuuser posted image

1Q -  meni spet zastaja voda. Morda katera pozna kako rešitev?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.4.2010 7:35:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz sem v treh letih postopkov spravila gor 10 trdovratnih kil. Tiste nosečniške so šle brez problema dol, tele od postopkov pa kar vztrajajo (še cca. šest jih je viška).user posted image Pa večina okrog trebuha in bokov.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.4.2010 7:39:59   
marta82
Tinej je v četrtek tako padel in se udaril v stol, da je imel tako buško, ko je jaz še nisem videla. Ogromno, plavo.user posted image Pa nastala je v trenutku, ko sem ga dvignila v naročje je bila že tam. Sem namazala z margarino in naslednji dan je bila že manjša, plavica je pa ostala.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.4.2010 7:55:43   
Zvezdica
Jaz sem v treh letih postopkov spravila gor 10 trdovratnih kil. Tiste nosečniške so šle brez problema dol, tele od postopkov pa kar vztrajajo (še cca. šest jih je viška).user posted image Pa večina okrog trebuha in bokov.user posted image

jast v enem postopku tolikouser posted image , po moje da sem imela tud lažjo obliko hiperce,  ampak kg so ostali (trebuh boki).

Zdaj sem se odločila, da začnem spet teči. In plavat. pa kako bolj restritivno preharno (ne mislim diet) ampak le to da jem do doleočene ure (pa čimmanj predelanih živil).

Tineju za buškouser posted image

Naš je popraskan, potolčen, rokeice, nogice vse plavouser posted image , on skoz pada, se kam zaletava, divja, pleza. Hudo me je utrudil tale naš mali.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.4.2010 10:28:19   
*m*o*j*c*a*
punce živjo!user posted image

vsem najlepša hvala za čestitke..midva sva že doma pri atiju in starejši sestrici..user posted image user posted image na hitr se mal javljam tolk da obudim stike s forumom..user posted image

pa slikca mojega pikecauser posted image
user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.4.2010 10:35:27   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

punce živjo!user posted image

vsem najlepša hvala za čestitke..midva sva že doma pri atiju in starejši sestrici..user posted image user posted image na hitr se mal javljam tolk da obudim stike s forumom..user posted image

pa slikca mojega pikecauser posted image
user posted image

mojca ČESTITKE...kok je lepiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko lepih trenutkov vsem skupaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.4.2010 11:14:12   
marta82
Luškan pikec.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.4.2010 11:15:20   
Ploha
mojca: viiiii user posted image čestitke! user posted image

x*y*z: čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.4.2010 12:32:00   
ronja
Samo povem, da smo še žive in da nisem pozabla na vas, samo nekak sem zdaj v službi (no, ne trenutno, ampak na splošno) in enostavno zmanjka časa, pa rr ni ravno visoko na prioritetni lestviciuser posted image .
kaj počnem? z malima se ukvarjam, delam, ustvarjam,... se učim kaj novega, to bo to;)

koliko vas zdaj že pričakuje ponovno?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.4.2010 13:18:58   
*x*y*z*
Farfala, Kiara, Nina, Jannci, Niia, Ploha hvala za čestitke

M*o*j*c*a čestitke za malega korenjaka user posted image user posted image user posted image

Jst sem se v prvi nosečnosti zredila za več kot 20kg, prej sem bila kar suha, ostalo mi jih je kljub dojenju še 8, pa napihnjen trebuh imam, k sem prej imela luknjo, sem se prav bala poletja, no zdej me ne skrbi več, pa tudi redim se še ne. Nosim pa že skoraj dve leti same nosečniške cunje, pa raztegljive trenerke, ostale cunje bom pa kar na dražbo dala, ker zgleda da bojo prej iz mode šle kot pa jih bom jaz oblekla.

Zvezdica - ne vem kako misliš da ti zastaja voda, vem pa da čaj iz koprive čisti vodo iz telesa

Sonček - za nohte ne bi vedela, bi pa šla pokazat, lahko mu manjka kak vitamin, mogoče ga čevlji tiščijo - samo ugibam

Kiara - lepotičko imaš in tudi lepo ustvarjaš...

A vašim otokom tudi tako počasi hodijo štirke ven? Naš ima že dva meseca vse otečeno (štiri štirke in dve trojke), pa belo je videt, do zdaj pa je šele ena štirica pokukala ven. Nikamor se ne premakne...

Lep vikend, mi smo prejšnjo nedeljo bli v Zoo Lignano, jutri pa gremo v Lipico na Čarobni dan... če bo vreme

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.4.2010 13:20:01   
sonček33
**** - a v lignanu je fajn zoo?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.4.2010 13:24:45   
kiara24
Mojca- wiiiiiiiii kolk je cortiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?