khurde
|
zvezdica, sonček, je v redu, hvala. zdaj je že doma, čez 10 dni dobi izvide bezgavk, pol pa naprej. sej res, ti maš počitnice se boš lah mal bolj javljala trebuh... ma moj je nekak še nikakav če primerjam ogromnega, ki sem ga imela pri isi... res še če bi imela oprijeto majico, bi izgledalo kot da sem "samo" porejena (no, ajde, za to bi ga morala tut mal not držat )... se vidi, da mi totalno druga hrana paše in ne vem, če jem po sedmi, mi je ali slabo po tem in večinoma letim na wc (pa drugače mi ni bilo nič slabo) ali pa se zbudim sredi noči z nenormalno zgago in vsebino želodca v ustih pri isi sem pa nujno mogla kaj konkretnega ob deset_ih zvečer pojesti, pico, sendvič, whatever, drugače bi lih od lakote umrla, ko bi čakala jutro mal mi je čudno vse skupi, taka razlika ploha, super za opremo!!! krtekxx, lepo se imejte na dopustu marta, moj mi že cel dan govori o živalskem vrtu... da bi šli jutri itd. ... mogoče se pa vidimo, jaz sem neki bolj za ne, k grem raje med tednom partibrejker kiara, isa tut malo manj je. pač, en obdobje ful, drug obdobje manj. a so vaši tut eni majhni fehtarji? kar se hrane tiče? mislim, ta moja žverca, vedno ko stojim pri pultu in kaj za jest pripravljam, se steguje gor in vpije "na, na, na" (to moram jaz reči in ji neki dat za grickat in ni šans, da počaka, ker začne kar z nogami cepetati in izgleda ko najbolj lačen otrok na svetu. mora vsaj kak kos suhega sadja dobit ali un svoj rižev vafelj. al pa vpije "abu, abu, abu" in ji moram jabuk narezat
< Sporočilo je popravil khurde -- 23.4.2010 21:06:31 >