|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
23.4.2010 19:09:09   
sonček33
Tako, zdaj pa en teden počitnic. Paše.

LOvrek je šel danes že ob 18.15 spat..upam, da se kaj ne kuha, ker je bil tako zaspan.

Jutri imamo piknik s prijatelji.
V nedeljo jo bo treba pa nekam mahnit.
Moj bo drug teden cel teden delal po cele dneve, tako da bova s sončkom sama.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.4.2010 19:10:30   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

sam pozdravim in povem, da mam spet gnojno angino, vnetje ušes in še kaj.  Pa ospen 1500:(

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.4.2010 19:11:43   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tako, zdaj pa en teden počitnic. Paše.

LOvrek je šel danes že ob 18.15 spat..upam, da se kaj ne kuha, ker je bil tako zaspan.

Jutri imamo piknik s prijatelji.
V nedeljo jo bo treba pa nekam mahnit.

Mi gremo pa jutri v ZOO v Lj - nas je mami povabila na izlet.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.4.2010 19:12:40   
sonček33
Mi gremo pa jutri v ZOO v Lj - nas je mami povabila na izlet.

Marta, mi se odpravljamo  v ZOO že cel emsec, pa je čist vsak vikend slabo vreme. Morda pa nam v nedeljo uspe.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.4.2010 20:04:55   
kiara24
čer,

mi že spimo, cel dan smo bili od doma, jazs kolegico v LJ, klara v varstvu, moj v Zagrebu, pol pa sva šle midve s KLaro do mojih staršev ker sta prišla iz dopusta....

Klara ima zadnje čase zelo slab apetit, ful malo je. Ne vem zakaj.

PLoha- super za kuhinjo, super za kopalnico.... in vse ostale stavri.

Krtekxx- uživajte na morju....

Zvzedica- ja boga, upam, da se čimprej pozdraviš....user posted image

Uživajte, grem psa peljat ven. pol pa kak film pogledat....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.4.2010 21:05:54   
khurde
zvezdica, user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, je v redu, hvala. zdaj je že doma, čez 10 dni dobi izvide bezgavk, pol pa naprej. sej res, ti maš počitnice user posted image  se boš lah mal bolj javljala user posted image  trebuh... ma moj je nekak še nikakav user posted image  če primerjam ogromnega, ki sem ga imela pri isi... res user posted image  še če bi imela oprijeto majico, bi izgledalo kot da sem "samo" porejena (no, ajde, za to bi ga morala tut mal not držat user posted image )...

se vidi, da mi totalno druga hrana paše in ne vem, če jem po sedmi, mi je ali slabo po tem in večinoma letim na wc (pa drugače mi ni bilo nič slabo) ali pa se zbudim sredi noči z nenormalno zgago in vsebino želodca v ustih user posted image  pri isi sem pa nujno mogla kaj konkretnega ob deset_ih zvečer pojesti, pico, sendvič, whatever, drugače bi lih od lakote umrla, ko bi čakala jutro user posted image  mal mi je čudno vse skupi, taka razlika user posted image

ploha, super za opremo!!! user posted image user posted image user posted image

krtekxx, lepo se imejte na dopustu user posted image

marta, moj mi že cel dan govori o živalskem vrtu... da bi šli jutri itd. ... mogoče se pa vidimo, jaz sem neki bolj za ne, k grem raje med tednom user posted image   partibrejker user posted image

kiara, isa tut malo manj je. pač, en obdobje ful, drug obdobje manj.

a so vaši tut eni majhni fehtarji? kar se hrane tiče? mislim, ta moja žverca, vedno ko stojim pri pultu in kaj za jest pripravljam, se steguje gor in vpije "na, na, na" (to moram jaz reči in ji neki dat za grickat user posted image  in ni šans, da počaka, ker začne kar  z nogami cepetati in izgleda ko najbolj lačen otrok na svetu. mora vsaj kak kos suhega sadja dobit ali un svoj rižev vafelj. al pa vpije "abu, abu, abu" in ji moram jabuk narezat user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 23.4.2010 21:06:31 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.4.2010 21:12:31   
sonček33
khurde, fajn, da je mami doma, mi pa držimo pesti še naprej ..a pol trebuščka ni še nič ...no te bom čez kak mesec spet barala za fotkouser posted image  ..jaz sem tudi veliko jedla pri Lovru ...

ja ja, fehtraji ...prav res fehtar je ta naš lump ...točno ve, kje imamo kruh in se zapodi  do tisega predla in cmoka....res dobesedno cmoka...in dokler ne daš kaj ven, je tečen kot vrag ... in ja, kadar kaj kuham....on bi vse že sproti..psloh korenje....ko ga vidi, se kar trest začne, tako da ga moram skrivat pred njimuser posted image

jabolko je poleg korenja pri Lovru najbolj aktualno ..in kadar ga želi, se začne dret buka buka ... jaz se pa režim, ker mi je tako smešno ko to govori ...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.4.2010 21:50:22   
khurde

khurde, fajn, da je mami doma, mi pa držimo pesti še naprej ..

hvala user posted image

...no te bom čez kak mesec spet barala za fotkouser posted image

zmenen user posted image

ja ja, fehtraji ...prav res fehtar je ta naš lump ...točno ve, kje imamo kruh in se zapodi  do tisega predla in cmoka....res dobesedno cmoka...in dokler ne daš kaj ven, je tečen kot vrag ... in ja, kadar kaj kuham....on bi vse že sproti..psloh korenje....ko ga vidi, se kar trest začne, tako da ga moram skrivat pred njimuser posted image

sem že mislila, da je sam isa taka. sicer ne cmoka, ampak vpije, tuli, cepeta, prosi, se steguje... ni da ni, sam da dobi neki user posted image

ja, sej jaz se ji včas tut kar smejem, ker je ful simpatična, pa jo to mal preveč razjezi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.4.2010 23:14:52   
farfala
sem že mislila, da je sam isa taka. sicer ne cmoka, ampak vpije, tuli, cepeta, prosi, se steguje... ni da ni, sam da dobi neki user posted image

ja, sej jaz se ji včas tut kar smejem, ker je ful simpatična, pa jo to mal preveč razjezi user posted image user posted image user posted image

Samo  je istiuser posted image user posted image user posted image

Danes sem delala torto za dragega in je bil  mali čist živčen, ker ni nič dobil, razen smetane, dokler ni bila dokončana.user posted image user posted image Potem se je pa kar z rokami basal, žlico uporablja samo še za igro in hrup delat.user posted image

Razmišljam, če bi jutri šli malo na morje pogledat pa me nič ne mika, ko je tako mrzlo. Sem 5 dni prosta.

marta naj se vam hitro izboljša finančna situacijauser posted image user posted image

zvezdica in ploha hitro se pozdravitauser posted image user posted image user posted image

kiara ko Samo ni nič jedel, si rekla, da Klara ful je, zdaj je pa obratno, pač imajo neke finte

< Sporočilo je popravil farfala -- 23.4.2010 23:16:08 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
24.4.2010 11:38:35   
marta82
Mi gremo pa v živalski vrt.user posted image Kosilo je bilo bolj zgodaj (je možek pico pripraviluser posted image ).

Fehtanje...Tinej je tak požeruhec, ni šans, da bi lahko kdo jedel ali pil v miruuser posted image pa tudi vmes kaže na omaro in dela am am am.

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
24.4.2010 15:36:13   
Zvezdica
ojla

sam pozdravim vas :)
A niso napovedovali nek slab vreme pa dež pa ne vem kaj. Zunaj pa tak sonček.
V glavnem, AB dela čudeže. Ušesa so že skor normalna... grlo bolje, čeprav mandlji spet veliki k jajca. Se odločam, da bi jih ven vzela, ker zgleda da so sam za zgago

Marta uživajte v ZOOju. Mi bomo tudi šli kak dan.

Farfala, kako sta se imela z možekom za RD?

Sonček počitnice jeeeeeeeeeee

kiara, naš tud kak teden je full, potem pa spet skoraj nič.

hrana... pri nas vse je, nič ne sme mim njega....sam amam pa papati skoz govori

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
24.4.2010 21:45:49   
kiara24
čer,

evo pav na hitro se oglasim.

Dopoldan smo šli k mojimi strši pomagat, nek les premikat, ker ga niso mogli sami je tolk težko... pol smo imeli tam kosilo. Po kosilu pa smo se odpravili domov dela..... in smo bili ful pridni.

Moj je pokosil travo že drugič. Midve s Klaro pa sva pleili gredice rožic.... in Klara je zlagala plevel v svojo samokolnico, pol pa sva ga skupaj peljali do velike samokolnice in stresla notri.

Oprali smo avto. Okrog drevese in gredic smo natrosili rdeče lubje, pol sva pa s Klariko še nanosili bele kamničke nekje bolj skale in okrasile okrog in izgleda res super.

Bili smo cel dan zunaj in delali kot norci.user posted image

Zvečer pa smo jo dali v ruzak in peljali skupaj z kužo na sprehod.

Hrana- se mi zdi ko je bolana da je vedno pol nek zamašek pri hrani, pa naj bo bolana 1 dan ali pa cel teden. Se vse podere.user posted image

Pol pa hitro v banjo in spat, jo je takoj zmanjkalo.user posted image

Jaz grem pa tudi spat, ker sem čist izmozgana.....user posted image

En dan je potrebno it še po rožice, letos jih še nimava ne vem kaj nama je... so druge priuritete. Pa jaz moram še vse zrisat, sva se pa dogovorila da jih ne bo tolk veliko kot lani, ker gremo 2krat na dopsut pol je pa to to. Imajos amo naši deu.

Lepo mirno nočko in lepo nedlejo vam želim vsem skupaj.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
24.4.2010 22:00:04   
khurde
čer,

bili veliko zunaj, sadila rože... itak user posted image  tist vrt, k sem ga urejala jeseni, je začel cveteti, pa bom mal poslikala, ker sem takrat pomoje en teden sam o tem pisala user posted image

zvezdica, lepo, da si bolje user posted image

kiara, zate se pa še od lani spomnim, da ste imel nenormalno velik korit user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
25.4.2010 16:03:10   
Zvezdica
skoraj vso zimo preživeli le s prehladom, zdaj ko pa je pomlad tu, pa bolehamo:(

Uglavnem, patrik včeraj zaspal ob sedmih, se ob 22ih zbudil in bil do dveh ponoč buden. potem ob petih spet pokonc ampak dokaj razpoložen, k še ena trojka mu nagaja. Pred kosilom je spal, se zbudil tečen, jokav, se mu je dvigovalo, zdaj pa kar da v usta pobruha. Pri nas so bruhice tako redke, da mene kar panika zagrabi ko je kaj tazga. Kja zdaj? Čakat? sicer pobruhal je zajtrk in en kreker k ga je vmes pojedel. sadja in zelenjave danes sploh ni jedel, pil bi sam kaj ko gre potem trikratno ven. user posted image Prav ne vem kaj nardit re, pa tak vreme je zunaj te dni, mi pa skoz v stanovanjuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
25.4.2010 16:03:36   
Zvezdica

kiara, zate se pa še od lani spomnim, da ste imel nenormalno velik korit

tega se tudi jast spomnim:)

Pridni steuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
25.4.2010 17:01:11   
sonček33
Zvezdica, ma hudič no ... Piti mu daj po žličkah. Naj pije. Če ne bo veliko pojedel ni nič hudega. Držim pesti, da boste kmalu zdravi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
25.4.2010 17:04:17   
sonček33
Mi smo zjutraj naredili mini pohod ... v hrib, je mali hodili ene 3 kilometrčke... za nazaj pa omagal v očkovem naročju. Sva ga nesla do avta, dala v voz in smo šli k Savi. mali je spal, midva pa poležavala na kamenčkih in poslušala šumenje Save. 
Potem pa domov na hitro "rižoto" iz kuskusa in graha ter bučkino omako ...pa sedež namontirat na kolo in na eno turco. Lovrenc je užival sto na uro. zadj pa spiuser posted image    utrujen... ati tudiuser posted image  , mami pa lačna in si dela skomine ob Najđeliuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
25.4.2010 17:37:20   
Zvezdica

Zvezdica, ma hudič no ... Piti mu daj po žličkah. Naj pije. Če ne bo veliko pojedel ni nič hudega. Držim pesti, da boste kmalu zdravi.

hvala. Ja mu dam malo, pa kar takoj bruhne ven. Sicer ne bruha več kot vnese, ampak me kar malo skrbi. Na dežurni so rekli, da AB rado poruši floro črevesja. mene to tolk jezi. no, zdaj bomo pa dosledni pri kolidnem srebru in ga bomo res jemali tko k se za gre.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
25.4.2010 17:38:02   
Zvezdica
Mi smo zjutraj naredili mini pohod ... v hrib, je mali hodili ene 3 kilometrčke... za nazaj pa omagal v očkovem naročju. Sva ga nesla do avta, dala v voz in smo šli k Savi. mali je spal, midva pa poležavala na kamenčkih in poslušala šumenje Save.

sem vam kr foušuser posted image mi2 pa notri oba na ABuser posted image

ampak še kak dan pa bo bolje.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
25.4.2010 17:39:23   
sonček33
sem vam kr fouš mi2 pa notri oba na AB

ampak še kak dan pa bo bolje.

Zvezdica, ne bit fovš ..najlepši dnevi šele prihajajo..takrat boste pa zdravi kje imaš Liama?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
25.4.2010 18:48:52   
Zvezdica
Zvezdica, ne bit fovš ..najlepši dnevi šele prihajajo..takrat boste pa zdravi kje imaš Liama?

z atijem sta zunaj... njemu je tako dolgčas te dni. Jast sem bila dva dni na luni (vročina 39 - 40) pa takrat res sploh ne funkcioniram, mali je pa takooooooo siten zarad tazadnje trojkice, ki mu ven leze. Ati je pa cele dneve delal in ta dva dni sta veliko zunaj. Da se vsaj malo pocrkljatauser posted image

a je lovro užival na sončku?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
25.4.2010 21:05:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
25.4.2010 22:33:18   
khurde
sonček, super za izkoriščen dan

zvezdica, user posted image user posted image user posted image user posted image

niia, kako narediš sirove palčke?

grem spat, nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
25.4.2010 23:21:31   
Ploha
evo jest grem pa zdejle spat..sem kr zmatrana user posted image

sem tortico delala...jutri jo še v tičino oblečem pa bo user posted image sam nima nobene ideje kaj bi nardila. Verjetno bom kar mašno gor nardila, kao darilo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
26.4.2010 7:11:23   
mimi30

tud moj je tole napovedaluser posted image ...sem upala na morje pa zgleda ne bo nič

Ploha, user posted image za nabavo....nas še tudi kar lep del izbiranja čaka

a so vaši tut eni majhni fehtarji? kar se hrane tiče?

ja, sevedauser posted image .....s tem, da pri nas zadnje čase jabolk kr ven pljuvauser posted image , ona bi kekse...smo jih skrili, ker je skoz pri pultu stala in kazala na njih....od očeta partnerka jih je napekla celo škatlo in nam hotela veselje naredit, mi imamo pa zdaj težave z odvajanjemuser posted image

V glavnem, AB dela čudeže. Ušesa so že skor normalna... grlo bolje, čeprav mandlji spet veliki k jajca.

zvezdica, samo da je bolje user posted image ....še je upanje, da bodo tudi za vas zdravi prazniki

Po kosilu pa smo se odpravili domov dela..... in smo bili ful pridni.

kiara, mi smo bili že tudi drug vikend zapored pridni na vrtu....oba ful uživata, ko kao neki pomagata....umazana sta pa od pet do glave, samo še za pod tuš, najraje z oblekami vreduser posted image ....teh tvojih korit se pa jaz tud spomnimuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?