|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
21.4.2010 13:52:18   
*x*y*z*
Yelci - to je grozno, meni bi se zmešalo od skrbi

Hvala vsem za čestitke

Khurde - kako kaj dojiš, meni je ratalo kar grozno, boleče; pa user posted image za mamo in zate

Tudi mi smo zdej v par dnevih dobili ven dve štirice, sam še vedno hodijo ven, ni še vse prebilo, pričakujemo pa še ostale dve štirice in dve trojke... Kak dan je prav grozno in mu ponoči tudi jaz dam žličko calpola, kak dan pa je super

Se je zbudil...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.4.2010 16:44:06   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*
Khurde - kako kaj dojiš, meni je ratalo kar grozno, boleče; pa user posted image za mamo in zate

hvala

dojenje... najprej je bilo nekak tkole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa ne vem, kdo se je navadu, jaz a bradavice user posted image , pa spet gre... edin, če me ne ščipa, grize in praska user posted image  je pa bilo na začetku boleče, ja user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.4.2010 18:08:18   
yelci
Mimi, nč ga ni srbelo, edino motlo ga je to, da je kar žarel, tko,da sm ga večkrat na dan tuširala, da sm mal oblažila vročico.
Marta, to naj bi bila virozauser posted image , tud men nč jasn
Zvezdica, Kristjan je dobu pike 5 dni po prenehanju AB (jemal pa jih je 4 dni), jst sm P govorila, da je on sigurn alergičen na AB, sam mi je rekla, da pol bi ga srbel, pa da bi pike dobil takoj, ne pa tako pozno.
Uglavnm, važn, da je zdaj bolje, čeprov me moti, da ne vem, kaj je preboleval.
Joj, zunaj je tako luštn, pa vikend bo baje tud lep, A BO KERA ŠLA V VOLČJI POTOK GLEDAT DINOZAVRE, ta vikend?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
21.4.2010 18:49:56   
Zvezdica
Zvezdica, Kristjan je dobu pike 5 dni po prenehanju AB (jemal pa jih je 4 dni), jst sm P govorila, da je on sigurn alergičen na AB, sam mi je rekla, da pol bi ga srbel, pa da bi pike dobil takoj, ne pa tako pozno.
Uglavnm, važn, da je zdaj bolje, čeprov me moti, da ne vem, kaj je preboleval.
Joj, zunaj je tako luštn, pa vikend bo baje tud lep, A BO KERA ŠLA V VOLČJI POTOK GLEDAT DINOZAVRE, ta vikend?

ja res je, pri nas je dobil fleke takoj po prvi žlički. čeprav fleki so popolnoma enaki res.
In kaj je rekla P? da je viroza in to je to?

Mi smo bili v arboretumu v soboto, dinozavrčki in to. Pa liam prosi še za ta vikend tko da najverjetneje gremo v ned.

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
21.4.2010 19:22:25   
kiara24
čer,

v Lj opravila super, se vse zmenila. 3 maja se začne z delom.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii komaj čakam, dovolj je tega posedanja.

Še ena dobra novica shujšala sem 3,5 kg, kar je super in se že lepopozna na hlačahuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Klara je super, nima nič vočine , no nazadnje jo je imela zvečer, pol je bilo pa ok. Samo videla sem pa da ima v ustih glivice in da zato ful malo ,je..... itaq zato ker mora vsako stavr dat v ustauser posted image . Vidim da jo blazno peče, ko kaj pije sploh kaj tako bolj kislega... ali pa za jest noče jogurta ali pa skute....

Khurde- držim pesti za tvojo mami.... in ti pa ostani mirna vse bo še dobro....

Arburetum- mi bomo šli samo še ne vemo kdaj....

Klara spi, jaz pa grem na en tekec, pol pa pod tuš in lepo na kavčuser posted image .

Mirno nočko vsem

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 20:27:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
21.4.2010 21:10:42   
marta82
Čer.

Tinej je danes prvič kakal v kahlico.user posted image

Mami je morala pa peljat Lizo (mačko) uspavat - je bila ful bolna in ni pomoči.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
21.4.2010 22:26:43   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Čer.

Mami je morala pa peljat Lizo (mačko) uspavat - je bila ful bolna in ni pomoči.user posted image

bravo Tinejuser posted image user posted image user posted image , jaz sem tud včeraj poskusla po dolgem času in sem ga posedla na kahlico pa se je začel takoj jokat, prav ne mara jeuser posted image

a je bila že stara muca Liza?

kiara vauuu 3,5 kg - a to je od takrat, ko si začela tekat? pa fajn za službo, čeprav se mi ne zdi, da si zdaj posedala

khurdeuser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami

arboretum - bomo še videli, jaz bi šla, mojemu pa ni

Sem bila danes po dooooooooooolgem času v gledališču - kak to paše!user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.4.2010 8:43:44   
kiara24
Jutro,

Klara je v varstvu, še danes potem pa lepo uživa z nama doma.....user posted image . Danes grem po robo pol jo moram pa razovzit okrog pa v KR grem nujno nekaj stvari nabavit. Pol bom pa že mogla po Klaro it.

Farfala- ja od kar sem začela tečt in malo spremnila prehrano, samo tako da jem na 3 ure po malo se pravi da imam 5 obrokov na dan. (zajtrk, malica sadje ali jogurt potem pa 3 oreščke čez za boljšo presnovo, pa kosilo, pa nekaj malega za malico, pa zvečer večeraj trenutno bolj jogurt ali pa kdaj kaj bolj konkretnega, pa pretežno brez kruha).

Marta- super za kahljico.... bravo TInej!user posted image

Naša je pa spet staknila livice na ritki, to je obup od obupa, vsakič ko ji pade odprornoszt ima glivice....user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.4.2010 10:05:20   
Zvezdica
Farfala- ja od kar sem začela tečt in malo spremnila prehrano, samo tako da jem na 3 ure po malo se pravi da imam 5 obrokov na dan. (zajtrk, malica sadje ali jogurt potem pa 3 oreščke čez za boljšo presnovo, pa kosilo, pa nekaj malega za malico, pa zvečer večeraj trenutno bolj jogurt ali pa kdaj kaj bolj konkretnega, pa pretežno brez kruha).

a maš montiganca? Super za izgubljene Kg, si me zmotivirala.

Glivice - moja nečakinja ima težave od malega, ampak res take grde glivice ima:( Moja sestra jo vedno umiva s tem hrastovim lubjem in potem na fajn presušeno kožo namaže s praško pasto. Vem da sta vi2 probali čuda, a v lekarni ti nič ne namešajo?

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.4.2010 10:06:21   
Zvezdica

Tinej super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš noče na kahlicouser posted image liam tui ni hodil na kahlico, je šel direkt na školjko. jast sem pa obema tke lepe kahlice kupilauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.4.2010 10:20:42   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Tinej super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš noče na kahlicouser posted image liam tui ni hodil na kahlico, je šel direkt na školjko. jast sem pa obema tke lepe kahlice kupilauser posted image

Ma Tinej pa sicer sedi gor ampak čaka da dobi plenico nazaj in se tja pokaka. Včeraj je prvič ratalo, da je v kahlico, danes pa spet v pleničko. Pa saj se nam nikamor ne mudi.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.4.2010 14:16:53   
kiara24
No pa je vse padlo v vodo, ker mora jutri moj v Zagreb službeno in Klara bo šla poseldično tudi jutri v varstvo, najbrž..... sem žalostna ker sem mislila da bomo skupajuser posted image .

Zvezdica- v lekarni ne mešajo če ne dobiš recepta. Ja sej vem da nes jo namočim v hrastovo lubje. Ne nimam montijaka.... eno mamično varianto, sam da ona hodi k eni in jih gleda jedlinik, pa zraven še telovadi in je od kra hodi po celem telesu se pravi seštevek (boki, trebuh, roke, noge.....) izgubila 30 cm in se ji ful poznauser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.4.2010 14:37:00   
Zvezdica
Marta, tud naš kak v pleničko. No enkrat je ratalo, sam od takrat tuli ko vidi kahlico.
Kako se kaj imata zdaj ko si doma?

Kiara, naj se ritka pozdravi.
Hrana: jast sem tudi dosledna, da jem večkrat in da ne izpuščam obrokov. Telovadim zadnjih 14 dni ne, ker se spet počutim kot da bi imela eno virozo. No danes sem se zbudila z otečenim mandljem in me je groza, da je spet na pohodu angina. Ker če je tko grem to ven pobratuser posted image

grem dokončat kosilo, patrik spi že 3 ure in upam, da se bo zbudil. to bo ponoč veselje.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.4.2010 14:37:40   
Zvezdica
Khurde, kako je mami?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.4.2010 15:32:10   
farfala

Marta, tud naš kak v pleničko. No enkrat je ratalo, sam od takrat tuli ko vidi kahlico.

še ena podobnost med Patrikom in Samomuser posted image user posted image

kiara ja potem mora Klaro ful srbetuser posted image

zvezdica daj se že enkrat pozdraviuser posted image user posted image , ni mi všeč, se mi zdi, da si bolna vsakih 14 dni al se motimuser posted image
Pa zdi se mi, da smo že celo večnost na tej strani

Eh, danes nisem razpoložena, v službi mi ni šlo, dragi ima jutri 40 let pa nimam pojma, kaj mu podarit pa itak je nama obema ta številka zelo antipatičnauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.4.2010 16:46:23   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Eh, danes nisem razpoložena, v službi mi ni šlo, dragi ima jutri 40 let pa nimam pojma, kaj mu podarit pa itak je nama obema ta številka zelo antipatičnauser posted image user posted image

user posted image
Kaj če urediš varstvo pa ga pelješ na kakšno večerjo, kino...ali pa v savno?

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.4.2010 16:52:37   
marta82

Kako se kaj imata zdaj ko si doma?

Fajn se imamo. Smo veliko skupaj. Tudi moj mož je še kar doma (oz. kar pač tako privat dela, ampak to ni vsak dan) in čaka na ta denar za s.p. <Pa ta teden je začel tudi on iskat službo, ker zdaj smo pa res brez rednih dohodkov in je kriza. Tak da bo treba v kratkem nekaj najt (en ali drugi). Ker s temi pridobivanji sredstev za odprtje s.p.-ja je pa sam križ pa še potem nikoli ne veš, če ti bo folk plačeval. V glavnem trenutno smo okupirani s finančnimi skrbmi, dobro je pa to, da imamo veliko časa drug za drugega.

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
22.4.2010 21:10:15   
kiara24
čer,

ja tle se skoz večji štrajk.... nič ne pišete nič se ne oglašate....

Ploha- je tolk pridna da piše diplomo, k se tolk mal javla....

Farfala- ja kaj pa vem, ko jo odvijem se hoče praskat oz.šlatat pa ji jaz ne pustim ker se boljim da bi prenesla drugam. Mi je pa grozno tole z ritko, ker se nama ful ponavlja....In ne vem če mi ne bo potrebno it do P spet po guno lekarniško zadevo da mi napiše recept.... kaj pa vem . Danes sem jo dala v lubje sedet pa s praško in hladilnim mazilom sem namazala.

Jutri gre v vartsvo, jaz pa s kolegico v LJ, se potepat.

Danes smo kupili Klari 3 majčke s kratkimi rokavi, pa ene hlačke 3/4 iz jeansa, pa nove čevljčke take prehodne od super fit.

Marta- držim pesti da čimprej nekaj najdete za delat.... vem kako je to težko. Subvencija naj bi bila sredi maja, vsaj tako sem bila jaz obveščena. Itaq imajo pa pol še ne vem kolk časa že za to da ti nakažejo mislim da ta nekje okrog 3 mesecev....

Uživajte.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 21:25:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.4.2010 21:44:47   
khurde
čer,

Khurde, kako je mami?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

zvezdica, upam, da v redu, hvala. user posted image  me je klicala po operaciji, okoli treh popoldne, vsa še omotična itd., povedala, da je v redu in rekla, da gre spat in da pokliče, ko pride malo k sebi. no, do sedaj še ni. pomoje spi, ker je bila res "boga" slišat, komaj govorila, še vsa zadeta (tko je sama rekla) in verjetno se mora res naspati. jutri naj bi šla pa že domov, samo ne vem, kdaj. bi poklicala tja in vprašala, pa nimajo informacij user posted image  so jim rekli, da naj imajo mobitele s sabo, ker drugače ni možnosti, da sorodniki pokličejo in vprašajo user posted image

punce, hvala za spodbudne besede in misli user posted image

zvezdica, upam, da se kmalu pozdraviš. zdele je neki nalezljivega v zraku, skor vsak, ki ga poznam je bil ali pa je bolan. najprej boleče grlo, pol nos, pa kašelj... user posted image  kako je patrik? a ga ful matra?

kiara, joj, žal mi je, da so načrti padli v vodo in upam, da bo klara kmalu bolje. in user posted image user posted image user posted image  za kg!!! ful si pridna. meni pa vedno discipline zmanjka za karkoli user posted image

farfala, niia, dons je tak težek, smotan, depresiven, siv dan. nič čudnega, da ni volje za nič user posted image  pa še mraz... se mi sploh ni dalo ven

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.4.2010 8:31:44   
Ploha
khurde: faaajn da je oprecija uspela user posted image user posted image za mami user posted image user posted image

bravo za Tineja in prvi kakanje v kahlico user posted image user posted image

zvezdica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiara: bravo za hujšanje, dobra si user posted image user posted image kako se človek bolje počuti v lastni koži, ko mu je mal bolje prav user posted image user posted image user posted image

drgač sm pa v sredo diplomo pisala, sem imela meto v varstvu, da sem lahko pisala, pa danes popoldne jo peljem v varstvo, da bom spet pisala...

včeraj sva izbrala kuhinjo user posted image , to je blo res ekspresno hitro, v 6 urah pa je bla kuhna izrisana, predračun, katalog je dal, da si izberem pult...tko da drug teden greva še 1x tja, da dokončno dorečemo če so kake spremembe, pa aro dat in naročit,...pol je pa 45 dni dobavni rok user posted image user posted image . Nama je dal pa fuul popusta pa še neka akcija je, če kupiš 3 aparate pri gorenju dobiš pomivalca za 1 €.

pol sva se ustavla še v bauhausu, ker sva šla po ene ploščice in je bil zuni en šotor, kao fuuul znižano, razprodaja razstavnih eksponatov in sva kupla še kopalniško omarco z lijakom user posted image user posted image , zdejle jo gre iskat...je pa bla znižana it 1.700 € na 500 €...je pa edina, ki paše k nama user posted image user posted image

čez en uro pa grem po tičino maso user posted image user posted image vesela kot en otrok user posted image

prehlajeni smo vsi...user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.4.2010 10:22:44   
krtekxx
hello in adijo do drugega tedna. menda gremo za 4 dni na morje plezat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.4.2010 13:42:49   
Zvezdica
sam pozdravim in povem, da mam spet gnojno angino, vnetje ušes in še kaj.  Pa ospen 1500:(

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.4.2010 19:04:47   
sonček33
Ojla.
Zvezdica, ojej, pa kaj tebe skoz lovijo te bolezni in prehladi. ČImprej se pozdravi.

Yelci, ti pošljem bon?

Krtekxx, superca za dopust. Napolni si baterije.

Plohca, a bo danes torta že nared? A ti kej praznuješ? Superca za kuhinjo in ugoden nakup omarice.

niia, spočij se in napolni baterije ...pa pomisli na torek... jo kam mahnete?

Khurde, kako je mami? Kako se počutiš? A dobimo kakšno slikico trebuščka?

Marta, naj se čimprej najde ena  oziroma dve fajn službi za vaju. Sem pa vesela, da razmišljaš tako kot jaz - je treba vzet vsako stvar iz dobre strani.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 23.4.2010 19:07:21 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?