|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
17.4.2010 13:31:29   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

**** - a v lignanu je fajn zoo?

Ja je fajn, čeprav ne znam primerjat z Lju, ker nisem bla že dolgo, je pa še prezgodaj za it, ker so živali še na pol v zimskem spanju, pa vseh niso imeli spuščenih, ti poiščem internetno stran, si dej malo pogledat.

http://www.parcozoopuntaverde.it/english/servizi/visita_virtuale.php

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.4.2010 14:32:45   
khurde
****, čestitke za nosečnost!!! user posted image user posted image user posted image  

ok, dej nej se ena še za december javi user posted image

ronja, velkombek user posted image

ulla, nea?!?

sam na hit se oglašam... kuham kavo za "delavce" (spodnja dva, ki rovarita po vrtuuser posted image ) in more voda zavret, gospodična pa spi svoj lepotni spanec.user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.4.2010 16:35:01   
kiara24
končno jo je zmetal našo Klariko.... spat sem jo dala najm4 krat pa ne ji je hiška bolj pomembna kot pa spanje. In takoj ko je šla not si je mogla prebit ustnico in nos zavihat nazaj da je sedaj vsa popuškana....user posted image .

Jaz sem pa sitna kuser posted image , pa smotana pa ne vem kaj še vse najraj bi se nekam zakopala tolk sem prstjena, grem naprej delat.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.4.2010 21:09:24   
Ploha
čeeeeer user posted image

jest samujem tukej....

meta spi...HB včeraj je imela kar akcijo...ona bi samo hodila...in je po najini postli se učila kako brez opore vstat in kako se po postli hodi user posted image zvečer ob 10 to...čez dan itak ni hotla spat zdej 2 dni...no danes jo je pa pobralo...pa zdejle tudi že spi...

ji pa gre hoja vedno bolje, pade vedno manjkrat in velikooo že prekoraka....ozmerja vsazga mačka, kravo, psa...še kure ji morm en dan pokazat...tm bo šele veselje user posted image user posted image user posted image

aja pa kupila sem ji kanglco pa lupatko user posted image user posted image pa seveda enga tovornaka, kar velizga user posted image user posted image itak spet ni ok, ker se kolesa slabo vrtijo in spet medved ves pametn, da nej nikar ne kupujem gradbene mehanizacije ker nimam pojma kaj vse je treba pregledat, da se spustiš v tak nakup user posted image user posted image ma jest sm en bolan človk na avtke pa to...pa še meti je všeč, če ji ne bi blo, ne bi drajsala tiste avtomobilčke gor in dol in ga nosila skos v rok, še za spat ima en avto user posted image user posted image

pa včer sva ble z mami nekje na kavi..itak so mislili da je fant...nič roza cunjic in avto v roki...pol pa povem, da je punca pa pravi natakarca Meti: " Ja kje maš pa kako punčko?" user posted image user posted image

medved je šu na obletnco valete...

pijem magnezij in sanjam ooooooo.....

sej veste.....

o hraniiiiii user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.4.2010 21:13:20 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.4.2010 21:17:42   
Ploha
pa lepo vas prosim, mene je kle prav strah, ker nobene ni user posted image user posted image

dajte kaj rečt...

a je bla kera na čistilni akciji ?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.4.2010 21:54:23   
Zvezdica
pa lepo vas prosim, mene je kle prav strah, ker nobene ni user posted image user posted image

dajte kaj rečt...

a je bla kera na čistilni akciji ?

adej plohca,, jast bom skoz tu :)

Nisem bila pridna in nisem čistila slovenije, ker vedno sprot pobiram smeti, ločujem že od pamtiveka, tko da .. smo zato šli v arboretum, jast ljubim ta kraj sploh zdaj ko tamalga spustim na travo, pol je pa veselje user posted image smo bli tam ene 4 ure, ker  je tud razstava dinozavrov.

khurde je predlagala arboretum za srečanje, ma to je super predlog:) kave v tremovko pa otročke na travco spustituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.4.2010 21:54:52   
Zvezdica

pijem magnezij in sanjam ooooooo.....

sej veste.....

o hraniiiiii user posted image user posted image user posted image

jast tud... skoz jem. zdaj tunino solatko delamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
18.4.2010 8:57:46   
farfala
Dobro jutro!user posted image

Zajtrkujem in vidim, da včeraj nisem veliko zamudila.

Smo bili cel dan zunaj, čistili potem še nekaj delali doma. Na čistilni akciji smo pa bili itak samo tisti, ki nam tud drugače ni vseeno kaj leži v naravi. je bilo fajn, še kape smo dobili.
Samo je "vozil" pravi traktor. Mešalo se mu je.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
18.4.2010 10:19:01   
kiara24
Farfala- vrajmem da se mu je mešalo....user posted image . tudi mi smo bili na čistilni akciji, in je bilo super....

Danes pa je bil palan da gremo v Lipico na Čarobni dan, pa ne vem kaj bo, ker tukaj dežuje, baje pa ni odpovedano ker je tam že sonče, tako da se grem sedaj menit kako in kaj bomo naredili...

Lepo nedeljo, čeprav deževnouser posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
18.4.2010 16:04:39   
krtekxx
Alo, eno vprašanje: a so katero boleli joški ko je nehala dojiti. Mene pečejo kt vrag. So me začeli 1 teden po koncu dojenja in je trenutno prav zoprno.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
18.4.2010 17:09:32   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Alo, eno vprašanje: a so katero boleli joški ko je nehala dojiti. Mene pečejo kt vrag. So me začeli 1 teden po koncu dojenja in je trenutno prav zoprno.

morda malo, ni bilo hudo. a so kaj trše kot ponavadi?

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
18.4.2010 18:18:08   
farfala
mene nič

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
18.4.2010 20:40:37   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Khurde, Isa je res pridna. user posted image user posted image

ma, ja... sej je res srček user posted image  pa zdej ma foro, da če se polula v hlače in je lužica na tleh, včas pobriše za sabo user posted image user posted image user posted image  prav smešna je. no, še raj pa izkoristi čas (če ne opazim pravočasno) in mal razmaže in se igra z vodo user posted image

mojca, kiara, luštni otroc! user posted image user posted image user posted image

marta, upam, da kmalu dobiš neki fajnega za delat

zvezdica, jaz sem tut fan arboretuma user posted image  pa zdaj so postavil ful novih igral, pa une hiške so mi tok simpatične. jaz imam kar letno karto, ker za občane pride samo 20 evrov. bi se bilo pa fajn tam dobit, ja. ker mali lah prosto šibajo naokoli.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
18.4.2010 20:42:04   
khurde

jaz še dojim in nič ne kaže, da bom kdaj nehala user posted image

aja. sonček, isa tut nima ravnih nohtov, že od rojstva menda user posted image  pa sem opazila, da večina mojih na nogah tut ni ravnih user posted image  bolj na dol zaobljeni user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.4.2010 8:20:10   
khurde
jutro!!!

da nas rešim z druge strani user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse! pa kaj se oglasite, imam monologe od včeraj zvečeruser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.4.2010 9:14:31   
kiara24
Jutro,

vikend, mimo  komaj čakam da bo petek ker ima moj dopust pa bo Klara tudi doma z nama, pa pol še cel teden, kar je zakon,user posted image kam jo bomo mahnili, pa še ne vem vsak dan nekam. (živalski vrt, pa kopanje pa štkanjne, pa hritbi....)

Khurde- ja takle monolog sem jaz imela na zadnjeuser posted image

Nč se ne dogaja tle zadnje čase, kako touser posted image

Krtekxx- mene niso nič bolele, kar se še spomnim.... je tega že dolgo časa nazaj.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.4.2010 11:33:48   
farfala

Naš traktorist:

user posted image

Risanka Oliver je zakon:

user posted image

< Sporočilo je popravil farfala -- 19.4.2010 11:34:42 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.4.2010 12:18:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Naš traktorist:

user posted image

Risanka Oliver je zakon:

user posted image

kaka cukra sta.

Samo ej pa navihanček a ne?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.4.2010 12:18:48   
Zvezdica

vikend, mimo komaj čakam da bo petek ker ima moj dopust pa bo Klara tudi doma z nama, pa pol še cel teden, kar je zakon,user posted image kam jo bomo mahnili, pa še ne vem vsak dan nekam. (živalski vrt, pa kopanje pa štkanjne, pa hritbi....)

uh sem vam kr fouš...ampak izkoristite na max. user posted image in uživajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.4.2010 13:46:44   
kiara24
Nazaj iz kavice sem, sem se naužila sončka v Zbijah.... bilo je super in upam, da kmalu ponovimuser posted image

Farfala- ja da bi mi takole gledali risanke.... ji sploh ni zanimivo, 1 minutko gleda pol je pa fertik..... luštkana stauser posted image

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 19.4.2010 13:48:34 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
19.4.2010 14:21:37   
krtekxx
Ponedeljek, pa sem že čist fertik od te službe, vikenda, vsega. A vas po službah tudi tako privijajo, da imate skozi slabo vest da premalo delate. Jaz zase vem, da bi lahko dala več od sebe, vendar ne vem KDAJ???

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
19.4.2010 15:22:06   
Zvezdica

Ponedeljek, pa sem že čist fertik od te službe, vikenda, vsega. A vas po službah tudi tako privijajo, da imate skozi slabo vest da premalo delate. Jaz zase vem, da bi lahko dala več od sebe, vendar ne vem KDAJ???

krtexx, pojma nimam sicer kaj delaš ampak veš vsak klinc na tem svetu bi od zaposlenih rad iztržil max.
Ko sem bila v "službi" sem se mal da ne raztrgala., pol sem pa gledala ksihte ko sem dala kak dan manj od sebe. Eni so pa na račun mojga dela zabušavali in bili bolj cenjeni. Pa sem se nekaj naučila. Zdaj moram pa spet garat ko delam zaseuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
19.4.2010 19:40:54   
kiara24
čer,

no preživeli cel popoldan skupaj in zunaj.user posted image Najprej smo šli po sadiker za v vrt k jih obm jaz jutri posadila, pol smo šli sam na hitro juhico pojest in na koncu, smo šli ven s trikolesnikom, in se šetkali. Ob 18tih pa še domov po ruzak in po psa da smo šli na sprehod, Klara se je naletala zunaj user posted image ....

Tako da sedaj že veselo spi,user posted image jaz sem pa tudi ful zmatrana.

Grem nama večerju narest, ker je bilo kosilo bolj švoh.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
19.4.2010 19:51:28   
farfala
Farfala- ja da bi mi takole gledali risanke.... ji sploh ni zanimivo, 1 minutko gleda pol je pa fertik..... luštkana stauser posted image

saj naš tud tega Oliverja edino gleda nepremičnouser posted image , ker se pač traktor pojavi v risankiuser posted image , pa Ribič Pepe mu je všeč, a ne zdrži do konca

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
19.4.2010 20:45:51   
sonček33
Oj
Hvala za odg glede nohtov.

Krtekxx, prihaja čas spustov ... boš videla, koliko energije boš dobila. To, da nikoli ni dovolj, pa itak vemo. Saj bo bolje.

Farfala, luštna sta.

Kaj ste kuhale?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?