Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj se je tko luštno vtikovat v druge? 9.2.2010 23:04:18
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: eee35 Ej, babe, ta gmota, pod katero je otrok od anžetke, ni gmota, ampak rita od psa, ali medveda, ne spomnim se original slike , ne težite, če se je tako namestil, zgleda, da mu paše . če dobro pogledaš, je on pojoči/cvileči "rad te imam" pes od fišer prajsa
|
|
|
|
RE: Zakaj se je tko luštno vtikovat v druge? 10.2.2010 6:36:01
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eee35 Ej, babe, ta gmota, pod katero je otrok od anžetke, ni gmota, ampak rita od psa, ali medveda, ne spomnim se original slike , ne težite, če se je tako namestil, zgleda, da mu paše . Ej, baba, sam še vedno grozno zgleda.
|
|
RE: Zakaj se je tko luštno vtikovat v druge? 10.2.2010 9:02:33
|
|
|
|
jagoda77
|
vsak ima svojo mejo, kaj je zanjga vsiljevanje in kaj ne... za ene je že, če kdo reče, zakaj ima otroke tolk oblečene, za ene se pa to zdi čist brez predmetno in mora rečt vsaj to, da bi blo pametno, da bi se mal bolj brigala za otroke.. pač neki primeri.... Meni je enkrat ena tako posredno nekaj pribila, kar me je tudi zelo zbodlo, za ene bo pa to čist brez predmetno.... Je od mojega od brata punca... prišla sta na obisk, midva imava stanovanje opremljeno v bolj modernem stilu ampak enostavno... imam pač rada čisto... no pač pospravljeno kuhinjo, torej nobene posode ali nepotrebne šare na pultu in reče.. da pač kuhinja pa mora bit mal umazana, da se mal bolj počuti človek notr in upa kej skuhat.... Pa koj k... si ti men tle, da boš pametovala.... mej zarad mene doma usrano kuhinjo do stropa, tle itak ne boš kuhala.... Pač tko med vrsticami, da sva preveč pedantna....
|
|
|
|
RE: Zakaj se je tko luštno vtikovat v druge? 10.2.2010 9:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eee35 Ej, babe, ta gmota, pod katero je otrok od anžetke, ni gmota, ampak rita od psa, ali medveda, ne spomnim se original slike , ne težite, če se je tako namestil, zgleda, da mu paše . HVALA! sem jo hotla zenevemkolkokrat vprasat na avgustovkah, pa zmer pozabim
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?