thevenus
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, čer...jaz pa rabim malo tolažbe. Ne vem kaj naj, ravno zdaj, ko so najbolj pravi dnevi v mesecu moj ni za akcijo oziroma je tak napol no, poskrbi za mene, pol pa prekine, pa že itak ga komaj pripravim do tega, da slončkamo na 2-3 dni, on bi se samo crkljal, pol pa danes še ta fora no. Saj to je že večkrat naredil, poskrbi za mene, pol pa ima "dovolj" samo zakaj ravno danes, zdaj, ko smo tik pred ovulacijo. Kr na jok mi je šlo no, ne vem ali sem jezna ali razočarana, da ne govorimo kak zoprn je že sam občutek, da si ti prišel na svoj račun, tvoj partner pa ne... Ne vem kaj naj naredim, sploh ne. Pol pa povem to mojemu, pa me tolaži, da naj se ne sikiram, da je njemu lepo in kul, da včasih ima pač tak dan da do tega pride. Ampak takšnega čudnega priokusa se ne morem znebit. Arwenko, najbrž je moškim v tej situaciji še težje, ker se počutijo odgovorne in se bojijo neuspeha. Najbrž se boji razočaranja. Poskusi ustvariti bolj sproščeno vzdušje v smislu "ne vem, če so zdaj plodni dnevi, a mi ni mar, ker je prijetno s teboj". Nisem si mislila, da je to tako težko, vedno sem si to obdobje predstavljala kot veselo pričakovanje pluska. Držim pesti za vaju!
|