|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
18.3.2010 14:20:44   
lidik
pika555 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo v aprilu se pokazala tista magična druga črtica. 

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.3.2010 14:21:15   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

Še pozdrav iz moje strani, skozi vas berem, bolj malo pišem.

Arwenko, če ti je všeč shopaholic ti bo ziher tudi MOJE SKRIVNOSTI (can you keep a secret) - meni je ta knjiga ZAKON!!!

Napisala jo je Sophie Kinsella (ona je napisala tudi shopaholic).

drugace ma pa tudi ta shopaholic full enih delov.. STRASTNA ZAPRAVLJIVKA IN OTROK, STRASTNA ZAPRAVLJIVKA GRE V MANHATTAN, S.Z. SE POROČI,...

pa full so zabavne vse.

Hvala, vse našteto imam doma, vsa nadaljevanja zapravljivke in tudi tole can you keep a secret, pa še eni dve drugi od iste avtorice.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.3.2010 14:21:35   
*Star*
pika555user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.3.2010 14:23:57   
miklarom
v aprilu grem spet poskusit

pika555 -user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.3.2010 14:30:32   
lidik
potem bomo pa kmalu spet stiskali pesti za tebe in čakali skupaj s tabo in si želeli skupaj s tabo in upali skupaj s tabo in mislili na tebe in na to, da bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.3.2010 14:30:42   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

v aprilu grem spet poskusit

pika555 -user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako se govori!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.3.2010 14:32:08   
miklarom
sej v aprilu ko se barvajo jajčka jih bom barvala samo v user posted image , ker rdeče že imam pol k....cuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.3.2010 14:38:25   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sej v aprilu ko se barvajo jajčka jih bom barvala samo v user posted image , ker rdeče že imam pol k....cuser posted image

ja ja točno tako ja. Rdečih tokrat ne bo. Pa modrih tudi ne. Bodo samo roza odtenki.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.3.2010 14:42:37   
miklarom
user posted image   evo taka jajčka bojo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.3.2010 14:43:53   
*Star*
Oooo zelo, lepa, upam, da ti bojo res prinesla samo roza barvo in nič drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.3.2010 14:44:36   
miklarom
ja,ja vsem nam morata prinesti samo user posted image barvouser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.3.2010 14:54:52   
Arwenko
jaz bom pomoje ravno takrat nekje test delala, če bo moj danes za akcijo, ker bo ovulacija danes, jutri, pojutrišnjem tu nekje user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.3.2010 14:55:44   
miklarom
ti bo test takrat lepo user posted image barvo daluser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.3.2010 14:59:48   
lidik
punce boste videli - zdaj nas niso uslišali niti miklavž, niti božiček, niti dedek mraz, niti valentinček, zajčki nas pa bodo. Jaz vam povem, da zajčki bodo pa na naši strani!!!! 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.3.2010 15:30:24   
zalos
Ojla punce!

Najprej hvala vsem, ki ste mi dale nasvet, saj sem ga res rabla. Sploh takega spodbudnega.
No danes sem po službi zavila kr u DM in kupila test. In tudi naredila enga (sicer z dobro uro starim urinom) vendar mi je pokazal user posted image . Sicer blago ampak dobro vidno user posted image . Jutri zjutraj bom seveda naredila še 1x, vendar mislim da je res. Čeprav še ne vrjamem da je res, preveč je bilo razočaranj. Punce držite pesti.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.3.2010 15:49:31   
witch
zalos user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image da je to to user posted image te lahko dodam na seznam? user posted image
miklarom - tudi jaz ti želim, da vama v aprilu uspe user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa bom v času velike noči glih imela O user posted image bo res mogel biti zajček na delu user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.3.2010 15:54:08   
*Star*
zalos, cudovito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.3.2010 16:01:40   
Anonimen
zalos wohoo, super! user posted image user posted image user posted image
pika555 user posted image user posted image user posted image

mene je pa še kr strah kaj bo test ju3 pokazal... verjetno vam grem že prav naživce s tem mojim odlašanjem testa user posted image znakcev pa še vedno nobenih... samo danes me je parkart zaščikalo spodej. user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.3.2010 16:02:13   
Beba78
Zalos, čudovita novica user posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.3.2010 16:22:33   
mladika
majko mila,al ste se ve razpisale,komi vam še sledim...user posted image punce nobena kle ne sme obupat,a smo borke al ne,ker če se ena vda,pol se bomo use...ne pozabit veriga je tolk močna kokr je najšibkejši člen-al tko nekako to gre.use bomo enkat mamice,sam štorkle še niso našga naslova zagledaleuser posted image

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.3.2010 17:02:32   
Anonimen
Punce eno vprašanje, koliko časa je trajalo da ste dobile odgoovr od vedeževalke? Jst sm pisala v pon., pa še kr nič user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.3.2010 18:16:17   
witch
Enkar en dan, enkrat en teden, enkrat pa ene 5 dni. Ti bo 100% odpisala user posted image
Punce moje... jaz vas prosim jutri ob 8ih držite pesti user posted image vsaj za šest naj bo user posted image jaz še pa malo pred knjige, potem pa spat. Jutri pa "veselo" na faks user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.3.2010 19:08:00   
agataema
Pri meni ne bo nič ta mesec. Je prišla user posted image  en dan prezgodaj. Sicer pričakovano, ampak vseeno sem malo user posted image .

Sva pa z možem danes plačala aro za avto, ki si ga že ful dolgo želiva in sva ful vesela.

Lep večer vsem

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.3.2010 21:55:23   
Arwenko
Punce, čer...jaz pa rabim malo tolažbe. Ne vem kaj naj, ravno zdaj, ko so najbolj pravi dnevi v mesecu moj ni za akcijo oziroma je tak napol no, poskrbi za mene, pol pa prekine, pa že itak ga komaj pripravim do tega, da slončkamo na 2-3 dni, on bi se samo crkljal, pol pa danes še ta fora no. Saj to je že večkrat naredil, poskrbi za mene, pol pa ima "dovolj" samo zakaj ravno danes, zdaj, ko smo tik pred ovulacijo. Kr na jok mi je šlo no, ne vem ali sem jezna ali razočarana, da ne govorimo kak zoprn je že sam občutek, da si ti prišel na svoj račun, tvoj partner pa ne...user posted image user posted image Ne vem kaj naj naredim, sploh ne. Pol pa povem to mojemu, pa me tolaži, da naj se ne sikiram, da je njemu lepo in kul, da včasih ima pač tak dan da do tega pride. Ampak takšnega čudnega priokusa se ne morem znebit.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.3.2010 23:39:09   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Punce, čer...jaz pa rabim malo tolažbe. Ne vem kaj naj, ravno zdaj, ko so najbolj pravi dnevi v mesecu moj ni za akcijo oziroma je tak napol no, poskrbi za mene, pol pa prekine, pa že itak ga komaj pripravim do tega, da slončkamo na 2-3 dni, on bi se samo crkljal, pol pa danes še ta fora no. Saj to je že večkrat naredil, poskrbi za mene, pol pa ima "dovolj" samo zakaj ravno danes, zdaj, ko smo tik pred ovulacijo. Kr na jok mi je šlo no, ne vem ali sem jezna ali razočarana, da ne govorimo kak zoprn je že sam občutek, da si ti prišel na svoj račun, tvoj partner pa ne...user posted image user posted image Ne vem kaj naj naredim, sploh ne. Pol pa povem to mojemu, pa me tolaži, da naj se ne sikiram, da je njemu lepo in kul, da včasih ima pač tak dan da do tega pride. Ampak takšnega čudnega priokusa se ne morem znebit.

Arwenko, najbrž je moškim v tej situaciji še težje, ker se počutijo odgovorne in se bojijo neuspeha. Najbrž se boji razočaranja. Poskusi ustvariti bolj sproščeno vzdušje v smislu "ne vem, če so zdaj plodni dnevi, a mi ni mar, ker je prijetno s teboj".
Nisem si mislila, da je to tako težko, vedno sem si to obdobje predstavljala kot veselo pričakovanje pluska. Držim pesti za vaju!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?