Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 7:36:28
|
|
|
|
lidik
|
witch go go go Boš videla da bo izpit šel. Jaz stiskam pesti za tebe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 7:39:22
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko, sej mogoče pa še ni vse izgubljeno in mogoče še O ni in boš videla, da vama bo uspelo. To glede tvojega pa mislim da se nimaš kaj veliko za sekirati, vem da je neprijeten občutek, samo ti povem, da ni edini takšen. Tako da potolaži se, pa ga danes poskusi pripraviti v kaj več, nekako ga boš že premamila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 8:26:35
|
|
|
|
zalos
|
Dobro jutro vsem ! Moj jutranji test je zopet pokazal . Sicer še vedno nisem dojela da sem končno srečka. Tud povedala še nisem partnerju, čakam na dobro priložnost. Lahk me date ma seznam. Vsem, ki še vedno čakate na , pa naj povem, da bo uspelo. Vrjetno enkrat ko bote najmanj pričakovale. Jaz bi z naslednjo morala začeti z klomifenom tri mesece, vendar je uspelo brez vsega. Pa še ta mesec ko sem imela res ful problemov z vsem. Upanje umre zadnje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 8:31:42
|
|
|
|
*Star*
|
Arwenko, naj te potolažim, da je moj imel prejšnji mesec enake izpade, oziroma je hotel pa ni mogel. Sva kmalu ugotovila, ko sva se nehala o tem pogovarjat, je blo takoj boljše. Očitno se res boji neuspeha in da bi blo kaj narobe. Čim manj mu omenjat plodne dneve in vse skupaj, slončkat bolj zarad užitka, pa bo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 8:59:10
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, saj fora je ravno v tem, da mu sploh nisem razlagal nič o teh plodnih dnevih, ravno s tem namenom, da se on ne obremenjuje s tem. Eh, bomo videli, mislim da je ovulacija mimo, danes se mi je dvignila temperatura. Je pa pravzaprav možno, da je bila že v sredo, ker v sredo me je nekaj ful špikalo v jajčnikih, tako da bi bilo možno no, mogoče je pa od ponedeljka zvečer kaj počakalo na tole moje jajčece . Ne bom se več obremenjevala, priznam pa da sem se včeraj ful. Imela sem ful pričakovanj od tega meseca, ker je bil prvi mesec spet doma in nama ni bilo treba čakat na vikende no, pol pa ravno pred ovulacijo tale izpad, kaj pa vem no. Res me je potunkalo. Tako zdaj smo pač za ta mesec pričakovanja zminimizirali, pa bo kar bo, pa se vam mogoče pridružim v aprilu dalje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 9:09:52
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko boš videla, da takrat ko nekaj najmanj pričakuješ se najboljše razplete. Tako da mogoče bo ravno ta mesec, ko že skoraj zgubiš upanje se potem super vse razplete. V glavnem jaz držim pesti za tebe, da vama je uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 10:04:36
|
|
|
|
majalina
|
pol imava pa isti okus :-) kaj marian keyes - sushi za začetnike? kerstin gier - za vsako rešitev se najde težava pol je pa še tista: trije v postelji (ne spomnim se avtorice) - je zanimiva knjiga o zenski, ki zanosi,... edino je malcek kruta na momente, ker gre res v detajle... lp, m.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 10:29:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Tole sushi sem gledala danes. Pa sem pol vzela še ta najnovejšo od Kinselle - Twenties girl. Zraven tega pa še eno The girl with the dragon tatoo, takšna kriminalka. Obe v angleščini in obe SKUPAJ sta stali 18 eur...pa imam branje za na dopust.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 10:30:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko boš videla, da takrat ko nekaj najmanj pričakuješ se najboljše razplete. Tako da mogoče bo ravno ta mesec, ko že skoraj zgubiš upanje se potem super vse razplete. V glavnem jaz držim pesti za tebe, da vama je uspelo. Hvala lidik Saj vem, da bo, ko nama bo namenjeno bo že uspelo ravno pravi trenutek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 10:32:15
|
|
|
|
lidik
|
hej bravo punca, samo da si spet pozitivna. Le tako naprej, ker sej veš če smo črnogledi potem vse dobro odganjamo stran od sebe. Pa boš videla zdaj bo dopust, pa ne boš nič mislila na to, pa te potem zajčki in jajčke presenetijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 10:35:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, saj je res to, ampak včeraj mi je bila pa takšna kriza zvečer no, pa sem pol prespala, pa itak zdaj ne morem nič več naredit, pa če se na glavo postavim, tako pač je...gremo dalje. Saj pravim, mogoče pa me preseneti, je od ponedeljka kaj počakalo, če je bila ovulacija v sredo je celo možno da je kaj počakalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:19:46
|
|
|
|
lidik
|
jaz ti držim pesti, da boš seveda pozitivno presenečena. Sicer pa sej plavalčki kr dolgo počakajo notri, tako da nič skrbet. Ti pa verjamem da je kriza ja. Sej veš moj je tudi ponavadi takrat najbolj utrujen ko imam O, tako da tudi nima ravno volje za , samo potem včasih jaz malo potrpim, včasih pa on, pa se vseeno spravi k delu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:20:44
|
|
|
|
lidik
|
kje se pa naša *Star* danes skriva???? Kaj imaš gužvo v službi? Pa sariko tudi pogrešam, je ni nič tukaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:21:39
|
|
|
|
pika555
|
witch, kako je šlo? tudi jaz sem držala pesti! Kje ste nove rozike????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:25:56
|
|
|
|
witch
|
evo mene ka naj rečem... nisem naredila. Tak imam pred tem prof strah, pa travme, pa ne vem ka še vse... tak da me je čisto potoklo. žalostna sem, jezna... S tem prof imam zelo slabe izkušnje in potem tisto pride vedno naprej. Ko te nekdo je... v živi mozek... hja... Minilo me je danes za vse. Sploh nimam volje za učenje več, ne nič.. Zdaj grem prvo malo počit, potem pa na sončka. Takrat bom že verjetno boljše volje in se bom javila lidik in pika555 hvala za pesti
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:27:45
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.htm
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:36:38
|
|
|
|
*Star*
|
Witch, samo ne pusti se mu, bo pa drugič bolje lidik, tukaj sem hehe, vsake tolk zginem in spet gor pridem... malo gledam za dopust, načrte že delava zato da vidiva, kolk dnarja morva zbrat. Se pa moj tud zloooo veseli Toskane, tko da prov fino. Pa še če bo kašna pikica na poti, bo fajn, da ne greva na letalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:39:08
|
|
|
|
lidik
|
o star super, potem šparovček je že pripravljen, ali kako? Jaz sem tudi rekla, da bova v nedeljo začela malo plane delati kam bova šla. Samo midva na žalost nimava velike izbre, ker jaz mojega ne spravim niti na letalo niti na ladjo , tako da nama ne ostane kaj veliko. Sem pa rekla, da bi rada šla letos v črno goro. Bomo videli če bo uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:43:14
|
|
|
|
*Star*
|
Jaz mam željo it v Toskano in na Elbo potem, pa greva kar z avtom Tko bova tud največ vidla, pa še moj se neznansko veseli 6-urne vožnje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:44:07
|
|
|
|
lidik
|
witch ja vem kako je to, ko eni profesorji mislijo da so ne vem kaj. Ampak boš videla, da boš naredila izpit in jaz držim pesti, za tebe da boš dobila voljo za učenje nazaj, ker zaradi enega f*** prfoksa ne smeš obupati. Pokaži mu kaj zmoreš in kako vztrajna in trmasta si in boš videla da bo. Zdaj pa le pojdi malo na zrak uživati in se sprosti in spočij. Pa naberi energije za naprej in za "uživantski" vikend.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:46:07
|
|
|
|
lidik
|
Ja sej je z avtom če res ni predaleč še najboljše iti, ker se lahko kadarkoli ustaviš in veliko vidiš. Tudi moj je tak, da mu ni nič predaleč, če se gre z avtom, pa če bi se menda tri dni skupaj vozila. Samo da smo na trdnih tleh.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 11:50:08
|
|
|
|
witch
|
star in lidik hvala tudi jaz bi šla v Toskano smo se s kolegi nekaj menili da bi šli zdaj za 1. maj. Samo ne vem kak bo s financami Bi se pa vsedla na letalo zdaj in šla v Egipt ali nekam na toplo to so moje sanje......
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 12:00:19
|
|
|
|
lidik
|
witch mislim da nas kar nekaj sanja o tem. Sam sej veš sanje se enkrat izpolnijo, če si močno želiš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 12:02:49
|
|
|
|
witch
|
verjamem jaz si očitno premalo želim, da se te sanje uresničijo samo bi pa prejšnjo soboto skoraj letela v Egipt smo našli ful poceni last minute. In kolegica v službi ni dobila prosto. Hmm bi zdaj plavalav rdečem morju in mislila na vas
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 19.3.2010 12:06:20
|
|
|
|
lidik
|
ah ne, sigurno si dovolj želiš, in sigurno boš tudi šla boš videla. Samo sej veš, vse ob pravem času. Je že očitno moralo tako biti, da je bil takšen razplet. Bo pa drugič boljši in bo toliko slajše, ker je bilo treba malo dlje počakat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?