|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
18.3.2010 13:08:19   
miklarom
sarar - kaj jest to vidim, da si srečka user posted image , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kolk sem vesela zate, user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo nosečnost ti želim9

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.3.2010 13:24:07   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

*Star* kako je v službi? Te spet kaj ven na zrak vleče? Jaz že komaj čakam da grem domov - sem tak vesela, da bom imela spet en dolgi sprehod! user posted image

Odlično, razmišljam, da bi podaljšala par urcuser posted image user posted image  če verjameš user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.3.2010 13:26:13   
lidik
miklarom kam si se pa ti skrila? Sem te že pogrešala tukaj. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.3.2010 13:26:40   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

*Star* kako je v službi? Te spet kaj ven na zrak vleče? Jaz že komaj čakam da grem domov - sem tak vesela, da bom imela spet en dolgi sprehod! user posted image

Odlično, razmišljam, da bi podaljšala par urcuser posted image user posted image  če verjameš user posted image

ha ha ha. O ja to pa verjamem. Smo menda vsi na istem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.3.2010 13:32:04   
*Star*
Joojjjj a še kera sovraži žvižganje mam enga sodelavca k skoooosss žvižga in sam zato ker ve, da nas veliko to sovraži user posted image  Me ma da bi ga nekam...Zgleda pa lih tko k tale smajli : user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.3.2010 13:34:17   
lidik

Joojjjj a še kera sovraži žvižganje mam enga sodelavca k skoooosss žvižga in sam zato ker ve, da nas veliko to sovraži user posted image  Me ma da bi ga nekam...Zgleda pa lih tko k tale smajli : user posted image user posted image
user posted image

o ubožica. Ja jaz načeloma sicer ne sovražim žvižganja, kadar je v mejah normale. Kadar pa se to raztegne v dolgo časa potem pa tudi jaz user posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.3.2010 13:38:56   
majalina
Še pozdrav iz moje strani, skozi vas berem, bolj malo pišem.

Arwenko, če ti je všeč shopaholic ti bo ziher tudi MOJE SKRIVNOSTI (can you keep a secret) - meni je ta knjiga ZAKON!!!

Napisala jo je Sophie Kinsella (ona je napisala tudi shopaholic).

drugace ma pa tudi ta shopaholic full enih delov.. STRASTNA ZAPRAVLJIVKA IN OTROK, STRASTNA ZAPRAVLJIVKA GRE V MANHATTAN, S.Z. SE POROČI,...

pa full so zabavne vse.

čim več pluskov želim vsem skupaj.

jst tudi čakam nanj nekaj časa, upam, da ga bom kmalu zagledala :-)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.3.2010 13:49:01   
*Star*

user posted image

o ubožica. Ja jaz načeloma sicer ne sovražim žvižganja, kadar je v mejah normale. Kadar pa se to raztegne v dolgo časa potem pa tudi jaz user posted image .

Mene pa to dobesedno ob živce spravi, kar lasje mi grejo pokonci pa še totalno me dekoncentrira, še tisto malo kar se skoncentriram user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.3.2010 13:53:52   
lidik

user posted image

Mene pa to dobesedno ob živce spravi, kar lasje mi grejo pokonci pa še totalno me dekoncentrira, še tisto malo kar se skoncentriram user posted image

veš kaj ti svetujem. Stopi ti lepo do tega tvojega sodelavca in mu povej, da naj takoj preneha, ali pa naj naradi tudi tvoje dela pa si naj potem žvižga. Drugače pa je tisti recept, da bi ga nekam...... dobra rešitev. Sam pazi da potem tudi ti ne občutišk kakšnih posledic - bodi iznajdljiva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.3.2010 13:59:40   
miklarom
evo me tukaj, mal me živčki dajejo od razočaranjauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.3.2010 14:02:04   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Ne vem, kaj naj ti drugega rečem, kot le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa glavo pokonci seveda, ne pustimo se!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.3.2010 14:04:07   
*Star*
lidik, vse živo mi je že na pamet padlo, ampak, ko bi ga videla, bi ti blo jasno - zgleda in obnaša se tko, kot uni modeli iz filmov, k delajo v pisarni in majo enga dneva vsega dost pol pa vse postreljo, pa se ne hecamuser posted image
Ni smešno, ampak, kaj čem user posted image
Aja, zadnič sm ga clo slišala rečt, da bo prnesu pištolo pa vse postrelu.. user posted image ojej user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.3.2010 14:04:29   
miklarom
itak da se ne pustimo, samo kaj ko pa že počasi izgubljam voljo do vsegauser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.3.2010 14:05:45   
miklarom
Star -  samo tale tvoj sodelavec pa po mojem ni čist dihtik a neuser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.3.2010 14:06:51   
*Star*

itak da se ne pustimo, samo kaj ko pa že počasi izgubljam voljo do vsegauser posted image

Ne, tega ti pa ne pustimo!! Boš vidla, da bo posijal sonček tud zate... na žalost ni vse tko kot želimo, ampak tko je, samo obupat ne smemo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.3.2010 14:07:10   
lidik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to ti pa verjamem. Ampak glavo pokonci in v nove boje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa bom zdaj spet stiskali pesti zate?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.3.2010 14:07:24   
*Star*

Star -  samo tale tvoj sodelavec pa po mojem ni čist dihtik a neuser posted image

Ni, ni user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.3.2010 14:10:26   
lidik

miklarom to pa nikakor ne!!!!!! Poglej koliko vsega je že za tabo, kaj vse si že morala prestati, sedaj pa bi odnehala - o ne ne. Jaz verjamem, da bo tudi tebi uspelo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.3.2010 14:11:02   
lidik

lidik, vse živo mi je že na pamet padlo, ampak, ko bi ga videla, bi ti blo jasno - zgleda in obnaša se tko, kot uni modeli iz filmov, k delajo v pisarni in majo enga dneva vsega dost pol pa vse postreljo, pa se ne hecamuser posted image
Aja, zadnič sm ga clo slišala rečt, da bo prnesu pištolo pa vse postrelu.. user posted image ojej user posted image user posted image

ojej sam tole pa se sliši že nevarno. Kaj ne morete nekaj ukrenit - npr. da ga premestijo kam drugam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.3.2010 14:13:35   
*Star*

ojej sam tole pa se sliši že nevarno. Kaj ne morete nekaj ukrenit - npr. da ga premestijo kam drugam. user posted image user posted image user posted image

Pol bi se šele zabava začela user posted image user posted image user posted image
Eh, js se mu sam še smejim, kaj pa mu moreš...

Ja me se pa nikakor nočemo odpovedat tej temi, aprilska pa kar sameva heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.3.2010 14:13:48   
witch
hihi star jaz rada žvižgam user posted image imam kako obdobje ko sem čisto obsedena s tem user posted image
miklarom - user posted image user posted image user posted image tudi jaz ti lahko rečem samo pogumno, optimistično naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimna komaj čakam jutri user posted image držim pesti zgoraj in spodaj user posted image user posted image user posted image isto za tebe pika555 user posted image user posted image user posted image
jaz pa grem zdaj na en dolg sprehod user posted image potem pa nazaj za knjige user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.3.2010 14:16:17   
witch
star - ve mi kar družbo delajte user posted image jaz še moram ta seznamček pobarvati user posted image če mi odidete grem za vami, to pa pobarvam roza in je to to user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.3.2010 14:16:43   
pika555
user posted image user posted image user posted image  PRITEKLA JE user posted image .
dajte me med navijačice..držim pesti za vse, da le vas ne obišče hudič rdeči....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.3.2010 14:18:55   
witch
pika555 user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa resnično upala, da je to to. Pogumno naprej v april user posted image user posted image user posted image da bomo tam vse rozike.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.3.2010 14:19:56   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image

9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03.
*Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)

11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)user posted image
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)user posted image
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
27.03. ninchi9 (28. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 43

user posted image

OD TEGA _9_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina
ribica81
sarar
pika555

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?