Beba78
|
Čer, mali spi, jaz pa se spravljam urejat fotoknjigo . Še prej pa en čvekec z vami ... IZVIRNO SPOROČILO: korinca Beba, dobra si, da zdržiš tako dolgo do testka . Pri meni tu karakter odpove Hja, ker nočem preveč živčkov zgubit ob "zgolj" rahlih črticah, raje počakam kak dan ali dva več. Čeprav mislim, da bi mi že danes pokazalo, če bi delala testek (glede na dolžino ciklusa), pa vseeno. Neki se ziher dogaja...joškice imam take čudne, me še ne bolijo, ampak občutek je tak čuden, kot da mi jih nekdo napihuje ...sej ne vem, kako se naj izrazim ... Bostina, kako je reagiral tvoj partner na plus?? SE spomnim, da sem jaz pri prvi nosečnosti, ki sva jo tudi kar čakala, delala testek zjutri kar nad školjko, so se mi tak začele roke tresti, ko se je plusek izpisal v hipu, da mi je testek skor v školjko padel (pa bi ostala brez spomina) . KO je pa moj prišel domov in se mu pokazala plusek, pa sploh ni verjel, je rekel, da gre kupit še en test, da morem vpričo njega lulat, da ziher to ni res . Sem mu rekla, če misli, da sem ga dala prijateljici polulat (ki je bila takrat že fajn noseča), al kaj?? Joj, sva se nasmejala takrat...ful se v živo spomnem tega, čeprav je že več kot dve leti nazaj . To so res trenutki, ki ti ostanejo večno v spominu. *Star*, iz svoje izkušnje ti rečem, da se ne otročku odpovedovat samo zato, ker nimata lastnega stanovanja. Kaj pa veš, če ga bosta sploh kdaj imela! Ali pa boš čez pet let prišla do svojega stanovanja, otročka pa ne bo. Vse se da. Mi2 sva tudi v najemu že od kar sva skupaj, zmetala za najemnine kar nekaj denarja, ker nama kredit pač ne znese, ampak hvala bogu nama pa najemnina...Zdaj se nama odpirajo neke možnosti za lastno stanovanje, pa si ne znam predstavljat, da ob naju ne bi bilo najinega sončka samo zato, ker nimava lastnega stanovanja. Tako da preračunajta vse možne variante in kombinacije, predno vržeta puško v koruzo. Ker kjer je volja, je tudi pot. Saj veš, kaj poje Serbedzija? "Ne daj se, Ines!" Minky, za jutri! Lep večer...
|