Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 14:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče mi bo katera lahko povedala tole. SEM DOBILA 27.2. in se je iztekla 4.3. to je v četrtek , povsem kolkor se spomnim sem bila že v četrtek brez vložka, danes pa m je priteklo spet nekaj sveže krvi ne veliko, zjutraj, sedaj čekiram stanje ampak niti duha ne sluha več o krvi. kAJ BI TO LAHKO BILO ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 14:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče mi bo katera lahko povedala tole. SEM DOBILA 27.2. in se je iztekla 4.3. to je v četrtek , povsem kolkor se spomnim sem bila že v četrtek brez vložka, danes pa m je priteklo spet nekaj sveže krvi ne veliko, zjutraj, sedaj čekiram stanje ampak niti duha ne sluha več o krvi. kAJ BI TO LAHKO BILO ? anonimna t
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 14:29:49
|
|
|
|
spaghetek
|
Z mano ne bo nic ta mesec. Me je obiskala stara znanka danes (3 dni prezgodaj).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 16:11:40
|
|
|
|
sarar
|
minky, čestitke!!!!!! bravo, super se je začel mesec. no, lahko bi bilo tudi bolje... ampak, važn, da se bo nadaljeval v tej smeri. drugače pa jaz osebno ne verjamem tisti vedeževalki- saj je večkrat večim puncam dvakrat odgovorila različno. tudi meni. ampak, če vam to pomaga, da boste bolj pozitivne pa kar. kako ste drugače? jaz sem kar ok. nič novega. še dooolgih 10 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 16:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Anonimna Z - daj povej mi, kje smo te spustile da te ni na seznemu? da te pobarvam roza se opravičujem če sem te jaz spustila.. Witch tako kot je rekla že Bostina, sem bila med zadnjimi v februarju. Tako da sem pri vas navijačka. Je pa res, da sem test delala šele v marcu. Zdej pa še kar tlele mal pri vas klepetam. Mi je fajn . Navijam za čim več rozik. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 16:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mogoče mi bo katera lahko povedala tole. SEM DOBILA 27.2. in se je iztekla 4.3. to je v četrtek , povsem kolkor se spomnim sem bila že v četrtek brez vložka, danes pa m je priteklo spet nekaj sveže krvi ne veliko, zjutraj, sedaj čekiram stanje ampak niti duha ne sluha več o krvi. kAJ BI TO LAHKO BILO ? Res se mi tudi sanja ne. Če ne pa raje pokliči g. v ponedeljek, če ne bo kaj drugače. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 16:47:50
|
|
|
|
sarar
|
lepo anonimna z ti kar ostani tu z nami pa nas malo spodbujaj mene pa že dva dni jajčniki špikajo pa nenormalno veliko izcedka imam. za znako je še tko prehmalu. a ne?.. tko da upam, da ne pomeni to kakega vnetja
< Sporočilo je popravil sarar -- 6.3.2010 16:48:13 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 17:16:37
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek Z mano ne bo nic ta mesec. Me je obiskala stara znanka danes (3 dni prezgodaj). spaghetek in pogumno v novi krog veliko sreče aprila sarar - ka pa če je O? Pa te zato špika.. ne vem.. sama imam isti problem. O sem imela en teden nazaj. Ne pričakujem je čez en teden, me pa zdaj že ene 2 dni ful špika. In nimam pojma ka je to... jaz upam, da pri obema pomeni to kaj dobrega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 18:32:17
|
|
|
|
sarar
|
ovulacijo sem imela slab teden nazaj, tako ta tudi pri meni ni to . upam, da nama hormoni nekaj sporočajo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 6.3.2010 22:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
a še katero boli sp.del trebuha? mene je to danes prijelo, kot da bi ilo zatečeno oz tako kot med m podobno... sm pa 3 dni po O. kaj bi lahko to pomenilo? anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 9:07:56
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! sem vam pripravila zajtrk kako ste? upam, da bo danes kaka lepa novička, k je tak sonček zunaj anonimna , ne znam ti pojasniti kaj je to, imam pa te ''krče'' tudi jaz. bog ve, kaj to pomeni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 9:08:49
|
|
|
|
sarar
|
lidik, kje si? kako kaj pri tebi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 10:00:56
|
|
|
|
nadinne
|
Minky SUPERCA Uspela si že v prvem krigu a ne? Res lepo ti želim!!! Jaz pa odštevam dneve do četrtka ko ima D day Itak mislim da ta mesec nismo nič pridelali...se bom selila v april ...no ja, mogoče pa bo naslednjič uspelo...bom pa decemberka...to mi je najlepši mesec Punce lepo nedeljo imejte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 10:39:08
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 10:41:19
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ooo še ena nova nosečka. Minky čestiitke!!! In lepo nosečnost!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 10:44:13
|
|
|
|
Tejchy25
|
Dober dan drage moje, ne vem koko se zmer zgodi, da lih js izpadem iz seznamčka :(( No, če lahko me prosim dodajte na 27.3....je pa moj že 23. krog... Upam, da bo tokrat uspešen... Ja, še vedno upam :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 10:45:26
|
|
|
|
witch
|
Hej hoj! anonimna in sarar - tudi sama jih imam. Upam, pa (kot sem že včeraj rekla) da pomenijo kaj dobrega sarar - hvala za tak lepo zajtrk se mi kar sline cedijo... bom letela pecivo peč nadinne - ne obupaj prehitro. Mogoče pa vama je uspelo držim pesti, da te v četrtek barvam roza. Beba78 in latka - kako pa je pri vama? Roza barve imam kar nekaj na zalogi, pa bi jo res rada porabila za + Ve katera kako je z etno in TMS82? jaz - danes pride na vrsto kak sprehod in pa učenje Samo da je malo sončka zunaj ni nobene na forumu kako ste? Kako se počutite? Tejchy25 - se opravičujem. Te bom dodala ko urejam seznam. Me je nekaj časa BOSTINA nadomeščala pri seznamčku, pa sve te verjetno spregledale. Drugače pa tako tebi, kot vsem želim, da bo marec naš mesec
< Sporočilo je popravil witch -- 7.3.2010 10:47:19 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 10:50:19
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hehe, Witch, ni panike :) Bom prežvela, sej je 27.3. še daleč :) Pa hvala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 11:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tolk da poročam krvavitev, ki se je včeraj pojavila že po koncu je danes v glavnem ni več , vprašala sem pušenjaka in je odgovoril da je najbrž kaka hormonska motnja ali pa ovulacijska krvavitev.. Sarar držim pesti da bo , pa tudi za vse ostale , ki čakate , anonimna t
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 11:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch anonimna in sarar - tudi sama jih imam. Upam, pa (kot sem že včeraj rekla) da pomenijo kaj dobrega jst tudi upam da kažejo na kakšno pozitivno dogajanje a teste boste delale ko vam bo zamujala ali že kakšen dan prej? ker če si jaz zračunam na pregnology.com, mi piše da lahko test že 16.3. delam, m mi bo pa prvi dan zamujala šele 20.3. anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 12:28:57
|
|
|
|
pika555
|
Jaz znakov sicer še nimam, mislim da je prehitro. Test bom pa delala kakšen dan pred pričakovano . Komaj čakam da mine še par dni :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 12:36:01
|
|
|
|
sarar
|
punce, jaz osebno mislim, da je bolje počakati dan izostanka in potem delati test. vendar pa sem tudi jaz taka kot ve- vprašanje, če ga bom delala šele takrat . obstajajo eni, ki pokažejo že par dni prej, sam je takrat še tok mal hormona, al se pa ker drug vmes vrine in je lahko lažno pozitiven. anonimna , najbrž bi tolk prej lahko delala tisti test. kako se že imenuje? baje je ena varianta cb-ja? drugače pa imam jaz dva že doma. vprašanje, če bom zdržala do takrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 13:04:43
|
|
|
|
agataema
|
Živjo! Najprej vse čestitke vsem novim nosečkam in vsem, ki še čakate. Ostalim pa itak noro veliko sreče v aprilu. Moja O je minila, ali je kaj ratalo bomo pa videli čez 14 dni. Sama pri sebi sicer menim, da ni ker mislim, da je O nastopila že par dni prej, ko moža ni bilo doma, ampak upanje umre zadnje. Danes sva bila s tamalim že navsezgodaj na metelkovi, ker že četri dan kuha pri 39°. Lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 13:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
baje je ena varianta cb-ja? drugače pa imam jaz dva že doma. vprašanje, če bom zdržala do takrat moreš bit pa reees močen karakter če boš čakala izostanek, jaz nisem anonimna t
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 7.3.2010 13:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa moja o še ni nastopila, sklepam po bt , predvidevam da bo kje v sredi tedna oz. proti koncu tedna, tako da nas čaka naporen teden , ... pa saj se nč ne pritužujeva
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?