|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
5.3.2010 19:23:19   
sarar
ojla punce!
kaj je to, nobene nove rozike? dejmo, dejmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa neki zanima-a je tle kera punca, k dela na nlb? neki bi vprašala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.3.2010 19:31:44   
nadinne
BOSTINA supercaaaaa user posted image Lepo in mirno user posted image

Star, kaj pa kakšen najem stanovanja začasno? Vem kako je to ko nimaš kam na svoje...jaz in moj fant zaenkrat živiva pri njegovih na vrhu, ampak bova šla na svoje ko bo šansa...moja tašča je res tašča user posted image tako da ne želim biti pod isto streho dlje kot je najbolj nujno. Ja s krediti je križ, to se strinjam. Mislim da kar nadaljujta z user posted image , saj ne veš kdaj bo...pa itak se vse poštima na koncu. srečno user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 652
5.3.2010 19:42:46   
Minky
Živjo!

jaz sem danes kupila CB in v kolikor danes ponoči ne pride do kakšnih sprememb, bom test naredila jutri zjutraj. Me že zdaj kar v želodcu stiska...user posted image

Zdaj gre pa zares. Upam, da vam jutri sporočim kakšno lepo novico. Držite pesti zame, prosim.

Lp vsem in srečno  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.3.2010 19:47:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Minky

Živjo!

jaz sem danes kupila CB in v kolikor danes ponoči ne pride do kakšnih sprememb, bom test naredila jutri zjutraj. Me že zdaj kar v želodcu stiska...user posted image

Zdaj gre pa zares. Upam, da vam jutri sporočim kakšno lepo novico. Držite pesti zame, prosim.

Lp vsem in srečno  user posted image user posted image user posted image

držimo pesti user posted image

jst pa ne vem kako bom preživela čakat še 12 dni do testa... user posted image poskušam čimmajn mislit na to pa mi ne gre najboljše...oz sem pravi antitalent na tem področju user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Minky)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
5.3.2010 20:40:34   
Beba78
Čer,

mali spi, jaz pa se spravljam urejat fotoknjigo user posted image .
Še prej pa en čvekec z vami user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: korinca
Beba, dobra si, da zdržiš tako dolgo do testka user posted image . Pri meni tu karakter odpove user posted image

Hja, ker nočem preveč živčkov zgubit ob "zgolj" rahlih črticah, raje počakam kak dan ali dva več. Čeprav mislim, da bi mi že danes pokazalo, če bi delala testek (glede na dolžino ciklusa), pa vseeno. Neki se ziher dogaja...joškice imam take čudne, me še ne bolijo, ampak občutek je tak čuden, kot da mi jih nekdo napihuje user posted image ...sej ne vem, kako se naj izrazim user posted image ...

Bostina, kako je reagiral tvoj partner na plus?? SE spomnim, da sem jaz pri prvi nosečnosti, ki sva jo tudi kar čakala, delala testek zjutri kar nad školjko, so se mi tak začele roke tresti, ko se je plusek izpisal v hipu, da mi je testek skor v školjko padel (pa bi ostala brez spomina) user posted image . KO je pa moj prišel domov in se mu pokazala plusek, pa sploh ni verjel, je rekel, da gre kupit še en test, da morem vpričo njega lulat, da ziher to ni res user posted image . Sem mu rekla, če misli, da sem ga dala prijateljici polulat (ki je bila takrat že fajn noseča), al kaj?? user posted image user posted image Joj, sva se nasmejala takrat...ful se v živo spomnem tega, čeprav je že več kot dve leti nazaj user posted image . To so res trenutki, ki ti ostanejo večno v spominu.

*Star*, iz svoje izkušnje ti rečem, da se ne otročku odpovedovat samo zato, ker nimata lastnega stanovanja. Kaj pa veš, če ga bosta sploh kdaj imela! Ali pa boš čez pet let prišla do svojega stanovanja, otročka pa ne bo. Vse se da. Mi2 sva tudi v najemu že od kar sva skupaj, zmetala za najemnine kar nekaj denarja, ker nama kredit pač ne znese, ampak hvala bogu nama pa najemnina...Zdaj se nama odpirajo neke možnosti za lastno stanovanje, pa si ne znam predstavljat, da ob naju ne bi bilo najinega sončka samo zato, ker nimava lastnega stanovanja. Tako da  preračunajta vse možne variante in kombinacije, predno vržeta puško v koruzo. Ker kjer je volja, je tudi pot. Saj veš, kaj poje Serbedzija? "Ne daj se, Ines!"user posted image

Minky, user posted image za jutri!

Lep večer...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.3.2010 22:37:35   
sarar
minky, tudi jaz držim pesti, da bo jutri en velik in debel user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, to pa je lep spominček na prvi user posted image user posted image
veste, kako je bilo pa pri meni? sva bila tisto soboto sama v bajti, moj je spal, jaz pa šla hitr test delat... in je bil plusek. ker še nisem hotela mojega budit, sem se usedla dol h tašči v kuhno (takrat smo mel še skupen vhod, pol sva pa dvignla) in se usedla v kotno. pa se je maček men direkt na trebušček ulegu, k da bi vedu. pa sem mu zašepetala, da sem nosečka user posted image . vem, čudn ampak še bolj pa to- ko sem rodila, je ta mucek umrl user posted image , ko pa sva bila z malim za eno leto-na muckovo obletnico smrti- v bolnici, je vsak dan en tak maček ob 12h sedel pred najinim oknom v bolnici, ko sva ga pa videla, je pa šel. pet dni zapored... ful čudn. sem malo zašla s teme user posted image . v glavnem, ko pa se je moj zbudu, sem pa še njemu pokazala plusek. pa itaq je blo treba it še po CBuser posted image .
pol pa pride tašča z dopusta, pa se usedem h njej v kuhno, pa nisem vedla kako bi ji povedala. sem pa začela- a veste, kaj mi je tomaž naredu? una pa ful panična, kaj je razbil ali uničil. no, pol sem ji pa povedala, smo pa obe objete jokale.
res, taki momenti, ko vidiš plusek je res ful lep, in ti še dolgo ostane v spominu... o drugem plusku bom pa kdaj drugičuser posted image
zdaj pa grem spat, k jutr delam. upam, da bo jutri kaka rozika še ko dam pridem. srečno in lahko nočko user posted image

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.3.2010 6:39:13   
miklarom
jutro!user posted image  da vam malo ponudim kavice, za lepši dan in kakšno user posted image danes

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.3.2010 8:12:40   
malajka84
Jutro! Tale kavica pa lepo zgleda!:)

Ja moj je bil zraven, ko sem delala test, no vse  teste:)....Oba sma kr gledala pa noben verjel..zdej pa prihaja za nama:)

Učeri je iz službe pršu pa je prnesu ene mini nogavičke, pa otroški šampanjec, pa sma nazdravla, in od kar je bla črtica me zdej pazi kot..ma ne vem..cel se je raznežu.:) PRou lepo je:)

PA ve, bo danes kakšna rozika???Dejmo punce dejmo!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.3.2010 8:39:26   
Anonimen
bostina, glede na to da si se tako dolgo trudila za plusek me zanima ali si kako drugače ravnala ta mesec kot druge mesece?

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
6.3.2010 8:43:57   
malajka84
Drugače?...KEr sem mela dela čez glavo nisem mela časa misliti na to vsake 5 min pa se živcirati. user posted image sva pa na dva dni oziroma tk k nama je pasal, kaj pa vem kej drugega ni blo nč.....je pa res, da sva jedla Macine tablete, mogoče je to pomagalo, ali je pa pač naklučje da je uspelo ravno zdaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.3.2010 8:49:53   
Anonimen
Drugače?...KEr sem mela dela čez glavo nisem mela časa misliti na to vsake 5 min pa se živcirati.  sva pa na dva dni oziroma tk k nama je pasal, kaj pa vem kej drugega ni blo nč.....je pa res, da sva jedla Macine tablete, mogoče je to pomagalo, ali je pa pač naklučje da je uspelo ravno zdaj

user posted image user posted image user posted image
Ja saj je menda res manj se obremenjuješ bolje je

Neposredna povezava do sporočila: 661
6.3.2010 9:11:45   
witch
Beba in sarar - verjamem, da so to lepi spomini user posted image upam, da bomo tudi mi počasi imeli take user posted image
BOSTINA - to pa je lepo slišati user posted image bomo videli mojega kak bo drugačen do mene user posted image drugače kako se počutiš?
jaz - smo včeraj šli na eno zabavo. Je kolegica rodila in smo kar fajn zažurali (jaz z vodo user posted image ). Danes so pa naši šli v gozd, jaz sem pa za hrano zadolžena user posted image tako da kuham. Pa naj povem, da me včeraj pa danes ful peče zgaga. Mogoče sem kaj pojdela takega, ali pa... user posted image počakajo še "samo" en teden.

Minky - kakšen je rezultat? user posted image da bo čim boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.3.2010 9:17:09   
Minky
Živjo!

Sem naredila test in je user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz še nisem čisto dojela... Saj sploh ne vem, kaj naj rečem. Tisoč stvari imam v glavi...

Hvala vsem, ki ste držale pesti zame.

Zdaj pa spremljam še vse ostale, navijam za vas in vam pošiljam kup user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.3.2010 9:17:40   
malajka84
witch jst zlo držim pesti, da je to to!! sej veš, srečne trojke!!!

Drugače pa pr meni nč posebnega razen zlo pekoče zgage, ampak pomaga donat:9 preizkušeno, pa lulanje vsake 15 min...no pa prsi...eh že tk mam večlke, zdej mi pa kr buhtijo iz modrca:)

Ampak me ne briga,sam d sm nosečka.:)

Tak, k upam tudi za vse vas na seznamu, da čimprej postanete!

Aja mail od one vedeževalke, ki ji zdaj  vrjamem:) renatatarot@gmail.com, če bo še kera kej pofirbcala;)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.3.2010 9:18:23   
malajka84
Minky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!!!Lepo nosečnost!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 665
6.3.2010 9:18:23   
witch
Minky - čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čuvaj svojo pikico in lepih 9 mesecev ti želim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 6.3.2010 9:20:49 >

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.3.2010 9:20:23   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
10.03. mateja134 (3.krog)
11.03. nadinne (4. krog)
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
30.03. Arual (29. krog)
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

OD TEGA _2_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.3.2010 10:41:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Minky

Živjo!

Sem naredila test in je user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz še nisem čisto dojela... Saj sploh ne vem, kaj naj rečem. Tisoč stvari imam v glavi...

Hvala vsem, ki ste držale pesti zame.

Zdaj pa spremljam še vse ostale, navijam za vas in vam pošiljam kup user posted image

Čestitke Minky. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bomo skupaj pri novembrkah user posted image

Z.

(odgovor članu Minky)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
6.3.2010 10:43:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Drugače?...KEr sem mela dela čez glavo nisem mela časa misliti na to vsake 5 min pa se živcirati. user posted image sva pa na dva dni oziroma tk k nama je pasal, kaj pa vem kej drugega ni blo nč.....je pa res, da sva jedla Macine tablete, mogoče je to pomagalo, ali je pa pač naklučje da je uspelo ravno zdaj

Točno to je uspeh za user posted image , da popolnoma odklopiš. Tudi pri meni je to delovalo, ker sem bil tudi tako okupirana z delom, da sploh nisem imela časa pomislit na user posted image

Z.

Neposredna povezava do sporočila: 669
6.3.2010 11:19:42   
witch
Anonimna Z - daj povej mi, kje smo te spustile da te ni na seznemu? user posted image da te pobarvam roza user posted image se opravičujem če sem te jaz spustila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.3.2010 12:02:00   
S*
Čestitam vsem rozikam v tem pomladnem mesecu user posted image  user posted image  user posted image .

Za vse ostale pa močno navijam, tako da me dajte prosim med navijačice!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.3.2010 12:22:16   
malajka84
Anonimna Z. je nosečka iz meseca februarja:) Je mesec zaključila roza..:)tak da je nismo tu pozabli dat na seznamček

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.3.2010 12:34:03   
Anonimen
minky čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

dejmo tud ostale minky sledit da bo marec cel roza user posted image user posted image user posted image

jst sm danes že sanjala o dojenčkih user posted image

user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
6.3.2010 13:38:29   
miklarom
minky - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.3.2010 13:46:56   
nadka30
minky čestitke, tako je prav punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gremo roza barvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?