Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 10:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca mladika.... in za nasledni mesec ...pa čimprej žalost in razočaranje na stran in z dobro voljo in veliko upanja v april :) Isto ti želim tudi jaz. Saj bo. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 10:26:56
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar polje ampak na žalost tudi na mojem koncu sneži prej pa je bilo malo sončka. pa je šel upam, da se hitro vrne. ker konc lj si pa ti? no pri nas pa en čas je sonček, naslednji trenutek se pooblači in že nekaj leti dol. Tak da vreme je danes tako čudno. Ej sarika drugače sem pa super - Jupi petek, končno malo oddiha od službe !!!! Imamo samo sranje tu (ena vse po vrsti v drek tišči - in očitno je danes prišla do mene, tako da me je prej tako razpi***** da kr groza).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 10:34:31
|
|
|
|
korinca
|
oj, lidik, zdaj pa že midve štejeva sitno. kako se kaj počutiš? Mene je, kot sem že prej napisala začelo danes šraufati tja priti križu, tko, da....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 10:44:37
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca nove jarše. Ravno pravi sprehod n apol poti z vozički ;) no, super. pol se bove pa kar zmenle, ko bove skup na porodniški mladika lidik, sej to smo pa vse babe glih tle gor po moje- ko se bliža ta dan, vse na skret hodimo s strahom. kaj češ, če si pa tko želimo otročka . ampak veš, k mam že dva, kar bolj tebi privoščim da bi vidla k jz. men se ne mudi tok glede sodelavke- zobe ji pokaž, pa jo pošl nekam. upam, da si se je že rešla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 10:48:06
|
|
|
|
thevenus
|
Mladika, žal ne bova ta mesec skupaj praznovali. zate in držim pesti za naslednji krog! Sarar, kako imaš luštna fanta! Kdaj bo naslednja rozika, punce?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 10:50:01
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: thevenus Sarar, kako imaš luštna fanta! hvala. a si ju na tikerčku vidla? ta zgornji je hokejist, ta drug pa prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:09:31
|
|
|
|
miklarom
|
BOSTINA - čestitke , zdaj pa lepo in mirno uživaj v , mi pa vse pridemo kmalu za tabo sarar - madonca, kako tvoja dva mladca hitro rasteta, sta že prava osvajača vsem želim da čimprej ugledate magične in navijam za vse vas
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:23:08
|
|
|
|
sarar
|
hvala miklarom kako si drugače? te kar malo pogrešam na teh straneh... vsem skupaj en lep dan. sara šiba na šiht čawčaw
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:29:39
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca oj, lidik, zdaj pa že midve štejeva sitno. kako se kaj počutiš? Mene je, kot sem že prej napisala začelo danes šraufati tja priti križu, tko, da.... aha korinca zdaj bo pa kmalu najin datum ja. No jaz zaenkrat počutim se čisto vredu. Edino kar je me malo križ boli, pa skoz imam občutek da imam vse mokro spodaj, drugače pa šraufa me zaenkrat še nič ne. Kr naj tako ostane.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:30:11
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
< Sporočilo je popravil witch -- 5.3.2010 11:37:21 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:31:14
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar IZVIRNO SPOROČILO: korinca nove jarše. Ravno pravi sprehod n apol poti z vozički ;) no, super. pol se bove pa kar zmenle, ko bove skup na porodniški mladika lidik, sej to smo pa vse babe glih tle gor po moje- ko se bliža ta dan, vse na skret hodimo s strahom. kaj češ, če si pa tko želimo otročka . ampak veš, k mam že dva, kar bolj tebi privoščim da bi vidla k jz. men se ne mudi tok glede sodelavke- zobe ji pokaž, pa jo pošl nekam. upam, da si se je že rešla o sarika hvala. Samo veš kaj, kljub temu da imaš pa ti že dva, jaz vseeno tudi tebi ravno tako kot sebi in seveda vsem ostalim privošlim . Ker sem prepričana, da če si tako želiš malo bebiko je vseeno ali je to prvi, drugi ali pa tretji. Tako da jaz še vedno prav tako kot za sebe in vse ostale močno navijam tudi za tvoj plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:34:31
|
|
|
|
witch
|
spaghetek da zagledaš + mladika, JB, Tejchy25 in mojamura pa pogumno v novi krog. Želim vam, da aprila zagledate + Ka pa je z ostalimi? etna, TMS82, MInky je kaj novic? da bo srečno. Jaz pa danes pridno delam. In odštevam dneve.. še en teden. Upam, da se bom barvala roza in od zdaj naprej uporabljam samo roza barvo. Mi pa imamo sončka z malo vetra. učiti bi se mogla pa mi ni..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:37:08
|
|
|
|
korinca
|
...cel mesec sem čisto mirna, počnem cel kup enih stvari, ko pa se začne pribljiževati d day, pa sem čist evforična. Komaj se zadržujem,da ne grem v lekarno, ki jo imam pod blokom. jao, jao.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:41:25
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca ...cel mesec sem čisto mirna, počnem cel kup enih stvari, ko pa se začne pribljiževati d day, pa sem čist evforična. Komaj se zadržujem,da ne grem v lekarno, ki jo imam pod blokom. jao, jao. ufff ti jo imaš tako blizu. Hmmm ja dobra si da se zadržiš. Če bi jo jaz imela tako blizu bi verjetno zadnji teden vsak dan tam stala. Meni je že težko ko se iz službe domov mimo nje peljem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:41:46
|
|
|
|
Beba78
|
Živjo, punce, danes pa malo in malo ...Samo še nisem ugotovila, ali se vreme ravna po mojem razpoloženju, ali se moje razpoloženje ravna po današnjem vremenu . Uf, meni se je tudi danes začelo 5 dnevno obdobje v mesecu, ko čakam, kaj bom dočakala - ali ?? Upam na prvo, če druge do ponedeljka ni, smo na dobri poti , da v sredo delam testek... če zdržim tako dolgo! lep vikend vsem...upam, da ne bo preveč mrzlo... , jaz imam že rahlo dovolj te zime! sarar, tvoja škrata sta pa res že prava desca . To bo težko snubcem priti blizu, ko bosta pazila na svojo sestrico "to be" . LP.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 11:58:37
|
|
|
|
korinca
|
ane, kako hitro zrastejo naši otroci, ko pa me čakamo na naše dneve gre pa takoooo počasi :( Beba, dobra si, da zdržiš tako dolgo do testka . Pri meni tu karakter odpove Evo pupe, šibam v službo. Lepo bodite, fajn klepetajte, pa upam, da se kak nov nariše do večera, ko spet pokukam tu gori :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 12:38:43
|
|
|
|
*Star*
|
Mladika - korinca in lidik, upam, da bomo vse tri rozikeeeeee na isti dan -10.3.- Jaz sem trdno odločena, da do dneva predvidene oz. kakšen dan zamude zagotovo ne delam testa. Vsem skupaj želim en lep vikend
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 13:15:30
|
|
|
|
miklarom
|
sarar - sem vredu, bom zdaj večkrat malo na tej temi ko sem doma, saj več zopet čakamo kaj bo pokazalo.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 13:39:18
|
|
|
|
lidik
|
o *Star* ima pa novo slikco. Luškana. Ja sem prej gledela pa sem videla da nas je kar nekaj ko 10.3. čakamo kaj bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 14:47:11
|
|
|
|
malajka84
|
mladika želim ti uspešen naslednji krog!!!! Drugače pa nimam razen pekoče zgage in izostanka M, ter črtic nobenega znaka...pa še skos je občutek da bo lih karpršla, sam me je kolegica potolažla, je rekla d to traja par tednov:) Tak da zaenkrat super. Sem pa še vedno tule pri vas, navijam za čimveč rozik!!! Js še tk nism dojela čist ..sej bo s časom:) Vsak tes bol dojemam:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 14:53:50
|
|
|
|
witch
|
BOSTINA boš še dojela če ne prej čez 9 mesecev, ko bo črtica zajokala Mene tudi spodaj nekaj špika danes. O sem imela pred enim tednom (močno špikanje + ogromno sluzi), dan d pa bo čez en teden. Ve katera ka je to? Pa problmček imam.. jutri bi naj šla z našimi v gozd delat drva. In ne upam. Ka pa če bo kaj narobe nočem preveč dvigovati, pa čeprav ne vem če sem ali nisem. Upam, da mi bo dodeljeno kuhanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 15:20:06
|
|
|
|
mojamura
|
dan punce, kako ste? jaz sem že boljše in verjamem, da bo pa mesec april naš, za vse tiste, ki nas je marca obiskala teta z rdečimi kufri. Vsem skupaj veliko ....ve pa, ki še čakate rezultate v marcu pa želi en velik:
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 15:37:08
|
|
|
|
*Star*
|
Punce jaz sem popolnoma razočarana Že nekaj časa imamo ogledano nepremičnino in vse, z mojim bi imela rešen stanovanjski problem, zato sva se pa tudi odločila za otroka. Sem govorila z mamico, ker sta šla z očijem danes na banko neki za kredite, in sta rekla da so spremenili pogoje, namreč od plače ti mora ostati 560 eur (prej je bilo sto eur manj). Kar pomeni, da ni nobenih pogojev, da karkoli kupimo. Sem ravnokar govorila z mojim in sem rekla, če se je ta mesec kaj zgodilo, se je, če pa ne pa ne moreva več sanjat o , saj prvo, kar rabiš je stanovanje, ki ga pa midva zaradi neumnih zakonov, nimava in ga še kmalu ne bova imela Ne vem kaj me bolj boli, ali dejstvo da še ne bova imela skupnega gnezdeca ali to, da to pomeni, da se morava še za nekaj časa odpovedati otročku. Pa tolk sva sanjala o njem in resnično si ga želiva Morala sem se vam izpovedati, res mi je težko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 18:18:27
|
|
|
|
witch
|
Star saj se bo vse uredilo. Glej ti bom povedala moj primer. Sama sem avsolventka s 150e štipendije do oktobra. Moj pa je na zavodu in dobi 200e socialne. Se pravi enega pametnega dohodka ni. Se je prebudila v nama želja po . Je bil moj zelo skeptičen, zaradi denarja. Sem mu rekla, kaj pa če nebo služb bova čakala še pa 5 let. In sva rekla bomo že nekak. Mogoče pride kaka služba. Pa stanovanja svojega tudi nimava. Živiva pri mojih starših. Se bomo malo stisnili v začetku potem pa že bokako stanovanje. Jaz mislim, da lahko imata , pa počasi najdeta stanovanje pa gresta na svoje. Ne vem.. Upam, da sem kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 5.3.2010 18:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pomojm je tud brezveze čakat na vse...pol lahko čakaš v nedogled. sej se stvari same poštimajo ko pride...nekako se prilagodiš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
otroksymbakoliko otrok imate?enega (
44%)
dva (
31%)
tri ali več (
25%)
Število vseh glasov: 102Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!