|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
5.3.2010 10:25:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

mladika.... user posted image user posted image user posted image

in za nasledni mesec user posted image user posted image user posted image

...pa čimprej žalost in razočaranje na stran in z dobro voljo in veliko upanja v april :)

Isto ti želim tudi jaz. Saj bo. user posted image

Z.

(odgovor članu korinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
5.3.2010 10:26:56   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

polje user posted image
ampak na žalost tudi na mojem koncu sneži user posted image  prej pa je bilo malo sončka. pa je šeluser posted image
upam, da se hitro vrne.
ker konc lj si pa ti?

no pri nas pa en čas je sonček, naslednji trenutek se pooblači in že nekaj leti dol. Tak da vreme je danes tako čudno. Ej sarika drugače sem pa super - Jupi petek, končno malo oddiha od službe !!!! Imamo samo sranje tu (ena vse po vrsti v drek tišči - in očitno je danes prišla do mene, tako da me je prej tako razpi***** da kr groza).

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.3.2010 10:34:31   
korinca
oj, lidik, zdaj pa že midve štejeva sitno.
kako se kaj počutiš?
Mene je, kot sem že prej napisala začelo danes šraufati tja priti križu, tko, da....user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.3.2010 10:44:37   
sarar

nove jarše. Ravno pravi sprehod n apol poti z vozički ;)

no, super. pol se bove pa kar zmenle, ko bove skup na porodniški user posted image user posted image user posted image

mladika user posted image user posted image user posted image

lidik, sej to smo pa vse babe glih tle gor po moje- ko se bliža ta dan, vse na skret hodimo s strahom. kaj češ, če si pa tko želimo otročkauser posted image . ampak veš, k mam že dva, kar bolj tebi privoščim da bi user posted image  vidla k jz. men se ne mudi tok user posted image
glede sodelavke- zobe ji pokaž, pa jo pošl nekam. upam, da si se je že rešla user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.3.2010 10:48:06   
thevenus
Mladika, žal ne bova ta mesec skupaj praznovali. user posted image zate in držim pesti za naslednji krog!
Sarar, kako imaš luštna fanta!
Kdaj bo naslednja rozika, punce? user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.3.2010 10:50:01   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

Sarar, kako imaš luštna fanta!

hvala. a si ju na tikerčku vidla? ta zgornji je hokejist, ta drug pa pravuser posted image  user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.3.2010 11:09:31   
miklarom
BOSTINA - čestitke user posted image user posted image user posted image , zdaj pa lepo in mirno uživaj v user posted image , mi pa vse pridemo kmalu za tabo

sarar - madonca, kako tvoja dva mladca hitro rasteta, sta že prava osvajačauser posted image

vsem želim da čimprej ugledate magičneuser posted image user posted image  in navijam za vse vas

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.3.2010 11:23:08   
sarar
hvala miklarom user posted image
kako si drugače? te kar malo pogrešam na teh straneh...

vsem skupaj en lep dan. sara šiba na šiht
čawčawuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.3.2010 11:29:39   
lidik

oj, lidik, zdaj pa že midve štejeva sitno.
kako se kaj počutiš?
Mene je, kot sem že prej napisala začelo danes šraufati tja priti križu, tko, da....user posted image

aha korinca zdaj bo pa kmalu najin datum ja. No jaz zaenkrat počutim se čisto vredu. Edino kar je me malo križ boli, pa skoz imam občutek da imam vse mokro spodaj, drugače pa šraufa me zaenkrat še nič ne. Kr naj tako ostane. user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.3.2010 11:30:11   
witch
user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
10.03. mateja134 (3.krog)
11.03. nadinne (4. krog)
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
30.03. Arual (29. krog)
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

OD TEGA _1_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

< Sporočilo je popravil witch -- 5.3.2010 11:37:21 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.3.2010 11:31:14   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

nove jarše. Ravno pravi sprehod n apol poti z vozički ;)

no, super. pol se bove pa kar zmenle, ko bove skup na porodniški user posted image user posted image user posted image

mladika user posted image user posted image user posted image

lidik, sej to smo pa vse babe glih tle gor po moje- ko se bliža ta dan, vse na skret hodimo s strahom. kaj češ, če si pa tko želimo otročkauser posted image . ampak veš, k mam že dva, kar bolj tebi privoščim da bi user posted image  vidla k jz. men se ne mudi tok user posted image
glede sodelavke- zobe ji pokaž, pa jo pošl nekam. upam, da si se je že rešla user posted image

o sarika hvala. Samo veš kaj, kljub temu da imaš pa ti že dva, jaz vseeno tudi tebi ravno tako kot sebi in seveda vsem ostalim privošlim user posted image . Ker sem prepričana, da če si tako želiš malo bebiko je vseeno ali je to prvi, drugi ali pa tretji. Tako da jaz še vedno prav tako kot za sebe in vse ostale močno navijam tudi za tvoj plusek.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.3.2010 11:34:31   
witch
spaghetek user posted image da zagledaš +
mladika, JB, Tejchy25 in mojamura user posted image user posted image user posted image user posted image pa pogumno v novi krog. Želim vam, da aprila zagledate + user posted image user posted image user posted image user posted image
Ka pa je z ostalimi? etna, TMS82, MInky je kaj novic? user posted image user posted image user posted image da bo srečno.
Jaz pa danes pridno delam. In odštevam dneve.. še en teden. Upam, da se bom barvala roza in od zdaj naprej uporabljam samo roza barvo. Mi pa imamo sončka z malo vetra. user posted image učiti bi se mogla pa mi ni.. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.3.2010 11:37:08   
korinca
...cel mesec sem čisto mirna, počnem cel kup enih stvari, ko pa se začne pribljiževati d day, pa sem  čist evforična. Komaj se zadržujem,da ne grem v lekarno, ki jo imam pod blokom. jao, jao. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.3.2010 11:41:25   
lidik

...cel mesec sem čisto mirna, počnem cel kup enih stvari, ko pa se začne pribljiževati d day, pa sem  čist evforična. Komaj se zadržujem,da ne grem v lekarno, ki jo imam pod blokom. jao, jao. 

ufff ti jo imaš tako blizu. Hmmm ja dobra si da se zadržiš. Če bi jo jaz imela tako blizu bi verjetno zadnji teden vsak dan tam stala. user posted image Meni je že težko ko se iz službe domov mimo nje peljem. user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.3.2010 11:41:46   
Beba78
Živjo, punce,

danes pa malo user posted image   in malo user posted image ...Samo še nisem ugotovila, ali se vreme ravna po mojem razpoloženju, ali se moje razpoloženje ravna po današnjem vremenu user posted image .

Uf, meni se je tudi danes začelo 5 dnevno obdobje v mesecu, ko čakam, kaj bom dočakala - user posted image  ali user posted image ?? Upam na prvo, če druge do ponedeljka ni, smo na dobri poti user posted image , da v sredo delam testek...user posted image  če zdržim tako dolgo!

lep vikend vsem...upam, da ne bo preveč mrzlo...user posted image , jaz imam že rahlo dovolj te zime!

sarar, tvoja škrata sta pa res že prava desca user posted image . To bo težko snubcem priti blizu, ko bosta pazila na svojo sestrico "to be" user posted image .

LP.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.3.2010 11:58:37   
korinca
ane, kako hitro zrastejo naši otroci, ko pa me čakamo na naše dneve gre pa takoooo počasi :(

Beba, dobra si, da zdržiš tako dolgo do testka user posted image . Pri meni tu karakter odpove user posted image

Evo pupe, šibam v službo.  Lepo bodite, fajn klepetajte, pa upam, da se kak nov user posted image user posted image nariše do večera, ko spet pokukam tu gori :)

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.3.2010 12:38:43   
*Star*
Mladika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

korinca in lidik, upam, da bomo vse tri rozikeeeeee na isti dan user posted image user posted image -10.3.-user posted image user posted image   

Jaz sem trdno odločena, da do dneva predvidene user posted image  oz. kakšen dan zamude zagotovo ne delam testa.

Vsem skupaj želim en lep vikend
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.3.2010 13:15:30   
miklarom
sarar - sem vredu, bom zdaj večkrat malo na tej temi ko sem doma, saj več zopet čakamo kaj bo pokazalo.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.3.2010 13:39:18   
lidik
o *Star* ima pa novo slikco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luškana.
Ja sem prej gledela pa sem videla da nas je kar nekaj ko 10.3. čakamo kaj bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.3.2010 14:47:11   
malajka84
mladika user posted image user posted image user posted image želim ti uspešen naslednji krog!!!!

Drugače pa nimam razen pekoče zgage in izostanka M, ter črtic nobenega znaka...pa še skos je občutek da bo lih karpršla, sam me je kolegica potolažla, je rekla d to traja par tednov:)

Tak da zaenkrat super.

Sem pa še vedno tule pri vas, navijam za čimveč rozik!!! Js še tk nism dojela čist ..sej bo s časom:) Vsak tes bol dojemam:)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.3.2010 14:53:50   
witch
BOSTINA boš še dojela user posted image če ne prej čez 9 mesecev, ko bo črtica zajokala user posted image
Mene tudi spodaj nekaj špika danes. O sem imela pred enim tednom (močno špikanje + ogromno sluzi), dan d pa bo čez en teden. Ve katera ka je to?
Pa problmček imam.. jutri bi naj šla z našimi v gozd delat drva. In ne upam. Ka pa če bo kaj narobe user posted image nočem preveč dvigovati, pa čeprav ne vem če sem user posted image ali nisem. Upam, da mi bo dodeljeno kuhanje user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.3.2010 15:20:06   
mojamura
dan punce, kako ste?

jaz sem že boljše in verjamem, da bo pa mesec april naš, za vse tiste, ki nas je marca obiskala teta z rdečimi kufri.

Vsem skupaj veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ....ve pa, ki še čakate rezultate v marcu pa želi en velik: user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.3.2010 15:37:08   
*Star*
Punce jaz sem popolnoma razočarana user posted image user posted image user posted image
Že nekaj časa imamo ogledano nepremičnino in vse, z mojim bi imela rešen stanovanjski problem, zato sva se pa tudi odločila za otroka. Sem govorila z mamico, ker sta šla z očijem danes na banko neki za kredite, in sta rekla da so spremenili pogoje, namreč od plače ti mora ostati 560 eur (prej je bilo sto eur manj). Kar pomeni, da ni nobenih pogojev, da karkoli kupimo.
Sem ravnokar govorila z mojim in sem rekla, če se je ta mesec kaj zgodilo, se je, če pa ne pa ne moreva več sanjat o user posted image , saj prvo, kar rabiš je stanovanje, ki ga pa midva zaradi neumnih zakonov, nimava in ga še kmalu ne bova imela user posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj me bolj boli, ali dejstvo da še ne bova imela skupnega gnezdeca ali to, da to pomeni, da se morava še za nekaj časa odpovedati otročku. Pa tolk sva sanjala o njem in resnično si ga želivauser posted image user posted image user posted image user posted image
Morala sem se vam izpovedati, res mi je težkouser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.3.2010 18:18:27   
witch
Star user posted image user posted image user posted image saj se bo vse uredilo. Glej ti bom povedala moj primer. Sama sem avsolventka s 150e štipendije do oktobra. Moj pa je na zavodu in dobi 200e socialne. Se pravi enega pametnega dohodka ni. Se je prebudila v nama želja po user posted image . Je bil moj zelo skeptičen, zaradi denarja. Sem mu rekla, kaj pa če nebo služb bova čakala še pa 5 let. In sva rekla bomo že nekak. Mogoče pride kaka služba. Pa stanovanja svojega tudi nimava. Živiva pri mojih starših. Se bomo malo stisnili v začetku potem pa že bokako stanovanje.
Jaz mislim, da lahko imata user posted image , pa počasi najdeta stanovanje pa gresta na svoje.
Ne vem.. Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.3.2010 18:45:07   
Anonimen
pomojm je tud brezveze čakat na vse...pol lahko čakaš v nedogled. sej se stvari same poštimajo ko user posted image pride...nekako se prilagodiš.

user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?