|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
4.3.2010 17:16:42   
Anonimen
BOSTINA suuupeeer user posted image čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image
meni je tista vedeževalka tudi rekla, da bom zanosila v roku dveh mesecev - en je šel že mimo od takrat, tko da mogoče pa ta bo user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
4.3.2010 17:31:32   
spaghetek
BOSTINA CESTITKE!!! Vse najlepse ti zelim naslednjih 9 mesecev (in kasneje)!

Lahko se mene kdo doda na seznam za 09.03 (18. krog)

< Sporočilo je popravil spaghetek -- 4.3.2010 17:34:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.3.2010 18:06:40   
malajka84
hvala vsem!!!:)

witch ti ga prešuščam..seznam:)----pa ja trojke bojo uspešne!!!tak da močno držim pesti zate!!pa seveda za vse ostale.

Jst si pa tk še nisem na jasnem, d aje to to.:)Bo še prišlo za mano...

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.3.2010 20:08:41   
Anonimen
boš že še dojela... user posted image

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
4.3.2010 21:38:49   
Pikasta
Ful me veseli, da ste vse tok pozitivne in iskreno privoščite druga drugi! Jupi!
Bostina, ker nism od začetka spremljala.... a je to tvoja prva nosečnost?

Srečno in sladko noč vsem oz. dobro jutro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
5.3.2010 6:16:19   
malajka84
Jutro, sm dons nardila še en testek, mislm d je že bolš črtica, čeprov še ne zlo močna. Ma črtica je...tk da zdej bom počas začela dojemat.:)

Pikasta ja moja prva, dolgo pričakovana!:)

Punce držim pesti, v kolono za mano pa seznam pobarvat roza!!!!

(odgovor članu Pikasta)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.3.2010 7:11:10   
sarar
dobro jutro punce!
no, vidiš bostina, pa se ti je uresničila želja. res ti zelo privoščim. zdaj se pa le čuvaj in uživaj s pikico v trebuščku user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
5.3.2010 7:12:11   
sarar
ja, upam, da ti tudi ostale sledimo!!! je kaka kandidatka za danes, da malo roza barve ponucamo?
jaz pa še 11 dni čakanja...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.3.2010 7:16:31   
pika555
Boština, a si delala test pred pričakovano user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.3.2010 7:17:50   
malajka84
delala sem ga dan prej...pa učer k bi mogla prit..pa dans  k je še vedno ni....

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.3.2010 7:42:45   
lidik
sarar dobro jutro, kaj si tukaj? user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.3.2010 7:44:33   
lidik
Bostina, kaj ti si tudi tukaj? Ali meni to narobe kaj kaže, da ste prisotne? user posted image
Kako se počutiš? Upam ,da si že dojela, da v tebi raste mala pikica. user posted image user posted image user posted image user posted image Veš kako sem vesela za tebe, se mi zdi da bolj kot pa da bi bila za sebe, ker vem, da sta vidva imela že kar dosti več neuspelih krogov kot midva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
5.3.2010 8:18:20   
sarar
oj lidik, sem že tukaj user posted image  maledva sem peljala v vrtec, zdaj sem pa koj gor uletela. kako si? si videla, kak tikerček sem si uredila?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.3.2010 8:44:02   
lidik
hej sarika. Ja sem ga videla ja. Sem šla zjutraj pogledati kako dolgo še imaš do testeka pa sem misla, da sem na narobe nick postavila miško. Ej super si naredila. Pa mala dva sta ful luškana. Veš kak šele bo potem luškano, ko bom med njima še slikico od pupike videla. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.3.2010 8:53:44   
sarar
ja, se strinjam... user posted image user posted image user posted image

še malo, pa bo tvoj dan d user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ful si želim, da bi šle obe h novemberkam. no, pa tudi za ostale punce, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.3.2010 8:59:05   
lidik
ja sarika si tudi jaz želim. Samo jaz imam občutek kot da bo zdaj zdaj pritekla. Tako da možno je, glede na to, da tisti datum 10.3. sem dala res za nadajdaljši cikel, čeprav me zdaj zadnje čase te user posted image kr prehitevajo, tako da bi že bilo čisto možno da bo kmalu prišla. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.3.2010 9:10:14   
sarar
ah ne, no lidik! saj veš, pozitivna energija pa to.... ne smeš tako negativno mislit.saj bostina še zdaj menda čuti, da ji bo lihkar pritekla, pa je srečka user posted image .
morš reč, da bomo šle med novemberčke pa pika. pa naj hudičevka šele čez 1,5leta pride. je ne maramo prej sploh videtuser posted image
in, kako drugače? tu v lj se hoče nekaj sonček kazati, mrzl je pa k user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.3.2010 10:04:20   
korinca
sarar, kje za hudiča pa si ti v Ljubljani. Tle je mraz ko pes, pa sneg vedno bolj naletava :(

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.3.2010 10:05:54   
korinca
evo, drugače pa je mene že začelo zvijati, kot vsak mesec preduser posted image .
jojmene, vsakič upam, da je pa to to, vendar se zmeraj pokaže rdečka :(

Bostina, a je tebe kaj šraufalo, al je blo tokrat drugače?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.3.2010 10:09:27   
mladika
Jutro punce!!!no jaz vam bom pa mal povprečje pokvarla,me je danes moja zvesta mesečna prijateljica obiskala,točno kot urauser posted image user posted image tko da gremo v nasledni krog,kaj pa čmo...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.3.2010 10:09:40   
sarar
polje user posted image
ampak na žalost tudi na mojem koncu sneži user posted image  prej pa je bilo malo sončka. pa je šeluser posted image
upam, da se hitro vrne.
ker konc lj si pa ti?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.3.2010 10:11:26   
korinca
nove jarše. Ravno pravi sprehod n apol poti z vozički ;)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.3.2010 10:13:59   
korinca
mladika.... user posted image user posted image user posted image

in za nasledni mesec user posted image user posted image user posted image

...pa čimprej žalost in razočaranje na stran in z dobro voljo in veliko upanja v april :)

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.3.2010 10:22:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

ah ne, no lidik! saj veš, pozitivna energija pa to.... ne smeš tako negativno mislit.saj bostina še zdaj menda čuti, da ji bo lihkar pritekla, pa je srečka user posted image .
morš reč, da bomo šle med novemberčke pa pika. pa naj hudičevka šele čez 1,5leta pride. je ne maramo prej sploh videtuser posted image
in, kako drugače? tu v lj se hoče nekaj sonček kazati, mrzl je pa k user posted image

ja sarar, sej mislim še vedno pozitivno, samo ti povem, da grem vseeno vsakič ful s strahom na wc, ker se mi skoz zdi, kot da imam vse mokro spodaj po hlačah. user posted image Ufff pol si pa mislim, še dobro da imam temne, da če je res kaj priteklo, da se že na daleč ne sveti user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.3.2010 10:25:00   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Jutro punce!!!no jaz vam bom pa mal povprečje pokvarla,me je danes moja zvesta mesečna prijateljica obiskala,točno kot urauser posted image user posted image tko da gremo v nasledni krog,kaj pa čmo...

o pa ne no. Jaz sem pa mislila da mi boš danes povedala dobro novičko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NO pa sej veš kako ti jaz ponavadi napišem - pozitivno naprej - to je že pol uspeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.