|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
19.2.2010 10:26:52   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)
2.03. Arwenko (1. krog klomifena)
2.03. Lopona (23. krog)
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)
4.03. thevenus (1. krog)
4.03. *viva* (1. krog)
5.03. BOSTINA (13. krog)
8.03. JB (1. krog)
8.03.Beba78 (6. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
30.03. Arual (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 24

user posted image

OD TEGA ____ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
didi82

jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.2.2010 10:33:41   
witch
korinca - čestitke za folikelček user posted image in upam, da bo čez par dni ok in da bodo pozitivni rezultati user posted image
mojamura - uživaj na oddihu user posted image jaz grem pa v torek za celih 10 dni user posted image to bomo slončkali user posted image
lidik in Lopona - tudi mi veselo user posted image ker mi user posted image nagaja in nimam pojma daj bo O.. Mislim pa da sem jo prejšnjič obakat falila user posted image
Minky in pikalonica - dobrodošli user posted image naj bo marec naš mesec user posted image
Bejli - držim pesti, da boš čim prej dobila svojega user posted image user posted image user posted image user posted image
*viva* - user posted image user posted image user posted image da čim prej zagledaš +  glede prsi pa - decembra sem imela boleče prsi kar 2 tedna. Od O pa do M. So me pa bolele tako da sem skoraj znorela. Prejšnji mesec pa je bilo znosnejše.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 252
19.2.2010 10:59:02   
witch
jaz bom naredila pravo serijo monologov user posted image ampak moram se skašljati..
jezna sem ko user posted image
trenutno sva brez denarja (nič novega), potem pa sva si konec januarja kupila novo posteljo, ker je bila stara za nič. Škripala je ko user posted image pa obrniti se nisi mogel da nebi drugega zbudil. Pa naj povem da imata starša sobo zraven najine user posted image potem pa slončkaj če lahko.. In sva kupila novo posteljo za 300e. Kovinsko, ko po zagotovilu prodajalca ne škripa in nič. In glej ga  user posted image posteljo sestvimo in škripa user posted image NOVA IZ TRGOVINE! Jaz sem znorela. Sva šla zadevo reklamirat, in danes me kličejo, da jo zamenjajo seveda pa zato ker je rabljena vzamejo 20%. user posted image kako pa naj posteljo zapakino sprobam če je dobra ali ne?!?! user posted image ne vem.. moraš jo sestaviti da veš če je ok. No in zdaj jo bova menjala, in seveda 100e doplačala za novo.
Kot da to še ni dovolj nama je na avtu (v roku 3 tednov) že drugič šla ista guma user posted image in bo šlo spet 50e za novo gumo. Pa zavarovanje za avto bo treba plačati, pa tankati ga treba spet... Saj še samo za ta avto delamo user posted image
tak zdaj mi je lažje user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 253
19.2.2010 11:46:15   
malajka84
witch sej veš kk pravjo, ko ma hudič mlade jih ma velik..drugač je pa očitn tak čas zdele...sm tud učer pelala avto na popravilo..so mi rekl 200€ bo je treba neki menat..grem prejle po njega...z 200€ u denarnci, pa mi reče, ja smo zamenal še tole, pa delo tk da 310e...mislm katastrofa!!pa sma tud ta mesc neki boga z denarjem..in zdej še teh 300 za avto...eh kripa stara!

Sam kaj čmo..delamo za avto pa za račune....d bi si kej prvošla..eh..še tidst dopust, k si ga poleti so nama pol vsi fouš pa nama pod nos emčejo k da bi šla ne vem kam..pa sma zmer na Hrvaškem...eh

Evo pa sm se še jst mal spihala..in ćivljenje je lepše!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 254
19.2.2010 12:07:08   
lidik
witch in bostina vaju čisto razumem. Tudi pri nama je tako. No in zdaj si je moj v sredo še kombija kupil (ker ga pač nujno rabi za dla) in zdaj nama vsi govorijo - o pri vas pa imate denarja. Ja itak da ga imamo ja, seveda ga imamo, toliko da ne vemo kam bi z njim. Sam noben se pa ne vpraša kam pa hudiča naj drugače da vse stvari, ki jih rabi za delat in pa seveda tudi kako naj dela, brez velikega avta, to pa se noben ne vpraša. Pa poleg tega, da bi zdaj končno rada hiško dokončala, tako da tudi jaz si ne morem čisto nič privoščit, ker je treba šparat za znoret. Samo da vam ne povem, da to itak govorijo sami takšni, ko živijo tako luksuzno za znoret. No lukusuzno v smeri oblačil, večerij, dopusta - da bi pa se kdaj čemu odpovedali (tako kot se morava midva), da bi potem si kaj ustvarili to pa niti slučajno - in potem so nama fauvš. Ma vam povem, da bi jih najraje kr sunla nekam ko to slišim. user posted image user posted image user posted image

Tak da punce, mislim da je povsod tako, in jaz se sedaj nekako učim tega - skozi eno uho notri, skozi drugega ven glede teh osebkov. Probajte, boste videle, da bo lažje.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 255
19.2.2010 14:06:33   
Lopona
Ja,zenske vse vas razumem...Men se zdi da je povsod res kriza s kešom. ne vem a je res kej na tej recesiji al kaj.Midva pa sva v najemu pa mava drago najemnino,s tem da jz se nism redno zaposlena in delam tako sem pa tja malo.No kakor lahko.A dobim na mesec vse skupaj ne vem 600eur,in to pride samo za stanovanje.kje je potem še hrana in bencin,k pa res treba vsak teden tankat za 50 eur.jao ej.in pol res kdaj kam greš za kak vikend,najdeva kakšno poceni situacijo in kam greva,da se mal oddihneva in pol prec ja vidva si pa privoščita.In ker sem si kupla kuzka,je bil tud cel halo,da kako sem si ga sploh lahko pa take. Včasih pač malo našparaš in stisneš za kakšne ljube stvari,da si vsaj misliš da te nekaj dvigne pokonci.Potem pa itak fouš folk, namest da bi bli vsi veseli za vsazga. Kr neki no. In ja,ko ma hudič mlade jih ima velik...pa sej bo...vem,da mormo dat mal iz sebe, a pol spet mal drugač premislis pa vidis, da maš streho nad glavo, da nisi lačen in te ne zebe.In da ti je prav lepo.Pa vidiš da ni tko hudo.Je pa res kriz a ta dnar zmer,vse stane več in več,plače pa so zmer nizje.

Tko kot pravi lidik skoz eno uho notr čez drugo ven glede čudnih izjav ljudi okol vas!
user posted image pa še enga pujska da bo šparovček prej poln user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 256
19.2.2010 14:21:09   
TMS82
Živjo soborke.

Prosila bi, da me daste na seznam. Ne pricakujem 1.3. 9.krog

Hvala in lep dan.

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 257
19.2.2010 14:23:45   
sarar
ojla punce! kako ste? jaz sem fuuuul dobro, ker je vikend pred nami pa sem frej jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jz sm pa zdj v dilemi, kako user posted image  računat. vedno sem jo računala, ko se mi je začel rjav izcedek pojavljat, pol sem pa na fetrility prebrala da se šteje od takrat, ko se ti user posted image  ulije. kako jo ve računate? a se vam pol izide z ovulacijo? ah, bomo vidli.
kar se denarja tiče, ga itaq nikol ni dovolj. midva mava sicer svoj flet pa avto, sam kaj user posted image  k mava kredite za to user posted image . ampak sej še 9 let pa bo... pol pa res nam vedla kaj z dnarjem narest user posted image ... če verjameš. drugače pa moj ni hotu še enga user posted image  glih zato, k kao kako ga bova pa preživljala...ker bedm izgovor. ampak, sem ga v red spravla user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 258
19.2.2010 14:52:54   
Lopona
Ja,no sej user posted image se pa ze prezivi,pa se potem kar nekako uredi veš.denar ne sme bit izgovor, razen res če nimaš niti za poloznice pa to...Potem se nekak uštima vse. Vazn da smo zdravi pa da lahko kakor tok delamo.

Loponca**

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 259
19.2.2010 15:08:21   
witch
Jaz pa študentka s štipendijo, moj pa s socialno pomočjo. Tak da vsega skupaj dobiva malo več kot 300e. In ni lepo.. Dela ne dobim nobenega, moj tudi ne. Saj hvala bogu ni treba plačevat položnic. Avto pa telefone in to je to. Ampak kaj ko gre tak hitro denar. Midva si tudi ne privoščiva kakih oblačil, no fant varčuje in zato sranje gre veliko stran. Pa tisto morje 1 teden pa to je to. Res je da sva videla Grčijo, Tunizijo, Djerbo, Egipt, Maroko. Ampak vse res last minute. Djerbo sva dobila za celih 140 e user posted image Najcenejša variatna pol penzion, hotel z največ 3*. Ampak meni to ni važno. Glavno je da uživava. Aja pa vsaka dva, tri mesece greva k mojemu fantu domov, imava svoje stanovanje (kjer nama tašča plača položnice, hrana in vse je najino) na drug konec SLo. Pa rabiva za bencin, hrano, pa kako pijačo s kolegi in za en teden porabiva več kot 100 e.
Ah saj bo... to težavo pa imamo res vsi.. Naj bodo naši user posted image čim prej polni user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 260
19.2.2010 15:52:43   
malajka84
Pr nama je pa tk d amoj dela, no do julija ma pogodbo pol bomo pa vidli, ma verjetno mu bojo podaljšali. Jst mam pa 100e štipendije...pa občasno delam prek študenta, če najdem kaj pametnega, trenutno sem dobla u vrtcu..kok dolgo bo pa trajalo pa ne vem. Pol mava pa stroške za plačat pa one položnce pa tist epoložnce pa za jest je trab nabavit pa stanvanje sva si opremljala..pa denar leti.
Pol so nama pa po vrhiu vsega foušni še teg anajinga mini stanvanjčka. živiva v hiši mojih staršev, pa mava kaj pa vem ...sej en vem kok kvadratov uglavnem kuhno, kopalnco, pa večjo sobo. To je to...ampak še vseen foušija, pa k vsake tolk greva na kak izlet...ma kej hujšega...
Res ne vem zakaj so ljudje foušni in to taki ljudje, ki majo 4krat več k midva....eh
NAjbolj žalostn je pa še glede obdarovanj..midva sva bankrotirala decembra:)...pol pa od njegovih ne dobima ničesar z izgovorom d sta pač porabla za druge in da nimata....eh...mamo štorije mi ni da ni...
Ampak sem že imuna in se sam še smejim...so bli pa časi ko so me ob živce spravlal.

Sam punce vrjemte..škoda živcev z atakšne ljudi, važno d aje nam fajn, pa da pridemo iz meseca v mesec s tistim kar mamo, pa ja prav je da si včas kej prvošmo, pa briga nas kaj si drugi mislijo!!

Sej smo močne!!:)
Še malo pa bo naš mesec...in le poskrbimo, da se bo začel in nadaljeval z roza barvo in nam tako olepšal dni....:)
Ah ja mal sm nakladala, pa sej veste kaj je bistvo.:)user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 261
19.2.2010 16:01:24   
Lopona
No sej prav da se vsa mal razpišemo...Ma ja vedno se najdejo kakšni čudni ki majo sami tok da ne vejo kaj bi,potem pa morijo tistim ki pa nimamo tok kt oni.In tud jaz to kar preslišim in se skušam met čim lepše pa si čim več privoščiti kakor se pač le da.pa naj bo včasih malo tezko,vazno da se imamo lepo!

Loponca**

Neposredna povezava do sporočila: 262
19.2.2010 19:18:20   
JB
Gkede denarja...se mi zdi da smo vse na istemuser posted image pa kot je že prej ena napisala važno da smo zdravi pa da imamo streho nad glavo,ostalo pa se pol tud počasi uredi.

Punce jaz običajno vem vsak mesec kdaj ima O,ker imam ogromno sluzi pa špika me v jačnikih.In ta mesec ko sva začela delat na user posted image sem si kupila te teste za ovulacijo pa mi niso niti enkrat pokazali O čeprav me je špikalo v jajčnikih in sluzi za izvozuser posted image Sicer pa upam da je kakšen vojaček ostal še notri ker je bilo bolj slabo z akcijouser posted image Imam pa sluz in špokanje vsak mesec to isti dan ciklusa in traja samo en dan,tako da sem 99% da je to ovulacija.
A se je še kateri zgodilo da ji testi niso pokazali Ouser posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 263
19.2.2010 19:26:26   
witch
JB - glede testov za O nimam pojma ker jih še nisem uporabljala. Hmmm kak sem jaz uporabna pri kakih vprašanjih user posted image nimam pojma o ničemer user posted image
punce - z vami je res tak lepo klepetati.. Vas bom kar porešala ko se boste ve ali pa jaz preselila na drugo temo. Želim si, se vse selimo na pričakovanje v november. Res ste zlate user posted image pa smo se našle v kilogramih, pa v denarju, pa seveda v upanju na user posted image Kak si vas želim spoznati. VSE! user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 264
19.2.2010 20:06:35   
lottyka
JB jaz sem ta mesec delala teste in mi je lepo pokazalo, res pa je da mi je pokazalo prej, kot pa sem mislila da imam O. Pri meni je sluz prišla 3 dni kasneje kot pa mi je test pokazal O. Bom pa delala O teste tud v marcu, če ne bo uspešno v februarju in da vidim če lahko potegnem kakšne zaključke. Testirala sem vedno zvečer, ko mi je pokazalo višek, sem testirala tudi zjutraj, je bil še vedno višek, zvečer potem pa nič več. Tako da višek res ne traja več kot 1 dan in moraš pač testirati res vsak dan. Čeprav najboljše se baje obnese merjenje BT ampak to pri meni ne pride v poštev, ker imam povišano temperaturo po več tednov zaradi drugih zdravstvenih težav in mi nikoli ne bi dalo realne rezultate in sem prav srečna da mi vsaj ti testi pokažejo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 265
19.2.2010 22:12:15   
mladika
Hej hej!
Jst tut bi mal kej povedala...user posted image glede denarja je pr nama tut bl tko,slabo nama lih ne gre,sam "špogat" se pa tut neki ne moreva.moj dragi dela v zdravstvu na oddelku v KC-ju pa ma še kar dobro plačo,plus da dobi tut za potne stroške skor 500e sam mal več kt polovico da za prevoz pa za obrok za avto k ga mava na kredit ostalo pa nama ostane.Sva pa kar se stroškov tiče sama za use k najini starši nimajo še sami,kaj šele da bi nama pomagal.Živiva pa u najemniškem stanovanju,pa plačujeva najemnino,stroške,za hrano itd. in dnar gre še predno se zavešuser posted image jst sm pa letos brez štipendije ostala ker ponavljam letnik,tko da z moje strani ne pride nič,razn 100e ko mi moja zlata babi da žepnine.Dela pa tut ne dobim nobenga prek SŠ čeprav si iščem...sam jst pravim bo že,važno da smo zdravi pa srečni in da se mamo radiuser posted image pa HB da ma moj dragi pogodbo za nedoločen čas.
witch jst sm tut vesela da vas mam in bi vas tut rada spoznala!!
Aja kar se pa O testov tiče sm prakticirala en mesec in sem slončkala na tist dan ko mi je pokazal močno črtico pa še nasledni dan pa se ni nič prijelo,ker se mi zdi da mi sploh prov niso pokazal O, ker najprej sem imela full sluzi in šele čez 2 dni se je pokazala črtica. no tko pa sem se razpisala,upam da se vam bo dalo bratuser posted image pa lepo spite.nočko*user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
19.2.2010 22:55:02   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: witch
Res ste zlate user posted image pa smo se našle v kilogramih, pa v denarju, pa seveda v upanju na user posted image Kak si vas želim spoznati. VSE! user posted image

lahk se zmenmo... ko bo mal lepš vreme user posted image
tud men je fajn da se lahk tle mal načvekam...
glede ovul testkov- men je prejšn mesec kazal par dni po tem, k bi jo mogla met ful švoh črtico, pol dva dni nič, pol pa ful močno črtico... tako da še ne vem, kako pri meni delujejo. bom videla ta mesec, kaj se bo izkazalo user posted image
drgač pa... sm mal žalostna. moj spet neki bremza za še enga user posted image  user posted image . čez dobr tedn mam ovul. pa še ne vem, a bomo sploh delal na tem al ne. kaj pa vem.
nič, grem še mal pred tv pol pa spat. lahko nočko, pa se jutri beremo user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 267
20.2.2010 9:47:30   
sarar
dobro jutro punce! pa kje ste vse skupaj? pa ne, da še spite user posted image
http://bibaleze.si/ext/nosecnost/resnicna-zgodba-moja-avtomobilska-porodna-izkusnja.html
lejte kaj sem zdaj prebrala pa zraven jokala

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 268
20.2.2010 10:10:01   
malajka84
dobo jutro punce.....pa mamo "super" vreme....user posted image

Drugač ej ap tud men fajn čvekat tule....tk da upam, da se konec meseca vse skupaj preselimo k novemberkam, pa je to to.:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 269
20.2.2010 12:52:54   
korinca
lidik vidim ja, da mava d day na isti dan. Naj bo uspešen!

Bostina ,da bi se toje besede pozlatile... mislim na tole o čveku med novembrčicami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
20.2.2010 13:06:19   
korinca
Punce, kar se spremljanja ovulacije tiče je dejansko najzaneslivejši test preverjanje sluzi, ter položaj materničnega vratu... O tem se je razpisala že tudi stroka. In ti testerji so prekleto dragi glede na to, kolikim ne pokažejo pravilno.

Načini ugotavljanja ovulacije Najzanesljivejša metoda ugotavljanja ovulacije je opazovanje svojega telesa in sprememb skozi ciklus.1. Izcedek iz nožnice (cervikalna sluz) – na začetku ciklusa (takoj po koncu menstruacije) je moten, lepljiv, gost ter ga je malo, vendar s približevanjem plodnemu obdobju postaja obilnejši, se zbistri in postane vlečljiv. Zadnji dan vlečljivega izcedka je ženska najbolj plodna, takrat nastopi ovulacija. Naloga izcedka je, da olajša semenčicam prehod v maternico. Po končani ovulaciji količina ponovno upade in izcedek postane gost in lepljiv.2. Povišanje telesne temperature (bazalne temperature) – v času ovulacije (ob sprostitvi jajčeca) se telesna temperatura poviša za 0,3 do 1 stopinje zaradi hormona progesterona, ki pa potrebuje nekaj časa, da v telesu povzroči učinek povišanja temperature. To pomeni, da so plodni dnevi 2-3 dni pred povišanjem temperature in morda še na dan povišane temperature. Po ovulaciji ostane temperatura do naslednje menstruacije na višji ravni, tudi v primeru nosečnosti. Pri ugotavljanju ovulacije po tej metodi je pomembno, da si nekaj časa zjutraj redno merite temperaturo in si jo zapisujete v tabelo (graf). Po nekaj mesecih rednega merjenja bazalne temperature bo dan povišane temperature znan in s tem čas ovulacije (2-3 dni prej). Merjenje bazalne temperature: Bazalna temperatura se meri takoj zjutraj po prebujenju (preden sploh vstanete s postelje ali se pretegnete) po vsaj 6 urnem mirnem spanju pod jezikom ali v danki. Meri naj se vsak dan ob enakem času. Na bazalno temperaturo lahko vplivajo pomirila, uspavala ali poživila.3. Bolečina v spodnjem delu trebuha – približno petina žensk ovulacijo »začuti« kot rahlo ali utripajočo bolečino v spodnjem predelu trebuha, ki lahko traja od nekaj minut do nekaj ur.4. Ovulacijski testi – ugotavljajo povečano količino luteinizirajočega hormona (LH) v urinu, ki ga tvorijo možgani in povzroči ovulacijo. Ti testi so bolj natančni od merjenja telesne temperature in lahko napovejo ovulacijo do 36 ur prej, vendar pa niso stoodstotni. Napovejo lahko tudi lažno sprostitev jajčeca, saj podajo samo negativen ali pozitiven rezultat, ne pa vrednosti, možno pa je, da LH naraste tudi brez ovulacije. Testa ne uporabljamo vsak dan v ciklusu, ampak nekaj dni pred sredino ciklusa (v 28 dnevnem ciklusu 11 dan).

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.2.2010 13:07:48   
korinca

Evo, pa še en link, kjer res vse lepo piše.

http://kofetek.com/content/view/485/318/

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.2.2010 13:16:47   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

dobro jutro punce! pa kje ste vse skupaj? pa ne, da še spite user posted image
http://bibaleze.si/ext/nosecnost/resnicna-zgodba-moja-avtomobilska-porodna-izkusnja.html
lejte kaj sem zdaj prebrala pa zraven jokala

to je pa ena punca iz RR. mislim da skuštranka..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 273
20.2.2010 13:45:52   
witch
sarar - upam, da ga prepričaš, da gresta v akcijo naslednji teden user posted image
moj je v začetku tudi nekaj bi nebi. Pa problem denarja, pa.. 1000 stvari je bilo. Potem pa je ta želja po user posted image tudi pri njem bila vse močnejša, in je popustil. Ampak vem da to ni isto. Vidva že imata 2 otroka. Pa denar... Upam, da vama bo uspelo.
BOSTINA - mi smo imeli 2 dni tako lepo sonce, pomladno vreme. Danes pa dež user posted image res "super" vreme. In iz tvojih ust (rok) v božja ušesa - dajmo se vse poreselit na novemberke user posted image
korinca - hvala za informacije user posted image
jaz - že cel dopoldan se spravljam za knjige, da preberem vsaj nekaj za pondeljkov zagovor knjig. In seveda se mi ne da user posted image Imam 100 opravkov, samo da ni treba sedeti za knjigami. Se pa že pripravljam na počitnice v torek user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 274
20.2.2010 15:08:48   
JB
Korinca hvala za informacijeuser posted image Jaz tud bolj zaupam svojem telesu,kot pa tem testom.user posted image Definitivno jih ne bom več kupovala.

Lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 dopolnjenega meseca starosti (8%)

med dopolnjenim 3 in 5 mesecem starosti (22%)

med dopolnjenim 5 in 7 mesecem starosti (32%)

med dopolnjenim 7 in 9 mesecem starosti (18%)

med dopolnjenim 9 in 11 mesecem starosti (10%)

po dopolnjenem 11 mesecu starosti (10%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!