Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.2.2010 22:02:18
|
|
|
|
Minky
|
Ja, po mojem je danes imela tudi kakšna luna prste vmes pri razpoloženju (ne samo mene, tudi drugih, ki so mi danes prekrižali pot). Upam, da bo jutri že kaj bolje Sicer pa: Witch uživajta maksimalno . Me se bomo pa reeees maksimalno potrudile, da bo lep seznamček, ko prideš nazaj Je pa kot kaže z vsemi enako: nočemo se obremenjevat, pa ne bi "na komando", po drugi strani pa budno spremljamo vse znake in imamo preštete vse dni. Utrujajoče, se strinjam. In najhuje je to čakanje. Ko ne moreš nič več narediti. Ko samo še upaš... In spet spremljaš vse znake... No, sem mislila, da je luna že za mano, pa me očitno še vedno malo drži. Bo jutri bolj pozitiven dan, a ne ? Držim pesti za vse nas in upam na .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 9:49:15
|
|
|
|
*viva*
|
Jao punce, to vreme....in luna....jao jao! :D no, kaj naj rečem, ne vem več kaj se dogaja z menoj. Včeraj sem kar od nikoder dobila in to celih 10 dni prehitro. To se mi še nikoli, res nikoli ni zgodilo. Prej bi bilo obratno. Tako da zdaj res več ne vem kdaj NE pričakujem... enkrat v marcu....če se menstruacija.si ne moti, potem okrog 19. marca. Prosim za popravek datuma. Torej čez par dni štartamo v drugi krog. Še kr mi ni jasno Upam, da uživate v teh prvih pomladnih dneh, no, vsaj pri nas se mi zdi da zunaj že prav lepo diši po pomladi, pa tudi sonček se nekje izza oblakov počasi kaže. Lep pozdravček vsem, še posebej Witch na dopust :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 10:17:49
|
|
|
|
Lopona
|
Zivjo! Pa se spet malo bolj sonček danes kaze...samo jaz sem vsa nekaj čudna.Kar vse mi gre na zivce.Kar kdo reče mi gre na zivce,danes se rajš izogibam kakšnih kontakov k itak takoj potem kej narobe rečem nazaj. Ah ja,ne vem kaj mi je.Kot bi tko mal čuden spala in vstala na levo nogo.Se mi zdi da mi prav psm dogaja al kaj.Mah mori mi res ze to čakanje. Pa sej ne mislim tko na to,pa ne odštevam.sam tko no,je pa itak v vsaki od nas nek pritisk ze podzavestno,četudi vsaka misle da je sproščena ji notranji mir ne da miru.Jz sm drgač čist tko,sej bo sej bo.Sam tko no,ene pravjo sej si mlada sej maš še čas.Ampak čas gre tko hitr naprej,da sploh jasn ni.Pa jaz bi bla rada mlada mami, ne pa potem čez 30,pa prvega otroka no. Kaj če bi se šele takrat odločila za otroka,potem bi bil res problem no.Ze zdej je dve leti minilo en dva tri,če samo pomislim da bi mela lahko zdaj ze 1leto starega sončka doma,me kar zvije. Ampak saj bo. No mal sem mogla dat ven iz sebe.lep dan zelim vsem
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 10:29:24
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 10:34:59
|
|
|
|
witch
|
Punce sem našla še malo časa da se oglasim. *viva* - sem te popravila na seznamčku, zdaj pa upam, da te pobarvamo marca hvala vam za dobre želje bova uživala 1000 na uro drugače je pa pri nas danes spet en lep sončkast dan. Bi šla ven, na sprehod, jaz pa zdaj na faks do večera kakšna pa je luna? a polna? meni pa nič ne škodi včasih me pa meče ta luna ja.. želim vam, da čim prej pridete iz tega luninega sindroma, da boste dobre volje in polne optimizma glede , pa seska, pa , pa računanja.. ja vsak mesec rečem nič računanja, damo to iz glave. pa ne gre računam plodne dni, pa koliko je še do ne , pa ah... mislim da imamo vse te problem. DRŽITE SE! Lopona - boš videla da vama bo uspelo. tudi za vaju bo enkrat posijal sonček. in me vse močno močno držimo pesti, da vama čim prej uspe Zdaj pa na faks, potem pa na počitnice aja pa držite pesti, da bo zagovor uspešen
< Sporočilo je popravil witch -- 23.2.2010 10:35:21 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 11:20:28
|
|
|
|
Lopona
|
witch-hvala...in jaz drzim pesti za vse nas ki čakamo na .sej vem da bo enkrat uspelo,v to ne dvomim,samo ne vem kdaj Ti pa dobro opravi na faksu in potem veselo na počitnice.In fajn se mej!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 12:21:18
|
|
|
|
mojamura
|
lidik, na oddihu je bilo super....le da je bilo prekratko no mene je včeraj že tako melo da bi šla test delat, komaj sem se vzdržala....še malo....še malo
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 13:35:30
|
|
|
|
lidik
|
mojamura no malo še le zdrži, pa bo potem toliko večje veselje, ko se bo prikazal plusek. No to da je bil oddih prekratek pa verjamem ja. Bi jaz tudi zdajle najraje šla nekam samo za malo dlje časa. Danes je bila takšna norišnica tu v službi, da sem komaj zdajle uspela malo zadihati. Samo evo zdaj sem pa crknjena tako da bi lahko šla tudi kr spat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 13:35:39
|
|
|
|
jana84
|
punce, kako kaj pr vas? Moram malo poškilit, kako se držite? Pridno ? Upam da ja, da vas bo čimveč srečk nosečk... lp jana - zdaj že med oktobrkami2010...
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 16:31:37
|
|
|
|
sarar
|
ojla punce! kako ste? no, moja se je poslovila, tako da zdaj pa v akcijo . na začetku druzga tedna enkrat pa naj bi bila ovul. danes zvečer bom začela prvič merit s testki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 16:52:00
|
|
|
|
JB
|
Punce tud jaz komaj čakam kdaj bo ta dan ko bom ugledala Upam da hitro mine in da bom ta marčevski seznamček res ves roza!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 19:05:02
|
|
|
|
miklarom
|
pridružujem se vam kot zvesta navijačica , želim vam , da bi vse zagledale pluske
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 19:07:30
|
|
|
|
malajka84
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 19:14:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pridružujem se vam kot zvesta navijačica , želim vam , da bi vse zagledale pluske Jaz tudi jaz tudi
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 19:45:34
|
|
|
|
malajka84
|
BEBIII te dodam na seznam, ko bo še kaj niovega, da ne bo samo seznam na čvekanju.:) Pa hvala vsem navijačicam, ki držite pesti za nas....no pr men se bojo počas začel tisti dnevi, k bom začela tuhtat, a je uspel al ni,..no sma zdej še nimam časa...mam dela polno, pa še okol dohtarjev hodm, neki težk diham zadne čase, pa me je dala na preiskave, kr ne ve a je bronhitis al kakšna alergija al...tk d hodm sm pa tja, da vidm kaj bojo povedal... NIč lepo se mejte punce....počasi se bo začelo...barvanje seznama v roza.:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 20:32:21
|
|
|
|
lidik
|
o Bostina kaj res? No upam, da bo vse vredu s tabo in da se kmalu čisto pozdraviš in seveda da ni nič resnega. In drugače, kako je v vrtcu? So pridni sončeki, ali imajo spet "nagajivo" luno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 23.2.2010 22:28:47
|
|
|
|
mojamura
|
bostina uuuf sranje je to ja....upam da boš res čimprej uredu. no jaz pa po dobrem mescu dni jutri spet v službo....hvala bogu!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 8:32:18
|
|
|
|
malajka84
|
Jutro punce! Jst mam spet prost dan..no ja v vrtcu, drugač sm bla pa že pr dohtarji, dala kri spet, tk d ne vem kaj vse bi radi od mene (zdej bom dobla napotnico še za ene preiskave v Lj, ker sem v sorodu z Borom Nekrepom.več mi tk ni treb apovedat ne), uglavnem sam okol dohtarjev še hodm. No čez par minut pa šibam proti MB na faks uredit par zadevic. Tak da danes sem leteča.:) ČE vidte kje neki belega k šiba sem pa tja,...ja to sem jaz.:) hah OK, spet mi neki špila u glavi.:) Pa že tk zgodaj.:) Evo še zajtrk sem vam pripravla preden grem-za moč:)bodte lepo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 9:01:45
|
|
|
|
sarar
|
oj! bostina, hvala za zajtrk pa dobro opravi danes kako pa ste ostale punce? še malo pa bo marec tu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 9:21:21
|
|
|
|
lidik
|
hej jana84 raje nam ti malo sporoči kako se počutiš? Kako je bilo na pregledu, si ga že imela?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 9:25:08
|
|
|
|
lidik
|
Bostina super zajtrk si nam pripravila. Pridna punca, skrbiš za vse nas. No v glavnem tebi naj kr špila - je čisto prav tako - in sem zelo vesela (ker potem vsaj nisem edina ). Drugače pa upam, da boš tole zadevico okoli dohtarjev dobro uredila in da ni nič resnega, ampak samo kakšna prehodna stvarca, ki bo kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 9:27:06
|
|
|
|
lidik
|
sarika, kje se mi ti skrivaš? Kaj danes je pa služba popoldan? Ja jupi, še malo in bo marec - jaz že komaj čakam. Se pa že cel teden tako čudno počutim, da ne vem kaj bo to. Sam spala bi - pa imam toliko dela, da ni časa za spanje. Eh pa sej bo minilo - mogoče me samo malo spomladanska utrujenost daje. In kako si ti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 11:30:09
|
|
|
|
Beba78
|
Ojla, joj, kako čas leti...sem šla gledat, kdaj sem se nazadnje oglasila, pa sem samo ...tako da en lep od mene... Marec se približuje , upam, da nam bo naklonjen...pa še pomlad prihaja , sploh super...danes sva šla z malčkom v vrtec, pa ves razočaran ugotovi, da pred blokom ni več ...hja, sonce liže sneg, mi bomo pa kmalu sladoled ...hura! Sem pa zelo vesela, ker smo ta teden zvedeli, da bo moj malček v jeseni dobil bratranca ali sestrično ...vsaj nekaj, če že ne bo bratca ali sestrice . Bodite lepo... .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 11:47:44
|
|
|
|
korinca
|
čao pupe. Beba, moja pupa bo tut dobila v avgustu bratrančka al pa sestričko . Se mi zdi, da sem najbolj neučakana, da zvemo spol, ker bom itak edina, ki ga bom zvedla, poleg mamice in fotrička :) Tko, da, sem že prava poznavalka kar se tiče vozičkov, pa ostale newborn robe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 12:37:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Ola punce, jaz tudi počasi postajam nekoliko nervozna kaj ta mesec prinaša. Na temperaturo se zdaj ne morem zanest, ker sem nekoliko zbolela, me pa spodaj skoz nekaj špika. Za pa moramo še do naslednjega torka počakat, danes je 24. dan ciklusa. Sicer pa nekako boloj računam na naslednji cikel no, ki bo še vedno v marcu, tako da ostajam z vami...tudi po kitajskem koledarju je šele naslednji mesec punčka
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?