|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
18.2.2010 15:45:54   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)
2.03. Arwenko (1. krog klomifena)
2.03. Lopona (23. krog)
4.03. mladika (5. krog)
4.03. thevenus (1. krog)
4.03. *viva* (1. krog)
5.03. BOSTINA (13. krog)
8.03. JB (1. krog)
8.03.Beba78 (6. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (x krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
30.03. Arual (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 22

user posted image

OD TEGA ____ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
didi82

jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.2.2010 15:52:57   
KOLIBRI
Witch, hvala ker si me dodala.  user posted image  Pozabila sem pa napisati, da je to moj 4.krog.
Upam, da bo marec precej bolj roza, kot februar. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.2.2010 16:17:42   
witch
KOLIBRI in Arual - dobrodošli user posted image kot vsem napišm - naj bo marec naš mesec user posted image user posted image user posted image da nam vsem uspe user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.2.2010 17:54:59   
JB
Dobrodošle vse noveuser posted image

Jaz ima ravno plodni teden pa sva z možem tako v službah da tud user posted image nimava časa,ker se dobesedno ne vidiva nič.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.2.2010 18:44:54   
witch
JB  user posted image mogoče pa bosta najdla kaj časa kje in se bo lih takrat prijelo. NIč še ni izgubljeno.
Kje pa ste vse ostale? Danes je nekam mirno tukaj gor. Kje se skrivate? Jaz sem imela danes naporen dan. Veliko delo je bilo. Zdaj pa še grem seminarsko delat. Potem pa počasi spat pa user posted image user posted image sem postala prava odvisnica od seksa user posted image Prejšnja leta sva se videla samo čez vikend (sem jaz bila v študentu) in še takrat ni bil seks vsak dan. Zdaj pa je kar šokiran da bi non stop user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.2.2010 18:57:57   
malajka84
JB js tud mislm d ne smeš kr obupat, kaj pa veš kdaj se prime!...držim pesti!!user posted image

Punce dejte mi neki povedat...sej mogočl neumno vprašanje pa vseen...zanima me če razni prehladi pa to kej zmanjšujejo možnost zanositve..js sm recimo ma skos neki prehlajena enkrt bolj enkrt manj..zdele zadnja dva mesca....siceruser posted image vseen, kr ni to zdej d bi bla bolana pa obležala, sam kaj pa vem prehladi nahod pa kašlanje tk ..pa me res zanima...če to kej vpliva...kr po moje ja..al ne?...Sej ne vem...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.2.2010 20:01:27   
witch
huh bostina nimam pojma.. po moje malo že vpliva. ker celotno telo ni tako kot bi moglo biti.. ne vem.. ne drži me za besedo. naj raje pove katera ki se bolj spozna na te stvari.
da ti povem, midva z mojim "redno" jeva apikomplkes (iz medu, propolisa in matičnega mlečka). in moj to poje vsak dan eno žličko in je redko bolan (res da se spomni na to, ob začetku zime  po prvi bolezni). Jaz pa jem kak se spomnim. In naj povem (že trkam po lesu) da sem bila to zimo prehlajena le po novem letu, ko je tašča kihala par dni okrog mene in sem se nalezla. Tak da probaj malo jesti to. Ga pa jeva po žlički, ne dajve v čaj ali kam drugam. je  pa najcenejši v šparu in dm-u.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.2.2010 20:15:08   
malajka84
witch no bom kupla to, sicer jeva polno vitaminčkov pa nek sirup amerišlkega slamnika...sam očitno ni dost:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.2.2010 20:37:04   
witch
moj fant pa ne vzame nobene tableta, vitamina nič. in je prav hudo ko zboli, ker noče nič, razen limone in medu. in potem sva našla ta apikompleks, ki je naraven in je res veliko manj bolan kot je bil.
ta ameriški slamnik sem jedala tudi jaz pa ne vem če mi je kaj pomagal. sem imela takrat serijo prehladov in bolezni.
upam, da se boš pozdravila, da bosta lahko slončkala in prislončkala kakega slončka user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.2.2010 8:21:16   
lidik
hej punce dobro jutro. Včeraj sem imela pa takšno gužvo, da vas še brati nisem imela časa user posted image . No sej sem pa zdaj vse nadoknadila. No v Bostina jaz imam pa ravno obratno vprašanje in sicer ali je možno da nič ne prislončkamo zato ker je moj skoz nekaj bolan. Ima namreč takšno delo, da je malo zunaj, malo notri, pa spet zunaj na mrazu, tako da ga skoz nekaj matra. Sem mu pa tudi jaz kupila apikokompleks, samo mu je bljek, tako da ga poje tisto žličko samo takrat, ko se mu zdi da ga nekaj "kuha". Jaz moram pa zaenkrat potrkati razen dveh dni vročine lani decembra in zraven prehlada, sem HB kr vredu. Sam še vedno tuhtam kaj naj z njim naredim. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.2.2010 8:35:54   
Lopona
Zivjo punce!
Ja,verjetno prehlad res kaj vpliva, samo mislim da ne toliko da se zaradi tega zmanjša kakšna moznost al pa ne vem kaj,mogoče bolj pri zenski,ker ni tako sproščena, pri moškem pa pomoje ne vpliva tako,ker kar je notri pridelano je pridelano user posted image Vsaj jaz tako mislim no. Pomoje da ni neke panike, razen če bi bila kakšna hujša bolezen,kakšen viruz bolj bakterijski,kašljanje in smrkanje pa kihanje pa pomoje še ne vpliva tok no...
Drgač pa midva z mojim sva bla letos morm potrkat kar zdrava oba...je pa moj isti,da noče nobenih vitaminov jest, pa nč tablet,tud če kdaj zboli noče nič vzet nobenga tableta, raje lezi 14 dni pa se počasi pozdravlja. Res pa je tale apikompleks bolj naraven in ta mu je všeč,tko da naravne stvari so za moške zakon. On tud veliko pije cedevite,vsak dan zihr pol litra,vem da preveč ni dobr,a on jo tko no ene tri kozarce gotovo.In očitno mu ze to pomaga,al pa čaj s cedevito če malo smrka in je takoj dober. tko da ne vem no...mal nej pijejo cedevito user posted image   Mi pa tudi,pa mandarince in limonce...pa bo manj smrkanja verjetno.

Danes je pa petek,vikend se je ze skoraj začel,še oddelamo svoje in potem bomo lahko malo bolj počivali in uzivali...Jz sm čist nekaj zaspana no te dni,najraj bi sam spala pa spala.spim 8 ur pa bi še kr.hehe  ah sej bo...komaj čakam na pomlad,pa sonček in toplino,pa dolgi dnevi.

Loponca**

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.2.2010 8:38:44   
korinca
Jutro punce!

Evo mene po dolgem času. SEm se zakopala v delo ta ,mesec in lahko rečem, da mi je prav pasalo malo preluftat možgane od vse te silne želje. Mesec je kar švignil naokrog. Jaz sem spet pridno papcala klomifenčke in danes sem na uz vidla moj 15 cm folikelček, sluznice pa še nikjer take kot bi blo treba. Ampak pravi naš dohtar, da ima še časa par dni, da se porihta in morebiti odšpila svojo funkcijo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.2.2010 8:44:44   
lidik
o korinica pridna punca, in seveda čestitke za folikelček, upam pa da bo čez par dni res vse tako kot je treba in da boš videla še bolj pozitivne rezultate, kot si jih sedaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In pa seveda, da te ta mesec pričaka lep velik plus!!!!! user posted image user posted image user posted image Mogoče bo pa za obe naju 10.3. srečen datum. user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.2.2010 8:57:02   
Lopona
Ja,drzim pesti,da obe 10.3. zagledata tisto kar nestrpno čakata in da bo res folikelček dobro vplival in da bo tako kot je treba in da boš zagledala user posted image

Drzim pesti za vse nas da bo marec prvi pomladni mesec srečen za nas user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.2.2010 9:02:51   
mojamura
jutro punce!!

danes pa gremo v prekmurje in pridemo v nedeljo popoldan nazaj...malo na oddih. jaz pa sem danes vstala vsa zatečena in nimam pojma kaj mi je lol...

vsem pošiljam veliko pozitivne energije

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.2.2010 9:06:12   
Lopona
mojamura-lepo se mej  ma oddihu pa upam,da bo tam kaj user posted image mogoče pa se prime čistonepričakovano in čisto v drugih dneh kot si računala. Kako si vsa zatečena?kaj pa je?a se nisi naspala al kako?upam,da boš boljše kmalu...

Loponca**

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.2.2010 9:16:10   
lidik
o mojmamura kaj pa bi lahko bilo? No v glavnem upam, da boš kmalu bolje in da boš uživala na oddihu. Tako da lepo si odpočij, naberi novih moči, pridno user posted image , da potem čez dober teden izvemo super novičko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda da narediš otvoritev rozik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.2.2010 9:17:47   
lidik
Lopona hi hi hi, tudi pri vas pridno user posted image , ker mislim da si tudi ti kmalu za mojomuro na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.2.2010 9:18:47   
Minky
Zdravo punce!

še jaz se prijavljam na seznam user posted image .  V februarju sva spet začela resno delat na user posted image  , tako da user posted image  ne pričakujem 3.3.2010. Datum je precej okvire, ker se mi je cikel precej zmešal zadnjih nekaj mesecev. Torej se to šteje kot moj 1. krog.

Vas pa berem in spremljam že nekaj časa, zdaj sem se pa opogumila, da se prijavim še sama.

Držim pesti za vse nas in upam na čim več pluskov user posted image

Lep petek vsem.

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.2.2010 9:25:40   
pinkalonca
Hej hej! Danes me je obiskala teta user posted image zato se vam pridružujem v marčevsekm navijanju user posted image user posted image user posted image Močno močno upam, da bo tokrat seznam malo bolj pozitiven, jaz user posted image user posted image čakam 15.3. user posted image user posted image user posted image držimo pesti, da bomo uspešni. To je najin 15 krog. user posted image user posted image zdej pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.2.2010 9:35:13   
Bejli

Pozdravljene punce!

Že kar nekaj časa vas berem in končno sem se tudi opogumila in se odločila da vam pišem. Ker resnično ne morem več tako živeti in upam da me boste malo potolažile. Junija bo dve leti odkar ne jem več kontracepcijskih tabletk. Svojo menstruacijo sem dočakala samo 2* zato jem dabroston da sploh dobim menstruacijo. Poskusila sem tudi že s klomifenom 3 mesece pa ni bilo učinka. Ker pa si z možem zelo želiva otročka sem bila včeraj pri G in me je naročila na laparpskopijo in histeroskopijo. Datum operacije imam 19.04.10.
Zelo me je strah in pa zelo sem žalostna. Sicer delam test za nosečnost v nedeljo in srčno upam da nama je uspelo da ne bo potrebna operacija.

Upam da se vam lahko pridružim na tej temi da dobim malo spodbude in da vam lahko malo potožim.

Lp,bejli

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.2.2010 9:46:14   
lidik
Bejli tudi mi navijamo in držimo pesti za tebe, da bosta takrat zagledala pluske in da ne bo potrebna nobena operacija.

Kako operacija oz. poseg izgleda ne vem, tako da glede tega ti ne morem niti nič svetovat, niti nič povedat.

Lahko to pa rečem samo to, pozitivno glej naprej (pa tudi če bo potrebna operacija - bo pa potem boljše) in pozitivno razmišljaj. Boš videla da bo tudi za tebe enkrat sonček in user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.2.2010 9:56:02   
*viva*
Dobro jutro punce!

Kako smo?
Jaz že cel teden pridna kot mravljica, sem pa nenavadnio utrujena, še katero muči vreme tako, da bi kr spala in spala in spala? user posted image

user posted image mojamura za oddih! Pravijo, da oddihi vedno pripomorejo k user posted image  ali user posted image user posted image

Jaz tudi upam ,da si bom ta vikend malo odpočila, običajno še celo čez vikend delam ,ampak tega pa bi skoraj mogla met prostega, če ne se bojim, da bom pregorela.

Imam pa eno vprašanje, če se je mogoče zgodilo že kateri, da bi jo po koncu ovulacije bolela prsa? Mene od včeraj tako močno bolijo, kot so me včasih kaki dan pred menstruacijo. Kot da mi jih bo razneslo. PA že res dolgo nisem imela takega občutka, sploh pa ne tako hitro... Izkušnje?

Kakšni drugi plani za vikend?  Vreme nekaj ne zgleda idealno ampak user posted image user posted image user posted image  za sonček in jutranje žvrgolenje ptičkov. Še malo pa bo dejansko pomlad! juhuuuu

Lep dan še dalje

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.2.2010 9:57:52   
lidik
pikalonca najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa glavo pokonci, počakaj da se user posted image poslovi in v nove boje
evo pa še malo pikapok, da bo marec tudi za tebe rozastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 19.2.2010 9:58:07 >

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.2.2010 10:18:20   
pinkalonca
ooo hvala lepa lidik user posted image seveda, že komaj čakam, da se M poslovi in da poskusiva na novouser posted image seveda pa močno tudi upam, da bo marec resnično rozast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!!!

*viva* mene zadnje nekaj mesecev kmalu po O začnejo boleti prsi, enkrat sem mislila, da to je pa zagotovo to, pa očitno še nisem imela te sreče user posted image upam, da bo pri tebi drugače user posted image

Bejli držim pesti da vaju res preseneti plusek in da ne bo več potreben poseg user posted image držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?