|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
17.2.2010 16:10:02   
mojamura
ja lidik eno leto sem bila pridna brez večji prekrškov (ok edino na taščinem abrahamu)user posted image ...lepo počasi sem shujšala. med slončkanjem in med čakanjem na user posted image bom jaz še kar malo na montiju, potem pa ne. bom jedla v zmernih količinah kar vse. s kilami bom se pa po porodu obremenjevala.

jaz mam sicer že dva otroka, dva sina en bo maja star 13 let en pa novembra 5 let....bi pa tako rada oba s partnerjem imela še eno pupo....upam pa da rata, če bo pa spet fant pa prav tako ne bomo nič jezniuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.2.2010 16:15:10   
lidik
mojamura čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image si bila pa res pridna. No bomo videli, če bo tudi meni kaj uspelo. user posted image Ma nekaj upam, da mi bo, sej zaenkrat volja je kr močna, pa se mi zdi, da po montiju hujšati tudi ni tako zelo težko, ker itak nisi nikoli lačen, navadiš pa se tudi potem na to, da veš kaj lahko ješ in kaj ne. Ker jaz imam zaenkrat ravno s tem največ težav. Potem pa predno bi si šla kaj kupiti ali med malico, ali pa predno grem v shopping za doma preštudiram kaj lahko in kaj ne. Pa sej verjetno to potem avtomatsko si zapomniš.

Ufff a kr dva že imaš. Super. Potem pa je veselo pri vas doma. No držim pesti, da v tretje pa pride vas "babika" razveseljevat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.2.2010 17:01:33   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ufff a kr dva že imaš. Super. Potem pa je veselo pri vas doma. No držim pesti, da v tretje pa pride vas "babika" razveseljevat. user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala :)user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.2.2010 21:53:45   
sarar
ojla babe žabe!
ja, lidik, sta moja škrata user posted image  .hvala user posted image
glede ovulacije se podpišem pod thevenus-je možno imeti pozno ovulacijo, sem že nek brala o tem. pa tud men jo je test prejšn mesec ful pozno zaznal.
sem vas malo prebrala, zdaj grem pa spat, sm že za v posteljo.
aja, pa dobrodošlica novim. očitno nas bo velik rozik marca user posted image
nočko user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 204
18.2.2010 9:43:10   
Lopona
Zivjo!
En lep dan vsem...ja,kar nekaj nas pričakuje user posted image marca,tko da bo res veliko škorpijončkov najbrz :-) drzim pesti za vse nas, da bo res.

Zdaj bi mogl vsem uspet,ko je tko mrzla zima bla,pa ta sneg,da smo se ves čas samo stiskal :-)

Loponca**

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 205
18.2.2010 9:44:14   
mojamura
lopona to je beseda....:)

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 206
18.2.2010 10:17:29   
Lopona
Jah...treba je bit pozitiven...tud če so slabe volje,pa da včasih kar upanje ze ugaša,je treba pol glavo spet dvignit,pa se nasmehnit in bit dobre volje, vse slabo je treba zmer poskusit odpravit. Najprej pa slabo volje, ker ta pa vpliva najbolj na vse! 

Tko da punce sam smeh pa veselje user posted image   user posted image

Loponca**

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 207
18.2.2010 10:23:17   
Arwenko
Jap, naslednje 3 mesece bo uspelo, sigurno, če ne ta ciklus imam še enega v marcu pol, to bi bil pol strelec in pol aprilskega kozorog, to so vse 3 znamenja, ki meni karakterno kar ustrezajo, tako da držimo pesti. user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 208
18.2.2010 10:43:59   
witch
Evo še mene user posted image
Lopona -saj veš kaj pravijo? Optimizem je pol uspeha user posted image tak da otimistično naprej user posted image
Jaz pa sem si vedno želela poletnega dojenčka. Rojenega junija, julija ali avgusta. Pa seveda vedna govorila, da nebom imela novemberskega ali decemberskega dojenčka. Ker res imam polovico sorodnikov in kolegic rojeih nov, dec. Potem pa darila za rojstni dan pa božič in je res preveč. Zdaj ko pa user posted image ne moremo narediti. Mi je pa totalno vseeno če je rojen prav na božič ali poleti. Samo da bo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 209
18.2.2010 10:57:43   
thevenus
 witch,
tudi jaz bi prej najraje izbrala recimo april, maj za otročka, zdaj pa se mi zdi čisto nepomembno. Ravno to je zanimivo, da je tako veliko skrivnost, kdaj bo, kdo bo, kakšen bo. Ne smem mu že zdaj ukazovati, kdaj naj bo user posted image Bi mi pa bilo najbrž težko biti poleti visoko noseča.
Arwenko,
na horoskop pa ne dam veliko, vsaj na tega, ki ga lahko povsod beremo ne; po mojem je zadeva veliko kompleksnejša; podznamenja itd. Držim pa pesti za tvojega novemberčka/decemberčka in ti prerokujem, da ne glede na znamenje, se bosta zelo ujela, vsaj nekje do trinajstega leta, potem bo pa malo manj harmonično nekaj časa user posted image
Lopona,
se strinjam, čeprav se vačsih težko tega držim. Ni vedno lahko biti optimist na tem norem svetu. Držim pesti zate!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.2.2010 10:59:59   
thevenus
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thevenus -- 18.2.2010 11:01:42 >

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 211
18.2.2010 11:01:38   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

witch,
tudi jaz bi prej najraje izbrala recimo april, maj za otročka, zdaj pa se mi zdi čisto nepomembno. Ravno to je zanimivo, da je tako veliko skrivnost, kdaj bo, kdo bo, kakšen bo. Ne smem mu že zdaj ukazovati, kdaj naj bo user posted image Bi mi pa bilo najbrž težko biti poleti visoko noseča.
Arwenko,
na horoskop pa ne dam veliko, vsaj na tega, ki ga lahko povsod beremo ne; po mojem je zadeva veliko kompleksnejša; podznamenja itd. Držim pa pesti za tvojega novemberčka/decemberčka in ti prerokujem, da ne glede na znamenje, se bosta zelo ujela, vsaj nekje do trinajstega leta, potem bo pa malo manj harmonično nekaj časa user posted image
Lopona,
se strinjam, čeprav se vačsih težko tega držim. Ni vedno lahko biti optimist na tem norem svetu. Držim pesti zate!

Ne, saj meni je tudi čisto vseeno, samo da že končno dočakamo user posted image .
Saj, ko pa začneš špekulirat, pa malo sanjta, pol pač razmišljaš o teh stvareh tudi, pa bi imela punčko, pa določena znamenja sigurno raje, pa itd. no, ampak v končni fazi, je itak najpomembnejše da je user posted image zdrava in vse ostale postane drugorazredno.

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.2.2010 11:04:55   
thevenus
Ja, razumem, Arwenko
saj imamo vsi svoje predstave. Jaz edino glede spola nimam nikoli posebne želje, pravzaprav se mi ves čas spreminja, vem pa, da moj otrok vsekakor mora biti poreden user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.2.2010 11:07:52   
Arual
Hey..

Tudi jaz se vam pridružim 30.3. pričakujemuser posted image  je pa to že 29 krog user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.2.2010 11:45:19   
Lopona
Jah sej na začetku ko začneš samo razmisljati o otrocih se res sprašuješ kaj bi mel pa kaj bi si zelel. Jaz sem si ves čas govorila, najprej bi fantka potem pa eno punčko. pol pa še tretjega kar bo.Pa nočem da bi bil škorpijon. Pa v horoskope niti ne verjamem ampak skorpijon mi je bil zmer tko mal čuden. :-)  Zdaj pa po dveh letih čakanja na user posted image si zelim le da to zagledam in kar bo pa bo, samo da bo in da bo zdrav!To je vse kar si zelim in kar bom dobila bom najbolj srečna....

Loponca**

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.2.2010 13:12:28   
mojamura
lopona itaq da moramo biti pozitivne.

jaz sem prej na hlačkah zagledala majcen rjavkast madež....a je možno, da je to vgnezditvena krvavitev??....pri prejšnjih dveh nosečnostih tega namreč nisem opazila

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 216
18.2.2010 13:47:14   
witch
mojamura možno da je.. sama še nisem bila user posted image tak da nimam pojma. Ampak po tem kar berem pa bi lahko bilo. Upam da je to to user posted image in da bo + 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 217
18.2.2010 14:17:41   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: witch

mojamura možno da je.. sama še nisem bila user posted image tak da nimam pojma. Ampak po tem kar berem pa bi lahko bilo. Upam da je to to user posted image in da bo + 

no tudi jaz to upam...vsem skupaj nam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 218
18.2.2010 14:19:52   
sarar
mojamura, možn je. sem dvakrat do zdaj doživela user posted image  tako da upam, da je to tudi pri tebi dober znak user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 219
18.2.2010 14:33:33   
Lopona
mojamura...ja,res mozno da je...tako da malo še počakaj potem pa ko ti bo čas za user posted image naredi test...in lahko da bo.Držim pesti,da boš zagledala user posted image ! In itak je vsaka nosečnost drugačna...
user posted image

Loponca**

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 220
18.2.2010 14:45:08   
Arwenko
ne, da se mi zdaj it seznamčka iskat, kdaj pa ti čakaš user posted image ? A ni vgnezditvena tam 7-10 dni po ovulaciji, torej kak teden pred menstruacijo, malo hitro je še za vgnezditveno, prej ovulacijskauser posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 221
18.2.2010 14:53:15   
Lopona
Ja,točno tako...malo prehitro je res...samo sej veš kaj pravijo...včasih se zgodi čudez...in poznam ene,ki so imele ovulacijo čisto drugače kot se računa in kot so same mislile...tko da upanje je vedno...

Jaz pa pričakujem 2.3 user posted image tko da čisto na začetku meseca...bomo vidl...zdaj je bila ravno ovulacija mimo..tko da samo upamo lahko.

Loponca**

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 222
18.2.2010 14:54:10   
malajka84
mojamura kokr sm jst brala o tem je vgnezditvena tud tam nekje, ko bi morala drugače M bit, kakšne dva dni prej, no ne bom pa nč rekla....kr še nism bla na tem...

Karkoli že je, upam, da vodi do pluska!!user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.2.2010 15:01:44   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Ja,točno tako...malo prehitro je res...samo sej veš kaj pravijo...včasih se zgodi čudez...in poznam ene,ki so imele ovulacijo čisto drugače kot se računa in kot so same mislile...tko da upanje je vedno...

Jaz pa pričakujem 2.3 user posted image tko da čisto na začetku meseca...bomo vidl...zdaj je bila ravno ovulacija mimo..tko da samo upamo lahko.

Ja, jaz tudi 2.3., samo še nisem imela ovulacije, pa bi jo po vseh teh koledarčkih že morala, ampak očitno je pri meni drugače.

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.2.2010 15:29:13   
KOLIBRI
Pozdravljene, punce.

Pridružujem se vam v marcu in sicer ne pričakujem M 17.3.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

V kolikšni meri zaupate svojemu ginekologu?
пеперутка16

Zaupate svojemu/enemu ginekologu ali menite, da potrebujete mnenje drugega, po možnosti strokovnjaka?

Mu ne zaupam. (31%)

Dovolj. (15%)

Zaupam samo sebi. (8%)

Nikomur ne zaupam. (0%)

Popolnoma mu zaupam. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!