Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.2.2010 16:10:02
|
|
|
|
mojamura
|
ja lidik eno leto sem bila pridna brez večji prekrškov (ok edino na taščinem abrahamu) ...lepo počasi sem shujšala. med slončkanjem in med čakanjem na bom jaz še kar malo na montiju, potem pa ne. bom jedla v zmernih količinah kar vse. s kilami bom se pa po porodu obremenjevala. jaz mam sicer že dva otroka, dva sina en bo maja star 13 let en pa novembra 5 let....bi pa tako rada oba s partnerjem imela še eno pupo....upam pa da rata, če bo pa spet fant pa prav tako ne bomo nič jezni
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.2.2010 16:15:10
|
|
|
|
lidik
|
mojamura čestitke si bila pa res pridna. No bomo videli, če bo tudi meni kaj uspelo. Ma nekaj upam, da mi bo, sej zaenkrat volja je kr močna, pa se mi zdi, da po montiju hujšati tudi ni tako zelo težko, ker itak nisi nikoli lačen, navadiš pa se tudi potem na to, da veš kaj lahko ješ in kaj ne. Ker jaz imam zaenkrat ravno s tem največ težav. Potem pa predno bi si šla kaj kupiti ali med malico, ali pa predno grem v shopping za doma preštudiram kaj lahko in kaj ne. Pa sej verjetno to potem avtomatsko si zapomniš. Ufff a kr dva že imaš. Super. Potem pa je veselo pri vas doma. No držim pesti, da v tretje pa pride vas "babika" razveseljevat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.2.2010 17:01:33
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Ufff a kr dva že imaš. Super. Potem pa je veselo pri vas doma. No držim pesti, da v tretje pa pride vas "babika" razveseljevat. hvala :)
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.2.2010 21:53:45
|
|
|
|
sarar
|
ojla babe žabe! ja, lidik, sta moja škrata .hvala glede ovulacije se podpišem pod thevenus-je možno imeti pozno ovulacijo, sem že nek brala o tem. pa tud men jo je test prejšn mesec ful pozno zaznal. sem vas malo prebrala, zdaj grem pa spat, sm že za v posteljo. aja, pa dobrodošlica novim. očitno nas bo velik rozik marca nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 9:43:10
|
|
|
|
Lopona
|
Zivjo! En lep dan vsem...ja,kar nekaj nas pričakuje marca,tko da bo res veliko škorpijončkov najbrz :-) drzim pesti za vse nas, da bo res. Zdaj bi mogl vsem uspet,ko je tko mrzla zima bla,pa ta sneg,da smo se ves čas samo stiskal :-)
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 9:44:14
|
|
|
|
mojamura
|
lopona to je beseda....:)
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 10:17:29
|
|
|
|
Lopona
|
Jah...treba je bit pozitiven...tud če so slabe volje,pa da včasih kar upanje ze ugaša,je treba pol glavo spet dvignit,pa se nasmehnit in bit dobre volje, vse slabo je treba zmer poskusit odpravit. Najprej pa slabo volje, ker ta pa vpliva najbolj na vse! Tko da punce sam smeh pa veselje
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 10:23:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Jap, naslednje 3 mesece bo uspelo, sigurno, če ne ta ciklus imam še enega v marcu pol, to bi bil pol strelec in pol aprilskega kozorog, to so vse 3 znamenja, ki meni karakterno kar ustrezajo, tako da držimo pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 10:43:59
|
|
|
|
witch
|
Evo še mene Lopona -saj veš kaj pravijo? Optimizem je pol uspeha tak da otimistično naprej Jaz pa sem si vedno želela poletnega dojenčka. Rojenega junija, julija ali avgusta. Pa seveda vedna govorila, da nebom imela novemberskega ali decemberskega dojenčka. Ker res imam polovico sorodnikov in kolegic rojeih nov, dec. Potem pa darila za rojstni dan pa božič in je res preveč. Zdaj ko pa ne moremo narediti. Mi je pa totalno vseeno če je rojen prav na božič ali poleti. Samo da bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 10:57:43
|
|
|
|
thevenus
|
witch, tudi jaz bi prej najraje izbrala recimo april, maj za otročka, zdaj pa se mi zdi čisto nepomembno. Ravno to je zanimivo, da je tako veliko skrivnost, kdaj bo, kdo bo, kakšen bo. Ne smem mu že zdaj ukazovati, kdaj naj bo Bi mi pa bilo najbrž težko biti poleti visoko noseča. Arwenko, na horoskop pa ne dam veliko, vsaj na tega, ki ga lahko povsod beremo ne; po mojem je zadeva veliko kompleksnejša; podznamenja itd. Držim pa pesti za tvojega novemberčka/decemberčka in ti prerokujem, da ne glede na znamenje, se bosta zelo ujela, vsaj nekje do trinajstega leta, potem bo pa malo manj harmonično nekaj časa Lopona, se strinjam, čeprav se vačsih težko tega držim. Ni vedno lahko biti optimist na tem norem svetu. Držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 10:59:59
|
|
|
|
thevenus
|
< Sporočilo je popravil thevenus -- 18.2.2010 11:01:42 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 11:01:38
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: thevenus witch, tudi jaz bi prej najraje izbrala recimo april, maj za otročka, zdaj pa se mi zdi čisto nepomembno. Ravno to je zanimivo, da je tako veliko skrivnost, kdaj bo, kdo bo, kakšen bo. Ne smem mu že zdaj ukazovati, kdaj naj bo Bi mi pa bilo najbrž težko biti poleti visoko noseča. Arwenko, na horoskop pa ne dam veliko, vsaj na tega, ki ga lahko povsod beremo ne; po mojem je zadeva veliko kompleksnejša; podznamenja itd. Držim pa pesti za tvojega novemberčka/decemberčka in ti prerokujem, da ne glede na znamenje, se bosta zelo ujela, vsaj nekje do trinajstega leta, potem bo pa malo manj harmonično nekaj časa Lopona, se strinjam, čeprav se vačsih težko tega držim. Ni vedno lahko biti optimist na tem norem svetu. Držim pesti zate! Ne, saj meni je tudi čisto vseeno, samo da že končno dočakamo . Saj, ko pa začneš špekulirat, pa malo sanjta, pol pač razmišljaš o teh stvareh tudi, pa bi imela punčko, pa določena znamenja sigurno raje, pa itd. no, ampak v končni fazi, je itak najpomembnejše da je zdrava in vse ostale postane drugorazredno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 11:04:55
|
|
|
|
thevenus
|
Ja, razumem, Arwenko saj imamo vsi svoje predstave. Jaz edino glede spola nimam nikoli posebne želje, pravzaprav se mi ves čas spreminja, vem pa, da moj otrok vsekakor mora biti poreden
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 11:07:52
|
|
|
|
Arual
|
Hey.. Tudi jaz se vam pridružim 30.3. pričakujem je pa to že 29 krog
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 11:45:19
|
|
|
|
Lopona
|
Jah sej na začetku ko začneš samo razmisljati o otrocih se res sprašuješ kaj bi mel pa kaj bi si zelel. Jaz sem si ves čas govorila, najprej bi fantka potem pa eno punčko. pol pa še tretjega kar bo.Pa nočem da bi bil škorpijon. Pa v horoskope niti ne verjamem ampak skorpijon mi je bil zmer tko mal čuden. :-) Zdaj pa po dveh letih čakanja na si zelim le da to zagledam in kar bo pa bo, samo da bo in da bo zdrav!To je vse kar si zelim in kar bom dobila bom najbolj srečna....
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 13:12:28
|
|
|
|
mojamura
|
lopona itaq da moramo biti pozitivne. jaz sem prej na hlačkah zagledala majcen rjavkast madež....a je možno, da je to vgnezditvena krvavitev??....pri prejšnjih dveh nosečnostih tega namreč nisem opazila
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 13:47:14
|
|
|
|
witch
|
mojamura možno da je.. sama še nisem bila tak da nimam pojma. Ampak po tem kar berem pa bi lahko bilo. Upam da je to to in da bo +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 14:17:41
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch mojamura možno da je.. sama še nisem bila tak da nimam pojma. Ampak po tem kar berem pa bi lahko bilo. Upam da je to to in da bo + no tudi jaz to upam...vsem skupaj nam želim
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 14:19:52
|
|
|
|
sarar
|
mojamura, možn je. sem dvakrat do zdaj doživela tako da upam, da je to tudi pri tebi dober znak
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 14:33:33
|
|
|
|
Lopona
|
mojamura...ja,res mozno da je...tako da malo še počakaj potem pa ko ti bo čas za naredi test...in lahko da bo.Držim pesti,da boš zagledala ! In itak je vsaka nosečnost drugačna...
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 14:45:08
|
|
|
|
Arwenko
|
ne, da se mi zdaj it seznamčka iskat, kdaj pa ti čakaš ? A ni vgnezditvena tam 7-10 dni po ovulaciji, torej kak teden pred menstruacijo, malo hitro je še za vgnezditveno, prej ovulacijska
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 14:53:15
|
|
|
|
Lopona
|
Ja,točno tako...malo prehitro je res...samo sej veš kaj pravijo...včasih se zgodi čudez...in poznam ene,ki so imele ovulacijo čisto drugače kot se računa in kot so same mislile...tko da upanje je vedno... Jaz pa pričakujem 2.3 tko da čisto na začetku meseca...bomo vidl...zdaj je bila ravno ovulacija mimo..tko da samo upamo lahko.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 14:54:10
|
|
|
|
malajka84
|
mojamura kokr sm jst brala o tem je vgnezditvena tud tam nekje, ko bi morala drugače M bit, kakšne dva dni prej, no ne bom pa nč rekla....kr še nism bla na tem... Karkoli že je, upam, da vodi do pluska!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 15:01:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona Ja,točno tako...malo prehitro je res...samo sej veš kaj pravijo...včasih se zgodi čudez...in poznam ene,ki so imele ovulacijo čisto drugače kot se računa in kot so same mislile...tko da upanje je vedno... Jaz pa pričakujem 2.3 tko da čisto na začetku meseca...bomo vidl...zdaj je bila ravno ovulacija mimo..tko da samo upamo lahko. Ja, jaz tudi 2.3., samo še nisem imela ovulacije, pa bi jo po vseh teh koledarčkih že morala, ampak očitno je pri meni drugače.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 18.2.2010 15:29:13
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Pozdravljene, punce. Pridružujem se vam v marcu in sicer ne pričakujem M 17.3.
|
|
|
V kolikšni meri zaupate svojemu ginekologu?пеперутка16Zaupate svojemu/enemu ginekologu ali menite, da potrebujete mnenje drugega, po možnosti strokovnjaka?Mu ne zaupam. (
31%)
Dovolj. (
15%)
Zaupam samo sebi. (
8%)
Nikomur ne zaupam. (
0%)
Popolnoma mu zaupam. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!