|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
21.2.2010 11:30:23   
witch
Hej hoj!
Jeeeeej kak je danes lep sončkast dan user posted image Kako ste?
Evo jaz spet lahko povem, da je kolegica danes rodila fantka user posted image Upam, da bomo tudi me čim prej dobile svoje štručke user posted image
Mi pa gremo na kosilo, potem pa na sprehod user posted image
Lep sončen pozdravček user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.2.2010 12:11:19   
malajka84
heeej!

Pr nas tud sonček...kk je to fajn, ti kr dajo neko energijo, no sam jst nažalost mal prehlajena pa kašlam k zmešana, tk da bom kr notr lepo na čajčku...pa sej zdej bojo lepi dnevi počas, pa pomlad, pa ptički, pa opravila okrog hiše, komi čakam!!!

Lepo "aktivno" nedeljo vam želim!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.2.2010 19:31:29   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)
1.03. TMS82 (9. krog)
2.03. Arwenko (1. krog klomifena)
2.03. Lopona (23. krog)
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)
4.03. thevenus (1. krog)
4.03. *viva* (1. krog)
5.03. BOSTINA (13. krog)
8.03. JB (1. krog)
8.03.Beba78 (6. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
30.03. Arual (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 25

user posted image

OD TEGA ____ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
didi82

jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

< Sporočilo je popravil witch -- 21.2.2010 19:32:27 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.2.2010 8:13:23   
lidik
hej punce dobro jutro. Kako ste? Joj včeraj je bil pa res tako lep dan, da sploh ni bilo v hiši za zdžati, tako da posledično tudi računalnik ni bil ravno pri roki. user posted image user posted image user posted image

Mene pa danes tako v levem jajčniku boli in pika. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.2.2010 8:27:50   
Lopona
Dobro jutro punce in en lep ponedeljkov pozdravček!
Včeraj tko lep dan in sonček,danes pa spet kar malo snezi,tale zima se pa letos kar ne neha pa ne neha,jaz pa ze komaj čakam pomlad,sonček,toplino,pa daljše dneve. No saj bo...tako kot bomo potem tud me s pomladijo zagledale naše user posted image .jaz verjamem v to.
Jaz sem kar vredu.zbudila sem se lepo,se najedla zajtrka in pojedla porcijjo tablet.Aglurab,pa utrogestan.Tko da je danes zadnja porcija utrogestana.Zdaj še 6 dni agluraba,potem pa bomo vidl kaj bo ta mesec res.Oziroma 2.3. upam, da res zagledam user posted image ,to bo res največja moja zelja uresničena. Pomoje bom skočila do stropa od veselja user posted image Pa sej bo,vse ob svojem času...
lidik-a maš zdaj ovulacijo al kako?ker vidim da pričakuješ 10.3.,potem so zdaj nekje te plodni dnevi,a ne?tako da je treba veselo user posted image

Loponca**

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.2.2010 8:37:45   
sarar
dobro jutro! joj, ta sneg... očitno nisem edina, ki ji gre že na živce user posted image .
lidik, se strinjam z lopono, zna biti ovulacija, tako da kar pridno user posted image  user posted image user posted image
da bo marec malo bolj rozast
lopona, tudi ti boš marca videla user posted image , navijamo za to... sam do stropa pa res ne skakat, ne vem če bo fajn za user posted image  user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.2.2010 8:43:24   
Lopona
Hehe,ja bom pazila pri skakanju do stropa,bom raje zakriča od veselja.Pa itak bom zajokala od sreče.Zadnjič je moja najboljš prijateljica prišla zjutraj k meni s sabo je mela test ki ga je opravila in spraševala a prav vidi da je + al kaj.In bil je res +,tako dva ble obe vesela,da sva obe solzice potočile.res je bil ganljiv trenutek in bila sem zelo vesela ker sem bila prva ki sem to zvedela.In nikoli ne bom pozabila njenih učk v tistem trenutku,ki so res zarele od sreče. Komaj čakam,da bom jaz tko.Pa sej bom.Kmalu se bo tudi ona veselila zame. Sej vem, samo pozitivno je treba iti naprej.

Ja tale zima res ze mori no...Upam,da bo kmal boljše in da bo potem tud poletje tko fajn kot je bila zima.Mah rajši imam vročino kot mraz,pa tud če je mal prevroče.

Loponca**

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.2.2010 8:51:17   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona
Ja tale zima res ze mori no...Upam,da bo kmal boljše in da bo potem tud poletje tko fajn kot je bila zima.Mah rajši imam vročino kot mraz,pa tud če je mal prevroče.

se strinjam... žalostno, da je še moj sinček sit tegasnega, se pravi da je bilo dosti snega. tudi jaz imam raje vročino,... no, ja čeprav jo bomo letos težko prenašale k bomo user posted image user posted image  ampak vseen raj k pa ta mraz. nič, grem pospravlat ps kosil končat pol bo treba pa na šiht user posted image
lep dan še naprej vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.2.2010 9:13:31   
Minky
Zdravo punce,

včeraj je bil tako krasen dan, da sem se že lotila spomladanskega čiščenja: vse pospravila, prezračila, pomila okna... user posted image No, danes pa tole... me je kar v depresijo spravilo. No, glavno je da se vseeno približuje pomlad, vsaj glede na koledar user posted image , pogled skozi okno sicer kaže drugače...

Teli dnevi čakanja se mi reeees vlečejo. Prejšnji mesec sem imela tako neznačilen ciklus, da sedaj nič ne vem pri čem sem. Ovulacija (če je bila) komaj opazna, sluzi se spoh ne spomnim... In sem kar malo nesrečna. Pa malo jezna sama nase, da nisem bila bolj pozorna.... user posted image  Sej še sama ne vem, kaj mi je... Mogoče pa me je samo tole vreme potrlo.

Sicer pa želim vsem uspešen ponedeljek.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.2.2010 9:18:14   
Arwenko
Jutro vsem skupaj, evo, pa je konec vikenda, na pol delovnega, tako da sem presneto zmatrana. Torej mi smo ovulacijo ta mesec zamudili, tako da ne bo nič, vas pa marčevk vsekakor ne bom še zapustila, ker ostanem z naslednjim ciklom tudi še v marcu. Pa dobro ne bomo predhodno o tem, počakajmo, da pride user posted imageuser posted image

Drugače, kaj novega dogaja?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.2.2010 9:23:39   
Lopona
O,Minky si bla pa res pridna.No jaz bom še malo počakala s tem generalnim čiščenjem.k tale zima pa res kar ne misle it stran zgleda.Glede čakanja sem pa tudi jaz prav sita, ze ko mislim zdaj pa bo,čutila sem močno ovulacijo pa ciklus je tud vredu ze zarad vseh tablet,si mislim bo bo,vse je super,potem pa itak nestrpno čakam na koncu pa še nič ni in me čisto potre,potem pa res še ta vreme k čist mori. Ampak sej bo,glavo pokonci,vse se bo uredilo pa bomo potem tok bolj vesele in srečne,k bomo razvajale naše user posted image
sarar-ja,letos bomo bolj tezko vročino prenašale,ampak vseeno bolš da nam bo lepo toplo pa našim sončkom notri user posted image Komaj čakam res! No jaz pa zdaj delam, ampak ker imam itak bolj tako delo za računalnikom pa nič kaj pestro,lahko tako vmes malo sem skočim.

Loponca**

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.2.2010 9:34:28   
lidik
sarar in Lopona so zdaj tisti dnevi ko bi lahko bila O ja, samo glede na to, da imam M zadnje čase tako čudno nič več točno, ne vem niti točno kdaj naj bi bila M niti kdaj O, Lopona tisti 10.3. je pa tako - res zadnji čas ker daljših ciklov od 28 nisem imela.

Hi hi hi Lopona glede skakanja do stropa se pa čisto strinjam s sarar ja in mi je bolj všeč tista druga možnost ki si jo napisala - bo veliko bolj zdravo vriskanje kot pa skakanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa itak veste da za vsako od nas posebej stiskam pesti, da nam uspe pridelati naše pluseke in potem donosit zdrave user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.2.2010 9:41:30   
mojamura
pozdravljene punce!!

evo mene iz oddiha, je kar prijalouser posted image

jaz že odštevam dneve do 1.3.....

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.2.2010 9:52:13   
lidik
o mojamura si že nazaj? Kako je bilo? Si se odpočila? 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.2.2010 9:57:27   
Bejli

Dobro jutro punce moje!

Najprej bi se vam zahvalila za lepe želje. Vidim da ste med vikendom vse lepo po vrsti uživale. No jaz pa sem imela cel vikend pokvarjen. Namreč popravljala sem diplomsko nalogo pa še moja mami me je spravila v petek v slabo voljo. Sem ji povedala da grem na operacijo in sem pričakovala od nje malo tolažbe, ona pa meni da sem še premlada, da naj malo počakam,.....
Tako da mi je bilo na koncu žal da sem ji sploh kaj povedala. Včeraj sem delala test ki je negativen(po resnici povedano nisem pričakovala kaj drugega). Bo pa naslednjič a ne punce?
Držim pestke za vse in da nam bo kmalu uspelouser posted image .

Lp

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.2.2010 10:32:53   
Lopona
Ja,včasih mame tko napačno reagirajo,sej verjetno ne mislijo nič tko slabo al pa grdo,samo tko jih je pomoje tud kaj strah in raje upajo,da bi se samo kaj uredilo. Pa ne vem no,mogoče so mele tud same kakšne podobne tezave pa jih niti nočejo zaupati, a moja jih je meni in me je kar groza če pomislim,da bo mene kaj podobno doletelo,ker je imela res cel kup tezav in neprijetnih zadev.A človek res marsikaj prezivi, in moja mami je res carica,in najrajši jo imam. Res sem vesela do jo mam, ker se res fajn razumeva pa tko no res ji lahko zaupam pa to in ona men. Tezko mi je ko slišim nekatere kakšne štale imajo doma s starši in taščami in podobno.res grozn, ne razumem kako lahko lasten starš svojega otroka ves čas neki maltratira pa mu ne privošči sreče. Ampak sto ljudi sto čudi,in to točno drzi!

Teste delat je pa mene ze čisto minilo.Zdaj ga več ne delam,razen če mi zamuja ze več kot dva tedna.tko da,če 1.3 al pa 2.3. ne bo user posted image potem čakam do 10.3. in naredim test.preveč sem jih ze naredila in sem jih kar zasovrazila ker so bili vedno negativni. Tko da včasih kar mislim da men tud če bom user posted image ne bo pokazal +.Ah ja,vse sorte mi včasih po glavi šviga.Pa bo ze!

Daj pa dejmo kakšno veselo temo no...ker je ze bolj tak moreč vreme.
Povejte kaj boste danes kej kuhale?Nimam ideje res kaj nej vsak dan kuham. user posted image

Loponca**

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.2.2010 10:44:43   
Minky
Ja, se strinjam glede testov, raje manj kot več. Jaz ga bom tudi delala šele, če (in ko) mi bo zamujala za več kot teden dni. Sicer pa imam 17.3. ginekologa (reden pregled) in bi do takrat že rada vedela pri čem sem (ne pričakujem je okrog 2.3. ali nekaj kasneje) Kot sem pa že rekla: ta mesec nimam kaj preveč upanja.

Glede kosila: mi smo ob pon. precej leteči, ker imata mulčka telovadbo, tako da se doma samo preoblečem in odbzim naprej. kakšna solata mogoče, na hitro, vendar raje, ko pridem nazaj. Je bolj v miru (če je ob dveh mulčkih lahko sploh kakšna stvar v miru user posted image )

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.2.2010 11:09:36   
witch
danes pa ste se razpisale user posted image
Da vam malo podražim http://www.youtube.com/watch?v=PlciDtxDFtY user posted image kako je pri nas lep sončkast dan user posted image bom naredila kosilo, potem pa na sprehod user posted image

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.2.2010 14:49:42   
malajka84
hej...evo jst pa ravno prišl aiz vrtca..tud pr nas je danes takšno vreme da...eh kr neki..pa tk lepo je včeri kazal, ampka bo že no:)

nič šibam kuhat kosilo, lepo se mejte!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.2.2010 15:45:35   
witch
Punce moje.. jaz mislim da se danes zadnjič javim. Potem pa grem na počitnice user posted image jutri zjutraj najprej grem na faks (zagovor knjig) potem pa greva direktno na počitnice user posted image Brez interneta, staršev.. mmmm kak bo fajn user posted image Tak da se javim 4. oziroma 5. ko prideva domov.
BOSTINO ali katera drugo bi prisila če ta čas ko me ni ureja seznamček. Da boste lažje sledile user posted image
etna, mojamura, TMS82, Arwenko, Lopona, Minky, mladika, thevenus, *viva*, BOSTINA - da se mi vse pobarvate roza user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale, ki imamo v teh dneh O pa veselo slončkajte user posted image user posted image user posted image user posted image da bom barvala roza.
Jaz grem na zaslužne počitnice slončkat user posted image in upam, da prislončkamo + user posted image
Punce pogrešala vas bom.. Uživajte, mislite pozitivno in veliko user posted image
Če bo pa čas se še danes ali jutri javim kaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DA BO MAREC ROZA MESEC!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.2.2010 15:52:44   
Arwenko
witch, uživaj maksimalno. Ti povem, da bo marec naš mesec, jaz sicer bolj računam na naslednji ciklus, kot na tale, ki se zdaj končuje, ampak ostajam v marcu. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 296
22.2.2010 15:53:36   
malajka84
witch....super!!! imej se lepo pa še lepše, UŽIVAJTA 100%!!!:)
za seznam pa ni problema, bom uredila

Glede roza seznama, pa mislim, da se bomo vse trudle...kaj bo ap nastalo bomo pa vidli:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 297
22.2.2010 16:33:02   
mojamura
witch lepo se mej....razavaj seuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 298
22.2.2010 21:16:19   
thevenus
Witch,
uživaj, mi bo dolgčas za tvojimi sporočili.

Jaz danes nisem najboljše razpoložena; kadar pride slab dan, se zdi vse tako težko. Tudi ti dnevi do 4.marca. Ne maram čakanja, niti ni bilo mišljeno tako. Sva se odločila, da se nič ne obremenjujeva do aprila, samo pač "ne paziva" več. Če naju preseneti, super, če ne, pa tudi prav. Zdaj pa jaz računam in tuhtam in štejem. Bom poskusila malo odmisliti...
Pozdrav vsem

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.2.2010 21:41:47   
mladika
hej hoj!thevenus te še predobro razumem...midva sva tut rekla,ko sva se odločla zauser posted image da ko bo bo,da se nava sekirala,pa obremenjevala samo pač pazila ne bova.Zdj pa jst kr naprej tuhtam kdaj bo prišla user posted image ali ne bo kdaj so ovulaije,kdaj morva user posted image ,da ne spustiva ovulacije.In morm priznat,da tako več ne gre,sem prov zamorjena in obsedena z vsem tuhtanjem,sex tut ni več kar je biu,ker je bl na "komando",tako da sem se odločla,če zdej ne bo nič,bom pozabila na use,se bolj sebi in mojmu posvečala,pa šoli seveda,da pridem usaj u 3 letnik,pa seveda da bova user posted image takrat ko nama bo pasalo in ne takrat ko je treba!

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?