|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
22.5.2010 19:37:34   
luna_25
očitno neuser posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.5.2010 19:40:13   
luna_25
user posted image

še enkrat

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.5.2010 19:42:51   
luna_25
user posted image user posted image user posted image  no pa mi je uspelo

Evo pa sem še jaz pokazala moj trebušček, ki je malo večji kot od majebar ampka moram povedat da sem imela jaz že prej nekaj zaloguser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.5.2010 22:28:48   
pixieM
luna_25 - kako lep trebušček!!!user posted image  Tudi jaz komaj čakam, da se bo tako videlo. Bom vsa ponosna povedala, da sem noseča in verjeli mi bodouser posted image !!!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.5.2010 22:56:25   
anju
jana84 zakaj pa je Pikicamala med user posted image ? ti je kaj sporočila? sej če ne želi da pišeš, potem nič.

majabar jutri fotkam 20. tednovuser posted image
super brat to vajino eksotiko drugačuser posted image poznam italijansko brazilski par s petimi otroki (pazi se, odhajaš v rodovitne krajeuser posted image ) prva hči se jima je rodila še v Braziliji. on je zbolel na delovnem potepu po Braziliji, ona ga je zdravila. zdaj so blizu Gardalanda, še taščo je pripeljal iz Brazilije, ki izhaja iz trposkega plemena. sin, najmlajši in edini, je čudovit fantek. Leandro Leone, prav markantno.

Roberta69 žal nisem z obaleuser posted image Primorska je na mestih, ki bi jim sama komaj tako rekla...

luna_25 prav lušna si!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.5.2010 11:10:55   
Najki
Roberta, tudi moja patronažka je bila super, mlada, prijazna, uzžva obiskovat dojenčke. Bernarda Maček, če se prav spomnim, iz ZD Vič. Upam, da bo spet ona.

PixieM js tud ne verjamem, da si noseča user posted image . Ti in majabar morata nujno pokazat bušija pred porodom!

Roberta moj tudi ne mara letenja, bo sšl raje tri dni več z vlakom kot z letalom user posted image . Sicer pa imam jaz tudi v planu se veliko sveta videt, takoj ko bojo otroci imeli kaj od poti. Do takrat pa bomo šli povsod tja, kamor prideš z avtom user posted image . Saj še nekaj Evrope nisem videla in bom pač to obdelala prej.

3D bom šla še enkrat, sem že enkrat povedala. Pri moji G imam samo še morfologijo, potem pa do konca nobenega UZ, tko da bom sla se na 3D, pa tudi G je kul, če dobi info. Skupaj bom imela 4 UZje, kar niti ni veliko v povprečju. Kot sem že enkrat napisala, če grem že samoplačniško, mi je 3D bolj všeč izbira, pa še toliko dražji ni od navadnega. Poleg tega sem šla že prvič, in je prav, da imata vsak svoje slikice. Šla bom pa v Dravlje kot prvič, tam sem bila tudi za obe nuhalni. Bi prilimala kako slikico, pa so na drugem kompu.

Majabar, slišati je, da so tam povprečno bolj izobraženi kot tu, pa v nižjem standardu živijo. Prav žalostno. Kolk pa je minimalka tam?

Luna prav luškan buši je.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.5.2010 11:27:50   
majabar
Najki, minimalna bruto plača je 300USD:(.
Luna, lep trebušček!!

No, tole je še zadnji pozdrav iz mojega stanovanjca... Od zdaj naprej sem vam javim pa od vsepovsod. Lepo nedeljo vsem!! user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.5.2010 13:20:26   
Roberta69
Luna, luškan buši user posted image !

Zobje: sem nekaj preletavala in videla, da ste govorile o zobeh. Jaz sem imela vsa leta ful dobro zobozdravnico na OŠ, ampak je šla pred parimi leti v pokoj in potem sem šla na Aškerčevo za študente... Tam je bilo vse bolj na hitro, ampak nimam nekih težav, tako da ni bilo panike. Zdaj pa iščem zobozdravnika. Najraje bi videla, da bi bi bil privat s koncesijo (zaradi čakanja, itd.)... ful sprašujem naokrog, pa ne dobim nobene pametne informacije. Marsi kdo mi reče, da naj grem itak nekam samoplačniško, pa ne da ne bi dala na zdravje - to je najpomembneje - ampak ker imam zobe načeloma v redu, si ne bi s tem delala ne vem kakšnih stroškov. Če ima katera kakšno fajn informacijo ali pa magari, da mi priporoča v redu zobozdravnika v ZD, bom vesela, če mi pošlje info na ZS. Aja, modrostna sta pa meni oba zgoraj zrasla ful čudno - oba gledata kar navzven... sicer me preveč ne moti, no parkrat sem se tudi že ugriznila, samo sploh ne vem, če se modrostne daje ven v vsakem primeru ali kako user posted image

Najki, a si kje z Viškega konca? Tudi jaz imam še kar nekaj Evrope za obdelat in recimo Italija mi j etako včeš, da bi se itak lahko vsako leto znova z veseljem vračala user posted image . Drugače je pa za otroke potovanje z avtom/avtodomom, po moje, super zadeva. Mi2 imava to v planu (kot še 100 drugih reči, ki ne ugeldajo luči user posted image ), pa naju vedno kaj preseneti.

Avtodomi: a ima katera izkušnje s potovanjem z avtodomom? Zanima me predvsem, kakšen budget je potreben... no, seveda ima vsak svoje potrebe in nekdo zapravi več drugi manj, ampak tako na splošno, bencin, najem, prehrana... Prijatelj ima avtodom in bi nama ga najbrž izven ta glavne sezone (oz. kadar nima oddanega) zrental za kar normalno ceno. Sem slišala, da imajo po Italiji določene kmetije varianto, da se pri njih priklopiš na elektriko, vodo... v zameno, da potem tam kaj poješ (kat v Italiji tako in tako nikoli ne more biti slabo - njami (se mi tok sline cedijo).

Majabar, glavno, da je pakiranje za tabo in še prov fino je, da ti ne bo treba na novo lokacijo nosit celih puklov. Jaz sem se kar nekajkrat v življenju že selila in to mi je bilo vsakič prav mučno. Pa tudi to, da si morala malce zreducirati garderobo ni napačno - jaz sem vsakič to kao počela, ampak na koncu imam v omari še vedno ful stvari, ki jih sploh ne nosim, ene 1000 mi jih pa vedno manjka user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.5.2010 16:21:16   
orhideja80
Roberta69 - jaz grem letos julija z avtodomom za 14 dni in bo zadeva kar draga. Samo najem naju pride 1.600 Eur (cca. 110 Eur/dan glavna sezona), kje so potem še vse ostale stvari...:( če ti bo še aktualno, ko pridem nazaj, ti lahko poročam. Midva bova sicer spala v campih, kjer se lahko priklopiš na elektriko.  Glede bencina je seveda odvisno, kam potuješ in pa tudi, kakšen avtodom vzameš (večji je, več pokuri). Glede hrane pa je tudi odvisno...lahko že ful hrane kupiš tukaj pa potem sam kuhaš...to je pomoje najceneje. Ampak moram reči, da je bil cel projekt dobit avtodom v tem času (julij, že ful zasedeno), sva ga nazadnje najela na Ptuju (in upam, da ne bova negativno presenečena, ko prideva tja...).

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.5.2010 16:23:31   
rose85
Punce samo na hitro vam sporočim (če je katera že napisala se opravičujem), da imajo v h&m akcijo 2 za 1.
V tej akciji so tudi nosečniške hlače - dolge ali kapri, tako da se da kar privarčevati.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.5.2010 19:37:19   
mifene
Sporočilo
ZADEVA: MATERINSKA ŠOLA

zANIMA ME KDAJ SE BOSTE ODLOČLE ZA MATERINSKO ŠOLO? lp MIFENE

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.5.2010 19:55:18   
zinchy
user posted image user posted image za slike bušijov...evo tole je pa moj user posted image
user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu mifene)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.5.2010 19:57:31   
orhideja80
Jaz verjetno avgusta, septembra se mi zdi malo pozno, junija pa še prezgodaj, sploh glede na to, da priporočajo nekje po 32. tednu.

(odgovor članu mifene)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.5.2010 20:25:53   
luna_25
zinchy ful lep buši...maš malo večjega kot jazuser posted image  si verjetno tudi več tednov noseča kot jazuser posted image .

Midva bova šla v materinsko kar junija, ker julija sva na morju, avgusta bo še vroče, sep se mi pa ne bo dalo tam sedet.
Mi je pa tudi babica ki vodi šolo predlagala, če ne bova vse pozabla je bol da greva junija. Tak da bova kar šla.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.5.2010 20:40:11   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Avtodomi: a ima katera izkušnje s potovanjem z avtodomom? Zanima me predvsem, kakšen budget je potreben... no, seveda ima vsak svoje potrebe in nekdo zapravi več drugi manj, ampak tako na splošno, bencin, najem, prehrana... Prijatelj ima avtodom in bi nama ga najbrž izven ta glavne sezone (oz. kadar nima oddanega) zrental za kar normalno ceno. Sem slišala, da imajo po Italiji določene kmetije varianto, da se pri njih priklopiš na elektriko, vodo... v zameno, da potem tam kaj poješ (kat v Italiji tako in tako nikoli ne more biti slabo - njami (se mi tok sline cedijo).

Lihkar smo bili do provanse v 8 dneh, tja in nazaj smo tankali ene 2x ali 3x, renaultova masina, ne vprasi katera, diesel. Pri 110 na uro je trosil priblizno 13l/100km, pri 120 pa je poraba ful skocila, tko da je bil skos tempomat na 110 na avtocesti. Aja pa sesta prestava porabe ni zmanjsala. Je bil pa avtodom za 4+2 osebi, tako da je bil velik, manjsi je verjetno stroskovno cenejsi. Avtokampi so bili okoli 20 eur na noc z elektriko in vodo po severni italiji in franciji, 30 eur na noc so bili ze dragi. Najemnina je pa seveda stvar vaju in tega frenda. Aja pri tem avtodomu so bili pasovi samo na eni klopi od dveh (2 klopi in 2 vozniska stola, ki se rotirata), tako da ni veliko opcij za avtosedez fiksirat. So pa avtodomi vecinoma neprilagojeni otroskim avtosedezem. Pa pozanimajta se o krajah po juzni italiji, avtodome menda okradejo tako, da spustijo not plin, da vse uspavajo in potem pac okradejo kar lahko. Kaksne pajke vzemite za od znotraj vrata fiksirat. Kraje so predvsem na avtocestnih pocivaliscih. Je pa lusno tako potovat.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.5.2010 20:44:45   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

user posted image user posted image za slike bušijov...evo tole je pa moj user posted image
user posted image

Tam nekje je tudi moj trenutno.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.5.2010 23:18:22   
anju
evo ga danes 20 tednov

user posted image

tale pa je bil iz "lažjih" 10 tednov nazaj user posted image

user posted image

jutri morfologija... tolko sem o tem a gre mali zravn al ne - kaže da je zbolel, sumim škrlatinkouser posted image moj je vzel seveda za jutri dopust, ga bo porabil za mulčka pelat do P. tako, al ne bo nobenga z mano al pa oba...

3x mami ko si pisala, da niste delali pompa okol dojenčka pri taprvem in da je šlo ok pri sprejemanju, sem se odločla, da gre v vrtec... zdaj pa tole.

zinchy avatar morš ažurirat - buši raste user posted image

majabar srečno v novem domu ko/kjer si ga boš naredila. se mi je prebralo, kot da ti je vseeno malo hudo...?

pridno spite, lahko noč

< Sporočilo je popravil anju -- 23.5.2010 23:22:48 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.5.2010 23:39:33   
anju
Roberta69 res so lepe 3d slikce!
na to nisem niti pomislila da bi ugotavljala podobnost. pri Tigranu sem že na drugem pregledu ugotovila, da bo imel stopala po očetuuser posted image
no, na 3d ne grem. več razlogov. me ne vleče, ker imam sicer navaden uz praktično na vsakem pregledu. stane. pri prvem nisem. in čeprav pri njem nisem ne nuhalne, ne hotla spola vedet, bi zdaj pri tem poskusla ohranit vsaj malo presenečenjauser posted image
me pa tud mene zanima kako dela Pušenjak, poročaj, ko bo!

zdej pa res lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.5.2010 7:20:25   
tinaaleks
Jutro!

Evo mene nazaj z viekenda. Piknik je lepo uspel, samo ker sem bila preveč na nogah in pomagala gor pa dol, me je zvečer tako bolel križ, da smo se odločili, da ne bomo prespali gor (bi morala spat na kavču), ampak sem se prišla spočit domov.

Smo pa potem nedeljo izkoristili za ogled ZOO. Sploh ni hotla stran od opic-smo jo komaj prepričali, da obstajajo tudi druge živali.

Vse imate prav lepe trebuščkeuser posted image .

Majabar- še malo pa greš!

Anju-poročaj z morfologije! Upam da je z malim vse ok!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.5.2010 8:08:54   
anju
jutrouser posted image

v službi nestrpna: kaj je z malim? za pregled?

tinaaleks mene zgleda razteza - križ in kolki, ko se dvignem rabi nekaj časa da pride na mesto. je boljš ko ustanem s postelje kot s kavča, res.

vreme kaže na lep dan, recmouser posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.5.2010 8:17:53   
tinaaleks
anju-a potem boš iz službe skočila na pregled? Delaš isto kot jaz, ker mi je res škoda vzet dopust za en pregled. Upam da boste lahko šli vsi trije na pregled! Držim pestiuser posted image !

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.5.2010 8:45:09   
anju
tako nekako, le da se ne vrnem v službo, ker je kar velika razdalja. sem hotla vzet dopust, pa je rabu šef neke podatke danes za pripravit... lahko mi bo vseen pisal dopust, pa mi odpade prevoz na delouser posted image

mali je dal kri in bris grla, čakata izvide...

hvala za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.5.2010 8:46:48   
nika1
ojla punce
vikend je za nami, sem bila pridna, smo šli v nedeljo malo se razgibat v hrib pa je še nekaj kondicije, no malo sem še zadihana...

Vsem puncam čestitke za krasne trebuščke, vsak je po svoje unikat in najlepši ane?

Majabar tebi želim cim manj nostalgije po domu in čim manj strestno selitev v novo deželo... le pogumbno pa bo... ljubezen je itak taka nepredvidljiva stvar...v glavnem vse dobro ti želim tebi in dojenčku v bušiju v novem domu...

Ja kako je s temi brcikami ko se začnejo, meni se zdi kot da so ti metuljčki zdaj kar malo izginili beri žgečkanaje in so bolj prisotne brcike oz. premiki , so pa različni
od dneva, kakšen dan jih zelo malo čutim zato tudi mene zanimam kako je s tem ko se enkrat začne ?   

Ja pa ful me matra alergije spet na ta prah / cvetni, trave inp.. / prav boga sem že dober teden, je še katera tu ki se spopada s to nadlogo, meni je zdravnik predpisal edino Claritin, ki je kao najbolj preizkušen , pa mi ni prav dobro...
upam, da kaj kmalu mine to...

Uf koliko vas že ima morfolgijo, super, vsem želim dobre izvide, jaz bom še morala malo počakati na ta pregled, sem pač bolj na koncu med oktobrkami po terminu poroda...  

lp 

Neposredna povezava do sporočila: 2373
24.5.2010 8:49:56   
2ursae
kolk lepi bušiji user posted image . Roberta, ti si pa tko lepa nosečka, jaz tud sanjam o taki postavci ... a mi ni dano, jaz med nosečnostjo ratam buhteljček povsod - ne napne se le trebuh, ampak se zaoblijo tudi stegna, rit in roke, da o oteklem obrazu niti ne govorim, kar na lepem dobim podbradek user posted image .

mene tko dajejo nosečniški hormoni, skoz bi se samo z možem stiskala user posted image , sem včeraj kar neki jokcala med pripravljanjem zajtrka, ker je moral delat. Saj ful dela, pa sem se že navadila, ampak zdaj me pa kar nekaj zvija ... komaj čakam morje, ko bomo lahko mirno skupaj user posted image , nujno, nujno bi pa rabila kakšen dan sama z njim - v sekundi si vzamem dopust, ampak on ne more. Ah, saj bo.

lepo preživite dan, končno se je začelo lepo vreme user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2374
24.5.2010 8:53:05   
tinaaleks
Jaz imam pa gin 1km od službe, pa ker se kar ure drži, sem vedno hitro konec, tako da mi je res brez veze dat dopust (bom šla lahko tako prej na porodniško)user posted image .
Je pa kar neki hodt v službo samo zato da nekaj oddaš, veš da bi bil raje doma in si nardil lep dan, tako pa je samo letanje gor pa dol.

nika- pri brcikah je pa odvisno od posameznice. Moj "mali" je aktiven najbolj zjutraj in zvečer, čez dan tudi, samo ker nisem toliko skoncentrirana, me samo včasih spomne da je še vedno tukaj. POnoči mi pa zaenkrat da še mir (upam da bo tak tudi ko se rodi).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......