3x mami
|
evo me s pregleda. danes ni bilo vecjega cakanja, na sreco. vse skupaj smo opravili zlo hitro. v glavnem, vse v najlepsem redu. videla sem srcek, ginekolog je se malo pogledal naokoli. in rekel, da se danes prav lepo vidi spol (ok, jaz nisem vidla nic...). pa me vprasa, ce ze vemo, kaj bo in ce naj pove. tako da, bo! ko mi je to rekel, sem se zacela smejat, on me pa pogleda in vprasa, ce smo kaj drugega narocili. pa sem rekla, da otroci ze od zacetka pravijo, da bo fantek, tako da niti ne bodo preseneceni saj mi ni nic takega rekel danes, ampak sem kar pomirjena. je pogledal tudi spodaj in povedal, da je vse lepo crvsto in zaprto, tako da ne pricakuje kakih posebnosti. tele moje bolecine in to so pac del tokratnega pricakovanja, zgleda. za seznam: NP: 22.6. - morfologija mi je pa podaljsal bolnisko do konca junija in mi zabical, da nic dopusta. kar lepo v blizini doma in pocivat. eh, sva se z mojim hecala, da bomo pa potem pred hiso kampirali, bo se ceneje aja, anju, ja, tehtanje je bilo s cevlji in oblekami, klasika kako kaj mali? je ze kaj boljse? al te je sam vceraj mal zafrkaval? uh, drugace pa je tu ze prav poletno vroce. meni se ze drugi dan precej vrti v glavi. mogoce od premocnega sonca. bah. tako, sibam. mali je vceraj zvedel, da je njegova risba dobila nagrado na nekem tekmovanju (sploh nisem vedela, da so kaj delali...), tako da je cisto ponosen, da gre danes na podelitev nagrad. saj verjetno nic posebnega, sam se mu p zdi zlo fino - prvic je vedno nekaj posebnega. lep dan vsem! majabar, fajn opravi trening. pa nic prevec jokat, saj to ni sloves za vedno, to je samo nasvidenje do naslednjic.
|