|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
24.5.2010 9:06:51   
S*
Dobro jutro!

Kako lepi bušiji user posted image   user posted image   user posted image ,vsak je luškan po svoje.Moj raste bolj počasi,je pa lepo zalit od vedno user posted image !
Pri meni še nič brcik in me že kar malo skrbi, še dobro da imam AS, da slišim srček in vem, da je user posted image še tukaj.
Jaz bom šla v materinsko šolo tudi junija, čez poletje jo pri nas ni, septembera pa bo že malo pozno.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
24.5.2010 9:21:27   
jana84
hejla punce!

No, mi smo dali skozi ta "nori vikend"...v soboto sem pekla sestri torto, včeraj pa sem jo pol sam še okrasila. Nardila pa sem mojo "klasično" torto z jogurtovo-smetanovo kremo in gozdnimi sadeži...mljask, mljask, HB da je malo kreme in gozdnih sadežev ostalo, da sem nardila še tri skodelice za sadno kupo mal kreme in gozdnih sadežev, pa pride kot nekakšen puding ali pa panna cotta. Mljask...Bom prlepla slikco, da vidte kakšna je ratala...Bla je pa tud dobra, da ne bo pomote :) No, nardila sem jo okroglo premer 30cm, po izračunih bi morala tehtati približno 3,5kg, mogoče kaj več...

user posted image

Drugače pa smo imeli včeraj še dve obhajili in en krst, popoldan pa še piknik žur za vse te praznike...Juhuhu!!!

zdaj bmom pa še na hitrco pogledala kdo vse ima ta teden pregled...pa da prilepim seznam gor...

Pikab84, ja moja mama je zdravnica...tako da verjetno res mene misliš (če ne misliš slučajno sestre, ki je pa elto starejša od mene in hodila v Ajd. v SŠ, jaz sem hodila v Vipavo).

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 2377
24.5.2010 9:24:46   
3x mami
dan!

anju, user posted image za malega, da se ti cimprej pozdravi. in porocaj, kako je bilo danes na pregledu!

jaz sem ze cisto zivcna za jutri. komaj cakam. pa nekaj me je zacelo matrat, da bi sla k frizerju. imam dolge lase in ze kar nekaj let nisem bila na strizenju (jaz strizem moza in otroke, moz pa mene). zdaj bi pa rada mal spremembe. sam, kaj ce mi potem ne bo vsec user posted image ...

aja, vikend minil prehitro. v soboto smo sli z vrtcem v zivalski vrt - dozivetje za vse otroke. vceraj pa smo sli k sodelavcu nabirat cesnje. smo se jih vsi napokali, pa eno kosaro smo jih nesli domov. sva s tasco pridno ze dale vec kot polovico v kompote, tako da ta del ozimnice je ze resen. kar je ostalo in kar se pride, pa jupi - direkt v usta! user posted image

moj busi je nekam podoben tisti od zinchy. in prav vsec mi ga je kazat naokoli user posted image

jana84, lepa torta!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
24.5.2010 9:31:06   
jana84
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
24.5.2010 9:34:44   
tinaaleks
3X mami- ne se sekirat za frizerja-lasje vedno znova zrastejo. ko pridem jaz k frizerju, vedno rečem, naj naredijo kar se jim zdi, pa mi na koncu včasih tudi ni najbolj všeč, samo se ne sekiram, ker tako prehitro zrastejo nazaj.

jana84-lepa tortauser posted image , ti verjamem na besedo, da je bila tudi dobra!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
24.5.2010 9:35:01   
pixieM
Dobro jutro!

Kako lepe slikce ste naložile! Super lepi bušiji!!! user posted image user posted image user posted image
nika1 - tudi jaz sem med nesrečnicami, ki jih dajejo alergije. Jaz imam 9 alergij, tako da trajajo celo leto (čeprav je pozimi milina, se mi zdi, da takrat ni nič!). Zdaj se zadržujem v hiši, ker pač ni fajn, da si zunaj. Tablet sploh ne jem in se kar pozna. Pomlad je še nekako za preživet, saj bolj kot ne samo kiham. Zdaj te trave so pa ubijalske! Včeraj sem šla samo na kosilo na vikend, pa je bilo dovolj, da sem preostanek popoldneva preživela doma vsa solzna in smrkava! Sem pa nekje prebrala, da ni fajn jesti jabolka, ker menda vzpodbujajo ta histamin in je alergija še intenzivnejša.
brcike, metujčki - jaz nisem najbolj pozorna, ampak nekaj se dogaja user posted image . Se mi zdi kot bi imela prebavne motnje, ampak jih nimam, samo nekaj se prestavlja noter. Ampak mislim, da ko bodo brcike bom to tudi občutila. Upam, da bo to čimprej!
S* - tudi jaz se zanašam na AS, ker res nisem dovolj pozorna na dogajanje v trebuhu. In ko poslušam user posted image male bebice me vsakokrat preseneti user posted image . Včeraj je user posted image očitno moral biti zelo blizu, ker je srček tako glasno delal, da sem se prav nasmejala.
jana84 - ti si prava umetnica! Torta izgleda fantastično.user posted image Jaz znam skuhati vse kar srce poželi, ampak ko pride do peke slaščic...tam sem pa porazna! Samo mafini mi uspejo in sadni kruh. Zdaj bom sledila vašim receptom in vadila, vadila, vadila... user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
24.5.2010 9:53:15   
jana84
jah alergije: mene itak že en mesec baše v nos, pa ni važno al je padal dež al ne...Sej ne vem kaj je al je to res kakšna alergija al sam nosečniški zamašen nos user posted image  
Ima pa naš mali zdej nekakšno "alergijo" kdo bi vedel na kaj: lička ima tako rdeča, kot bi si jih spraskal - take suhe rdeče lišajčke, pa levo očke ima tud skor zmeri rdeče, spodnjo veko, tako da dobiva kapljice Tobradex čez dan (1-2x), zvečer pa mu očka namažemo s kremo Tobrex...Sej pomaga, sam kaj ko gre ven je spet isto z očkom...Bomo že preživeli...Pa ko je bil pri alergologu mu je pokazalo malo majceno alergije na cvetni prah leske in to je to...no, pa na morskega prašička, ki ga še nikol v življenju ni videl ne v živo ne na sliki user posted image ...

Glede torte pa tako: jo je bolj enostavno nardit kot marsikatero drugo slaščico, sam ljudje se bojijo in si mislijo kakšen bav bav da to je...Še najbolj enostavno je, da jo itak okrog in okrog namažeš al s smetano al s čem podobnim in sploh ni videt kakšna je noter user posted image  Mal "ustvarjalne" žilce za okrasitev...Mi je mama včeraj predlagala da naj kar žive rožce dam gor in mislim da je fenomenalno izpadlo...Je bila ravno ena vrtnica take oranžno-rdeče barve razcvetena in tiste rumene rožice so se mi tud ful dopadle, pa so padle zraven...Sam moram vedno v hecu svaka opozorit, da naj jih ne je, ker enkrat je pojedel tud rožice s torte, ker je mislim, da so iz sladkorja (pa so ble tiste jesenske mini astre)...Ah, preživel je!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
24.5.2010 9:54:35   
anju
3x mami privošči si, to moraš! kot pravi tinanaleks zrastejo, še prehitro.
takooo si me premamla s češnjami, takooo. naše so še zelene in bojo letos bolj pozne.

jana84 lepa lepa tortauser posted image

:( na pregled grem sama. mulček ima angino (od kod pikice ne ve) jima je odsvetovala it z manouser posted image

zdej pa grem.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
24.5.2010 9:56:11   
jana84
ajoj Anju, upam da se mu čimprej pozdravi...Človek bi si mislil, da so zdej tejle prehladi in bolezni že za nami ko je malo bolj toplo, pa zgleda da še ni! trkam, da ne pokličejo kaj z vrtca, da je mali zakuhal...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
24.5.2010 10:03:45   
tinaaleks
anju- user posted image  za tvojga! Pa probi vseeno uživat na pregledu, čeprav greš sama!

Kar se pa tort tiče, jih tudi jaz z veseljem delam, samo umetniške žilice za okraševanje pa ravno nimam, zato se pa potem ne sekiram, če ozgleda grdo, samo da je dobra!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
24.5.2010 10:32:50   
Najki
Dons sem cist gnila. Vikend je bil super, danes ponoci pa me je pobralo. Tako sem bila zastopana, da do enih nisem zaspala, zjutraj pa me je bolela glava, se zdaj me bolijo pljuca in imam tisti beden kaselj, ki nic ne izkaslja, sam pljuca ful bolijo pri kaslju. Najraj bi sla domov.

Popoldan peljem pa malega k zdravnici, ker ze 10 dni smrka in kaslja, pa iz uck mu tece, pa bi rada samo preverila, da ni slo tudi na pljuca al pa usesa. Drugace mu nic ne fali, se vrocine nima. Sam ce bom ja ostala pokonci do pediatra je pa drugo vprasanje.

Grem zdej, imam skoraj prazno baterijo na kompu in pozabila sem polnilec, takod a vas berem zvecer.

Anju vzemi kaksno prijateljico al pa mamo zraven, je skoda ne delit te izkusnje. Pa da se malcek cimprej pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 2386
24.5.2010 10:46:26   
3x mami
anju, skoda za pregled, ampak dobro, ce je samo angina. se boste malo crkljali, pa bo hitro mimo.

tole vreme je naravnost idealno za prehlade, po moje. zjutraj se mal hladno, cim se skrije sonce, je takoj treba dat gor majcko, ce je sonce, se spet slacis.... zdaj pa ulovi ta pravi trenutek in ta prave obleke... pa pravijo, da bo za vikend spet grdo in za 10 stopinj bolj hladno...... upam, da so se vsaj majckeno zmotili...

Neposredna povezava do sporočila: 2387
24.5.2010 11:31:18   
jana84
3xmami mislim da se niso kaj dost zmotli...že od četrtka naprej slabo-dež in bolj mrzlo....Tako da ne še pospravt jaken in dolgih hlač!

Evo, jst sem zdej končno mal reda nardila po kuhnji...sem ta vikend sam odlagala stvari po pultu, mizi, v lijak, kamor je pač padlo, pospravla pa nič in posledica tega je da je blo tako zašarjeno, da ni blo za človeka v hišo povabt...HB nobenga ni blo na obisk user posted image  Sem pa končno, verjetno po enem letu spet malo spucala naše inoks zadevšne v kuhinji, se pravi lijak, pečico, napo...Mi je možiček zrihtal eno fajn čistilo, po katerem ni niuti prstka več videt na pečici...Jo imamo sicer na pultu vendar male ročice vseeno dosežejo in popacajo tistoakr se sveti user posted image  Tako da sem zdej spolirala te zadevšne, do popoldan bodo pa ja zdržale brez ročic in prstkov gor user posted image

Zdaj pa sam čakam kdaj se bo moj lubi možiček spomnu, da pride kaj domo,v ker ima dopust da bo kaj zašvasal (nam manjkajo še ene vratca za k stopnicam za hišo, pa ene par zapiral za na vrata, da naš pobič ne bo letal čez vse škarpe in zidove. Pa je šel zjutraj že ob 4h na lov in on še akr uživa gor, brez da bi pomislil na ubogo ženičko user posted image user posted image user posted image ...se hecam, kar naj uživa, sam tud domov bi blo fajn da pride, da kaj postoriva, dokler ni razgrajača domov iz vrtca, ker potem je vsako delo 4xdaljše in težje izvedljivo...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
24.5.2010 12:05:20   
Roberta69
O, kako lepo je odpreti tole nosečniško stran, ko so na njej sami luškani trebuščki user posted image . Zinchy in anju, obe imata srčkana trebuščka, anju tvoj me precej spominja na mojega, vsaj zdi se mi tako user posted image .

Najki
, fuuul hvala, za zobarja - so me naročili že ta petek user posted image , res si super user posted image . Joj, tole s temi napadi na avtodome mi je pa čist grozno user posted image . Samo drugače je pa to po moje ful luštno, ampak v bistvu tudi kar drago user posted image .

Orhideja tudi ti še poročaj, kako je bilo.

Anju, ne vem, zakaj sem imlea skos v glavi, da si z obale user posted image .

3x mami, kje so češnje user posted image ? Jaz sem si jih danes prov zaželela pa razočarano pri sadjarju ugotovila, da jih ni, ampak grem popoldne n afax in se bom zapeljala še do tržnice, pa bo... A poznate kakšne Brice, kij jih prodajajo, po možnosti kdaj pripeljejo tudi v Lj (mi2 sva jih kupovala pri enem tupu, ki jih je 2x na sezono pripeljal v LJ, ampak za letos še nič ne kaže)?

Jana 84, torta izgleda prov dodelana user posted image . Jaz jih tudi zelo rada pečem, še najbolj sem zagreta za kakšne skutno sadne variante, ful pa ne maram smetanastih tort, tako da jo v receptih hitro nadomestim oz. zelo "smetanasti" recepti kar odpadejo. Aja, jaz imam tudi ta teden pregled, v četrtek, samo nisem nič huda, da si me spustila.

Frizerji: jaz sem v pubertetniških časih tisoč in enkrat spremenila frizuro; od zelo dolgih (večinoma) do čisto kratkih, pa od črne do blond in še kaj vmes user posted image . Zdaj imam že ene slabih 10 let nepobarvane lase, do pred časom sem imela skos zelo dolge, enake dolžine, pred kakšnim letom sem se pa po dolgem času najprej malenkost postrigla spredaj (prej nisem imela skoraj nikoli spredaj postriženih - edino, ko so mi kot otroku drugi izbrali frizuro user posted image ), pa mi je bilo všeč in sem se še malo, pa potem sem si jih še po celi dolžini orng pobrala, tako da imam zdaj ful manj las, ampak sem zelo zadovoljna. Drugače je ena prijateljica frizerka in me je ponavadi ona rihtala, pred njo se mi je pa vedno zdelo tako butasto, da sem morala za striženje špic (ker so mi večinoma strigli samo to) odšteti ful denarja, tako da sem šla zelooo poredko k frizerju... Odkar imam to novo frizuro, sem bila pri frizerju potem že 3x, mi je ful smešno, ker drugače ne dam veliko na te zadeve, še počešem se bolj poredko (pa nisem tako zelo neurejena user posted image , samo se mi zdi, da je frizura že čist dobra, ko vstanem iz postelje user posted image . Mora biti pa moja frizura taka, da je ni treba rihtat, da lahko lase spnem v čop in to je to user posted image . 3x mami, dobri ste, da se med sabo tako porihtate user posted image .

Upam, da se otroci čim prej pozdravijo in zdravi ostanjeo!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
24.5.2010 12:18:35   
3x mami
evo, sem si dala svoj trebuscek kot avatar. tale majica danes sicer malo skrije, ampak nekaj se pa le vidi.

Najki, z mano ima moj bolj malo dela. mogoce enkrat na leto da mi postrize spice. saj ni tako zahtevno, pa tudi nimam ravnih, tako da se kake napake hitro poskrijejo. je pa prakticno, ja, ce se stimas doma. no, ni tako lepo kot ce te en profi postrize, ampak ce ne das dosti na to, je v redu. zaenkrat smo zadovoljni vsi user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
24.5.2010 12:24:13   
tinaaleks
3X mami- lep trebuščekuser posted image user posted image , pa majčka tudiuser posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
24.5.2010 12:49:59   
Alica84
Hojhoj! ravno sem iz rednega pregleda. Hodim v Domžale (sveže priseljena) in sem pozitivno presenečena, da mi je zdravnica (Goslarjeva) spet naredila Uz, in mi ga vedno naredi in če rečem, mi tudi zastonj sprinta slikico!
Torej: detece je veliko 12,5cm, kar naj bi ustrezalo 17 tednom in nekaj dni.
Srček bije, mali se notri igra in me že boksa: prve jasne gibe sem začutila v petek. Sem hitro zbudila moža, da je dal roko na trebuh in ga je tudi on čutil: tako iskreno srečnega zaradi "očetovstva" ga še nisem videla! Za spol zaenkrat ne bova vprašala.
Sem pa včeraj bila izpostavljena na izjemno močnemu hrupu (hrup, pri katerem ti vibracije dobesedno tresejo telo) in sem si pokrivala trebuh s torbico in z vsem kar sem imela in sem bila kar precej živčna, kako to otrok prenaša! Zdravnica je rekla, da se otroček v trebuhu ustraši nenadnih zvokov... No, čez en teden bo situacija podobna, le da bo trajalo več ur in sploh nevem kaj naj naredim-ali se je možno v kaj takega obleči, da bo hrup manjši, verjetno ne... Poskušala se bom izogibati direktnemu "snopu" zvoka, verjetno bo to edino možno.
Uživajte v sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 2392
24.5.2010 15:59:01   
anju
ah ja, anti! ven mi je vrglo cel post, ko sem ravno napisala, da sem vesela danes...

torej, hvala najprej za dobre želje mulčku. vročino komaj kaj ima, apetit veličasten in upam da bo tud bakterija uničena.

pregled lep, ok, nobenega presenečenja, videla triglavček - jajček-pimpi-jajček, nisem vprašala, če se še lahko menjauser posted image

3x mami najprej sem videla tvoj trebuščekuser posted image

no, naslednjič več, mi je moralo zbilo, ko mi je zbrisalo lep zapis. zdej grem izkoristit sinovo popoldansko spanjeuser posted image

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.5.2010 18:13:08   
majabar
Živjo!

Da vas na hitro pozdravim iz Italije. Tu je pravo poletje, 30 stopinj, ob jezeru Garda smo. Hotel 4*, tako da mi ni hudega:).
Na očetovem rojstnem dnevu je bilo super. Darila je bil zelo zelo vesel. Sploh ni imel nobenih fotografij iz otroških let, zdaj sem jih pa zbrala na kup od njegovega 1. rojstnega dneva do danes. Torta je bila odlična!! Bilo nas je 12 in še nekdo je prinesel torto. Moja je šla v petih minutah, so jemali po dva oz. tri kose:). Druga je pa ostala. Je rekel tati, da se vidi, da je bila narejena z ljubeznijo:).
3xmami, lep trebušček!!
anju-vse dobro!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
24.5.2010 19:17:31   
Pikab84
No jst sem pa kar slabe volje...se čist preveč sekiram zaradi službe, sej poskušam, da me ne gane vendar mi ne gre ravno od rok. sem prvo leto v računovodstvu in sem letni obračun konec leta naredila sama in sem se mogla znajti kakor sem vedla in znala, sedaj pa mi revizija pije možgane, jih ne zanima, da sem čist nova v tem...v glavnem bedauser posted image . v tako službo ne grem več, ni to zame. no zdej se že mal bolje počutim, ker sem dala to na papir. komej čakam, da grem na dopust in potem porodniško user posted image ...čakam torej avgustuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.5.2010 19:23:10   
caroline1
Upam, da ste do večera že vse dobro...bušiji so fajni...veseli me, da sem nekje vmes user posted image . Čeprav mi vse znanke, ki so že rodile znajo povedat...o joj, jaz sem taka šla rodit!!!! Se mi zdi, da se ene sploh ne opazijo!Al karkoli že...res je da sem 1user posted image  in da naj bi bil buši manjši...kaj pa morem? Mali/a user posted image  se premetava, da je veselje...po celo uro skupaj! Drgač sem v redu. Stanovanje iscemo, pa ni kaj za najdet! sem objavila oglas, da iščem stanovanje, in me kličejo sami neki freaky, da jim treba stan za njih i djecu, pa da koliko ima kvadrata...****rija, ne znajo niti brat: če napišem, da mlad par v veselem pričakovanju najame stanovanje, to najbrž pomeni, da ga rabim!!!! ddddd....sem kar besna,so me že 4 klicali in vsi z isto oz. podobno foro!!! eden me je celo 2x klical, sem mu v prvo prijazno povedala, da ga tudi jaz rabim, ko me je drugič klical sem pa znorela in mi je rekel pa šta se pizdiš? ufffff...nervs break down!!! user posted image  ah kaj čemo...recimo, da bo...je še dva mesca cajta. Jutri pa k zdravniku, pa v sredo tudi...sem že skor doma v KC...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.5.2010 22:40:46   
anju
dober večeruser posted image lahko se smejim ko smo spali do pol sedmih!

3x mami samo najboljše novice ti želim na jutrišnjem pregleduuser posted image se mi zdi da tud js komi čakamuser posted image
ja je lepo it, zvedet da je prav, videt... je imel obrazek kar lep čas obrnjen proti meniuser posted image enkrat usta malo odprta, srček, želodček, tanke nogice, še pretoke mi je pokazal, posteljca je zgoraj, za MV sem pozabla vprašat, slikco dobila a nimam skenerja. sem primerjala s Tigranovo materinsko in sta tam tam po merah.

tehtala sem se tako obuta oblečena, kot se boš ti jutri 3x mamiuser posted image ni treba da povem kolko več, ne?

za seznam: NP 28.6.

Najki dobra ideja, da bi koga drugega s sabo vzela, a sem bla prepozna za se zmenit, itak sem skor do zadnjega upala, da vzamem svoja fanta...

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

anju tvoj me precej spominja na mojega, vsaj zdi se mi tako user posted image .

obe imava pik(ic)euser posted image sam nog pa ne pokažem tako kot ti!

avtodomi in tatvine po Italiji - slišala, da je kar nevarno, se boljš zmenit za prespat pri kaki gostilni kot na parkiriščih. in jasno, drago... ma že sam najem je meni zelo drag.

majabar se potepaš? me zanima če je šlo očetu kaj na jok?

caroline1 kdo pravi da so v drugo večji bušiji? je bla ena ki je hodila na kontrole čez rok kot js, ej, njen je sam gledal, če mam js res za rodit, sej je imela ona 3x večjega od mene, punčko čez 4 kg, prvič rodila. ni pravila.
sečno s stanovanjem, vedno mi je blo na beda iskat stanovanjeuser posted image

Pikab84 kmalu bo poletje, avgust...

Alica84 a hrupu se ne moreš izognit?

nočko user posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 24.5.2010 22:45:15 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
25.5.2010 6:56:34   
tinaaleks
Jutro!

Anju- najprej user posted image  za pregled. Lepo da že veš kaj bo, jaz nimam te sreče, je tudi prva to skrivala, tako da mogoče bo pa punčka. Fantki so preveče ponosni na....user posted image .

Včeraj je bil lep dan, sem naško končno lahko oblekla v kratke rokave in hlače- pa mi je bila kot en cukr, ker ni tistih dolgih cunj na njej. Pa na riti se ji širi izpuščaj, sem kupila Canesten in bomo videli če bo kaj pomagalo, drugače pa jutri k zdravniku. Upam da ne bo treba, ker mi je škoda dneva za v čakalnico. Treba izkoristit lepe dneve, ker vikend.................. Joj! Zakaj je dež vedno na vikend?user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
25.5.2010 8:32:40   
filisa
Komaj sem se prebila skoz objave, ki ste jih napisale čez vikend user posted image !

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image .

Jana84 - jaz v četrtek še ŽAL nimam morfologije, ampak le navaden pregled user posted image  (še zadnji pri starem gin.), kjer bom kvečjemu slišala user posted image  mojega user posted image . Morfologijo imam komaj 10.6. user posted image .

Kako lepe bušije imate! Bi jat tud lahko mojga kaj pofotkala user posted image .

Moja user posted image  pa mi v bušiju tako nori in brca, da je kar veselje! Pa full dobro je videt, kako se mi buši pri tem izboči user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2399
25.5.2010 8:39:42   
jana84
Ahjoj, trebuščki...Naj vam pokažem kakšen je bil moj trebuh preden sem šla Jakoba rodit (se mi zdi da en teden prej)

user posted image

In še zdaleč ni tak kot ga imam zdej in mislim, da so tiste, ki pravijo, da so šle s takimi trebuhi, kot jih imamo mi zdej rodit, kar krepko pozable na okornost pred porodom...Dobro jaz se ne smem pritoževat, ekr sem malega nosila visoko in ni blo nobenih problemov pri hoji al sedenju, ležanju...V zadnjih mesecih sem si med koleda ponoči dala eno blazino pa je blo...Spala sem pa itak al na boku al pa na hrbtu (začuda vseh mi je na hrbtu ful pasalo spat)...

Drugače pa smo mi super fino fajn, ker je tak lep sonček zuni...Edin problem je da se je tud ful segrelo in imamo posledično tud ful vroče v stanovanju (hja, že poletnih 24°C)...Tako da imam zdej vsa okna odprta in zračim, dokler ne posije sonce direkt na našo streho...

Sej danes ne smem preveč časa viset na računalniku, ker imam kar nekaj dela: najprej moram malo preletet moje zapiske za turističnega vodiča, ker imam jutri eno skupino za vodit, pa naslednji torek verjetno tudi...Pol pa seveda učenje, da ne pozabim!

Brcike: jaz jih čutim tako občasno in še to zelo mile, tako da jih moj user posted image  še ne more čutit...Ponavadi sem jih čutla zvečer, ko sem se ulegla na kavč ,ekr takrat je bil mir pr bajti, ta mali razgrajač je šel spat, pa si je user posted image  prvošču malo več pozornosti...Včeraj pa sem ga čutla tud čez dan, zvečer na kavču pa je očitno lepo počival...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?