Roberta69
|
Kako pridno tipkate Sem že zadnjič ene zadeve pokomentirala, potem me je pa vrglo ven , tako da bom samo kakšno malenkost. Glede previjanja in nege sem bila pa jaz nad mojim zelo razočarana (še danes sem žal velikokrat). Ker je na splošno tako fejst človek in mu načeloma ni nič težko naredit (razen pospravljanja ) in tudi zna naredit 1001 reč, sem bila prepričana, da bo ful "skrben" očka. Seveda si pa vsak od nas predstavlja po svoje, kako naj bi partner sodeloval, itd. No, MM je Liama prvič previl šele po kakšnem mesecu, ko sem mu res zatežila, in do danes bi lahko naštela kolikokrat ga je . Pa saj ne, da mi je to ne vem kako težko, no, ko je imel Liam obdobje zvijanja, mi je šlo res malo na živce, ampak včasih se mi pa res ne da, pa tudi drekca mi glih ni ta največji žur vohat ... glih včeraj, sva se spet mal sporekla glede tega; bila sem zaspana in sem rekla, da naj ga zrihta, pa sva se na koncu skregala... Ma, ful ne maram, da je kakšna reč kar samoumevna. Je že res, da imam jaz veliko več časa kot on, ampak gre za to, da bi po moje, tudi to (kot vse druge zadeve povezane z otrokom) moral početi z veseljem in na lastno pobudo. Ljudje smo pač takšni in drugačni, ampak tukaj ga naš očka, v mojih očeh, fino mimo piha... Majabar, ful lep trebušček , čisto izklesan in nič nosečniški . Jaz imam sedaj že, se mi zdi, kar konkretnega oz. če sem v čem oprijetem, težko sfališ, če imam pa bolj široko majico, pa niti ni tako očitno. Se bom en dan spravila malo pofotkat. In ker sem ravno pri fotkah, imam pred sabo kar zajeten kup fotografij od prejšnje nosečnosti pa do Liamovega rojstnega dneva (nisem bila najbolj pridna), ki sem jih šele tele dni razvila . Prilagam eno fotko, kakšen pa trebuh postane, ko si čisto na koncu (to je na PDP, rodila sem pa dejansko 6 dni kasneje). Je pa zanimivo - takrat sem mi je zdel (in je tudi bil) v primejavi z ostalimi majhen in sem se ful sekirala, da ni s pikcem kaj narobe, zdaj se mi pa sploh ne zdi tako majhen . V glavnem hočem reči, da se je brez veze primerjat z drugimi, ker smo tako različni.
|