|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
21.5.2010 20:09:42   
anju
metin čaj? mogoče bo boljše.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.5.2010 21:12:09   
majabar
Je šlo vse ven, zdaj pa mora biti OK. Naprej pa bo treba jesti z glavo:)! Metin čaj bi morda pomagal, a kaj ko imam že vse police spraznjene:). Jutri in v nedeljo bo pa čisto vse prazno. Komaj čakam, že od te selitve mi je slabo!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:20:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:23:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.5.2010 22:45:44   
rose85
Tako, pa je morfologija za nami.
Vse naj bi bilo ok, naš user posted image :) tehta že 472 gramov in je kar težak za svoje tedne (sem na 20t5d). Po ultrazvoku bi naj bil vsaj za 1 teden starejši, tako da upam, da se bo kaj prej odločil priti na svet.
Ostale stvari so brez problema, naslednji pregled pa šele 30.6.
Pozabila sem vprašati, ampak sem prepričana da ve veste to:
Sedaj ko ga že več kot 2 tedna čutim, ga moram čutiti vsak dan, kajne? Samo tako, da bom vedela kako ukrepati, če me kakšen dan ne bo zbrcal user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.5.2010 23:35:16   
majabar
rose85, čestitke! Tako velik je že!!
Nekaj smo se že pogovarjale o otrdevanju trebuha. Bi me moralo skrbeti, da se mi je to začelo pojavljati že v 16. tednu? Je pa vsega moj dragi kriv, ko sem vzburjena, mi takoj otrdi trebuh. Za to pa je potrebna samo kakšna beseda od njega. Kaj šele bo, ko bova po 4 mesecih končno skupaj! Me namreč neskončno privlačiuser posted image .

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.5.2010 6:17:57   
anju
dobro jutrouser posted image

uf, danes sem sanjala, da je šlo čez rok:(

majabar pomojem bo otročku igralo srceuser posted image od dobrega je lahko amo dobro!
trebuh mi ni nikoli otrdeval (razen ko je šlo zares), ti ne znam povedat.

rose85 kolikor se spomnim se gibe šteje tam zadnja 2 meseca. je pa verjetno fajn, da ga čutiš vsak dan, zdaj ko je že tako velikuser posted image (komi čakam morfo v ponedeljek!)

lepo bodte

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.5.2010 7:17:03   
majabar
anju, moj pravi enako, da je to superuser posted image . Že v ponedeljek morfologija! Ta mesec bo super, bomo sama poročila s pregledov brale. Zadnje čase jih je tako malo!
Je katera videla zadnje čase zabojnike od Humane? Vedno sem cunje, ki jih nisem več rabila, nosila tja, potem so jih pa umaknili. V Domžalah ali Ljubljani rabim danes enega. Bom oblekla celo vas, res sem dala veliko stran. Na njihovi spletni strani sicer so, kaj pa v praksi?
Hm...čez rok. Jaz sem pa tako prepričana, da bom rodila prej! Sem pa danes sanjala, da sem dobila rezultate DNK in imam res punčko. Pa AC ali česa podobnega sploh nisem šla delat:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 22.5.2010 7:20:29 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.5.2010 10:44:30   
Roberta69
O, kakšne lepe besedice, mi je kar nerodno user posted image user posted image user posted image . Je pa ful lepo slišat, če te punce pohvalijo, pa tudi moj user posted image ne vem, če mi je že sploh kdaj kaj lepega v tem smislu rekel, tako da čist paše user posted image . Je totaaaaalno neromantičen tip, tko da sem jaz že pozabila kaj pomeni "dvorjenje" itd., za rojstni dan in ob kakšni posebni priložnosti (ki razni dnevi žena in podobni prazniki to niso user posted image ) mi sicer privošči kakšno rožico, ker ve, da so mi neznansko všeč, ampak včasih je to tako, da mi reče, naj si jih izberem/kupim, on pa jih bo plačal user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Roberta69, sem najprej zagledala slikico in pomislila, da je sveža. Me je skoraj kapuser posted image !
Postava pa super!! Koliko si pa šla gor v celi nosečnosti in koliko je šlo s porodom dol? Super si izgledala!!!

Ta bi bila res mal huda user posted image . Zredila sem se za 18 kg, ampak v bistvu se mi ni zdelo, da bi se sploh kaj zredila, razen da sem imela večji trebuh kot ponavadi user posted image in razširili so se boki, kar pa na uč ni bilo opazno (sem bila zelo presenečena, ko sem enkrat skušala obleči bolj togo trenirko, pa kar ni šla gor, potem sem pa ugotovila, da grejo kosti res kar narazen - hvala bogu user posted image ). Po kilaži ne vem, kako hitro je šlo dol, ker se redko kdaj tehtam, vem pa takoj, že ko se pogledam v ogledalo, če je šlo kaj gor/dol oz. to vidim po oblekah... Imam pa izgleda kar prožno ali ne vem kakšno telo, ker sem bila zelo hitro po porodu kot prej, čez 14 dni sem že normalno oblekla stare kavbojke, pa tudi takoj po porodu mi ni ne vem koliko ostalo, edino par dni ostane v trebuhu nekaj podobnega želatini. Je bila pa tudi patronažna presenečena, kako hitro se mi je skrčila maternica - že po parih dneh. Sem pa tudi jaz pričakovala, da se bom med nosečnostjo ful zredila (ker tako slišiš naokoli) in to vzela v zakup, pa ni bilo nič posebnega. Mislim, da je to res odvisno od posmezničinega telesa, zgradbe - predvsem dednega faktorja, nekaj pa naredimo tudi sami s prehrano, gibanjem, načinom življenja. Se mi zdi, da se dekleta (vsaj v meni poznanem krogu), ki se morajo kar potrudit, da ohranjajo postavo oz. so nagnjene k temu, da so bolj okrogle kot ne, med nosečnostjo morda res še malce poredijo, tiste, ki pa že po naravi nimajo "težav", pa so po porodu slej ali prej na istem.

Luškane fotkice user posted image . Še druge kaj prilimajte, se mi zdi, da kakšna fotka vsake toliko kar popestri RR-jeve strani, pa še fino je videt vsaj delček osebe, ki tipka user posted image .

Patronažna: zadnjič je bila debata o tem. Jaz sem imela pa tako krasno patronažno, da boljša ne bi mogla biti. Če kakšna živi za Bežigradom v LJ ima možnost da jo dobi, ime ji je Lili Verbič. Je ena taka res krasna, topla, prijetna, nežna, in še in še bi lahko dodala, oseba. Jaz sem prej marsi kje slišala, da patronažne ful težijo, pa znajo šinfat, kako imaš doma, itd. in sem se že v naprej razburjala, da pa res ne bom pustila nekomu, ki naj bi ti prišel pomagat, da se vtika v moje življenje in sodi o nas kar tako. Ampak ta patronažna je res tako fejst ženska, da samo kapo dol. Pride pa patronažna, se mi zdi, že tisti dan, ko prideš iz porodnišnice ali pa naslednji dan, jaz kar nisem bila čisto "pripravljena" - imamo psa, sicer se je user posted image potrudil in lepo pospravil, samo vedno se kje najde kakšna pasja dlaka in potem mi je bilo kar mal bed user posted image . Baje nekje pokličejo in se najavijo, pri nas se ni.

Sicer pa tudi jaz mislim, da so okrogli nosečniški trebuščki prav krasni in bo neka pozitivna, prisrčna in zadovoljna oseba vedno "lepa", čeprav so ne katerim bolj včeš okrogle postave, drugim pa malo manj.

Jaz pa brcik še nič ne čutim user posted image

Majabar, kako pa si dobila rezultate DNK? Zabojniki od Humane so (bom šla danes kaj mimo, pa ti sporočim za ziher) na Cesti na brdo med Hoferjem in naseljem Grbina tik ob PST-ju.

Jaz tudi komaj čakam morfologijo v četrtek, seveda da slišim, kako pikica napreduje in fuuuuul me zanima, kaj pričakujemo. Jaz imam kar nekako filing, da bo punčka (mogoče tudi zato, ker sem do sedaj pa res nabrala že kar bekaj kjut punčkastih cotk user posted image ).

Jaz se kao spravljam k delu, ampak itak da je bolj fino kaj takega kot je tole user posted image . Moji vikendi bodo do porodniške bolj ali manj delovni, ker čez vikend moja mami ni v službi in lahko pazi malega škrata, da jaz lahko delam.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.5.2010 10:58:19   
majabar
Roberta, si zaslužiš pohvale, če jih ne dobiš doma, jih pa tu;)!
Glede DNK sem sanjala, da sem prav na računalniku gledala kromosome in so bili povsod sami X-i:).
Sem našla zabojnik Humane v Domžalah. Ne morem verjeti, 15 vrečk cunj sem dala stran. Na koncu sem še jakno slekla in jo vrgla noter. Moram reči, da je kar osvobajajoč občutek!
Popoldne glem k bratu in njegovi družini, bomo pekli torto za očetovega Abrahama jutri. Danes je na vrsti tale: http://www.kulinarika.net/recepti/11420/sladice/torta-cokolada-boza-jagode/

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.5.2010 11:29:16   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Danes je prav lep dan, glede na napovedi... Jaz se pravkar spravljam kuhat kosilo, pa nekako nimam volje, oziroma sem mogla priti pogledat še na forum.
Danes sem tudi jaz naredila fotko svojega trebuščka in kolikor gledam po prejšnjih slikicah, se ni ravno spremenil... ne vem, saj pravim, da mi nihče ne verjame, da sem noseča. Glede na slikico majebar - tudi njej nebi verjeli user posted image .
Ko bi le znala naložiti sliko direkt v forum. Kako to naredite, ker mene že zelo heca vsa zadevca!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.5.2010 11:36:25   
majabar
pixieM, tu kopiram s sosednjega foruma. Jaz delam po tem postopku. Poiskusi!

Lepljenje slikic:
- pojdi na stran www.shrani.si
- klikni PREBRSKAJ in v svojem računalniku poišči slikico, ki jo želiš prilepiti (klikni na sliko in pritisni "odpri")
- vrže te nazaj na shrani.si, kjer klikni na DODATNE MOŽNOSTI. Kliknite v kvadratek "Slike pomanjšaj na širino" in izberite primerno širino (jaz sem za spodnjo slikico izbrala 400 pikslov)
- kliknite SHRANI
- izpipejo se ti linki, kjer klikneš na KOPIRAJ (desno ob linku), jaz izberem drugi link. Vpraša te še za dostop, kjer moraš klikniti "Dovoli dostop"
- ko tukaj pišeš post, prilepiš link.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.5.2010 11:41:37   
pixieM
Hvala majabar! Evo, bom zopet poizkusila.
user posted image
To je torej moj buši! user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.5.2010 11:42:20   
pixieM
Juhej, deluje! Hvala majabar, zdaj bom prilepila še večkrat kakšno slikcouser posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.5.2010 11:49:15   
majabar
pixieM, super! Jat, trebušček, sva na istem... Ampak še vsem je zrastel, bo tudi nama;)!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.5.2010 11:52:26   
pixieM
Seveda bo zrastel. Jaz sem vesela tega, ker lahko nosim stara oblačila. Čeprav sem že kupila dvoje nosečniških hlač, mi jih še ni potrebno nositi.
majabar - kdaj pa odideš iz Slovenije? Saj se boš javljala iz Kolumbije, ne? Sama sem že večkrat izrazila željo za obisk te delžele, ampak moj ni najbolj zato. Verjetno ker ni tako avanturističen tip kakor jaz. 

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.5.2010 11:57:10   
majabar
Jaz tudi nimam problemov s cunjami, to je OK. Bi pa z veseljem že razkazovala trebušček! Če bo vse OK, grem popoldne na Brnik kupit karto, rezervirana je za 9.6. Seveda se bom javljala:)! Meni je Kolumbija všeč, decembra imava v planu obisk severa-preko jungle do karibskega morja. Njegova družina po mamini strani je od tam. indijanci. Ne morem verjeti, da bo moj otroček četrt španec in četrt indijanec:). Je pa ogromna dežela. Si bo moj oče vzel dopust in kakšna dva tedna potoval naokrog, seveda pride tja v prvi vrsti zaradi mene:).

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
22.5.2010 12:03:16   
pixieM
Super! To bo ati vesel prišel na obisk user posted image .
Jaz sem bila vedno bolj divjega duha. Če je bilo treba kam na potovanje, zame ni bilo ovir. Tudi za študij sem se odločila na drugi strani Slovenije in če nebi spoznala mojega dragega, bi tam tudi ostala. Sem zelo samostojna in niti ne pogrešam domačih. Ne me razumeti narobe, jih imam zelo rada, ampak če bi se videli 1x, 2x na leto tudi ne bi bilo nič narobe (vsaj zame ne, ne vem kako bi ti to prenesli moji user posted image ).
Ljubezen pa vedno izbira neka čudna pota, ni res? user posted image  Tako da ti želim čimlepši začetek novega življenja v Kolumbiji!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.5.2010 12:06:34   
majabar
Meni so potovanja super stvar. Ogromno sveta sem videla z lokostrelstvom, Tajsko in Filipine ter Kolumbijo pa v lastni režiji. Meni se super spoznavati nove kraje, nove ljudi. Moj dragi tudi rad potuje, tako da naju (nas) čaka še veliko novega.
Hvala za lepe želje!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.5.2010 13:35:48   
Roberta69
Majabar, kako se boš pa preživljala, a si misliš tam najti službo? Kaj pa user posted image dela in kako živi njegova družina, v takšnih deželah je ponavadi en del zelo bogatih ljudi, večinski del zelo revnih ljudi in manjši del povprečno situiranih ljudi. Kako pa so to sprejeli njegovi domači, a jih že poznaš? Kaj pa jezikovno področje, vama ne predstavlja ovir user posted image . Znanka je na podoben način odšla v Egipt; na potovanju je spoznala fanta, o katerem je potem sanjala, čeprav nista imela nič konkretnega in potem je šla kar še enkrat tja (njegova angleščina je bila zelo na psu) za 14 dni in potem se je kar odločila, da je to to user posted image . V službi je nekaj namutila, da je bila kao na bolniški in je šla spet tja, potem se to glede službe sicer ni dobro izteklo... Drugače sta se pa potem poročila in sedaj imata dobri dve leti starega otroka in mislim, da sta srečna, edino finančno je precej težko. Pri njemu so zelo revni, on se sicer skuša nekaj izobrazit (ampak večinoma je za te ljudi bolj ena velika beda), ona baje lažje dobi službo ker zna angleško, ampak bolj v kakšni evropski "firmi", pa še ene kredite ima za odplačat... drugače je pa prvič v lajfu zares srečna, prej je bila dobrih 10 let v zvezi s poročenim moškim (celo "mladost"), ki ni nikoli zapustil žene, tam pa je našla "pravo" ljubezen. Smo bili pa vsi paf, da je kar šla na vrat na nos, ker ta moški takrat ni znal skoraj nobene besede angleško user posted image .
Aja, sorry, če si kaj od tega že napisala, pa tudi ni treba vsega naenkrat user posted image .

Potovanja: otrok mi pomeni vse na svetu, edino, če bi lahko, bi dodala to, da bi lahko brezmejno potovali user posted image . Pri nas je bolj tako, da MM zelooooo nerad leti (na letalo se spravi samo, če gre za ful "hudo" potovanje) in je tudi zelo proti, da bi najin Liam letel. Sicer če bi jaz tako hotela, bi pač vzela Liama in šla... Sva pa oba bolj avanturista in nama kakšne zorganizirane variante ne dišijo, otrok se nama zdi pa še malce premajhen, da bi ga kam zares peljala - misliva, da načeloma ne bi imel veliko od tega in bi bilo zanj morda bolj stresno kot ne ni in je čisto zadovoljen, če se povzpnemo na kak hrib, utrgamo kakšno rožico in na kmečkem turizmu pojemo kakšno dobro domačo klobaso user posted image . Jaz bom sicer kar težko počakala toliko let user posted image in sem že planirala, da gremo jaz, mali in mami to pomlad na Kubo, ampak je potem izzvenelo... Bomo videli sproti... Drugače me pa najbolj mika in pride na vrsto, ko bodo otroci (ker je v planu po temle še eden) tako veliki, da bodo šli (na svojo željo) na kak tabor, k babicam, itd. treking po Peruju (Machu Pichu).

Pixiem, ti imaš tudi fenomenalen trebušček user posted image . Sta z majobar prov lep par in verjamem, da vama ljudje težko verjamejo, da sta noseči in sploh, če je to prva nosečnost bi človek včasih tako rad pokazal celemu svetu, da ima pod srcem eno pikico, ki jo ima že takoooo neskoooončno rad user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.5.2010 14:00:04   
anju
user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.5.2010 14:06:37   
anju
hvala majabar si tudi mene naučila prilepit sliko:)

ker nmam na tem rač. 10t trebuščka, trebuščka iz prve nosečnosti pa sploh ne v digitalni verziji, sem pač prilepla mulčka v Pakoštanah lani:)

obljubim tudi trebušček.

samo vidve s pixieM sta pa res brez, vama raste bolj na noteruser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.5.2010 14:28:05   
majabar
Roberta, špansko sem se naučila v enem tednu z njim. Tako da zdaj to ni problem, znam parv tisto njihovo:). Po izobrazbi je elektro inženir, a dela kot lokostrelski trener, ker je boljša plača. Zasluži pa cca 6 minimalnih plač, tako da živi normalno. Oče je precej premožen, mama mu je umrla v strmoglavljenju letala. Oče je nad mano čisto navdušen, prej nad nobeno ni bil, nad bratovimi tudi ne. Neprestano sprašuje o meni in se ukvarja z mano, ko sem tam. Mačeha je tudi prijazna. Prav tako me je lepo sprejel brat.
Delati nameravam kot zobozdravnica. Verjetno leto še ne, itak pridem tja 3 mesece pred porodniško. Nekaj sem prišparala, no, za tam kar precej, ker je toliko nižji standard. Je res, da je veliko ljudi, ki živijo na robu, komaj zaslužijo za preživetje. Kar mi je zelo všeč, nihče ne prosi, vsi delajo! Če so brez službe, recimo kupijo vrečko bonbonov in jih potem posamezno prodajajo. Ali kaj podobnega. So zelo delaven narod, ogromno dajo na izobrazbo. Prav zato je velika konkurenca visoko izobraženih in se trudijo, da bi bili vedno korak naprej, po celodnevni službe gredo še na razne tečaje, da bi imeli čim boljše možnosti.
Tudi mene zanima Peru, Bolivija, Čile!!
anju, lepa slikica, zdaj pa čakamo še na trebušček;)!

< Sporočilo je popravil majabar -- 22.5.2010 14:29:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.5.2010 15:52:35   
Roberta69
Majabar, to si pa tako lepo napisala, da še jaz dobivam svetlejšo sliko o Kolumbiji user posted image . Super, da je tako, navsezadje pa dom ni nikoli predaleč user posted image .
So se mi pa mešane družine vedno zdele super fajn - mešanica kultur, navad, itd., skoraj kot bi bil celo življenje na nekem popotovanju user posted image . Drugače boste pa že videli, kako in kje vam bo najbolj ustrezalo živeti, super je, da imate več možnosti. Jaz poznam par Slovenka + Britanec, ki sta 10 let živela v VB, sedaj so pa že dolgo let v SLO, Slovenec + Francozinja (spoznala preko dela v Bruslju), prejšnje leto so se za stalno preselili sem, par Slovenec + Slovenka dolga leta v Avstraliji, ko sta bila otroka stara okrog 10 let (rojena tam) so šli živet za stalno sem, a so se žena in otroci že po slabem letu odločili, da se vrnejo v Avstralijo, ker so čutili, da je tam njihov dom, Kanadčan po rodu "slovenec" je pred leti prišel službovat sem, najprej je bil tu zgolj zaradi službe (BTW je imel bajno plačo za naše razmere - po kanadskih standardih), sčasoma je službo pustil in se odločil, da ostane tu, ker je življenje baje mnogo lepše, Slovenka + Venezuelec - spoznala sta se na popotovanju po svetu in sedaj že več let živita skupaj v SLO. Se mi zdi, da tale naša mala deželica kar dostim ljudem paše in jaz osebno se s popotovanj zelo rada vrnem domov user posted image .

Anju, sem že mislila, da imate na obali danes tako idilo user posted image user posted image user posted image .

3D ultrazvok: a nameravate iti? Mi2 bova šla, sva šla že v prvi user posted image , ker mi je kar fino mal pofirbcat, kako bo otroček izgledal, me je pa v prvi user posted image veliko bolj gnalo, zdaj bi komot zdržala tudi brez. Drugače pa mislim, da tile ultrazvoki ne škodujejo otroku, jaz imam bolj slabo vest, če se napokam kakšne nezdrave hrane user posted image . V prvi user posted image sem ful študirala po forumih, kje bi bilo najbolje, pa najbolj ugodno, itd. in potem sem hotela iti v Postojno, pa sem bila že prepozna - so imeli zasedeno za par mesecev naprej user posted image , potem sva se odločila za Dobrno (kjer zaradi zvišanja cene cenovno nisva prišla nič bolje skozi), predvsem zato, ker so punce kar hvalile, jaz pa niti nisem bila tako super zadovoljna, no, slikice so izpadle super, se je škratka ful dobro videlo in res si je podoben user posted image , se mi pa zdravnica ni zdela nič ne vem kako prijazna. Tokrat grem kar k Pušenjaku, da "spoznam" tega velikega ginekologa (včasih kaj povprašam ali pogledam na njegovem forumu).

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.5.2010 19:35:55   
luna_25
user posted image

ne vem ali mi je uspelo

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......