Roberta69
|
O, kakšne lepe besedice, mi je kar nerodno . Je pa ful lepo slišat, če te punce pohvalijo, pa tudi moj ne vem, če mi je že sploh kdaj kaj lepega v tem smislu rekel, tako da čist paše . Je totaaaaalno neromantičen tip, tko da sem jaz že pozabila kaj pomeni "dvorjenje" itd., za rojstni dan in ob kakšni posebni priložnosti (ki razni dnevi žena in podobni prazniki to niso ) mi sicer privošči kakšno rožico, ker ve, da so mi neznansko všeč, ampak včasih je to tako, da mi reče, naj si jih izberem/kupim, on pa jih bo plačal . IZVIRNO SPOROČILO: majabar Roberta69, sem najprej zagledala slikico in pomislila, da je sveža. Me je skoraj kap ! Postava pa super!! Koliko si pa šla gor v celi nosečnosti in koliko je šlo s porodom dol? Super si izgledala!!! Ta bi bila res mal huda . Zredila sem se za 18 kg, ampak v bistvu se mi ni zdelo, da bi se sploh kaj zredila, razen da sem imela večji trebuh kot ponavadi in razširili so se boki, kar pa na uč ni bilo opazno (sem bila zelo presenečena, ko sem enkrat skušala obleči bolj togo trenirko, pa kar ni šla gor, potem sem pa ugotovila, da grejo kosti res kar narazen - hvala bogu ). Po kilaži ne vem, kako hitro je šlo dol, ker se redko kdaj tehtam, vem pa takoj, že ko se pogledam v ogledalo, če je šlo kaj gor/dol oz. to vidim po oblekah... Imam pa izgleda kar prožno ali ne vem kakšno telo, ker sem bila zelo hitro po porodu kot prej, čez 14 dni sem že normalno oblekla stare kavbojke, pa tudi takoj po porodu mi ni ne vem koliko ostalo, edino par dni ostane v trebuhu nekaj podobnega želatini. Je bila pa tudi patronažna presenečena, kako hitro se mi je skrčila maternica - že po parih dneh. Sem pa tudi jaz pričakovala, da se bom med nosečnostjo ful zredila (ker tako slišiš naokoli) in to vzela v zakup, pa ni bilo nič posebnega. Mislim, da je to res odvisno od posmezničinega telesa, zgradbe - predvsem dednega faktorja, nekaj pa naredimo tudi sami s prehrano, gibanjem, načinom življenja. Se mi zdi, da se dekleta (vsaj v meni poznanem krogu), ki se morajo kar potrudit, da ohranjajo postavo oz. so nagnjene k temu, da so bolj okrogle kot ne, med nosečnostjo morda res še malce poredijo, tiste, ki pa že po naravi nimajo "težav", pa so po porodu slej ali prej na istem. Luškane fotkice . Še druge kaj prilimajte, se mi zdi, da kakšna fotka vsake toliko kar popestri RR-jeve strani, pa še fino je videt vsaj delček osebe, ki tipka . Patronažna: zadnjič je bila debata o tem. Jaz sem imela pa tako krasno patronažno, da boljša ne bi mogla biti. Če kakšna živi za Bežigradom v LJ ima možnost da jo dobi, ime ji je Lili Verbič. Je ena taka res krasna, topla, prijetna, nežna, in še in še bi lahko dodala, oseba. Jaz sem prej marsi kje slišala, da patronažne ful težijo, pa znajo šinfat, kako imaš doma, itd. in sem se že v naprej razburjala, da pa res ne bom pustila nekomu, ki naj bi ti prišel pomagat, da se vtika v moje življenje in sodi o nas kar tako. Ampak ta patronažna je res tako fejst ženska, da samo kapo dol. Pride pa patronažna, se mi zdi, že tisti dan, ko prideš iz porodnišnice ali pa naslednji dan, jaz kar nisem bila čisto "pripravljena" - imamo psa, sicer se je potrudil in lepo pospravil, samo vedno se kje najde kakšna pasja dlaka in potem mi je bilo kar mal bed . Baje nekje pokličejo in se najavijo, pri nas se ni. Sicer pa tudi jaz mislim, da so okrogli nosečniški trebuščki prav krasni in bo neka pozitivna, prisrčna in zadovoljna oseba vedno "lepa", čeprav so ne katerim bolj včeš okrogle postave, drugim pa malo manj. Jaz pa brcik še nič ne čutim Majabar, kako pa si dobila rezultate DNK? Zabojniki od Humane so (bom šla danes kaj mimo, pa ti sporočim za ziher) na Cesti na brdo med Hoferjem in naseljem Grbina tik ob PST-ju. Jaz tudi komaj čakam morfologijo v četrtek, seveda da slišim, kako pikica napreduje in fuuuuul me zanima, kaj pričakujemo. Jaz imam kar nekako filing, da bo punčka (mogoče tudi zato, ker sem do sedaj pa res nabrala že kar bekaj kjut punčkastih cotk ). Jaz se kao spravljam k delu, ampak itak da je bolj fino kaj takega kot je tole . Moji vikendi bodo do porodniške bolj ali manj delovni, ker čez vikend moja mami ni v službi in lahko pazi malega škrata, da jaz lahko delam.
|