|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
28.5.2010 19:03:23   
Najki
Joj missD, kako lepo mora biti videt 2 otrocka v trebuscku user posted image . Pa kako se potem sele dvojne brcike cuti user posted image . Zdej si najbrz ze navajena, jaz si pa sploh ne predstavljam user posted image . A ze ves, ce bos imela CR ali probala naravno? Ves ze spola?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.5.2010 19:45:28   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Joj missD, kako lepo mora biti videt 2 otrocka v trebuscku user posted image . Pa kako se potem sele dvojne brcike cuti user posted image . Zdej si najbrz ze navajena, jaz si pa sploh ne predstavljam user posted image . A ze ves, ce bos imela CR ali probala naravno? Ves ze spola?

zanimivo jo je videt ja :) brcike se pa vsak tedn bolj čuti in so res zabavna stvar user posted image
nimam pojma kako bom, vem da zaenkrat se lezita precno...bomo vidlo ce jima zapase kako drugace...sicer bi probala naravno...ampak bomo videli :)

spolov pa še ne vem. vsiiii sprašujejo to, ne vem kako bom zdržala do poroda in nikomur povedalauser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 20:04:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu missD)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.5.2010 21:34:40   
majabar
Da delim svoje veselje še z vami. Skupaj s kolegom sva danes ekipno osvojila bronasto medaljo na evropskem prvenstvu!!!! Po kvalifikacijah sva bila 14., potem pa v finalu odlično streljala. Vsi pravijo, da mi pikica pomagauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 21:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.5.2010 22:33:18   
anju
user posted image super majabaruser posted image

missD
moram pogledat na netu,če dobim kako slikco dvojčkov v trebuhuuser posted image sem postala zelo radovedna, ko sem prebrala tvoj postuser posted image

kolumbo s bo treba še enkrat za user posted image ?user posted image user posted image fantjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.5.2010 8:15:17   
filisa
čestitam majabar user posted image !

kolumbo - me veseli, da je pregled super uspel!

missD - verjetno res mora bit super občutek čutit v sebi 2 user posted image ! A jih že lo0čiš, kdaj se kateri javlja?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.5.2010 9:14:43   
zinchy
jutro punce..uf vas ne dohajam user posted image

majabar bravouser posted image user posted image
kolumbouser posted image za pregled in za user posted image user posted image
MissD dvojčki user posted image pa slušalke da poslušata glasbo user posted image

lep dan

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.5.2010 10:53:07   
missD
filisa, meni se zdi da jih ločim ker so ene brcike višje, druge nižje, ene na levi strani druge na desni.

tole s slušalkami pa morate res poskusit, če še niste user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.5.2010 14:48:45   
Roberta69
Mi smo na tale prelep dan (čeprav so napovedovali grdo vreme) oddelali že en orng sprehod, se naigrali v Tivoliju, zdaj pa malo počivamo, dokler se Liam ne zbudi.

Majabar, krasno, vse čestitke!

Jaz sem pa morda predvčerajšnjim prvič začutila brce in čeprav je to druga user posted image , nimam pojma, kako izgledajo user posted image , od prvič sse ne spomnim niti, kao je bilo, niti kdaj se je začelo.

Kolumbo, a kar tri user posted image user posted image . Pri nas smo se tele dni, ko smo izvedeli, da bo še en fant, malo pohecali, MM je rekel, da kaj, a bova šla tudi v četrto, dedek se je nasmejal, da pa lahko, da jih bo na koncu 5, no jaz sem nekako izrazila, da trije bodo pa kar dovolj user posted image , nikoli pa ne veš, kaj te potem prime user posted image . Bi pa imela še eno punčko.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.5.2010 15:04:29   
anju
mi tudi počivamo na račun Tigranovega spanjauser posted image za v Lipico sva bla zjutri prepozna, bi zamudila spust na pašo. smo pa zuni bli. pa stric je prišu iz Lj in z nečakom piškote peku. pa za čokolado in lizike ga je žical... kako je fino imet malega nečakauser posted image

Roberta lepo da migauser posted image
a kar 5 fantov bi tvoji imeli?! uf!
mama hodi zdaj k eni ki ima osmega otroka. pravi, da ji nima kaj povedat, laufa samouser posted image

dežja je pri nas že konec, zgleda. a bomo vseeno sledili malemuuser posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.5.2010 15:09:39   
Roberta69
LAJŠANJE PORODNIH BOLEČIN - sem glih v Žurnalu brala članek in potem prečekirala še tu, to je izgleda super, neškodljiva zadeva, stane pa okrog 100 eur http://www.ringaraja.net/clanek/dianatal-olajsa-porod_2883.html?page=1

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.5.2010 15:30:53   
Roberta69
http://www.viva.si/Novice/5066/Strokovnjaki-spregovorili-o-porodu-in-prvem-medicinskem-pripomo%C4%8Dku-Dianatal-gelu-ki-olaj%C5%A1a-naravni-porod

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6249557,6250028

Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.5.2010 18:34:12   
orhideja80
Roberta69 - tale gel izgleda super, tako da se bom sigurno pozanimala. če res vsaj malo pomaga, ni škoda denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.5.2010 19:06:11   
Urshy78
orhideja80, tale gel je   ravno v sredo omenjala tudi naša vaditeljica pri telovadbi. je rekla, da je porod lažji, predvsem pa je ginekološki pregled pri porodu manj boleč in neprijeten. se ga pa dobi v lekarni, cena je cca 100 eur. jaz sem še skoraj odločena, da ga bom kupila. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.5.2010 19:25:57   
filisa
pri nas se je pred dobre pol ure konkretno vlil dež - pa ravno, ko smo bli na sprehodu s user posted image . Domov smo prišli mokri kot podgane. Smo se pa na ta račun zato še pa še nasmejali user posted image .

missD - verjetno res ene brcike pripadajo enemu, druge pa drugemu user posted image . Tud moja me zadnjih nekaj dni brca samo na levi strani. Tole verjetno misliš navadne slušalke, npr. od MP3 predvajalnika?!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.5.2010 19:28:43   
Urshy78
o temu gelu bo pa govora čez par minutk na pop tv - vizita, če bo katera gledala. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.5.2010 19:57:52   
missD
filisa -  so tudi za mp3, ampak so take malo večje LINK
ker je še dosti majhen trebušček dam slušalki vsako na svojo stran, ne preveč glasno seveda in je to to.
ko ne bojo šle več čez trbuh jih bo pa treba držat :)

glede gela - bi vseeno prej rada slišala več kot 1 mnenje da to res pomaga, na viziti je, če sem prav ujela omenila samo eno nosečnico, pa še pri tej je vseeno morala malce prerezati presredek.
pa še to, dat 100€ za gel, ki ni nujno da ga bo potem babica ali porodničar uporabil... vsekakor pa upam, da ga do oktobra dobro preizkusijo, morda se pa odločim za nakup :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.5.2010 14:58:39   
filisa
kje pa ste oktobrke - a vse spite user posted image

missD - hvala za link!

Glede gela pa bo do oktobra sigurno več znano, tak da si ne že zdaj s tem belit glav user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.5.2010 15:15:31   
rose85
Za računalnikom - šolske obveznosti :)
Sedaj je vsaj malo miru, ker je na sporedu formula :) Bo pa treba na en sprehod v dežju, da se malo pretegnemo. Naslednji dnevi bodo zgleda bolj žalostni kar se vremena tiče.
Če se kateri da odgovoriti - ste se kaj sončile med nosečnostjo? Ne mislim pretiravati, samo kdaj pa paše malo na sončku zadremat - tako za 15 minutk. Je bolje da si pokrijem trebuh?

Mejte se lepo!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.5.2010 17:16:59   
Urshy78
mi smo bili pa danes v Arboretumu, pa mi je žal da nismo šli že včeraj, glede na vreme. po eni uri sprehoda se je ulilio. še dobro da smo šli bolj zgodaj od doma, smo se vsaj za silo sprehodili in videli par dinozavrov.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.5.2010 17:27:24   
majabar
Spet sem na domačih tleh! Še vedno presenečena glede medalje in vesela, da bom naslednjih 10 dni preživela v družbi družine in prijateljev. Nato pa velik korak...:).
Pretekli teden ni bilo nič posebnega glede nosečnosti, do danes mi trebuh ni otrdeval, danes pa že 2x. No, tudi takoj po tem, ko sem dobila boj za bronasto medaljo:). Čez 9 dni imam pregled in bom ginekologa vprašala tudi glede tega.
rose85, jaz sem bila zdaj en teden na sončku, v Kolumbiji bom še več, a se vedno namažem z zaščitno kremo. Itak vemo, da pretiravanje ni OK, med nosečnostjo pa že tako rade nastanejo pigmentne lise.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
30.5.2010 17:30:55   
missD
majabar, kako pri tebi izgleda to otrdevanje? otrdi samo en del trebuha ali vse skupaj??

in seveda čestitke za medaljo :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
30.5.2010 17:36:01   
majabar
Ponavadi mi otrdi točno tisti del, kjer je maternica, torej samo pod popkom. Se izboči kot trda kepa. Danes ponoči se mi je, ko sem z dragim govorila po telefonu (prej se dobrih 24 ur nisva slišala in sem bila vsa na trnih, če je z njim vse OK), zdaj pa mi je otrdel, ko sem imela bolj tečen telefonski pogovor. Magnezijevo tabletko sem danes že popila in jo res vsak dan. Očitno je povezano s čustvi, vzburjenjem in razburjenjem.
Hvala za čestitke! Saj je čisto kratek članek, če katero zanima: http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/bron-za-slovenska-lokostrelca/231343

< Sporočilo je popravil majabar -- 30.5.2010 17:37:02 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
30.5.2010 18:11:54   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

LAJŠANJE PORODNIH BOLEČIN - sem glih v Žurnalu brala članek in potem prečekirala še tu, to je izgleda super, neškodljiva zadeva, stane pa okrog 100 eur http://www.ringaraja.net/clanek/dianatal-olajsa-porod_2883.html?page=1

Hahaha to je to...! Sem resevala neko anketo, ki so jo hrvati pred par meseci tu postavili, pa je ful sprasevalo o porodnem nacrtu in izkusnjah in na koncu je sprasevalo, ce bi obstajal tak gel, kolk bi placala, pa ce bi ga vzela ipd. Sem samo cakala, kdaj bo kaj pisalo o tem. Sam sem napisala, da ne bi dala vec kot 50 eur za tubo, ce stane EA 100 eur, pa je zdravilo, placas se cas anestezista s tem, kaj bos dal za en gel na vodni osnovi tolk... Te cenej pride, ce vzames en lubrikant v prvi eroticni stacuni user posted image , tko da bo tole ful izkoriscanje porodnic, ce res tolk stane... Tak gel bi sploh moral bit potrosni material v porodnisnicah.

Zdej sem prebrala se drgi clanek kjer pise, da za 30% skrajsa cas iztiska, ki sicer povprecno traja 26 minut... Meni je bil pri porodu iztisk se najlazja stvar in ko sem enkrat lahko iztiskala, je bilo res ena dva tri... Jaz sem imela probleme z odpiranjem, tisto se je vleklo celo noc, iztisk je se najmanjsi problem =[. Gel pa zihr ne bo skrajsal casa odpiranja.

Majabar cestitke za dosezek user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Najki -- 30.5.2010 18:25:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......