Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80 Kilce pa kar grejo gor, sem se še 14 dni nazaj pohvalila, da je zaenkrat kar ok (šla 2 kg gor), sedaj pa kar 4 . No pa že mora bit tko, ampak ko gledam slikce skoraj ravnih trebuhov, si pa mislim "jaz bi tud" . Za kilce se ni treba sekirat, je predvideno da lezejo gor . To je v glavnem povecana kolicina krvi in voda v plodovnici, pa vecja prsa, poleg tega tudi telo zadrzuje vec vode, prebava je pocasnejsa itd. Te kilce dejansko niso zaloga in bos na dan po porodu verjetno ze na zacetni tezi, razen prsi seveda, ki se bojo napolnile. Problem je, ce bi sla do zdej gor ze 20kg, kar se lahko zgodi zaradi hormonov, scitnice, vec tveganja je pri kadilkah, ki abstinirajo in nato nadomescajo s hrano. Potem bi tudi zdravniki opazovali in opozarjali. tinaaleks ZOO tudi meni disi, samo bo oci na predstavitvi veriznega eksperimenta, tako da bi morala it sama z malim. V nasem ZOOju se nikoli ni bil, samo v Pragi, ki je btw huuuud. Zdej je pa tudi malo starejsi in bil veliko vec dojel, sam ga ne bi prvic sama peljala pa ocija prikrajsala =$. majabar cestitke caroline jaz sem prvic ze izgubila 3 kile, ko so me poslali na sladkorni test, tako da to nima veze. Pa tam je bila se ena suhica nosecka, ki so jo prav tako poslali... Mislim, da je odvisno od doktorja, kaj ima v praksi, pa prej od druzinskih bolezni.
|