|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
30.5.2010 18:31:28   
orhideja80
majabar - čestitke! tale slika je pa res dokaz, da se ti še čisto nič ne vidi user posted image .

Glede gela: so ga baje ravno začeli uvajati v lj. porodnišnici (Urshy78 - prispevka nisem vidla, tako da ne vem, če so kaj o tem govorili - ga bom zdejle probala najt na 24 ur), v kranjski porodnšnici ga pa že uporabljajo. je res na srečo še nekaj časa do oktobra, bomo vidli, kaj bodo rekli. tudi jaz sem že zdej skorajda odločena, da ga bom kupila. sem se hotla pozanimat pri sestri, pa gre na EA. rok ima jutri. sem že jaz malo nestrpna.

Danes sva z mojim user posted image  hotla it v ZOO, pa je blo nekam slabo vreme, zato sva se odločila, da greva samo na sprehod. po malo več kot pol ure naju je ujel dež user posted image , tako da sva vedrila v enem baru user posted image , pa ni hotlo nehat, zato sva po 1 uri nazaj šla s taxijm. mi je blo mal nepredstavljivo v takem it nazaj...user posted image  tudi meni je bilo potem žal, da nisva šla včeraj, sem mislila, da bo danes lepo vreme. V arboretumu je pa res lepo, sva bila takrat, ko so bli aktualni tulipani. Res fajn za it na sprehod, dinozavrčki so pa tudi zanimivi.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
30.5.2010 18:39:51   
majabar
orhideja, še malo sem ga ven porinila, a ni pmagalo. Sva se na stopničkah hecala, da ima on večjega kot jaz:).
Vreme pa res ni za nikamor, še jutri bo bolj žalostnouser posted image .

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
30.5.2010 19:55:54   
missD
hm, tako je otrdevalo tudi meni in mi otrdeva še sedaj, ampak samo na enem delu maternice, pa je potem spet mehko, potem otrdi na drugem... se pa je to dogajalo največkrat recimo ko sem držala roko na delu trebuha kjer sem vedela da je maternica.

sedaj je pa tako, da če otrdi nekaj sekund čutim tudi brciko na tistem mestu.
preden sem čutila brcike in se je pojavljajo samo otrdevanje je G rekel da to ni nič takega, sama sem mnenja, da sta to moja 2 user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
30.5.2010 22:54:12   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Saj je čisto kratek članek, če katero zanima: http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/bron-za-slovenska-lokostrelca/231343

medaljo maš na trebuščku, lepo lepo! user posted image

glede gela sem malo skeptična, sm pa ziher da sem sama za 100€ fino podmazanauser posted image počakmo še malo...

mi smo se pa notri tiščali danes, je po angini staknil kako virozo, saj ima vročino, ki jo prej ni imel in zmanjšan apetit. če bi bil sonček, bi vseeno šli ven tako pa smo se notri matrali... tako me jutri ni na običaknem mestu, samo kako šefu sporočit... je totalno anti za razumet take potrebeuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
30.5.2010 22:57:37   
missD
joj taki bedni šefi niso za nikamor. njegovi otroci so pa skos zdravi in žena nikol na bolniški. blah

vprašanje: kako pogosto čez dan je normalno čutiti brcike? danes sem čez dan večinoma mirovala (ležala, sedela)
in imam občutek da sta cel dan budna. sploooh ne data miru. je to ok user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
30.5.2010 23:05:58   
anju
šef ima 3 leta starega otroka, kot je moj, samo mu mama čuva in dejansko ne razume.

pomojem je ok če skos brcata, al pa izmenično spita:)

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
31.5.2010 7:07:08   
tinaaleks
Jutro!

Ste bile pridne med vikendom-se vidi da je bilo bolj slabo vreme.
V soboto sva se z Aleksandro odpravili v Arboretum in user posted image  pustili doma, da se je v miru učil. Sva prav uživali. Bili med prvimi tam, tako da je bil še lep sonček. Nekaj časa sva se sprehajali, potem pa končali na igralih. Je morala it nujno na največji tobagan (še fantek pred njo si je premilslil). Če pa manjši nikamor ne grejo.user posted image
Sva priši domo,da sva skuhali kosilo (po 3 urah) in moj vpraša: "A sta že nazaj? Saj sta komaj šli."

Nedeljo smo pa bolj doma preživeli-moj se je spet učil, midve pa gledale najprej Živ-Žav, pol pa celo malo pospravile. Popoldne smo pa imeli akcijo pospravt perilo, ki se je sušilo zunaj, da ne bo čist mokro. Se je takoj fajn ulilo.

Majabar user posted image

user posted image  za preglede in brce

glede gela sem pa tudi jaz skeptična. 100 EUR tudi ni majhna cena.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
31.5.2010 7:38:10   
tybysy
majabar  čestitke!!  user posted image  bronasta kolajna na evropskem pa ni kar tako.. če bi bil to kakšen bolj popularen šport, bi te po vseh tv in časopisih kazali, tako pa... tebi pa vseeno ogromno pomeni, a ne? a boš po selitvi za kolumbijo nastopala ali kako gre to??

jaz sem bila pa v soboto na dveh piknikih, prišla domov v nedeljo zjutraj in sva cel dan z dragim bolj kot ne predremala... ma, je pasalo, brez slabe vesti...

o tem gelu sem tudi jaz brala... a ni čudno - lubrikanti obstajajo že toliko časa, pa da se niso že prej pri porodu uporabljali? verjetno se je zdaj našel en uvoznik in začel močnejšo promocijo... bi bilo treba malo po tujih straneh pobrskati... me prav zanima, če ga bodo hoteli v porodnišnicah uporabljati...

danes se je pa začela moja druga polovica nosečnosti user posted image  komaj čakam morfologijo v četrtek... me malo skrbi zaradi tistega mioma, ki so mi ga naši na uz ko so mi delali ac... upam, da dete dobro napreduje... brce čutim vsak dan - večkrat, trebušček tudi raste in teža gre počasi gor...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
31.5.2010 8:21:04   
Najki
Jutro! Pikica je stara 19 tednov, pa cez vikend sem jo zacela cutit brez da bi mi kaj slonelo na trebuhu, tudi veckrat na dan. Sem ze pozabila, kako lepo je to cutit, takrat se ti nosecnost sele dobro usede v zavest user posted image .

V nedeljo sva z dragim simultano padla v pospravljanje, zgleda da je bilo prevec turobno za karkoli drugega. Mali ima vrocino ze od sobote, tako da nismo sli nic ven, danes ponoci je imel parkrat cez 39, zdaj pa se vedno blazeno spi, ponavadi bi ob tem casu ze divjal naokoli.

Zdej bom par dni na negi, skoda da ravno v tem vremenu, da ne bova nic izkoristila skocit ven.

Ful mi je hecno, da vas ima toliko morfologijo cel mesec pred mano user posted image .

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
31.5.2010 8:38:21   
majabar
tybysy, seveda mi ogromno pomeni. Če je manjša medijska publiciteta v Sloveniji, še ne pomeni, da je šport manj vreden. Pri nas je kar nakej takih športov in zelo uspešnih športnikov in ne vemo za njih. A smo na to navajeni in nam je všeč, če napišejo že tak mali članek, kot je bil ta:). Če eno leto ne nastopam za Slovenijo in eno leto živim v kolumbiji, lahko nastopam za njih. Tako je plan, da naslednje leto julija tekmujem na svetovnem prvenstvu za Kolumbijo.
Čestitke za drugo polovico!!
Sem pa ta teden 'pridno' jedla, testenine na testenine, milijon sladic, zdaj je pa tehtnica ponorela. Čez en teden imam pregled, bo treba malo paziti. A bo to precej nemogoče, saj se bom v teh dneh dobila z vso družino in vsemi prijatelji, z vsakim se poje vsaj en sladoled, če ne že kosilo... No, moj dragi pravi, da me bo čuval v Kolumbiji in pomagal pri 'kontroli'.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
31.5.2010 8:43:15   
caroline1
Jutro...dobro mal težje napišem, kr je taka tema zunaj!!!

Majabar- super, jaz bi bla ful ponosna sama nase user posted image

Vse ki mate bolane otročke, jih lepo pedenajte.

MissD- jaz sem ta vikend ugotovila, da moj user posted image  več kot eno urco ne miruje. Skoz brca...in to tako, da se mi orng trebuh premika. Prav ne morem verjet. Sva se z mojim prav čudila, ker ni cel vikend blo mira...ne podnevi ne ponoči. Pa se ne pritožujem! Je prav lušno čutit premike. In se potem pogovarjat z otročkom.

Pospravljanje user posted image ?Pri meni bolj pakiranje. Čez 14 dni se začne selitev. Stanovanje sva dobila. Lušno, precej veliko, pa tudi drago za štajerski konec. V bistvu sem ful vesela. Edino stanovanje, ki sva ga pogledala. Popolnoma opremljeno. Pa 200m stran od celjske bolnice! Mi je rekel dragi, da lahko grem kar peš, ko bo čas za to! user posted image

Šibam k zdravniku, da mu zatežim za ta cuker. Mi par dni tako noge zatečejo, da ni normalno!!! Res da so ledvice slabe ampak ziher je ziher! Pa papirje mu odnesem, da mi podaljša bolniško! Al pa me pošlje delat!

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
31.5.2010 8:51:12   
Najki
Sem ravno pokukala, ce se je paket za novorojencka kaj spremenil in bila prijetno presenecena. Lupinice v tem paketu so bile testirane kot zelo nevarne, zdaj pa vidim, da so jih zamenjali z Maxi Cosi Cabriofix user posted image .

Za tiste, ki se ne poznate, ob rojstvu dobite lahko paket stvari za novorojencka v vrednosti 276,11 EUR, ki je lahko v kombinaciji A in B ali pa si skombinirate same paket E. Lahko pa se preprosto odlocite za sam denar. Kar bi rada opomnila je, da podjetje, ki organizira te pakete, prodaja brez marze in jih lahko brez marze kupite tudi izven paketa in samo tisto, kar rabite. Omenjena lupinica je recimo 114 EUR, v BC pa stane 140. Tako lahko izberete denarno izplacilo in se vednu kupite stvar ali dve iz paketa.

Tukaj lahko vidite, kaj je v paketkih http://www.novorojencek.com/shop/

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
31.5.2010 9:02:36   
majabar
Moja pikica pa še ni preveč aktivna. Nekajkrat na dan jo začutim, potem se pa sprašujem, če je to sploh to. Z roko na trebuščku sem jo čutila samo enkrat prejšnji teden.
Jaz seveda ne bom vzela teh kompletov ampak denar, so rekli, da v Kolumbijo ne pošiljajouser posted image .
Še nekaj slikic, kjer se da čutiti trebušček. Posnete so bile popoldan, ko sem bila utrujena, pa še trebuh je od adrenalina kar malo otrdel:
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477148269416557106
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477149089861719682
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477149599651469202
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477150509798543634

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
31.5.2010 9:10:59   
Najki
Ooo Maja ima trebuscek user posted image . Si ga tezko docakala zgej ga bos zihr ponosno poudarjala user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
31.5.2010 9:17:51   
majabar
Najki, a ne, da se ga malo vidi:)! Komaj čakam pregled naslednji torek, da vidim, da je vse ok in grem mirna v Kolumbijo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
31.5.2010 9:20:44   
Najki
Proti tistemu en teden nazaj je ta ze prav konkreten =]. Sej zdej se bo hitro izbocil, v Kolumbiji ne bo vec dvoma =].

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
31.5.2010 9:23:55   
tinaaleks
majabar-res se ti ga lepo vidi, čeprav v primerjavi z mano... Kje ga sploh imaš?user posted image
Pri paketih bom tudi jaz vzela denar, saj imam že vse stvari od prvega, tako da ne pride nič prav. Opažam, da bo z drugim veliko manj začetnih stroškov. Vsaj nekajuser posted image . Bo pa potem dvojno razgrajenje!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
31.5.2010 9:53:49   
rose85
Punce eno vprašanje:
- kdaj je primerno poklicati za materinsko šolo?
In pa - ali je obvezno? Šla bom tako ali tako ampak mogoče pa kakšen dan ne bom utegnila.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
31.5.2010 10:20:36   
filisa
majabar - lep user posted image  trebušček že imaš!

Sem ga tud jaz dans malo ven tiščala, ko sem šla na test za krvni sladkor, saj so bile z menoj same user posted image  po 34 tednu in je moj izgledal tako mini user posted image
Sem mislila, da bo huje spit tisto tekočino...res pa je da sem imela samo 50mg. Če bo sladkor na meji pa bom morala spit 100g in čakat 3 al 4 ure (se ne spomnim, kolk mi je sestra rekla) - je bilo enim full slabo po tej količini...

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
31.5.2010 12:03:00   
majabar
pixieM, še ti se malo oglasi, trebušček kaj raste?
A katera ve, kaj je z BLOOM1? Cel mesec se ni oglasila. Sem gledala njene slikice iz albuma, kako ji je lepo rastel trebušček. No, upam, da je vse OK!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
31.5.2010 13:18:03   
anju
majabar še enkrat - SUPER!!!
povej nam, da ni to eden tvojih najboljših dosežkov? in lepo je videt naše barve, res. sem laik kar se tiče lokostrelstva in nasploh profi športa, zato me zanima, če je fino nosit slo barve? če ti bo kaj žal za njimi, ko se boš preoblekla v kolumbijske?
trebušček je tudi user posted image lepo primerljiv s sotekmovalčevim;)
ne skrbi glede kilogramov, noseča si. sploh ko jih tako počasi nabiraš. ne more bit kar naenkrat 10+ razen če bi jedla do onemoglosti...

danes in jutri sem tudi jaz na negi. danes nima vročine, tako upam, da je tisto kar se je skuhalo po angini mimo. sva pa mogla še po eno flašo ospena, ker je na recept P pomotoma napisala premalo. ko sva se odpeljala, je rekel, da je vesel - kolko otrokom pomeni da se kaj zgodi...

moj trebušček. že čisto prava nosečnica sem. počutim se okorna. s trebuščkom povsod podrsam. nikakor ne gre elegantno mimo ožinuser posted image danes me trebuh celo malo boli, ker je mulček hotel bit "popa" (v naročju). je vseeno težek, čeprav je med lažjimi... in še nekaj je... nej me bo sram ali je normalno, povejte: ne morem ustat brez da si pomagam z rokami, tako iz sedečega na tleh, recimo turškega sedauser posted image a nism slon!?!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
31.5.2010 13:19:01   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Danes je tako: tih deževen dan...zaprem oči potujem daleč stran... user posted image Čeprav sem tako zelo vesela, da je dež. Saj vem, da si mislite da sem malce čudna, ampak moja alergija je danes nič v primerjavi z lepimi dnevi. Tako grdo kašljam, da me je malce strah, da slučajno ne fašem astme!user posted image
majabar - kako lep trebušček imaš!!! user posted image user posted image user posted image Se pa lahko pohvalim, da se tudi meni že pozna, še posebej po kosilu in proti večeru. Moj user posted image je čisto zmešan ko ga vidi user posted image . Obljubim, da bom naložila slikico in to čimprej. Danes sem začela z 19. tednom user posted image , še en teden pa sem na polovički!
Tudi jaz imam te probleme, da mi otrdi trebuh. Prava kepa se naredi. In prav čutim kako mi zateguje vse skupaj. Sem bila tudi malo v skrbeh in sem povprašala G o tem. In s tem menda ni nič narobe. Magnezijevo tabletko in to je to. Seveda je bila razlaga takšna: Gospodična, pa saj vaš otrok ni mehek user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
31.5.2010 13:21:55   
tinaaleks
anju- kar se vstajanja tiče sem na istem. Mi včasih pomaga še moja 2 letnica. Nimam pojma kako vidi, da rabim pomoč, amapak pride k meni, da roko in reče :"magam". Sej ne da sem potem še bolj štorasta, ampak kdo bi pa zavrnil tako pomoč.user posted image

Vidim, pa da vas je kar nekaj na negi, upam da bomo preživeli brez. Je pa res, da je pravo vreme za kakšne viroze, angine,...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
31.5.2010 13:27:50   
caroline1
Jao dežek...se pa od daleč že malo jasni.

Bila pri zdravniku...naredili hitro kontrolo sladkorja, kljub zajtrku...rezultat 3!!! Kar je pod mejo! user posted image  vesela. zatekanje nog pa lahko zaradi ledvice! sem šla vseeno v lab dat kri, pa jutri zvem, če je vse ok tudi z jetri. trebuščki hahaha...ja moj je izredno fajni!!!okorna, štorasta, pa vstajanje...križi in težave!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
31.5.2010 13:30:13   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: rose85

Punce eno vprašanje:
- kdaj je primerno poklicati za materinsko šolo?
In pa - ali je obvezno? Šla bom tako ali tako ampak mogoče pa kakšen dan ne bom utegnila.

ti kar pokliči, lahko da bo pavza poleti in bo naslednja šele septembra, je marsikje tako... če pa na katerem predavanju manjkaš, mislim da ni neke panike. nego bo pokazala patronažna, nekaj tudi že v porodnišnici. kako dihat med porodom ti bojo povedali, če boš pozabila... js smuser posted image še dosti in preveč drugega zveš preko neta... res ni panike.

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......