|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
28.5.2010 11:03:13   
anju
3x mami mislim da bom delala ta test. nikoli ne veš ne glede na nerizičnost...

caroline1 ne dajem potuhe, samo tako je. če pa ješ da nadomeščaš cigarete + 30% manjša poraba energije pa si v ritiuser posted image

sram me je priznat, ampak v prvi nosečnosti sem kadila. ko sem zvedela sem pustila in zdržala dober mesec, potem sva imela nekaj težav z mojim in sem popustila s sama sabouser posted image  meja 5/dan. pred nosečnostjo sem pokadila več kot škatlico na dan. no, in po porodu nisem imela več časa! user posted image  najbolj sem bila vesela, ko sem ugotovila, da na čik sploh ne mislim, da me sploh ne preganja, da se brez postanka lahko vozim več ur skupaj, da ne iščem kafe placa, kjer se lahko kadi.... zakon! pa še to, ko sem videla, kako čudovito bitje se je porajalo iz mene, mi je bilo seveda skrajno žal in sem vedela, da v nosečnosti, če bo še kdaj, ne bom nikoli več.
je pa zadnjič en sodelavec po šihti odprl mrzlo pivo in pržgal cigaret - "kak luksuuz!" sem mu rekla, se ja tako sladko nasmejaluser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.5.2010 11:17:19   
tinaaleks
Za kile se ne sekirat. Tiste ki ste začele z manj kilami, vam bo šlo kar gor, me ki jih imamo več, pa moramo pazit, da ne gredo še preveč gor. Zaenkrat mi še kar gre +2,5. Pa še to ne vem kako mi rata, ker "moram" v službi po malci pojest nujno en sladoled.user posted image

Kar se kajenja tiče pa vsaj nimam težav, ker še nikoli nisem prižgala prve cigarete. Upam da je tudi ne bom.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.5.2010 11:42:55   
3x mami
nikoli kadila, nikoli poskusila. preprosto me ni zamikalo. ne vidim razloga, zakaj bi... jih imam pa tisoc, zakaj ne bi user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.5.2010 11:46:54   
Najki
To pa nisem vedela, da porabis vec energije kot kadilec user posted image . Ti pa tudi apetit zmanjsuje. Jaz sem rauhala kot turek, samo sem nehala par let pred prvo zanositvijo, mi pa ene 3x na leto se vedno zapase cigaret, sam jih obicajno nimam pri  roki, iscem pa tudi ne. Samo, ce me cel teden vsak dan matra, pa sem okoli kakega kadilca, pol sfehtam, ker je to zaradi zivcev. Sej potem mi je po par dimih ogabno. V nosecnosti se sicer striktno drzim, po porodu sem pa v letu in pol skadila 2 ali 3.

Caroline, jaz upam, da se bos ti v casu nosecnosti in dojenja uspela odvadit, zdaj imas ful dobro motivacijo, brez nje bo ful tezje. Ginekologi sicer pravijo, da je za kadilke bolj zdravo v nosecnosti ful zmanjsat postopoma, kakor odsekat, sem pa pozabila razlago.

Ja anju, so momenti, ki bi jih cik fantasticno dopolnil, cisto tako kot pika na i, samo so v resnici super tudi sami zase.

Yummy sladoled! Ze par dni si ga zelim, pa ni priloznosti user posted image . Zdejle si grem pa pico iskat, kar celo, ker so itak small size, pa se zajtrk sem preskocila.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.5.2010 11:47:31   
anju
sej ko začneš kadit, mislim da ne začneš zarad razloga za... če pa bi o njem razmislili, pa mogoče res sploh ne bi začeliuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.5.2010 11:51:22   
tinaaleks
Evo punce, sem dobila idejo kam greva lahko jutri z mojo.
Ker so v Arboretumum podaljšali razstavo dinozavrov, pa je še nisva videli, se bova kar tja odpravili, če bo le lepo vreme. Držmo pestiuser posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.5.2010 11:52:23   
Urshy78
jaz sem bila pa kadilka od svojega 15. leta, se pravi skoraj 17 let user posted image
med postopkom IVF sem pa nehala in ga do danes nisem prižgala user posted image
po pravici povedano, me sploh ne mikajo, v bistvu  mi celo smrdijo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.5.2010 11:53:46   
anju
lepo tinaaleks!
a če ne bo lepo gresta v atlantis? (si rekla, da gresta v bazen)

Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.5.2010 11:53:49   
Urshy78
tinaaleks, ja, dinozavri so do 20. junija. tudi midva sva imela namen iti jutri, ampak smo se potem odločili raje za nedeljo, ker je napovedano lepše vreme. lep izletek vam želim user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.5.2010 12:00:20   
tinaaleks
Če bo dež, bova najbrž res šli v Atlantis-če se bo pozdravila njena ritka, ker se že cel teden ukvarjamo s tem. Je imela ene glivice, pa smo nabavili Canesten in Praško pasto, pa lepo izginja. Upam da bo do jutri ok. Sem jih tudi v vrtcu prosila, če jo lahko večkrat previjejo in namažejo s Praško, tako da je res terapija čez cel dan. na srečo se da zment z njimi.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.5.2010 12:01:33   
caroline1
Super ideja s temi dinozavri. Kar se tiče Lipice, smo bli lani in za požirk kave sem dala ful evrčkov, pa sem rekla, da tja res ne grem več...sej ni, da ni lepo, ampak  malo pretiravajo s cenami!

Cigareti so pa tako...ene ženske kadijo celo nosečnost. Jaz sem probala nehat 1x in sicer decembra, pa sem zdržala tri dni in na šihtu itak ni šlo več. Ko sem naredila test, sem pa enega še prižgala, da sem zadihala od veselja, šoka in vsega pomalem...od takrat naprej pa nisem prižgala in sem ful vesela. Mislim, da kake krize nisem doživljala, zato verjamem, da sem otročku naredila veliko dobrega. Če bi se tresla zaradi želje po cigaretu, bi bilo najbrž boljše nehati postopoma. Ampak zaradi slabosti mi niti niso dišali in sama misel na cigaret mi je naredila še bolj slabo. Niti nimam težav se družiti z ljudmi, ki kadijo. Grem z veseljem z njimi na cigaret. Tudi fant kadi, pa me ne moti. Priznam pa, da se mi ga v zadnjem času lušta. Predvsem zato, ker mi ni več slabo. Jaz sem prepričana, da ga ne bom prižgala. Dokler bo detece odvisno od mene. Kaj bo kasneje ne garantiram. Upam, da mi uspe zdržat brez. Če ne bo šlo pa pač ne bo. Jaz ne obsojam nobene kadilke, ki kadi v nosečnosti. Mislim pa da bi resnično mogle omejiti. Verjamem, da je težko nehat. In ponosna sem, da mi je uspelo!

Najki- tega pa ne razumem, da človek prižge samo 2x ali 3x na leto! A te tako poredko spravijo ob živce!!! user posted image  Res imaš srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 2561
28.5.2010 12:07:12   
anju
lepo lepo!
js ga bom pa verjetno res do Lipice peljala, čeprav imam preveč za postorit. kot pravi 3x mami, smo zunaj do zvečer, v hiši se pa vse nalaga... ma bo že tud to:)

Neposredna povezava do sporočila: 2562
28.5.2010 12:13:23   
tinaaleks
Jaz se za doma sploh ne sekiram-bi bilo treba posesat, prah pobrisat, za likat bi se tudi kaj najdlo, pa onka pomit,... Če bi skoz tako razmišljale ne bi šle nikamor. Tako kot moja tašča. Kadar jo kdorkoli kam povabi v soboto, nedeljo, je odgovor vedno, da nima časa, ker mora recimo prat zavese.
Ne hvala. Imam raje razmetano stanovanje in otroka na soncu, kot pa čisto in tečenga otroka.
Vidim pa da vse tako razmišljamo.user posted image

Ja, Lipica je tudi fajn, postrežba in cena kave pauser posted image . Cena je taka kot v LJ v kavarnah v centru. Mislim, da smo takrat dali 10 € ta 2 kakava in 2 kosa torte.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
28.5.2010 12:13:52   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Najki- tega pa ne razumem, da človek prižge samo 2x ali 3x na leto! A te tako poredko spravijo ob živce!!! user posted image  Res imaš srečo!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
28.5.2010 12:18:52   
anju
meni prejšnjo soboto mama, ko sva se z mulčkom nekam odpravljala - "kaj nimaš nič za pospravit?"user posted image
pa še nikoli nimaš zares pospravljeno, če pospravljaš z otrokom, ki se slej ko prej naveliča in zaradi nagajanja le še bolj razmetava...
kadar pospravljam, pa mi mama reče, če ne bi šel Tigran malo venuser posted image

malo jamramuser posted image

mi ga tudi popazi, za kar sva zelo hvaležna!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
28.5.2010 12:25:19   
Roberta69
Ste tok napisale, da mi ne znese iti v podrobnosti user posted image

Kajenje: jaz sem HB že skoraj 4 leta (letos konec julija) nekadilka user posted image . To, da sem nehala, je ena najlepših stvari v življenju, to, da sem začela, pa ena najbolj brezveznih, bednih... Preden sem kadila, sem sovražila cigarete in tako je spet danes user posted image . Ko sem bila kadilka, sem vedno govorila, da če ne neham prej, pa ko bom noseča... potem mi je uspelo že prej user posted image , in sicer so me vsi od MM-ja do mame itd. skos hecali, kako je možno, da tako rada dišim, potem pa tole smrdečijo furam user posted image ... no, meni je šlo na živce zaradi smradu, pa denarja, pa vedno bolj zdravja, pa nekega psihičnega pritiska (potem kar vedno, ko si na nekadilskem mestu, razmišljaš, kdaj in kje boš lahko prižgal user posted image ). V glavnem, to bom probala pa otrokom res "privzgojit" (če je kaj takega možno), da ne bodo nikoli začeli. Danes, ko sem nekadilka, sploh ne razumem, kako sem lahko kadila... Nehala sem pa tako: ko sem šla z morja, sem se odločila, da je konec, da pokadim samo še to škatlico do konca (2 cigareti) in je to to in do danes se ni nič spremenilo user posted image . Nisem pa tega nikomur povedala skoraj en mesec, ker še sama nisem vedela, a bo šlo, itd. Spominm se edino, da sem imela ene par izpadov joka, drugače pa skoraj ne pomnim, da bi kdaj kadila, pogrešala pa cigareta nisem še niti enkrat user posted image . Me pa dim ful moti in če bi bilo kje zakajeno, bi šla kar stran... ja najraje bi kar ukinila kajenje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
28.5.2010 12:31:01   
3x mami
ajoj, pospravljanje. jaz se drzim tega (ce se le da), da grem spat s pomito posodo (imamo se pomivalni stroj na klofute user posted image ), zjutraj pa na hitro posesam. zjutraj obesim perilo, ce je, popoldne ga poberem. peglanje je mogoce enkrat na teden oz ko je kup ze zelo prevelik. am, sicer nerodno, ampak priznam, da se ne spomnim, kdaj sem nazadnje zares pomila po tleh. ko kaj pade (hrana itd), obises sproti, drugace nimam casa. okna - uh, parkrat na leto oz ko mali tako zamazejo, da se tam spodaj vec nic ne vidi cez... cez teden tudi sam mecem v hladilnik, pol pa nic ne najdem. vceraj sem se ga lotila in mi je ostalo se za dve vreci zelenjave za spucat.
ja, vem, obupna sem. sam otroka sta cista (obleke in telo), sita, relativno dobro imamo pospravljano (igrace morata vsak vecer spravit - kar najdem zunaj, gre za nedolocen cas v 'zapor', tako da se kar potrudita). se najboljse je, ce se najavi kak obisk. eh, potem hitim vsaj kopalnico pomit (sicer vsak dan po tusiranju prebrisem tla). so pa obiski ze navajeni na to, kar jih caka. in ni se bilo posebnih pripomb.

skoda casa, ki ga porabis za pedenanje hise - namesto, da bi bil z otroci al pa zunaj na zraku. hisa pocaka, ostalo gre se prehitro mimo.
ce ima pa kdo pripombo, pa eno, metlo v roko in naj se loti user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
28.5.2010 12:31:57   
tinaaleks
anju- na srečo sva midva sama-ostali so vsaj 15 minut stran če gredo peš. Kadar se hoče kdo oglasit itak pokličejo in potem pospravljamo vsaj tisti del stanovanja, ki ga vidijo. Bolje da ne pridejo potem v spalnico.user posted image
Je pa moj bolj mahnjen na red kot jaz. ko prideva z malo iz vrtca se potem igrava v dnevni sobi (mogoče mi uspe prebrat časopis vmes), igrače pa pospraviva pred večerjo in spanjem. Mož bi pa kar skoz pospravljal stvari za njo. Nekaj časa riše, potem se igra s kockami in gre spet risat nazaj,... Bi samo še pospravljala za njo. Tako pa imave rutino, da vedno vse igrače pospraviva zvečer.
Včasih še slišim: "kakšno pa je spet tukaj", ko spregledava kakšno kocko, ki je zašla na kavč.user posted image

Roberta69- tebi pa vse čestite za voljouser posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
28.5.2010 12:38:03   
tinaaleks
3X mami- kot da bi opisovala stanje pri nas, samo da imamo mi pomivalni stroj in pa samo enega otroka (pa še psa in 2 mački). Priznam da sem nazadnje pomila po tleh spalnico-je moj dragi celi prepleskal in seveda je potem prišlo prav, da je bila čist generalno spucana (omare, okna, tla,..). pa bi jo bilo treba zdej spet.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.5.2010 12:45:52   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

nekega psihičnega pritiska (potem kar vedno, ko si na nekadilskem mestu, razmišljaš, kdaj in kje boš lahko prižgal user posted image

skor najbolj sem vesela pridobljene svobode, ko ni treba iskat možnosti za kajenje. ne preganja te nič. prost si. user posted image  ... slišim po radiu, da je ravno danes dan brez cigaretauser posted image  kje smo trofle debato!

pri pospravljanju - naš mulček zna tud 1 uro jokat, ko je treba pospravit igrače. in da jih, ga mormo stimulirat, da kaj bo oz. ne bo, če ne bo pospravil... le po kom se je vrgel?!user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.5.2010 12:56:48   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Vidim, da teče debata o cigaretih in pospravljanju. Za cigarete lahko rečem le še : bljak! Sem ''pridno'' kadila skozi srednjo šolo in fax, po koncu faxa pa kot bi odrezal! Mislim da je imela veliko vlogo pri tej odločitvi alergija, ker nikakor nisem želela fasat še astme. Pa sicer se mi nikoli ni ''luštalo'' cigaret, se mi zdi da sem kadila bolj zaradi tega, da sem imela nekaj v rokah user posted image . Zdaj pa sem vesela, da cigaret ne prenašam več. Mi prav smrdijo in dim mi gre na bruhanje. Nikakor ne obsojam nosečnic, ki še pokadijo kakšno cigareto. Morem pa priznat, da če vidim kakšno user posted image z velikim trebuhom in cigaretom...mi ni ravno lep prizor.
Kar se tiče pospravljanja, sem pa še kar ''frik'' na čistočo. In sem si naredila rutino: vsak petek ob 17h pospravljanje stanovanja. Tisto urico in pol do dve razkiram in je za cel teden mir (razen sesanja prahu in umazanije po tleh). Me prav zanima kako bo, ko se bo pridružil otroček... Jah, bom pa tudi tega naučila, kako sitna sem lahko če se ne pospravlja user posted image . Nikakor nisem sužnja, včasih tudi izpustim to ''rutino'' za kaj boljšega, ampak potem v soboto sigurno sščistim. Perem pa v nedeljo, ko se naberejo vse obleke. Likanje pa v sredo ob kakšnem dobrem filmu. Joj, šele zdaj vidim, da sem res malo usekana... Če sem čisto iskrena, mora tudi naš kuža pospravljati za seboj user posted image . Se tako boji sesalca, da vse igračke znosi pod stol v dnevni sobi. Ga je strah, da mu bo sesalec katero ukradel user posted image . Tako, da še tega mučim s pospravljanjem. Moj mi pa tako ali tako vsak teden znova reče, da sem nora kar se pospravljanja tiče. Saj ima prav, ampak si ne morem pomagat...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.5.2010 14:22:48   
filisa
Caroline - ko te berem, kaj pišeš o cigaretih, ti morem povedat, da čist prepoznam sebe tu not...od pokajenega zadnjega cigareta, do občasne želje po njih( po 1. trimesečju), čeprav vem, da čez user posted image  in dojenje ne bom prišla v skušnjavo, pol pa se bom, če bo še želja ostala odločila za kakšno akupunkturo... Verjetno se tud zato obe tako rediva, ampak vseeno bi (zaradi genetike) rada izključla sladkorno. V glavnem hočem povedat, da te popolnoma razumem user posted image .

pospravljanje - tud jaz se mi zdi sem rahlo obsedena s tem, čeprav se je stanje zelo izboljšalo  user posted image . Problem je, ko se preseliš v novo hišo in bi imel vse rad porihtano in počiščeno tip top. Pol pa pridejo živali (imam 3 user posted image in 1user posted image ) in ker so ti seveda bolj pomembne kot čistoča, se pač z določenimi stvarmi (predvsem z dlakami) lažje sprijazniš. In zdaj, ko vem, da bo počasi še user posted image  tu, se bom s vsem neredom še lažje sprijaznila in upam, da ne bo več časa za kompliciranje okoli nereda user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.5.2010 14:28:52   
Roberta69
Pospravljanje: no, pri nas se je v tej smeri zelooooo spremenilo, odkar je tu Liam user posted image . Prej smo imeli skoraj skos kar orng pospravljeno, zdaj pa velikokrat zelo nimamo user posted image ... ma naš mali je itak en velik razgrajač in potem ima obdobje, ko so arašidi zakon in tudi če se trudimo, da bi lupine nekako ostale na mizi/v posodi, imamo na koncu po celem stanovanju lupine user posted image ... kakšen dan se mal sekiramo, na splošno pa niti ne user posted image . MM je čist anti za pospravljanje, nikoli ne popspravlja, mogoče kakšno mini malenkost postori, ampak to je takoooo redko in ker ima res en totalen odpor do tega, mu res skoraj nikoli niti ne rečem. Po tleh imamo mi občasno kaj polito, ker mali napaca na tla in po kakšni omari vse sorte od sadja pa do čokolade, itd., pa če je glih gužva, ne obrišem in zna ostat še kak dan tam user posted image . Edina stvar, ki je kristalno čista, pa je WC školjka, to pa vsaj 2x tedensko razkužim - pobrišem sproti, ker se mali velikokrat tam okrog mota, pa včasih opazuje, kako lulamo in se naslanja, itd. Sesam kao nekaj sproti (bolj dlake in kaj raztresenega) z akumulatorskim (ki vase ne spravi bog ve kaj) vsaj 1x tedensko (kar je malo user posted image ) pa z vodnim, ki zahteva malce priprave/pospravljanja. Drugače pa imamo mi zelo minimalistično opremeljeno stanovanje, tako da ni nikjer nobene "navlake", spominkov, vaz, kipcev in podobnega in hitro izgleda "pospravljeno" ... no, so pa dnevno po celem stanovanju kakšne igrače user posted image . Nimava pa z malim zanekrat še nobenega rituala, da bi moral igrače pospravljat, jih jaz kar sama znosim v sobo, tam pa jih občasno popspraviva v škatle, omare, drugače pa najraje vidim, da ima čim več igrač zunaj, da se igra s tisto, ki mu paše. Je pa res, tako kot z veliko stvarmi v zvezi z otrokom, da sem spremenila pogled na to in ono, da se vzgoja in podobni "ukrepi" porajajo sproti user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.5.2010 14:59:19   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Ma ce se mi kaj plete po glavi, ce se kaj sprickam s kom, vecinoma je PMS, ko se mi res zbrklja, da res traja intenzivna napetost vec dni in da hkrati mislim na cik tolk casa, pol enga prizgem pa me mine. Ma ne vem neka ihta alupornistvo kaj jaz vem. Se res redko zgodi, da je taka situacija, se redkeje pa, da dejansko posezem po ciku. Nocem pa za guste poseci po ciku recimo ob kavici s kadilko ali kakorkoli, ker te to prej potegne nazaj v kajenje. Ker takih gustastih trenutkov je vec, pa ce si ze enkrat, zakaj ne bi se pol... Poleg tega ti je prvi cik po dolgi abstinenci res ogaben, tretji pa ze normalen, tako da sploh nocem prestopit to mejo. Drugace pa me drugi ne spravijo ob zivce, samo saba sebe lahko in sicer v PMSju, ko itak nic ni prav user posted image . Zdej itak ne bo te bojazni kaksno leto user posted image .

anju zadnjic sva imela generalko, naslednji dan je bila ze bomba. Mali je stresel vse igrace iz skrinje in pol jih imas po celem stanovanju v pol ure... Pa stvari mece s previjalne, pa kaksne predale prazni, sej je sizifovo delo.

3x mami tale zapor za igrace si moram pa nujno zapomnit! user posted image Po moje ni dalec, ko ga bo dojel.

pixiem teb se bo po porodu strgalo user posted image . Pri bebi ne prides do konca s pospravljanjem, cunje se v dveh dneh naberejo za en stroj, pa se petki so ful lepsi, ce gres prej iz sluzbe ponj in imas par uric dneva vec. Cez vikend so pa itak obiski. Najlazje ti bo, ce v rutino vkljucih dragega, ker rutina je ful pozitivna sploh za pucanje, sam sama bos tezko sfolgala.

Moram pa pripomnit, da je po pucanju par dni se fantasticen obcutek, ko je pospravljeno, cesar se pri sprotnem pucanju sploh ne bi opazilo, tko da je kar malo bolje, ce se najprej malo nabere user posted image .

Roberta, jaz brez akumulatorskega ne bi prezivela. Vsak dan kake drobtine, ko mali je piskot, zemljo, grisin in hodi po celi bajti. Potem pa tam v kotu sedi moj zvesti sesalcek, ki ga je najmanjsi problem 10x na dan ven potegnit pa enkrat cez povlect. Kdo bo tisto veliko skatlo normalnega sesalca ven vlacu, pa po stengah, pa okli kotov za 10 drobtin 10x na dan.... Tist ej tko za 2x na mesec pred pomivanjem tal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.5.2010 17:22:21   
missD
ojla,

se po dolgem času spet javljam :) komas vas dohajam ko tako hitro polnite strani :)

danes sem imela pregled, bebici rasteta, med njima je nekaj dni razlike. za morfologijo še ne vem kdaj jo bom mela- se bo treba najprej naročiti pri dr.Cerarju.

Danes imata veselje, sem kupila take velke slušalke, jih dala čez trebuh in sedaj poslušata glasbo :)
takoj ko je skladbe konec pa začneta skakat in ko dam naslednjo sta mirna.

kar se tiče kajenja o katerem debatirate: nimam težav s tem, probala in nikoli čutila potrebe po temu da bi iz tega naredila razvado.

glede pospravljanja...nisem med najbolj pridnimi, ampak če se spravim mora bit pa kot iz škatlice :)

tudi trebuščke imate že zelo lepe :)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......