|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
31.5.2010 13:43:02   
anju
ok, me veseli da težko ustaneteuser posted image
oz. da nisem sama v tem;) tinaaleks tvoja punca pa mora bit močna, da ti tako pomagauser posted image
pr sebi sm opazla včeraj v banji, ko sem imela penaste roke in sem hotla obično ustat, ma ni šlouser posted image

caroline1 fino za stanovanje (mogoče boš res prišla prej do porodnišnice, kot z avtom, ki ga bo šofiral porodno zmeden partner:)) in user posted image za zdravje.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
31.5.2010 14:06:57   
snežakinja
Pozdravljene, po dolgem času se vam oglašam. Saj prebiram vas večkrat, ampak za pisanje mi pa kar zmanjka časa. Zadnje čase kar naprej letam od enega zdravnika do drugega. K sreči ni kaj v povezavi z nosečnostjo, ampak z mojim nesrečnim desnim ušesom. Namreč še vedno ne vedo kaj mi raste v sluhovodu in zakaj ne slišim dobro. Ah, bo že.
V petek smo bili na morfologiji. Zdravnik je potrdil, da je vse ok. Dete je lepo razvito, menda celo za 1 teden bolj veliko po UZ kot smo naračunali. Zato me je pred naslednjim pregledom poslal na glukozni test, da nimam slučajno nosečniške sladkorne. Ali so jo kateri izmed vas potrdili? Kakšni so bili simptomi, kaj posebnega?
Na UZ smo videli vse, samo spola ne user posted image user posted image user posted image Ginekolog je sicer rekel, da je 80% prepričan, da je user posted image , ampak glede na to, da je do tega prišel po metodi izključevanja, ga jaz ne jemljem preveč zares. Mogoče bo pa na naslednjem UZ videl dejanski organ in mi bo lahko bolj prepričljivo povedal. Naše dete pač skriva, ker ve, da želimo izvedeti user posted image
Pojavljati so se mi začeli krči in tiščanje navzdol. Priporočil mi je mirovanje in pitje magnezija. Upam, da ne bo kaj hujšega... Drugače pa pikico vsak dan kar precej čutim. Veselo brca in boksa. Super se mi zdi, da vem, da je tam!
Koliko ste se kaj zredile? Jaz sem se 8 kg in se mi zdi Ogromno! Kaj bo še do konca....

Lepo se imejte, čuvajte male pikice in se slišimo.

p.s. Naslednji pregled imava 28.6.

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 31.5.2010 14:08:51 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
31.5.2010 15:04:49   
Roberta69
Majabar, si prov luštna punca user posted image .

Za tale porodni gel je fino, da je do oktobra še kar nekaj časa, tako da bo na voljo že več mnenj. Drugače se pa meni cena sploh ne zdi pomembna, če so zaradi tega poškodbe manjše - če je zaradi tega ful manjša možnost raztrganin in potrebe po rezanju presredka, je to samo waw (rajši drugje prišparam). Drugače pa tudi pri meni skrajšanje porodne dobe ne pomeni veliko, po drugi strani pa mislim, da je za otroka vseeno bolje, da je vse skupaj čim bolj ekspresno... tudi pri meni je bil iztis še najlažja reč pri porodu user posted image ... sem hotela že enkrat rečt, da tiste, ki ramišljate o EA: če to vpliva samo na obdobje iztisa in na popadke in ostalo pri odpiranju nima vpliva, se niti slučajno ne splača niti malo tvegati, ker ta glavna fora so itak popadki, sam iztis je po popadkih kot odrešitev user posted image (jaz sem si res takrat mislila samo HB).

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
31.5.2010 15:14:07   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

sem hotela že enkrat rečt, da tiste, ki ramišljate o EA: če to vpliva samo na obdobje iztisa in na popadke in ostalo pri odpiranju nima vpliva, se niti slučajno ne splača niti malo tvegati, ker ta glavna fora so itak popadki, sam iztis je po popadkih kot odrešitev user posted image (jaz sem si res takrat mislila samo HB).

tiste ki smo imele EA imamo lahko zelo različne izkušnje. moja je super dobrauser posted image EA vpliva na sproščenost, s tem pomaga pri odpiranju. je kot namesto psiheuser posted image imela sem jo ziher 3 ure in ne samo 15 min iztisa kolkor je pri meni trajalo. se strinjam, da ne bi bla smiselna samo za iztis.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
31.5.2010 15:25:05   
Roberta69
Drugače sem pa tele dni ful žalostna user posted image user posted image  user posted image , smo spet ostali brez vrtca (po moje skoraj edini letnik 2008)... Me je čist zJ... bedna birokracija - v LJ živim že 29 let, ampak ker 14 dni, ko je bilo "treba", nisem, za mojega sončka ni prostora, pa še tako ekstra smolo smo imeli, da smo ciljali ravno na najbolj oblegan vrtec (kje drugje bi dobili). Tako da zdaj po mnogih prejokanih in preživciranih urah iščem druge rešitve - privat vrtce in upam na najboljše, v enem bi radi 700 eur mesečno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
31.5.2010 15:34:45   
anju
joj... sej je verjetno prepozno, ampak zakaj nisi dala vloge v več vrtcev?
kje imaš pa zdaj otroka? 700€??? pa to ni normalno! še neki mi ne potegne čisto prav - zakaj privat vrtcev ne subvencionirajo, če v ostalih ni dovolj prostora?

Neposredna povezava do sporočila: 2631
31.5.2010 15:44:42   
nejkec
Jaz sem lih nazaj s pregleda.user posted image pridno tika taka, drugega pa G ni delala (no razen standard: pritisk, teža, urin). Res grozn, da 2 uri čakaš, da si potem 5 min notruser posted image . Glavno, da je s tamaučkom vse ok. Na morfologijo se moram jutri naročit- naj bi jo imela v roku 10 dni-upam, da me bodo vzeli tok kmalu.

Drugače me danes neki peče mehur. Upam, da ne gre za uroinfekt. A ga je katera od vas že kdaj imela med nosečnostjo. Jaz ga še nikoli nisem in me je malo strah-sem prebrala, da loh pride do prezgodnjega porodauser posted image , če se ne zdravi. Antibiotike pa tud ne bi lih rada jemala-nikol ne veš kako vpliva na tamaučka.

Koliko tekočine kaj popijete čez dan? Meni ne rata več kot 1,5litra (in to je vključno s cca. pol litra actimela)

NP imam šele po dopustu 12.7.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
31.5.2010 18:01:29   
Roberta69
Vrtec dobit v Lj, je na žalost prov sreča. Letos je novo točkovanje, tako da daš lahko vlogo samo v dva vrtca. Enega od privat vrtcev, za katerega se zanimam, delno subvencionira občina, tako da bi bila cena nekako "sprejemljiva", čeprav sem jaz letos delala skoraj 0, glih zaradi težav z varstvom in je vse skupaj bolj ali manj na plečih user posted image . Ma ja s temi vrtci in še marsi čem je prov eno veliko S.... Najprej bi ful radi povečali rodnost, potem se zgodita dve plodni leti (2008 in 2010), na koncu je pa bolje, da pustiš službo in doma paziš na svojega otroka, ker te varstvo ne pride dosti manj, kot bi sam zaslužil... itak gre pa pri 2,5-letniku (toliko bo star jeseni) za mnogo drugih dejavnikov, kot samo to, da bi nekdo pač pazil nanj... Ma, sem se res že tok najezila, najokala... itak je pa tako, da te država vedno, če tele lahko, pohodi... Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
31.5.2010 18:18:19   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Drugače sem pa tele dni ful žalostna user posted image user posted image  user posted image , smo spet ostali brez vrtca (po moje skoraj edini letnik 2008)... Me je čist zJ... bedna birokracija - v LJ živim že 29 let, ampak ker 14 dni, ko je bilo "treba", nisem, za mojega sončka ni prostora, pa še tako ekstra smolo smo imeli, da smo ciljali ravno na najbolj oblegan vrtec (kje drugje bi dobili). Tako da zdaj po mnogih prejokanih in preživciranih urah iščem druge rešitve - privat vrtce in upam na najboljše, v enem bi radi 700 eur mesečno user posted image user posted image user posted image .

Kaj so nori... Mi damo za privat okoli 300 eur osnove, potem pa posebej hrana odvisno od obiska, 50 eur, ce je skos not. Pa je to med drazjimi, velik jih je za okoli 200 eur, sam so na crno, pa tudi veliko varusk na domu je po oglasih. Mi smo z nasim ful zadovoljni, ker lahko je tudi privat cist zblojen vrtec, ful ga placas, pa te samo zaj....... Tudi mi smo zviseli pri vrtcu, je pa lastnica privatnega rekla, da bo poskusila dobiti koncesijo, kar bi bilo seveda fantasticno.
Sicer pa smo ga nasli v dveh dneh in bi lahko prisli na uvajanje se isti teden, pa je bilo ravno pred novim letom, tako da smo zaceli z januarjem.
Ti lepo poguglaj varstvo otroka ali kaj podobnea in bos po forumih nasla ful oglasov. Samo pazi pri teh za 200 eur, ker so vecinoma na crno in nimajo nadzora in tako tudi niso po standardu...

Anju klicala sem na MOL glede teh vprasanj in je nekako tako. Obcina je dolzna poskrbeti za dovolj mest v vrtcih za svoje otroke, se pravi obcinske. Ce v javnih vrtcih zmanjka placa, morajo dozidati ali zacasno namestiti v sole recimo, torej odpirati nove enote in povecati skupine kjerkoli je mozno, in nazadnje dati razpis za kjoncesijo privat vrtcem. Ti vrtci morajo seveda biti registrirani in izpolnjevati dolocene kakovostne standarde, da dobij koncesijo. Lani je bilo zanimanja precej, sam dejansko se na razpis ni prijavil nihce... Zakaj? Ker lastniki privat vrtcev nocejo na lastne stroske urediti prostorov po standardih... Pa recimo morajo zaposliti izobrazene varuske ipd. In se preprosto ne prijavijo... Obcina pa ne more in ne sme s subvencijo podpirati nekakovostnega varstva.
Poleg tega je bil letos nov sistem prijavljanja, na prijavnico smo napisali 2 vrtca in jo oddali prvemu izbranemu. Ce v prvem krogu komisije nisi prisel not, naj bi poslali prijavnico naprej v drugi vrtec za drugi krog. Do drugega kroga sploh ne bo prislo, ker so bila mesta zapolnjena ze v prvem. Pa se to vecinoma z otroci z lanske cakalne liste... Aha pa blizina vrtca domacemu naslovu ali recimo delovnemu mestu je popolnoma izvzeta, vsi imajo iste sanse za prijavo v katerikoli vrtec v obcini.

nejkec jemlji kapsule brusnice, mene vcasih kaj pospika okoli mehurja in vzamem to 2x v enem dnevu in me obicajno mine isti dan. Lahko jih seveda jemljes dlje po potrebi. Pa mislim da sem jih ravno v nosecnosti vzela in seveda prej preverila pri zdravnici.Koliko spijem pa ne vem, ker ne stejem kozarcev, pijem po zeji, imam pa vedno pri roki vodo, ker me hitro zazeja.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
31.5.2010 18:23:01   
majabar
anju, meni je lepo nositi naše barve, z veseljem sem to počela 17 let. Posebaj lepo mi je nositi zastavo in stopiti na stopničke:). Moji najboljši prejšnji rezultati so pa 2. mesto na svetovnem mladinskem prvenstvu, 2. mesto ekipno na svetovnem članskem prvenstvu in 1. mesto ekipno na evropskem članskem prvenstvu-sicer v drugi kategoriji, tako da je to 3. mesto več vredno:).
pixieM, super za trebušček!!
Roberta-hvala;).
nejkec, jaz spijem med 3 in 4 litri.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.6.2010 7:02:12   
tinaaleks
Jutro!

Ja s temi vrtci v LJ je pravi user posted image . Mi smo ga lani za naši na srečo dobili, vendar ne takoj. Njaprej smo bili seveda zavrnjeni. Sem že našla privat varstvo, na kar me kličejo z vrtca, da odpirajo 2novi enoti in smo not. Kakšna sreča!
Kako bo pa drugo leto, ko mislim, da bo spet naval pa ne vem. Dobro, da mi ni bilo treba vpisat otroka že to leto, da se vsaj malo vidi kakšen je sistem. In je tako, da bo treba premislit v kateri vrtec boš dal otroka, ker so bile meje za vpis različne od vrtca do vrtca. (pri našem vrtcu bi celo prišli not pri vpisu drugega, ne vem pa kako bo drugo leto). Je vpis postal že tak kot na srednje šole.
Me pa zanima kam bodo dali vse te otroke zandjih nekaj let v OŠ, kmer bo spet naval, OŠ pa je obvezna in torej morajo poskrbeti, da imajo vsi prostor.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.6.2010 7:29:58   
anju
jutro

vrtci. naš bo kmalu začel svoje tretje leto v vrtcu. v pogoje se nismo spuščali, ker je bilo skoraj 100% da bomo dobili. je 200 m od doma. če gre čez "drn in strn" zna naš triletnik prvzaprav že sam domov.
vem da so pogoji od občine do občine drugačni. trenutno je vrtec poln. ga polnijo tudi otroci iz drugih krajev, iz druge občine. bomo videli koliko sreče bomo imeli v drugo.

majabar na stopničkah imata nejlepši dres;)

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.6.2010 8:00:32   
majabar
Dobro jutro!

Midva z vrtcem naj ne bi imela težav. Nahaja se cca 100m od hiše in velja za najbolšega v tem predelu mesta. Stane cca 50EUR na mesec, kar je recino šestina minimalne bruto plače.
anju, ko smo pred nekaj leti dobili te trenirke, so nas vsi pohvalili, prej smo imeli cedno čudne. Me veseli, da je tudi tebi všeč:).
Danes nadaljujem poslovitveni pohod. Tokrat sta na vrsti stara starša. Spet bomo jokaliuser posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.6.2010 8:12:10   
jana84
ojla punce!

Ne si mislit da sem vas zapustila! Daleč od tega, samo računalnik mi je spregel in je komaj včeraj prišel s popravila, zdej pa smo ga morali še v drugo sobo prenest pa vse kable in to poštimat, zdaj pa sem tuki...

Nisem nič prebrala kaj ste kaj čvekale ker nimam časa...Ob 10h imam spet eno skupino osnovnošolcev, ki si pridejo naš kraj ogledat, tako da sem "polno zaposlena"...Pol pa še izpit pa še malo pekarije za poroko od bratranca...Juhuhu! V glavnem zelo pester junij!

Upam da ste vse v redu, midva z našim user posted image  sva...Je pa zelo umirjeno dete se mi zdi...Malo me zvečer požgečka in to je to...Sicer pa itak nima niti priložnosti za kaj več, ker sem stalno v pogonu...Se bo treba malo umirit, da ne bo kaj narobe z otročkom...

Tako, zdej pa moram še mejl pregledat...Pridne bodte še naprej, se verjetno jutri kaj več slišimo...
čaučibau!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.6.2010 8:26:32   
zinchy
jutro

Evo sem slabe volje že takoj zjutrajuser posted image kakšna neosklajenost je pri nas,sem hotela zamenjati ginekologa mi zdravnik reče,da me bo sprejel se hočem naročiti za pregled mi reče sestra,da ne sprejemajo acientk sredi nosečnostiuser posted image ja jest ne vem no,pol nej to kuj rečejo..in zdej sm ostala v 21. tednu brez ginekologa! Če ne bo drugega ostalo bom šla pa samoplačniško.Tam te pa vrjetno sprejmejo tudi sredi nosečnostiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.6.2010 9:16:22   
Najki
Pa kaj si zmisljujejo, jaz sem brez problema zamenjala sredi nosecnosti, je pa res, da se sla v ZD Vic, kjer so me dolzni sprejeti in sem jim to tudi naprej vrgla.Sej mi je zacela neki kako imajo pacientke iz vrhnike pa siske pa ne vem kje se, sem rekla da imam jaz vec pravice tja hodit, ki sem dejansko vicanka in tako tudi je. Prej sem bila na Metelkovi. Ti poklici ginekologa se enkrat, ce je on rekel OK, nima sestra kaj sitnarit. Pa se malo pojokaj zraven. Sicer pa si se ze odjavila od prejsnjega ginekologa?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.6.2010 9:21:46   
zinchy
ja sestra mi sploh ni hotla naročiti..je potem rekla,da se je z ginrkologom dogovorila,da ne jemle noseck sredi nosečnosti...ja ne vem zdej kako je s tem..jest sem prejšni rekla nej kartoteko pošlje kar temu ginekologu,sedaj pa ne vem ali je še vedno pri stari ginekologinji ali pri novemu.user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.6.2010 9:59:51   
filisa
jaz sem danes tud čist potrta in jezna hkrati - za user posted image !

Najprej mi na rednem zdravniškem za službo rečejo, da ne bi rabla še enkrat krvi dajat, samo izvide bi s seboj prinesla. In, ko jim povem, da je sodelavka njih točno to spraševala, pa so ji drugače odgovorili, so bili vsi samo tiho user posted image . To bi še šlo, če....

....če ne bi šla nato še k starem gin. in prosila za prenos datoteke k novemo gin. (kjer so btw sestre tud maksimalno zakomplicirale zadevo, ker niso niti najmanj usklajene - pa gre za privat!!! ordinacijo). No, v glavnem, pri novem gin. sem naročena 11.6., ampak morajo prej nujno dobit mojo kartoteko s vsemi izvidi, tud tistimi od krvi in sladkorja, ki sem jih dala včeraj. So mi pa pri starem gin. rekla, da datoteka prej ko v 14 dneh ne bo prispela tja... je pa delala tam ena znanka, ki bo poskušala to kartoteko s vsemi izvidi do 11.6 vseeno spravit tja - in res full upam, da ji rata, drugač ne vem, kdaj in pri komu bom imela spet kakšen pregled user posted image . Mah, naj grejo vsi nekam v user posted image  - ko bi še bili potem pri pregledih in podobnih stvareh tako natančni!
Tako, da Zinchy - zelo dobro te razumem!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.6.2010 11:20:38   
caroline1
Filisa in Zinchy- prav ne morem verjeti, da se kaj takega lahko dogaja...se mi zdi nesprejemljivo. Tale država je res v k****. Upam, da vama uspe čimprej najt enega normalnega G. Res da je samoplačniško vedno dostopno, se mi pa zdi bedno, da se eni na račun nesposobnosti države bogatijo. Konec koncev, če pačuješ  zdravstvo, ga je treba izkoristit!!!!

Anju- v to, da bi peš prej prišla do bolnice sploh ne dvomit user posted image . se mi zdi, da je mojega že strah, mi obljublja taksi in ne vem kaj še vse user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.6.2010 11:39:38   
missD
joj to ubadanje z birokracijo res ni več za nikamor. in zakaj za vraga ne bi hotli sprejeti pacientke sredi nosečnosti?!
Polom.

očitno pa ta teden res nimamo veliko sreče s temi zdravniki...naj potarnam malo še jaz:
moj osebni ginekolog mi je napisal napotnico za prim. dr.Cerarja, češ, da rad gleda dvojčke in naj se naročim.
Ker sem pozabila vprašati mojega G vprašam njegovo med.sestro če se to pokliče v leonišče in tam naroči in mi pritrdi.
Včeraj kličem v leonišče in imajo stalno zaseden telefon (obe številki) pokličem na centralo,povem kaj bi rada in mi znova pove te isti številki, ji razložim da imajo stalno zasedeno in potem mi da še email naslov ali pa mi ponudi opcijo da pridem osebno. Sem se odločila da pa grem raj tja pa se zmenim.
Pridem v pisarno za naročanje in se začnem spraševat ZAKAJ imajo zaseden telefon, če pa v pisarni sedi 6 sester in klepetajo, pisarna pa prazna. user posted image

Na sprejemnem okencu mi pove da za Cerarja se moram pa naročit v porodnišnici... ok nardim še teh 10m, pridem do sprejemne pisarne, povem kaj bi rada in mi ženska reče: na žalost poteka naročanje samo preko telefona in mi da listek s telefonsko in uradnimi urami. naročanje naj bi bilo med 8-14uro... pridem iz porodnišnice in si rečem ok bom kr takoj poklicala saj je bila ura komaj 13. Pokličem in javi se tajnica ki mi razloži da zaradi letnih dopustov poteka pa naročanje samo med 8-10h zjutraj. Očitno ženska v pisarni ne ve kdaj imajo letne dopuste.user posted image

In kličem danes zjutraj, takoj ob 8h sem začela...potrebovala sem 30min zato da sem KONČNO dobila zvezo in se lahko naročila.

za znoret.  za vrtec sploh nočem pomislit kako bo, ko pridemo do tega koraka. Jih bom kar s sabo v službo pripeljala pa naj dedi in babi čuvata svoje vnučke (delam namreč v družinskem podjetju).

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.6.2010 12:57:53   
tybysy
Jaz sem pa takoooo žalostna user posted image user posted image user posted image Sem bila včeraj v službi deležna napada s strani šefa. Čisti kolerik, vsi vemo in vedela sem, da bom slej ko prej prišla na vrsto. Že pred tedni sem se z možem pogovorila in sem obljubila, da bom po 10 minutah kričanja vstala in šla iz pisarne. Pa koza tega nisem naredila. Eno uro in 10 minut (!!!) je kričal name, me ni pustil do besede in povrh vsega se je šlo za stvari, ki se mene sploh neposredno ne tičejo, ki jih nisem delala in jih tudi nisem dolžna opravljati. Vse skupaj bi morali on in drugi odgovorni narediti že pred meseci, včeraj je prelevil name, druga šefica je dala čisto drugačen ukaz in vse skupaj bi moralo biti narejeno v dveh urah. Ko pa sem zaprosila za sestanek z ostalimi, se je vse skupaj sprevrglo v nočno moro. Ostali šefi so bili tiho, tisti, ki so vse skupaj zašuštrali pa so se še spravili name, kaj zdaj kompliciram. Prekleti user posted image V glavnem, sredi sestanka so mi začele teči solze (ni opazil, ker je tako kričal), potem so se začeli krči - kot da bi mi eno podivjano srce bilo v trebuhu. Sem se tako ustrašila - sem mislila, da bom kar splavila. Zdržala do konca, ko so odšli iz pisarne, sem planila v histeričen jok, se oblekla, šla povedat, da nisem v stanju nič narediti in šla domov. Pol ure sem sedela v avtu, da me je mož po telefonu toliko pomiril, da sem lahko vozila. Šla k zdravniku in sem na bolniški. Groza me je, ker ne vem, kakšno škodo sem naredila otroku - je bil res en manjši živčni zlom. Cel dan sem imela tako trdo maternico, kot bi imela kamen v trebuhu. Do zdaj še nisem čutila brcik. In do večera sem samo jokala. Jaz upam, da ne bo posledic. Zdaj bom lepo nekaj časa doma, potem bom poskusila še malo delati, potem pa dopust, bolniška in porodniška. In močno upam, da bom v enem letu našla novo službo. te user posted image javne uprave imam poln kufer!!!
Komaj čakam četrtek, da vidim svoje dete in da mi G reče, da je vse v redu.
Se opravičujem, ker sem tukaj zatežila, ampak sem morala še nekam izlit to zadevo. Moža sem itak tako prestrašila, da še zdaj ni prišel k sebi. Revež, pa v tako oporo mi je.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.6.2010 13:19:29   
tinaaleks
Vidim, da je danes težak dan za nekatere.
tybysy- glavo gor, predvsem se pa umiri že zaradi user posted image . Služba ni toliko vredna, da bi se ti zaradi nje sekirala. Pri šefih je pa ponavadi tako, da kadar začenejo mlatiti svoj prav, ne poslušajo nobenega, pa na koncu jim je vseeno kdo je kriv, samo da niso oni. (pa čeprav ponavadi so).
Zdaj ko si na bolniški si naredi lep teden in spočij živčke. Se boš takoj bolje počutila.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.6.2010 13:22:43   
pixieM
tybysy - ne bodi žalostna! Saj vsi vemo kakšni debili znajo biti določeni ljudje. Tudi jaz sem imela v prejšnji službi težave s šefico. Ona je bila narejena tako, da ko je imela slabe dni in se ni mogla zdret nad sinovi in možem, je prišla v službo in začela s kričanjem za prazen nič! Še dobro, da sem tako trden karakter, da sem ponavadi kar delala naprej in jo na koncu vprašala: aja, a to si meni pridigala? Sem jo tako razjezila, da se je pač spravila na nekoga drugega, ker jaz očitno ne poslušam user posted image . Verjamem pa, da si sedaj bolj občutljiva in ti je prišlo do srca, še posebej, če nisi imela nobene veze z delom, ki ni bilo opravljeno. Verjemi, da je z user posted image vse ok. Verjetno je tudi user posted image bolj žalosten, ker je mami potrta in se mu ne da kazat znakov veselja (brce). Spij kakšno tabletko magnezija in počivaj, pa bo tudi s trebuščkom bolje. Če si na bolniški, jo le izkoristi za počivanje in stvari, ki jih imaš rada. Vse bo še ok!
Ja takole imamo, nikoli ni nič tako kot bi moralo biti. Pa naj te razjezi zdravnik, šef, medicinska sestra,... Ne obremenjujte se! Globoko vdihni, jih sam pri sebi pošlji v user posted image in z nasmeškom naprej! Meni vedno pomaga, ko pomislim na to user posted image .

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.6.2010 13:26:04   
Roberta69
Najki, če ti ni panike, a bi mi dala kontakt od vašega varstva ali pa če poznaš še kje kakšno, da še tam malo povprašam. Mi2 sva že čez leto pregledala kar nekaj vrstev, samo so bila vsa po vrsti za našega škrata neprimerna  - ker je zelo živ, ni variante, da bi bil kje kar pred neograjeno hišo, potem ga ne more pazit kakšna gospa zelo v letih, ki ni preveč urna, itd., skratka, na koncu je bilo vedno tako, da ga moram pazit jaz... Če bi bi bil še čisto mali, spet ne bi bilo takšne panike, tako je pa že pravi možiček user posted image ... ma sem čisto zaskrbljena zaradi tega varstva, ker za letos sem bila pa čist ziher, da ga bomo dobili, ker ga najbrž 99% letnikov 2008 je.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.6.2010 13:44:30   
Najki
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse zalostne, jutri bo zihr lepse izgledal.

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......