sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika dobro jutro! se javljam še jaz, še vedno v enem kosu. jezna že od navsezgodaj:( evo, sandrica23, ravno tebe rabim za kak nasvet...:) no, zmešano poročilo.... včeraj sem sama šla do dežurnega, ker me je ponoči bolelo uho. pa ni vnetje, hb...mi pa zdaj nekaj teče iz nosu. mali včeraj ni hotel jest nič. spil sicer je ena dva litra soka, ampak to je vse...sem vedela da nekaj bo. eto, kak se je vlegel je kašljal ko norc. vročina rahlo povišana...nisem spala do štirih... zvečer sem se zvagala in sem imela 3,5 kg več kot v petek. malega nisem čutila skoraj nič...ampak se nisem sekirala, ker sem imela fiksno idejo, da grem rodit...no., še vedno sem tu... sred noči me je ful bolel trebuh iz vseh strani, nato mi je bilo še slabo, nakar ugotovim, u pismo, to me žlička boli. zaradi česar bi morala res res takoj v bolnico. sem si mislila, ok, mal počakam, če ne bo boljše pa vstanem. a očitno je bilo, ker em zaspala... in danes? kg so šli čez noč dol za 2,5 kg. mali se je zbudil ok, vendar ga imam že doma, so klicali, da preveč kašlja, pa da je dobu vročino. vročine sicer nima, kašlja pa res, pa naspidiran je na ful. tak da bo veselo danes. trebuh me še bolio, vendar ne več v žlički... kaj naj zdaj? z malim gremo popoldne k zdravniku in upam, da ga pozdravim. si ne predstavljam, da grem rodit in po hitrem postopku domov, v kako pljučnico? najbolj me jezi, ker tašča kašlja ko nora že kak teden. in se ji zdi, da bi ji med moral pomagat. raje se zaduši, kot da gre k doktorju. in sem 100000000% da je mali to od nje dobil. tako sem jezna, da bi se razpočila. pa ravno sedaj, tik pred rokom. sandrica, a te kaj skrbi, kak se boste pozdravili? tak da ,jeeeeeeee, marec je tu! Evo mene iz pregleda...Nočejo me še poslat rodit Ctg je bil vredu 135 je bla frekvenca....sem ga mogla budit vmes kr je baje spal. Shujšala sem spet za 1kg,nevem kaj je s temi kilami...prejšnji tedn sem mela dve kili več,kot pred 14 dnevi,dans pa spet eno kilo majn...kr nekaj mi dogaja.S/F....jeeeeeeee v enem tednu je zrastlo za 3cm...sem si kar oddahnila ko mi je rekla da je 36 Na koncu pa mi reče da morem fejst jest...več kot jest pa tak ne morem Lan vročine danes več nima,samo sem ga mela doma za vsak slučaj..ga je dedi pazil.Vrjetno je bla to neka dvo dnevna viroza.Drugače pa jaz pri lanu naredim tak,da če res nenormalno kašla ene 3-4dni pa mu ne pomaga sirup,takrat ga peljem k zdravniku,kr sem mi je zgdilo že tak da sem ga peljala pa mi je rekla da mi nič ne more dat...in da ni za antibiotik. Lucika..tvoja tašča je pa lih tak ko moj lubi,ki misli,da samo med dela čudeže in da se samo z njim da ozdravit.Da se pol skregama ko me gnjavi da naj malemu kuham čaj pa dosti meda not dam...saj mu ga dan sam ne fulll tak ko ga on je.Če mu on naredi čaj,ga tak noče pit...kr mu meda not našiba tolko da ma mnda med z čajom,namesto čaj z medom... Vrjetno bom še jutri mela malega za vsak slučaj doma,pol pa ga dam v vrtec. Za prehlad mi ni neke panike za pozdravit,bolj mi je panika da nas nebojo klicali na operacijo lih te ko bom jaz šla ki rodit...kar sem že sanjala Upam da se pozdravite do roka Tašči pa tudi povej,da naj se spravi k dohteru,da takih nenormalnih čudežov med tudi ne dela DRŽITE SE!!! Evo še poročilo za Bramko28...je šla na lastno odgovornost domov...bi še danes mogla ostat notri in čakat na izvide od diabetiologa,al nekaj takega,pa je podpisala da gre domov.
|