lucika
|
dobro jutro! se javljam še jaz, še vedno v enem kosu. jezna že od navsezgodaj:( evo, sandrica23, ravno tebe rabim za kak nasvet...:) no, zmešano poročilo.... včeraj sem sama šla do dežurnega, ker me je ponoči bolelo uho. pa ni vnetje, hb...mi pa zdaj nekaj teče iz nosu. mali včeraj ni hotel jest nič. spil sicer je ena dva litra soka, ampak to je vse...sem vedela da nekaj bo. eto, kak se je vlegel je kašljal ko norc. vročina rahlo povišana...nisem spala do štirih... zvečer sem se zvagala in sem imela 3,5 kg več kot v petek. malega nisem čutila skoraj nič...ampak se nisem sekirala, ker sem imela fiksno idejo, da grem rodit...no., še vedno sem tu... sred noči me je ful bolel trebuh iz vseh strani, nato mi je bilo še slabo, nakar ugotovim, u pismo, to me žlička boli. zaradi česar bi morala res res takoj v bolnico. sem si mislila, ok, mal počakam, če ne bo boljše pa vstanem. a očitno je bilo, ker em zaspala... in danes? kg so šli čez noč dol za 2,5 kg. mali se je zbudil ok, vendar ga imam že doma, so klicali, da preveč kašlja, pa da je dobu vročino. vročine sicer nima, kašlja pa res, pa naspidiran je na ful. tak da bo veselo danes. trebuh me še bolio, vendar ne več v žlički... kaj naj zdaj? z malim gremo popoldne k zdravniku in upam, da ga pozdravim. si ne predstavljam, da grem rodit in po hitrem postopku domov, v kako pljučnico? najbolj me jezi, ker tašča kašlja ko nora že kak teden. in se ji zdi, da bi ji med moral pomagat. raje se zaduši, kot da gre k doktorju. in sem 100000000% da je mali to od nje dobil. tako sem jezna, da bi se razpočila. pa ravno sedaj, tik pred rokom. sandrica, a te kaj skrbi, kak se boste pozdravili? tak da ,jeeeeeeee, marec je tu!
|