|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
28.2.2010 22:38:46   
Zvezdici
Še dobro.
Dobro pa tudi to, da si malo jim zatežila, da so ti sploh malo več pozornosti namenili, in da so te le spustili domov. user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
28.2.2010 22:54:04   
tamala86
čao!user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novim mamicam in njihovimuser posted image ...mi pa še kar čakamo...mam 2 tedna že lažne popadke, pa nič...me skoz špika dol, ampak naša še nč ne misl, so mi v P na pregledu rekli, da še nič nismo odprtiuser posted image sicer je še slabe 4 tedne ampak mislim, da bo kar mal prej... glede na to, kolk vas je že rodiluser posted image bi lahk kmal kej blo...drugač pa spet sama doma z bušijem...gledava mal hokej, moj je šou pa mal trenirat...prau da mi je začeu preveč konkurenco delat...s trebuhom namrečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
28.2.2010 23:15:11   
sneguljka1
plamen: jaz ga tud čutim čisto na boku, v višini popka, kako tja razteguje nogo, vsak dan, le da ga večinoma na desnem in malokrat na levem. Zelo zadaj tako se mi  zdi, me prav preseneča včasih na kakšnem prostoru se razteza user posted image

Sem pa spila prvi malinov čaj ravnokar, pa ne zato da bi zavlačila porod user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.3.2010 5:28:14   
mojcej77
Dobro jutro, punce!
Pa smo dočakale naš marec (čeprav se nekaterim ni dalo čakat, a ne) user posted image
Redno berem tole našo temo, pa vmes toliko napišete, da včasih komaj sledim.
Predvsem pa iskrene čestitke rožci in lini, mislim pa, da nas kmalu čaka še kaka lepa novica.
Vsem želim lep mesec, poln veselih novic in predvsem samozaupanja.

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.3.2010 7:02:56   
sandrica23
Evo nas...nas mesec je prišel...Zdaj pa bo kaj bo...Vsaki dan lahko čakamo user posted image
Jaz pa se odpravljam na moj drugi CTG,tak da pol javim kak pa kaj je blo.
Aja,se opravičujem da nisem kaj napisala kak je Branka28...Mali nam je zbolel,v soboto je vročino fasal pa ga je še včeraj držala,tak da nismo nikamor šli.Sma pa se slišale,pa je rekla,ji je dolgčas pa da če danes nebo šla domov bo podpisala da gre na lastno odg.domov,ker sladkorno si lahko doma sama meri...tak kot si jo je do zdaj..Ctg-ji pa so bili vredu,ni blo kakega odstopanja..Tak da upam da ji rata danas it domovuser posted image user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.3.2010 7:57:35   
Jessy
Dobro jutro!

Da se na kratko javim. Noč sem lepo prespala. Na začetku sem imela rahlo špikanje nekje na 15 min, potem se je pa umirilo in sem spala do zdaj. Ko sem proti jutru šla na WC sem spet opazila tak izloček kot včeraj. Ko sem si vzela čas za pregled te sluzi, sem ugotovila, da sploh ni sluz. Zame je sluz tako kot beljaki, da se vleče, to se pa ni vleklo ampak je izgledalo kot malce krvi pomešane v veliko belega toka. user posted image

Moj je peljal Nejo v vrtec, potem se pa pripraviva in skočiva do P na CTG.

Se javim!
pa pa

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.3.2010 7:59:33   
lucika
dobro jutro!

se javljam še jaz, še vedno v enem kosu.

jezna že od navsezgodaj:(

evo, sandrica23, ravno tebe rabim za kak nasvet...:)

no, zmešano poročilo.... včeraj sem sama šla do dežurnega, ker me je ponoči bolelo uho. pa ni vnetje, hb...mi pa zdaj nekaj teče iz nosu. mali včeraj ni hotel jest nič. spil sicer je ena dva litra soka, ampak to je vse...sem vedela da nekaj bo. eto, kak se je vlegel je kašljal ko norc. vročina rahlo povišana...nisem spala do štirih...
zvečer sem se zvagala in sem imela 3,5 kg več kot v petek. malega nisem čutila skoraj nič...ampak se nisem sekirala, ker sem imela fiksno idejo, da grem rodit...no., še vedno sem tu... sred noči me je ful bolel trebuh iz vseh strani, nato mi je bilo še slabo, nakar ugotovim, u pismo, to me žlička boli. zaradi česar bi morala res res takoj v bolnico. sem si mislila, ok, mal počakam, če ne bo boljše pa vstanem. a očitno je bilo, ker em zaspala...

in danes? kg so šli čez noč dol za 2,5 kg. mali se je zbudil ok, vendar ga imam že doma, so klicali, da preveč kašlja, pa da je dobu vročino. vročine sicer nima, kašlja pa res, pa naspidiran je na ful. tak da bo veselo danes. trebuh me še bolio, vendar ne več v žlički...

kaj naj zdaj? z malim gremo popoldne k zdravniku in upam, da ga pozdravim. si ne predstavljam, da grem rodit in po hitrem postopku domov, v kako pljučnico? najbolj me jezi, ker tašča kašlja ko nora že kak teden. in se ji zdi, da bi ji med moral pomagat. raje se zaduši, kot da gre k doktorju. in sem 100000000% da je mali to od nje dobil. tako sem jezna, da bi se razpočila. pa ravno sedaj, tik pred rokom.

sandrica, a te kaj skrbi, kak se boste pozdravili?

tak da ,jeeeeeeee, marec je tu!

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.3.2010 9:05:26   
Zvezdici
Dobro jutro.

Pa smo le dočakali naš marec in to z lepim sončkom user posted image user posted image .
jessy - držim pestke, pa takoj ko kaj veš oziroma ko boš lahko javi. Mene že močno firbec matra! user posted image user posted image user posted image user posted image

lucika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke, da se hitro pozdravite!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.3.2010 9:07:37   
Zvezdici
plamen - sem ti hotela že včeraj napisat, pa sem pozabila user posted image . Jaz tudi malo čutim včasih čisto na desni ali levo. Se mi zdi, da mi nogo tja moli. Imam velikokrat izboklino, ker se tako raztegne in tako tudi obstane. Je prav smešno, ker je čisto ob strani user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.3.2010 9:07:59   
zoey
Dobro jutro!
Jeeee, podrla sem rekord, spala sem do 6h, vmes 1x wc. Kako se človek nauči bit z malim zadovoljen user posted image
Mali bo marčevski, ni dvoma user posted image Zdaj se ne bom več igrala z datumi, itak se nič novega ne dogaja, samo upam, da mu je jasno, da je 8.3. dead line za izselitev iz hotela mama. Ampak glede na to, da vsak dan fašem kako novo strijo, naj bo prizanesljiv in pride čim prej.
Sem si pa še 1x postrigla vse krempeljce, pa sem mislila, da sem jih zadnjič že zadnjič. A se ima nohte na nogi lahko nalakirane? Za roke vem, da ne, za nožice pa nisem ziher. Se mi nekaj zvira in lakira user posted image
Jessy - dobro opravi dans, pa pridi še nazaj in me počakaj user posted image
Lucika - itak ni nikoli dober čas za bolezen, hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image
Nosečka - fajn, da si doma user posted image user posted image user posted image
Za Branko pa tudi držim pesti, da pride.
Uživajte v sončku!!!

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.3.2010 9:11:37   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

plamen - sem ti hotela že včeraj napisat, pa sem pozabila user posted image . Jaz tudi malo čutim včasih čisto na desni ali levo. Se mi zdi, da mi nogo tja moli. Imam velikokrat izboklino, ker se tako raztegne in tako tudi obstane. Je prav smešno, ker je čisto ob strani user posted image .

So pravi akrobatki, ja. Meni tudi kako tako bulo naredi, da se po moje z aviona vidi user posted image user posted image Ponavadi ima na desni rit in jo vrže ven, v levo pa razteguje nožice in je prav špasno čutit koleno ali peto. Ampak najhujša je pa ena, ki je sploh ne poštekam. Na sredini trebuha, ampak z vdolbino pri popku user posted image Sem kot dvogrba kamela user posted image user posted image user posted image Pojma nimam, kaj to ven štrli, ker sta 2 ornk buli, ne samo kolenčka???

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
1.3.2010 9:26:07   
Zvezdici
zoey - zakaj pa ne bi smela imeti nalakiranih nohtov? user posted image
Ja jaz se tudi včasih prav čudim in ugibam kaj miga v trebuščku, pa je marsikatera otrdlina skrivnost. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
1.3.2010 9:30:50   
zoey

Ja jaz se tudi včasih prav čudim in ugibam kaj miga v trebuščku, pa je marsikatera otrdlina skrivnost. user posted image

Baje se na nohtih lahko vidijo določene spremembe v telesu (npr. če določeni organi ne delajo prav), zato naj ne bi imel laka ... Upam, da katera kaj več ve o tem.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
1.3.2010 9:33:42   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Baje se na nohtih lahko vidijo določene spremembe v telesu (npr. če določeni organi ne delajo prav), zato naj ne bi imel laka ... Upam, da katera kaj več ve o tem.

Aveš, da nisem sploh pomislila na to. Saj prozorni lak ne šteje ane user posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
1.3.2010 9:37:36   
girl79
dobro jutro punce! user posted image

Jaz sem pa se danes kar nekaj zbujala ponoči, pa neke čudne sanje sem imela, se mi je sanjalo, da sem že v porodni sobi, ampak da se kar nič ni hotelo začet še dogajta, no sta pa ob meni sedeli dve babici, pa sta bili full faci in smo imele cel žur v porodni sobi user posted image user posted image user posted image user posted image kr neki...ja, jaz sem bila prej prepričana da bom res rodila šele na rok (13.3.) ali pa šele kasneje, ampak ko je pa prejšnji teden moja G rekla da bo skoraj ziher že ta teden akcija, sem pa zdaj že čisto pirpravljena in že komaj čakam in bom čisto razočarana če še nič ne bo... no danes pride še frizerka k meni, da mi malo špice postriže, pa pol grem še malo v Lj pogledat, pol pa zaradi mene lahko kar v porodnišnico zavijemuser posted image user posted image

lucika- upam da se uspete čim prej pozdravit

zoey- to pa jaz tudi prvič slišam da naj ne bi imel nohtov nalakiranihuser posted image user posted image no saj meni odkar sem noseča se nič kaj ne da ukvarjat z nohti, tako da če že imam nalakirane imam ponavadi kar s prozornim lakom, da se potem ne vidi tako ko se ti začne luščituser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
1.3.2010 9:57:04   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

to so tudi pri nas v materinski šoli rekli, da ne smeš imeti nalakiranih, ker se na nohtih lahko opazi določene spremembe. prav tako ne smeš biti naličen...

drugače pa dobro jutrouser posted image  prišel je marec in mi smo pripravljeni roditi ampak danes še ne, ker je bodoči očka na HR. ampak torbe za porodnišnico še vedno nimam pripravljene, prav tako za dojenčka ne...bom že vedla, kdaj je pravi čas. grem js zdj na gres, sm že zlo lačna...

aja pa čestitke novim mamicam oz. njihovim dojenčkomuser posted image  

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
1.3.2010 10:17:04   
t_anja
Dobro jutro ali je že dober dan!

Sem rabila kar nekaj časa, da sem prebrala...pa še to nisem vsega...
Čestitke Rožci26 za user posted image Elo in 7lina7 za user posted image Luka. Lepo se cartajte in da greste čim prej domou. user posted image user posted image user posted image

Nosečka24 - superca, da si šla domou. Ker si verjento vsa napsihirana, ko vidiš kaj te čaka. Jst tud raje ne razmišlam o bolečinah. Bo kar bo user posted image user posted image user posted image

Že nekaj dni hodm ponoči skoraj vsako uro na WC. Sploh ne štejem več. Se mi je pa začelo dogajat to, da zjutraj včash čutim, kot da bom menstruacijo dobila (verjento so to lažno krči al kaj?). Danes me pa tud že kakšno uro malo zbada kot menstruacija....bom mogla it do konca spakirat za v P, ker se nikol ne ve kdaj bo treba odrinit...user posted image Me je kar strah vsega...sam da bo mimo. Mala je še vedno zelo aktivna. Pa tud to se mi ječelo dogajat, da se skoraj vsako noč zbudim prepotena, kljub temu, da celo nosečnost sploh ne grejeva spalnice. Se še keri to dogaja.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
1.3.2010 10:49:57   
Zvezdici
Jaz sem šla zdaj iz čistga dolgčasa kuhat juho user posted image user posted image .
Bi šla ven na sprehod, pa me je že zdj groza mojih stopnic (se v 4. nadstropju) user posted image .
Ampak sem bom vseeno spravila danes še ven.

Še katera zganja dolgčas??

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
1.3.2010 10:53:05   
Zvezdici
girl - jaz tudi zadnje čase o porodu sanjam. Se podzavestno pripravljamo. user posted image

lenčy
- se mi zdi, da si zdaj ena redkih, ki še nima pripravljene torbe za v P user posted image

t_anja
- mene tudi to nočno vstajanje za wc počasi postaja utrujajoče. Včasih se moram prav sama sebe prepričat, da vstanem in grem user posted image . Še malo, pa bo bolje user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.3.2010 11:15:26   
Anonimen
Jst sem se pa dans spravila nad pospravljanje sobe. Malu naju je prejšnji teden vrglo iz tira, ko sem šla nenadejano v P, pa je moj zdej ves paničen in sva mogla vse tip top pripravituser posted image ...sej prej je pa vseskozi govoril da je še ful časa da vse zrihtava-zdej ga je pa mal zvilouser posted image .

Ravnokar sem dude in pa nastavke za dojenje prekuhala, tako da je zadnja podrobnost narejena.

Meni se je zadnje dni tako trebuh napel-ga imam trdega ko kamen. Najhuje je, ko kaj malega pojem pa sem že sita, da mi hrana kar sili nazajuser posted image . Še dobrih 14 dni, pol pa upam da seuser posted image odloči pokazat svetu, sicer pa upam vsaj na kakšen dan prej (al pa teden-pobožne željeuser posted image )

Z hojo na wc jst nimam takega problema-če grem, grem 1x na noč, pa še to bolj proti  jutru...očitno se user posted image še ni dovolj spustil, da bi mi na mehur pritiskal al kaj-pojma nimam, pa drugače dosti spijem. Samo če grem na sprehod me začne ful dol tiščat in posledično tudi na wc.

t_anja....ja mene so tile trije dnevi v P res napsihirali in zdej samo molim, da se mi popadki začnejo doma in da grem čim kasneje od doma...konec koncev imam do kranjske P le 15minut, če ni gužve še manj.

Nič, sem si na teraso dala ležalnik direkt na sonček, zdej se grem pa mal relaksirat goruser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
1.3.2010 11:19:24   
lenčy

lenčy - se mi zdi, da si zdaj ena redkih, ki še nima pripravljene torbe za v P user posted image

mah če ne vem, v kakšnih količinah naj to notr spravmuser posted image  vložke 1 paket, gatke za enlratno uporabo 1 paket, prsne blazince nimam pojma kolk naj jih dam not, kremo za bradavice še vedno ne vem katero naj kupim, nastavka za dojenje zaenkrat nimam, ker ga mogoče ne bom rabila, edino za copate vem, kolk naj jih dam notuser posted image  pa štumfke tud...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.3.2010 11:38:21   
lucika
hej bejbe!

midva z malim sva iz sprehoda. čisto ok je, razen občasnega kašlja in nahoda. eh, ga bomo pošlihtali... je pa tak lepi sonček zunaj da je kr veselje...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.3.2010 11:43:07   
lucika
jaz že kake tri tedne vozim v prtljažniku torbo, tak da skoraj nimam pojma, kaj vse je notri... en paket vložkov, pa ene blazinice, pa krema...za osebno higieno zadeve, zokni +gate+ modrčki...fotoaparat, sokeci in žitne ploščice...drugo se pa r es ne spomnim....

samo če bo šlo tak naprej in da rodimo mal kasnej, lahko iz previjalne vrzem vse pliš ven in kratke rokave nakupim:)))

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.3.2010 11:46:59   
t_anja
Pr nas tud sonček sije...lušno. Imam kar balkonska vrata odprta, da se lufta.

Buši je biu skor 2uri čist napet...sm mislna,da se je kaj začelouser posted image user posted image ...sm šla hitro začet pospravlat, zlikat,...zanč sm na roke oprala kopletek iz plisa in ko sem likala se mi sploh noče lepo zlikatuser posted image user posted image user posted image ... Zdaj sm ga pa kar še enkrat v stroj vrgla in ima da bo pol lepuser posted image user posted image ...drugo je prpavleno že v torbi. Za v P sm pa pripravila drugo torbo...bom mogla prpravit še za iz P, da mi bo pol user posted image prnesu.

Nosečka24 - jst tud mislim, da bom do tazadnga čakala. V P si pol samo še bl živčen, ko imaš same take okol sebe (se ena bl matra kot druga). Jst mam do P Postojna kakšnih 40 min (mogoče malo manj).

< Sporočilo je popravil t_anja -- 1.3.2010 11:48:06 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.3.2010 11:52:44   
girl79
jaz imam pa očitno en tak super truper mehur, ker včasih ponoči sploh ne grem nič na wc, največkrat pa samo 1xuser posted image user posted image tako da sem prav vesela, no čeprav če pa to pomeni da se bejbi še ni nič dol spustil in da to pomeni da še dooooolgo ne bom rodila, pol pa nisem tak fejst vesela...user posted image user posted image   no saj bomo videli kaj če bo ta teorija vzdržala...jaz še vedno navijam za sredo user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.