|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.3.2010 13:44:40   
lucika
jaz pa hodim na sprehode, pa po štengah, pa malinov čaj pijem, pa še kaj...pa nič. samo, če se kje zasedim, mi pol kr kosti narazen vleče, ko se dam nazaj v pogon...to je pa tudi vse.....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
1.3.2010 13:48:03   
Zvezdici
Saj boste kmalu na vrsti. Čeprav meni se tudi zdi, kot da do tega dneva sploh ne  bom pršla  user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
1.3.2010 13:49:33   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Nisem več mnenja, da so sprehodi napaka!!! Jaz se ne sprehajam in sem še zaprta!!! Ti boš pa najbrž odprta! user posted image

Mah, jaz se zdaj že nekaj časa sprehajam, pa sem bila čisto zaprta user posted image Sem pa končala z malinovcem, mogoče bo pa zdaj kaj user posted image
Pa seveda, da smo neučakane, rade bi crkljale štručke, pa jaz res ne vidim več potrebe, da se mi redi v trebuhu user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
1.3.2010 13:50:58   
Jessy
Saj človek ne ve več, kaj bi naredil. Priznam, da sem bila kar malce razočarana, ko je rekel, da sem še lepo zaprta. In to pove kar z velikim navdušenjem, jaz pa razočaranja kar nisem mogla skriti.
Pa sem pila malinov čajček, pa zgleda, da pri meni ni učinkoval. Pa po štengah sem tudi hodila pogosto....maaaaaaaaaaa za zjokat se! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
1.3.2010 13:51:55   
Jessy
Jaz ga imam še za par skodelic, pa ti povem, da ga najbrž ne skuham niti enkrat več!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
1.3.2010 13:55:50   
zoey

Jaz ga imam še za par skodelic, pa ti povem, da ga najbrž ne skuham niti enkrat več!

He he

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
1.3.2010 13:59:29   
Jessy
Ve, ki ste hodile v šolo za starše! A mi lahko poveste, kaj se stori, ko ti odteče voda. To vem, da se najprej za pol ure uležeš na levi bok, potem pa se odpraviš v P. Zanima pa me, če je treba v avtu tudi ležati???

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
1.3.2010 14:00:15   
vekybel
Dan!

Čestitke vsem user posted image , ki smo dočakale marec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako lep sonček sije, da sem prej kr na balkonu na ležalniku ležala in tako paše ta sonček. Prej se nisem javila ker nas je zezal internet, tako da sem še vedno 2/1. user posted image

nalakirani nohti res je da ne smeš imeti ali pa kakega prozornega, ker lahko vidijo če ti postanejo plavi prsti, da je nekaj narobe, to velja za na nogah in rokah. Jz imam takega nežnega mlečnega gor na nohtih, ker sem vajena, tako da se vseeno vidi če bi bog nedaj kaj bilo.

sandrica23 ali jessy kaj ko greš na CTG te tudi tehtajo tam, pa tudi pregledajo vaginalno? Kako to poteka? Jz še nisem bila pa me zanima.

branka28 dobrodošla domov in med nami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
1.3.2010 14:01:44   
Jessy
Vekybel, jaz sem šla direkt na CTG. Tam mi je babica priključila CTG in izmerila pritisk. Potem mi je dala CTG listek in materinsko v roke in me poslala k zdravniku, ta pa me je pogledal vaginalno. To je pa vse, kar so naredili.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
1.3.2010 14:02:43   
zoey

Ve, ki ste hodile v šolo za starše! A mi lahko poveste, kaj se stori, ko ti odteče voda. To vem, da se najprej za pol ure uležeš na levi bok, potem pa se odpraviš v P. Zanima pa me, če je treba v avtu tudi ležati???

Itak priporočajo, da pokličeš rešilca, ampak večina tega ne naredi. Tako da je verjetno pametno tudi v avtu bit čim bolj v ležečem položaju.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
1.3.2010 14:03:04   
vekybel

Ja je priporočljivo da ležiš, tako so nam rekli.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
1.3.2010 14:04:50   
t_anja
Skuhala sem purana v gobovi omaki in korenčkov pire....pa sm tud že jedlauser posted image ...ob 15 pride user posted image iz službe in že komaj čakam.

user posted image se je malo umiril. Verjetno ji že prostora zmankuje. Vsake tolk se malo zazible, drgač pa počiva...

Vekybel - mene tud zanima kako poteka pregled na CTG. Vem, da si ene 20min prkloplen na eno aparaturo, kjer ti merijo otrokov utrip in popadke (če jih maš). Drugo pa ne vem...drug teden grem 1. pa bom v 38.tednu. Ali bi blo fajn, da za vsak slučaj vzamem ruzak prpravlen za v P? user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
1.3.2010 14:11:41   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

Skuhala sem purana v gobovi omaki in korenčkov pire....pa sm tud že jedlauser posted image ...ob 15 pride user posted image iz službe in že komaj čakam.

user posted image se je malo umiril. Verjetno ji že prostora zmankuje. Vsake tolk se malo zazible, drgač pa počiva...

Vekybel - mene tud zanima kako poteka pregled na CTG. Vem, da si ene 20min prkloplen na eno aparaturo, kjer ti merijo otrokov utrip in popadke (če jih maš). Drugo pa ne vem...drug teden grem 1. pa bom v 38.tednu. Ali bi blo fajn, da za vsak slučaj vzamem ruzak prpravlen za v P? user posted image

Lahko pridem še jz na kosilo??? Njamiiiiii....

Jz grem prvič na CTG v P v petek in sem v 40 tednu in bom vsekakor vzela s seboj svojo potovalko, če mi slučajno rečejo da moram ostati notri.
Meni se zdi da bi lahko šla kaj prej na CTG ne pa 2 dni pred PDP user posted image  Razmišljam da bi šla kar v sredo, kaj ve pravite?

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
1.3.2010 14:15:01   
Jessy
Rešilca jaz definitivno ne bom klicala, ker nisem niti napotnice dobila zanj. Moj G pravi, da te rešilec odpelje v najbližjo P, kar je pri nas Ljubljanska, tja pa nočem.

CTG ti meri utrip user posted image  na levi strani, na desni pa tvoje popadke riše in ti kaže številke, kako so močni. To je pa tudi vse. Tam ležiš nekje 20 min.
Vekybel, brez veze je it prej na CTG, če se nič ne dogaja in če otroka vredu čutiš.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
1.3.2010 14:18:12   
Anonimen

Jz grem prvič na CTG v P v petek in sem v 40 tednu in bom vsekakor vzela s seboj svojo potovalko, če mi slučajno rečejo da moram ostati notri.
Meni se zdi da bi lahko šla kaj prej na CTG ne pa 2 dni pred PDP Razmišljam da bi šla kar v sredo, kaj ve pravite

Ja res je ne pozabi. Saj če te bodo zadržali, boš šla direktno v porodne. Drugače pa če te to kaj tolaži, na Ptuju dalj kot 1 teden po PDPju ne čakajo

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
1.3.2010 14:19:49   
Jessy
t_anja, kako se pa naredi korenčkov pire???

Mi smo danes jedli ješprenj pri tašči, pa sem že lačna, zato pravkar pečem šmorn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
1.3.2010 14:20:04   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Meni se zdi da bi lahko šla kaj prej na CTG ne pa 2 dni pred PDP user posted image  Razmišljam da bi šla kar v sredo, kaj ve pravite?

Prav komot prideš na kosilo user posted image user posted image user posted image je dost. Sm nardila tolk, da bo še za večerjo.

Mene je prejšni teden G reku, da naj grem čez 14 dni na CTG. Sm mislna, da se morem v Postojni kaj naročit, pa mi je po telefonu rekla, da ni treba. Bom pa šla že za ob 7h, da čimprej opravim. Ker če nimaš ure se jst bojim, da lahko čakam tam kar ceu dan...bom šla enkrat drug teden. Verjento kar v ponedeljek... Če je tebi dau G točen datum in ure se drži tega.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
1.3.2010 14:23:27   
t_anja

Mi smo danes jedli ješprenj pri tašči, pa sem že lačna, zato pravkar pečem šmorn. user posted image

Jst nardim tako, da zraven krompirja dam kuhat še korenček. Ne vem kakšno je razmerje. Korenček se sicer kuha malo dlje ampak ni nič hudega tudi če so pol mali koščki...pol pa dodam še puter in mleko in pretlačim. Super jed user posted image user posted image priporočam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
1.3.2010 14:25:02   
maja.gal
Živjo Marčevkeuser posted image user posted image

zdej res loh rečem, da smo vse, ki nismo še rodile res marčevkeuser posted image user posted image , razen če bo kjera aprilka user posted image

Jaz imam tudi jutri CTG, že četrtič sicer ... imam ga pa že od 34.tedna, če se ne motim. Jutri imam dopolnjenih 36.tednov, tko da zdej grem pa res lahko brez slabe vesti v Rim, če bo treba (se ne bi niti pritoževala). Me bo tamala čist raztegnla. Trenutno mam čist špičast trebuh in mi z ritjo tok rine v levo pa ven, da mam občutek, da bo predrla kožo. Sem jih pa dans že fasala tud v desno rebro, sm se kr usedla pa predihala, ker modelka ma očitn že kr orengi mišice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Drugače pa CTG zgleda tko, da ti okol trebuha pripnejo dva pasova na katerih sta dve merilni enoti ... ena meri popadke oz. aktivnost maternice, druga pa otročkov utrip. Traja cca 20 minut, razen če je dogajanje bolj "čudno" se zna zavlečt.

Čestitke rožci26 za punčiko user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

LP vsem in veliko sončka

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
1.3.2010 14:26:51   
t_anja

Jst nardim tako, da zraven krompirja dam kuhat še korenček. Ne vem kakšno je razmerje. Korenček se sicer kuha malo dlje ampak ni nič hudega tudi če so pol mali koščki...pol pa dodam še puter in mleko in pretlačim. Super jed user posted image user posted image priporočam.

Drgač pa lahko namesto korenčka daš tud kakšno drugo zelenjavo, ki jo po kuhanju ravno tako pretlačiš skupaj s krompirjem. Tud pomoje ni slabo. user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
1.3.2010 14:28:20   
Čmrlika

Saj človek ne ve več, kaj bi naredil. Priznam, da sem bila kar malce razočarana, ko je rekel, da sem še lepo zaprta. In to pove kar z velikim navdušenjem, jaz pa razočaranja kar nisem mogla skriti.
Pa sem pila malinov čajček, pa zgleda, da pri meni ni učinkoval. Pa po štengah sem tudi hodila pogosto....maaaaaaaaaaa za zjokat se! user posted image
nič jokat, čajček im sprehodi ne odpirajo ampak mehčajo... to bo pa potem odprlouser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
1.3.2010 14:30:44   
Jessy

Mene je prejšni teden G reku, da naj grem čez 14 dni na CTG. Sm mislna, da se morem v Postojni kaj naročit, pa mi je po telefonu rekla, da ni treba. Bom pa šla že za ob 7h, da čimprej opravim. Ker če nimaš ure se jst bojim, da lahko čakam tam kar ceu dan...bom šla enkrat drug teden. Verjento kar v ponedeljek... Če je tebi dau G točen datum in ure se drži tega.

Ne rabiš hoditi tja tako zgodaj. Greš kar po stopnicah na porodni oddelek, na levo stran do konca. Tam vidiš stole, na vratih pa piše CTG. Tam se usedeš in čakaš. Imajo pa 2 CTG-ja in si kar hitro na vrsti. Jaz sem danes čakala malo manj kot 1 uro, do zdravnika sem pa potem čisto takoj prišla, brez čakanja. V eni uri sem bila vsega fraj, pa je bilo na CTG-ju kar dosti nosečk še pred mano.

Dobra ideja za pireje....bom sprobala ob priliki, če ne že danes za večerjo! user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
1.3.2010 14:32:05   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
nič jokat, čajček im sprehodi ne odpirajo ampak mehčajo... to bo pa potem odprlouser posted image

A ti to iz izkušenj? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
1.3.2010 14:33:00   
Jessy
t_anja, sem pozabila še to povedat, da za CTG ne dobiš nobene ure. Samo dopoldan prideš enkrat tja.

Sem slabo prebrala tvoj post, pa sem ti odgovorila nekaj, za kar že veš odgovor. Sorry!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 1.3.2010 14:34:21 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
1.3.2010 14:45:24   
vekybel
sara2007 a misliš da bi me lahko zadržali res, tudi če ne kaže nekih močnih popadkov? To je pa super, da ne vlečejo dosti časa po PDP, vsaj nekaj. Kaj počne Zara?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.