Anonimen
|
Evo mene nazaj med vami . Sicer so me iz P sputili že včeraj opoldne, pa sem potem takoj letela na 60- letnico od strica . No, roko na srce, če nebi zatežila, da mi nič ni in da bi rada šla domov, bi bila še cel vikend notri. Še enkrat so me poslali na CTG in dvakrat dopoldne pomerili pritisk in je bilo vse OK, potem pa mi je dr. napisala odpustnico yeeeey. Vsak dan sem bila 2x na CTG-ju, pa je vse OK, popadkov še od nikoder, živahen...enkrat so mi celo delali UZ, tko da naš je tam okoli 3000g težek +- 400g seveda tista njihova ogromna toleranca . Drugače je pa v Kranjski P gužva s porodi v petek so bili štirje, na ginekološkem oddelku je pa bolj zatišje...pomoje nas je bilo ene 5 na celem hodniku. Upam samo, da ko bo čas, dobim svoje popadke in se ne premaknem prej od doma dokler na bojo na 3 minute . Vmes vidim, da smo spet dobili nove rožca in 7lina7 čestitke!!!! Drugače sem pa zdej res na realna tla padla, ko sem bila te tri dni v P...zakaj? Ker sem imela v sobi dve ženskici, ki jima je voda odtekla, popadkov pa nista imeli. No in ena je potem popoldne začela dobivati svoje popadke najprej na 20, 15, pa potem na 10 in 5 minut...skratka na 5 minut jih je imela ene 3 ure, okol polnoči so jo šele odpeljali dol v porodno, revo je tolk bolelo pa se je videlo da se noče lih neki dret ker sva bile še dve v sobi...skratka ob treh je rodila potem. No, druga pa še v soboto ni imela svojih popadkov in so jo kar vlekli in vlekli in čakali na naravne, ker umetne baje nočejo dajat Prej sploh nisem razmišljala kako b potekal porod, sem tlačila v podzavest nekam, po teh treh dneh me je pa kr strah ratalo .
< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 28.2.2010 21:51:14 >
|