|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
28.2.2010 18:43:04   
Jessy
Saj niti ne vem, če je bil čep. Hecno je bilo. Full veliko krvi na papirju. Pri ponovnem brisanju čez nekaj časa, pa je bilo že rozasto obarvano in malo tistega...potem pa nič več do popoldneva, ko sem spet opazila sledove na vložku, ampak ni sluzi!!! user posted image  Nimam pojma ali je čep ali ni. Vsekakor nekaj pa je. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
28.2.2010 18:44:11   
Jessy
A ni rečeno, da je čep tak, da je veliko sluzi s krvavimi nitkami? No, jaz sluzi sicer nisem opazila, nitk tudi ne, kri pa sem. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
28.2.2010 19:03:46   
vekybel
jessy a ne bi ti poklicala v P pa vprašala? Saj da si mirna, če ne drugo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
28.2.2010 19:05:41   
mammamia
Živjo vsem!

Končno sem domauser posted image user posted image ! V petek mi je potem končno ob 21.30 zvečer moj G naredil UZ. Tako da sem sedaj pomirjena,ker je vse ok! V bolnišnici sem se tudi malo prehladila tako da se sedaj zdravim s čajčki.
Sedaj ko sem bila dalj časa v porodnišnici PO sem videla, da imajo res kar naprej gužvo, in Dr. merlo je re cele dneve tam od jutra do večera, tudi med vikendi je dežuren....pa vmes še v ordinaciji....ne vem kako zdrži....pa vedno je dobre volje.....za nas paciente mislim da ni preveč fajn, ker nima časa da se vsaki posebaj posveti, včasih niti ne uspeš vprašati kar te zanima, ker se mu že mudi v operacijsko...in koga boš vprašal če ne svojega ginekologa.

Moj user posted image ima 2850g, in je že na startu...tudi G je rekel da je že pripravljen in da je posteljica že zrela. Zdaj pa dokler sem še doma moram res vse narediti, da me spet kaj ne preseneti. Zdaj grem napravit stroj cotk, da vse preperem in prelikam. Pa še narastek pobarvam, ker ne vem kdaj ga bom naslednjič uspela....

Vsem želim mirno noč, sedaj pa grem naprej čajčke piti, ker si res ne želim roditi z zamašenim nosom-si predstavljate kako grozno mora to biti ko ne moreš dihati čez nos!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
28.2.2010 19:07:21   
NM
jessy - vsem drugim si svetovala, da se posvetujejo, daj se še ti. Sicer če ti voda ne odteka, naj ne bi bilo krize, samo vseeno, če je bla pa kri in ne čep, pa bolje tudi, da te vidijo.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
28.2.2010 19:12:27   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

jessy - vsem drugim si svetovala, da se posvetujejo, daj se še ti. Sicer če ti voda ne odteka, naj ne bi bilo krize, samo vseeno, če je bla pa kri in ne čep, pa bolje tudi, da te vidijo.

Saj točno to sem zjutraj rekla, da sem bila strašno pametna z nasveti, ko je šlo za druge, zdaj ko sem pa sama, pa kar ne zberem poguma...čeprav mislim, da bom res poklicala.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
28.2.2010 19:20:53   
mammamia
Vsem marčevkam ki ste že rodile ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte v vsakem trenutku z vašimi user posted image !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
28.2.2010 19:24:40   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Saj točno to sem zjutraj rekla, da sem bila strašno pametna z nasveti, ko je šlo za druge, zdaj ko sem pa sama, pa kar ne zberem poguma...čeprav mislim, da bom res poklicala.

Seveda vsaj pokliči! Pa vprašaj, če lahko še jaz pridem user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
28.2.2010 19:27:06   
Jessy
Sem se opogumila in poklicala. user posted image  Pravijo, da je najbrž res čep, da če je sluz le takrat, ko se brišem, potem je to ok, če bi pa še drugače krvavela, pa ni ok. Zdravnica je rekla, naj se pridem dopoldan pokazat in na CTG, če bodo pa popadki, pa prej.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
28.2.2010 19:27:10   
NM

Se dogaja, da oklevamo, ko gre za samega sebe. Pa javi, kaj ti bodo rekli. Držim pesti, da je vse OK.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
28.2.2010 19:28:36   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Seveda vsaj pokliči! Pa vprašaj, če lahko še jaz pridem user posted image user posted image user posted image

A veš, da sem prepozno videla tvoje sporočilo in nisem vprašala! user posted image  Sorči! 

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
28.2.2010 19:29:14   
NM

Sem se opogumila in poklicala. user posted image  Pravijo, da je najbrž res čep, da če je sluz le takrat, ko se brišem, potem je to ok, če bi pa še drugače krvavela, pa ni ok. Zdravnica je rekla, naj se pridem dopoldan pokazat in na CTG, če bodo pa popadki, pa prej.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
28.2.2010 19:34:55   
zoey

A veš, da sem prepozno videla tvoje sporočilo in nisem vprašala! user posted image  Sorči! 

No, saj če ne greš danes, me ne zanima user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
28.2.2010 19:36:42   
mammamia
Jessy-vse kaže da se tvoj trenutek bliža....vso srečo in čimlepši porod-tudi vsem ostalim želim da bi imele čimlažji porod!
Nam je pa vsem znano da ko gre za druge znamo fajn svetovat kar se nas same tiče pa velikokrat svojih nasvetov ne upoštevamo...treba se je naučit da imaš sebe rad!!!! In da poskrbiš zase ker drugi ne bodo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
28.2.2010 19:43:45   
vekybel
jessy sej je prav da si poklicala, tako vsaj veš kako in kaj.
Zdej pa imaš nalogo, da če slučajno greš sredi noči v P da nam napišeš tu na forum ok???? Meni se zdi da si naslednja če ni slučajno lucika, ker se ni še javila.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
28.2.2010 19:47:34   
Jessy
Zoey, danes sigurno ne grem, ker mi datum ni všeč! user posted image

Vekybel, po moje bom šla šele dopoldne, ker se najbrž ne bo nič dogajalo. Če pa že, pa dvomim, da bom za računalnik hodila, bom raje en SMS Zoey poslala, pa vam bo že natipkala, ko pride z gimnastike. user posted image

Res me zanima, če imam to srečo, da rodim pred PDP-jem. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
28.2.2010 19:49:30   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Nam je pa vsem znano da ko gre za druge znamo fajn svetovat kar se nas same tiče pa velikokrat svojih nasvetov ne upoštevamo...treba se je naučit da imaš sebe rad!!!! In da poskrbiš zase ker drugi ne bodo!

Joj, pa kako res je to!!! Sam, ko si sam na tem, ko sam vse doživljaš, se ti zdi, da kar ni panike in da je vse ok. Ko pa drugi kaj povprašajo, se ti pa zdi, da mora za vsako stvar v P, sploh če je kri. Maaaahhhh,.....smotana sem....

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
28.2.2010 19:55:24   
vekybel
jessy ja me prav zanima če boš rodila pred PDP, pa tudi zame me zanima če bom. user posted image  

Zdej v četrtek ko sem bila pri G na pregledu in ko mi je rekel da je tudi posteljica dozorela in pripravljena, me zanima če to pomeni da bom v kratkem rodila?
Moj brat me je klical danes pa me vpraša če me kaj že špika pa to in mu rečem da ne še pa on meni nazaj, da bom jutri rodila pa me prav zanima če je res. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 28.2.2010 19:56:08 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
28.2.2010 20:03:53   
Zvezdici
Jaz pa moram priznati, da me ratuje strah če bom sama vse zmogla, ter naredila tako kot je treba.
To me je šele včeraj res močno zagrabilo user posted image user posted image .

jessy - prav je, da si poklocala. Jutri pa le pojdi na pregled in ne pozabi poročat user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
28.2.2010 20:07:32   
ursa_p
Cer!

Se tukaj cestitke Rozci in Lini ... se posebej obema za porod brez CR. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vceraj smo imeli super druzabni vecer ... smo po 100 letih igrali tarok. :D Smo ze zmenjeni, da se naslednjic dobimo pri nas, ce bo treba otrocka nahranit, potem pa lahko igramo naprej. user posted image user posted image user posted image

Danes sva bila z Galom spet precej zunaj najprej s kolesom, potem pa se na vrtu na gugalnici, potem pa sem padla dol in spet zaspala. No, zdej smo imeli pa se obiske. Sinko je pa pri tasci zaspal ob 3-eh in spal do pol petih, tako da bo danes se dolgo casa budnica. user posted image user posted image user posted image

Jutri, ce me danes ne bo nic zvilo (sem vesela, da sem docakala MAREC user posted image ), pa gremo mogoce malo na izlet. Se morava se zmenit al bo sinko ostal doma al bo sel v vrtec. user posted image
Ceprav so me ravnokar zaceli dajati krci. user posted image user posted image user posted image

Dojenje ... a veste, da imam obcutek, da tokrat pa dojenje ne bo slo. V prvo so mi puscale ze precej prej, zdej pa so prazne in cist mehke. Se dragi mi je rekel danes, ce se mi zdi kej cudno tole, kot da ne bo nic. Tako da niso bile le moje domneve. No, bomo videli. user posted image

Zgaga ... jaz imam ze drisko od tega Donata, ker ga spijem na litre na dan, ampak jaz brez donata sploh zivet vec ne morem. Se pocutim kot zmaj, ki bruha ogenj ... grozno. user posted image user posted image user posted image

Zvezdici ... imam jaz tud tak obcutek, kljub temu, da smo enega ze cez dali, ampak se mi zdi, da tokrat vem precej manj, ker nisem obiskovala materinske sole ... res mi je zal, vsaj za kako predavanje. Sem bila prepricana, da sploh ne bo nobene panike, zdej se mi pa zdi da NIMAM POJMA. Pa o Galu skoz razmisljam kako mu bom namenila dovolj casa, itd. Mal me panika daje. user posted image

Zoey ... hitro nam pokazi eno fotko. Jaz sem strasno nefotogenicna, pa moram rect, da je par fotk kljub vsemu ok. user posted image
Sem bila prepricana, da tvoj dela kot fotograf tudi tako. user posted image

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 28.2.2010 20:09:17 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
28.2.2010 20:09:38   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Zdej v četrtek ko sem bila pri G na pregledu in ko mi je rekel da je tudi posteljica dozorela in pripravljena, me zanima če to pomeni da bom v kratkem rodila?
Moj brat me je klical danes pa me vpraša če me kaj že špika pa to in mu rečem da ne še pa on meni nazaj, da bom jutri rodila pa me prav zanima če je res. user posted image  

Ko sem bila noseča za Nejo mi je tudi rekel, da je posteljica zrela in pripravljena. Takrat sem bila nekje v 38. tednu. 4 dni pred PDP so me priključili na CTG pred CR in je začel kazati popadke. Se pravi, da bi se takrat tudi začelo. Tokrat mi zrelosti ni nič omenjal. Kdo bi to razumel?!?!?

Drgač pa pravijo, da so otroci dobri preroki. Morda tvoj brat spada mednje! user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
28.2.2010 20:21:08   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jaz pa moram priznati, da me ratuje strah če bom sama vse zmogla, ter naredila tako kot je treba.
To me je šele včeraj res močno zagrabilo user posted image user posted image .

jessy - prav je, da si poklocala. Jutri pa le pojdi na pregled in ne pozabi poročat user posted image .

Zvezdici - sem prepričana da bos tudi vse sama zmogla, ce pa ne sem pa prepricana da ti bo tudi kdaj kdo priskocil na pomoc!!! user posted image user posted image Itak pa se mi zdi da si tak pozitiven človek, pa jaz mislim da moras samo tako naprej, pa bo vse vredu!!!user posted image user posted image user posted image

zoey- tebi pa tudi en user posted image , ker ti bo Ajfl ocitno porusil tvojo nacrtovano simetrijo, ampak sem prepricana da tudi ce se rodi 1,2,3,al pa 4. marca al pa še kasneje, da se bo tebi zdel totalno simetričen in sploh super!!user posted image

Jaz sem pa kar vesela da bomo vse, ki do danes se nismo rodile docakale marec...meni se to res zdi totalno super mesec za rodit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
28.2.2010 20:28:56   
naty28
Joj kak me zanima, kdaj bo mene začelo kaj matrat, pa kak bo to zgledalouser posted image . Zaenkrat še ni čisto nič, edino kaj mam so zatečene noge, pa čisto malo me te pa te zgaga peče, drugače pa je vse superuser posted image , hvala bogu.

Boge tiste, ko imate kake probleme  v nosečnosti, to pa res ni fajn.Tak je bla ena kolegica, prvo ni mogla par let zanosit, pol ji je končno uspelo, ampak je blo spet vse narobe, je bla en 2x v bolnici, pol na koncu pa še je mela porod taki, da je rekla, da takiga trplenja ne privošči niti najhujšemu sovražniku, kot ga je mela onauser posted image .

Jessy- upam, da bo vse vredu, pa da če se je začelo kaj dogajat, da se čimprej in čimlažje rešiš!user posted image

Moj user posted image me je zaj malo pobril in frizuro naredo, ker se sama tak več nikakor ne moremuser posted image ,
zaj pa grema en dober film pogledat, treba še izkoristit zadnje dni ko še jih imavauser posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
28.2.2010 20:33:32   
mammamia
Danes sem zvedela da je rodila NAX-aprilčica, ki je z mano prejšnji teden ležala v porodnišnici v PO. Pa si je tako želela domov, da so tudi njo potem v soboto odpustili pod pogojem da skoz leži..so vse preverili in naj bi bilo vse ok...samo nizko je nosila ...k sreči je prejšnji teden tam pristala zaradi popadkov in dobila injekcije za pljučka, tako da so se v tem času že razvila...in danes berem, da je zvečer že dobila popadke na 3 min. in pristala v p v LJ. Rodila je sinčka Taia-ki naj bi imel okoli1950g. Tako hitro se lahko zgodi.....zdaj grem pa res prat cotke....user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
28.2.2010 20:36:30   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

zoey- tebi pa tudi en user posted image , ker ti bo Ajfl ocitno porusil tvojo nacrtovano simetrijo, ampak sem prepricana da tudi ce se rodi 1,2,3,al pa 4. marca al pa še kasneje, da se bo tebi zdel totalno simetričen in sploh super!!user posted image

Jaz sem pa kar vesela da bomo vse, ki do danes se nismo rodile docakale marec...meni se to res zdi totalno super mesec za rodit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He he, tudi meni se zdaj zdi marec super mesec za rodit user posted image Samo upam, da čim prej user posted image . Mene je samo strah rodit čez rok, ker že nekaj časa ne spim in krče imam že lep čas in res ne bi ful podaljševala user posted image Pa crkljala bi se user posted image Ampak zdaj imam šefa, ki bo odločil kako pa kaj user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.