ursa_p
|
Cer! Se tukaj cestitke Rozci in Lini ... se posebej obema za porod brez CR. Vceraj smo imeli super druzabni vecer ... smo po 100 letih igrali tarok. :D Smo ze zmenjeni, da se naslednjic dobimo pri nas, ce bo treba otrocka nahranit, potem pa lahko igramo naprej. Danes sva bila z Galom spet precej zunaj najprej s kolesom, potem pa se na vrtu na gugalnici, potem pa sem padla dol in spet zaspala. No, zdej smo imeli pa se obiske. Sinko je pa pri tasci zaspal ob 3-eh in spal do pol petih, tako da bo danes se dolgo casa budnica. Jutri, ce me danes ne bo nic zvilo (sem vesela, da sem docakala MAREC ), pa gremo mogoce malo na izlet. Se morava se zmenit al bo sinko ostal doma al bo sel v vrtec. Ceprav so me ravnokar zaceli dajati krci. Dojenje ... a veste, da imam obcutek, da tokrat pa dojenje ne bo slo. V prvo so mi puscale ze precej prej, zdej pa so prazne in cist mehke. Se dragi mi je rekel danes, ce se mi zdi kej cudno tole, kot da ne bo nic. Tako da niso bile le moje domneve. No, bomo videli. Zgaga ... jaz imam ze drisko od tega Donata, ker ga spijem na litre na dan, ampak jaz brez donata sploh zivet vec ne morem. Se pocutim kot zmaj, ki bruha ogenj ... grozno. Zvezdici ... imam jaz tud tak obcutek, kljub temu, da smo enega ze cez dali, ampak se mi zdi, da tokrat vem precej manj, ker nisem obiskovala materinske sole ... res mi je zal, vsaj za kako predavanje. Sem bila prepricana, da sploh ne bo nobene panike, zdej se mi pa zdi da NIMAM POJMA. Pa o Galu skoz razmisljam kako mu bom namenila dovolj casa, itd. Mal me panika daje. Zoey ... hitro nam pokazi eno fotko. Jaz sem strasno nefotogenicna, pa moram rect, da je par fotk kljub vsemu ok. Sem bila prepricana, da tvoj dela kot fotograf tudi tako. Lp, Ursa
< Sporočilo je popravil ursa_p -- 28.2.2010 20:09:17 >
|