|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
27.2.2010 15:52:51   
Jessy
Valen, kako lep porod si imela!!! Pa še enkrat čestitke za Valentino!!!! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
27.2.2010 16:01:00   
Zvezdici
valen - opisala zelo lepo. Me veseli, da je potealo brez komplikacij. Zakaj tčno so pa morali sprožit? A se ti tisto  ni samo odluščil čep? Drugače pa še enkrat čestitke za pupiko!

jessy
- mogoče se pa kaj pripravljauser posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
27.2.2010 16:07:23   
Zvezdici

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAREC

user posted image ponedeljek, 01.03.2010user posted image

lunka1 - CTG
rožca26
sandrica23 - CTG, UZ

torek, 02.03.2010

lucika
zoey
jessy - CTG
Tjasa27 - pediateruser posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf
naty28
zvezdici - CTG, UZ

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG
lenčy - CTG
mojcej77
rožca26 - CR?

petek, 05.03.2010

lucika
zoey
vekybel - CTG

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v
girl79

sreda, 10.03.2010

branka28

petek, 12.03.2010

naty28 - CTG

sreda, 17.03.2010

t_anja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
27.2.2010 16:13:20   
Zvezdici
Če sem prav preštela, nas je samo še okoli 20 user posted image , ki se tu javljamo bolj redno. In že 14 mamic user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.2.2010 16:32:55   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Meni je danes moj user posted image  sumljiv. Od 8h zjutraj do zdaj sem ga le 6x čutila (do 12h pa le 1x in sem že mislila v P poklicat, pol se je pa le javil - lump), prejšnje dni pa sem naštela čez 10 gibov do tega časa. Bom videla, kaj bo še v naslednjih urah. V glavnem, zelo se je umiril. Končno!

Končno? Moja je tudi danes zelo zelo mirna... Jo moram kar malo poštokat, da mooogooooče malo zamiga... A to pomeni, da se kaj pripravlja, al kaj??

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.2.2010 16:54:47   
sneguljka1
zvezdici: rodit grem v Kranj, mi je najbližje iz Žirov.
Sva se z dragim ravno vrnila iz lepega enournega sprehoda po sončku, je res pasalo user posted image .

Prej sem pa speglala enih 15 tetra plenic k jih je mela mami spravljene še od takrat ko sem se jaz rodila in jih je dobila v tistem začetnem paketu user posted image Direkt iz arhiva, haha user posted image

Ja, se mi zdi da se bo kmalu nehala debata na temle forumu v pričakovanju marčevk ker nas ne bo skor nič več ostalo za debato!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.2.2010 17:04:24   
Anonimen
vau še marec ni, pa je že več kot polovica jih rodilauser posted image

Punce kaj pa marec???? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.2.2010 17:12:18   
NM
Valen - lepo si nam predstavila svojo izkušnjo. Pa da bi še čimprej steklo dojenje, sicer pa uživajte!

Jessy - morda se res kaj pripravlja, saj je še zgolj dober teden.

Jaz sem spet nardila enourni sprehod mimo porodnišnice in pupika je bla čist pri miru. Danes tudi ni kaj dosti od nje, le 5x se je zganila, čeprav je res ponavadi živahnejša zvečer.
Nč, grem še mal likat, ker upam, da bi se vsaj po nedelji začelo kaj dogajat, me že fejst firbec matra, kako bo in rada bi že cartala najino bejbiko.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.2.2010 17:30:51   
Jessy
Jaz sem se napeglala. Sem najprej razmišljala, kako se bom lotila, potem pa mi kapne, da imam tako mizo, da jo lahko spustim. Potem sem pa stol dala zraven in speglala še vse tisto, kar me je čakalo še od jeseni. user posted image  Sem čisto not padla. Zdaj moram pa samo še en stroj belih obesit, potem sem pa na konju!!! user posted image user posted image user posted image

Lunka1, pravijo, da ko se user posted image  umiri, da ni več daleč do poroda. Drugače sem jaz že na 7 gibov, tako da po moje bo vse ok. Tistih 10 se bo že nabralo.

Sneguljka1, ti si pa tam doma, kjer jaz delam. user posted image  A me kaj poznaš?

Sara, očitno nas bo v marcu le peščica rodila in ga bomo večina prepustile kar aprilkam. user posted image

NM, kaj pa ti? Boš rodila 8.3. ali kaj prej???

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.2.2010 17:39:38   
Čmrlika
mene pa daje nervoza in kr diham z mojo 7lino7 -upam, da kmalu javi...

drugače pa naš luka se ni nič umiril, in baje je to od jenčijev odvisno , ko sem bla na 3 cm je še vedno isto norel kot vsaj dan...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.2.2010 17:49:02   
NM

Ne bi rekla, da bo kaj prej. Sicer sem danes z gibi šele na 5, samo pri nas je zvečer živahneje. Špika me  vsake tolko, zjutraj mal krčev. Ne vem, če to vodi hitro do P. Sem pa med malinovkamiuser posted image user posted image user posted image in kakor ste ugotavljale, bo za nas čas po roku. Jaz se trudim, dost hodim, da bi kaj pospešila. Mi bi pa bilo všeč, da bi bil vendarle marec. Naslednji pregled mam pa kr v P, in sicer 10. 3.
Kdaj pa ti prideš v PO?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.2.2010 17:58:09   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Ne bi rekla, da bo kaj prej. Sicer sem danes z gibi šele na 5, samo pri nas je zvečer živahneje. Špika me  vsake tolko, zjutraj mal krčev. Ne vem, če to vodi hitro do P. Sem pa med malinovkamiuser posted image user posted image user posted image in kakor ste ugotavljale, bo za nas čas po roku. Jaz se trudim, dost hodim, da bi kaj pospešila. Mi bi pa bilo všeč, da bi bil vendarle marec. Naslednji pregled mam pa kr v P, in sicer 10. 3.
Kdaj pa ti prideš v PO?

Nimam pojma, kdaj pridem. Predvidevam, da mi bo v torek svetoval CR in če se to zgodi, ga bom vprašala, če ga lahko naredijo že naslednji dan, 3.3. Ampak, to so samo moje iluzije. kako bo v resnici izvem v torek. Obstaja pa ta možnost, ja! user posted image
Samo od sebe pa najbrž še nekaj časa ne bo. Najbrž je moj G kar prav rekel, da naj kar okrog roka računam. Torej, še 9 dni.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 27.2.2010 17:59:05 >

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.2.2010 17:59:46   
Jessy
Zoey, si še kinder jajček? Me zanima, če je Ikea kaj pripomogla do PO!?!?!?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.2.2010 18:04:28   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: NM

Kdaj pa ti prideš v PO?

Nimam pojma, kdaj pridem. Predvidevam, da mi bo v torek svetoval CR in če se to zgodi, ga bom vprašala, če ga lahko naredijo že naslednji dan, 3.3. Ampak, to so samo moje iluzije. kako bo v resnici izvem v torek. Obstaja pa ta možnost, ja! user posted image
Samo od sebe pa najbrž še nekaj časa ne bo. Najbrž je moj G kar prav rekel, da naj kar okrog roka računam. Torej, še 9 dni.

Torej pogumno v boj,  z  dnevi! Čeprav ti želim, da bi imela čimprej svojega sončka v naročju, saj nas verjetno slikce tehle malčkov kr dajejo, da bi ble že me med mamicami, ki spet ali prvič pestujejo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.2.2010 18:05:55   
zoey
Čao bejbe!
Čmrlika - iiii je lepi user posted image user posted image user posted image
Valen - fajn porodna zgodba, hvala user posted image Verjamem, da je bil kar šok, ampak ste pa že skupaj. Uživajta s svojo princesko.
Lina - user posted image user posted image user posted image user posted image , čim lepšo porodno zgodbo želim
Jessy - da mi ne boš ju3 vzela user posted image 28. je moj user posted image Sicer mi ne gre glih po planu, ampak še so šanse user posted image
Jaz sem jo pa mahnila v Ikeo, prehodila še pa još, pa nič, razen trdega trebuha, jonskih stebrov (beri zatečene noge) in novih strij. Pol smo šli še jest in potem me je user posted image napokal in sva šla na en fotošuting. Sem popustila, ker je pa ja zadnji dan user posted image In potem sem nekaj skakala in si po možnosti pretegnila spodnji del trebuha, me precej boli user posted image Ne vem, kaj naj si rečem, butara butasta user posted image Tako, da zdaj sem parkirana na kavču in čakam popadke user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.2.2010 18:07:56   
zoey

Zoey, si še kinder jajček? Me zanima, če je Ikea kaj pripomogla do PO!?!?!?

user posted image user posted image user posted image user posted image Niiiiii
Sem pa sodelako pohecala, če se mal na CTG-ju ustaviva, za vsak slučaj. Jo je bilo že itaq ful strah, da ji ne bi kje rodila, pol je pa še bolj bleda ratala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.2.2010 18:13:36   
Jessy
Aaa, Zoey, pa ne, da sem imela prav glede Ikee??? user posted image
A na to si pomislila, da je lahko tvoj "nategnjen trebuh" v resnici popadek???
Drgač pa nič bat! Jutri bom jaz lepo doma! Jutri je nedelja in sem že skuhala juho, pa en dober kos mesa si še privoščim, pa še kaj drugega. Ma, mi ni, da grem jutri rodit. user posted image  Pa še te cunje, ki sem jih obesila, moram jutri speglat. Ne, ne, jutri definitivno ni moj dan! Ti ga kar imej zase. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.2.2010 18:19:17   
zoey

Drgač pa nič bat! Jutri bom jaz lepo doma! Jutri je nedelja in sem že skuhala juho, pa en dober kos mesa si še privoščim, pa še kaj drugega. Ma, mi ni, da grem jutri rodit. user posted image  Pa še te cunje, ki sem jih obesila, moram jutri speglat. Ne, ne, jutri definitivno ni moj dan! Ti ga kar imej zase. user posted image

Ikea ni za nič drugega dobra kot za praznjenje denarnice user posted image Bolečina sigurno ni popadek, ne vem pa, zakaj se grem 9 dni pred rokom neko gimnastičarko user posted image user posted image Ma upam, da si nisem kake štale naredila in da sta Ajfl in njegov domek OK. Pa da je lubo vsaj ujel ta moj (ne)slavni poskok user posted image
Me veseli, da mi ne mešaš štren user posted image Če se slučajno kaj ponesreči, nama pa še vedno ostane Kljukec ali pa pivce pri Plamen user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.2.2010 18:32:12   
vekybel
Čer!

Evo mene iz dolgega šopinga, sva bila mal po MB in kupila nalepke za user posted image  nad posteljico in previjalno. Vidim da lina še ni sporočila novičke, upam da nam čmrlika sporoči ko bo. Jz pa grem sedaj z dragijem zalepit nalepke pa vam pripopam gor kako je izpadlo ok.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.2.2010 18:32:23   
*pupsa*
2krat 2 urni sprehod mi je povzroču krvav izcedek....zdej pa ne vem a nej bom vesela al nej bom paničnauser posted image  ubistvu je fora v tem, da me je med res počasnim sprehodom tko zarezalo v nožnici da sm se kr prepognila....prijateljica ki je bila z mano je rekla da je bilo njej tako ko se je odpirala...jst ne vem kako zgleda naravno odpiranje ker so me pri prvem porodu ročno odprli pa še mal sm bla zadeta od ultive tko d res ne vem kako to zgleda user posted image  joooj zakaj ne more bit tko kokr v prvo, odteče voda in greš...zdej sm pa čist zmedena user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.2.2010 18:39:46   
zoey
Pupsa - laufaj v P, imaš šanse, da uloviš 27.!!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.2.2010 18:43:12   
*pupsa*
ne vem če naj delam paniko al ne....kaj če ni nč pa me bojo gledal k eno zmešankouser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.2.2010 18:44:54   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

ne vem če naj delam paniko al ne....kaj če ni nč pa me bojo gledal k eno zmešankouser posted image

Saj ne delaš panike, jaz bi se šla pokazat. Začetki so zelo različni, naj pogledajo, pa povejo, a je panika ali ne.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.2.2010 18:48:22   
Jessy
Jaz sem tudi mnenja, da ko je le sled krvi, da ne delaš nobene panike in da greš upravičeno v P, da preverijo, kaj se dogaja!!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.2.2010 18:49:24   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Ikea ni za nič drugega dobra kot za praznjenje denarnice user posted image Bolečina sigurno ni popadek, ne vem pa, zakaj se grem 9 dni pred rokom neko gimnastičarko user posted image user posted image Ma upam, da si nisem kake štale naredila in da sta Ajfl in njegov domek OK. Pa da je lubo vsaj ujel ta moj (ne)slavni poskok user posted image
Me veseli, da mi ne mešaš štren user posted image Če se slučajno kaj ponesreči, nama pa še vedno ostane Kljukec ali pa pivce pri Plamen user posted image

Ne vem, zakaj misliš, da si še vedno vitalna. Gimnastiko boš pol naštudirala, zdaj pa staro mamco špilej!!! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.