|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
26.2.2010 23:21:48   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj mi svetujete punce, ko mi voda odteče, da se takoj odpravim v P ali se vležem na L bok za pol ure pa se lahko v miru odpravim v P? Imam pa pol ure vožnje do P!

A je to samo teoretično ?, al se kaj dogaja??? Priporočajo, da se za pol ure butneš na L bok user posted image Tk da jaz bi/ bom tako naredila, če bom kdaj dočakala, da mi odteče voda user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.2.2010 23:23:09   
vekybel
Ja sem slišala od punc da so jim ene babice povedale, da ko jim voda odteče naj se najprej vležejo na L bok za pol ure in potem se lahko v miru opravijo v P.
Zdej pa ne vem. Jz bi raje vidla da me začnejo popadki prijemat in da se odprem za par centimetrov in da mi oni predrejo ali da kasneje odteče. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.2.2010 23:24:58   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Kaj mi svetujete punce, ko mi voda odteče, da se takoj odpravim v P ali se vležem na L bok za pol ure pa se lahko v miru odpravim v P? Imam pa pol ure vožnje do P!

A je to samo teoretično ?, al se kaj dogaja??? Priporočajo, da se za pol ure butneš na L bok user posted image Tk da jaz bi/ bom tako naredila, če bom kdaj dočakala, da mi odteče voda user posted image

Ja baje da se lahko zagozdi popkovina, zato naj bi se vlegle, da se telo umiri.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.2.2010 23:26:05   
zoey
Ženskici, samo še me visimo tukaj gor, kt smrklji user posted image Se bom kar poslovila, da ne bo zgledal, da nimam druzga življenja user posted image Samo, če ne bomo šle kmal rodit, bomo naklepale do 4. dela, se bojim user posted image user posted image user posted image
Lepo spite

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.2.2010 23:32:10   
vekybel
Ok pol pa gremo spat, se strinjam. Jessy verjetno spet kaj papca, ker je ni user posted image .

Kaj zna katera povedat kako je zdej z februarkami? So se rešle vse ali je še katera ostala?

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.2.2010 23:36:04   
Jessy
Ne, ne, ne papcam več, ker ni prostora! user posted image user posted image user posted image  Pravkar razmišljam, da moram spat, ker jutri pa ni vrtca in bo treba vstat, ko pade komanda! user posted image

Za februarke pa nič ne vem.

Lepe sanje! Nočko!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.2.2010 23:38:11   
vekybel
Lahko in mirno noč vam želim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.2.2010 23:51:12   
naty28
lahko noč, mene že tudi postla kličeuser posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.2.2010 7:52:29   
*pupsa*
Dobro jutro...za mano je neprespana noč....bolečine križa vse do lopatic, bolečine v kolkih in mednožju celo noč...zjutri konec...aaaaaaaa sm mislila d bom znurelauser posted image  zdej pojemo zajtrk in na sprehod po temu lepemu sončku pa upajmo da se bo res kej začelo! držte pesti!user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.2.2010 8:11:19   
Jessy
Dobro jutro!

Ja, vikend je, pa ni vrtca, zato sem pokonci. Secer sem čokolino že uspela pojesti, tako da mi je že prijetneje.

Sonček???? Kje???

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
27.2.2010 8:20:58   
*pupsa*
Na gorenjskem na polno sije sonce....res, brez oblačka, mi smo že uštimani pa šibamo vn...prou zagon mi da sonček!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
27.2.2010 9:14:24   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

naty28 nisi edina, ki si sama nocoj. Moj je tudi v nočni user posted image  ampak imamo tukaj punce za družbo a ne, samo da se ene najejo pa bo akcija.
Povej kaj pravi branka28, kako je?

Ja saj nisva nekaj govorile, ker se mi je mudilo, ker sem bila že pozna na pregled, ker jaz njo tak bolj slabo poznam bolj na videz.

Jaz grem danes k njej popoldne.Sma se zjutraj pogovarjale,pa pravi da je mela ob 6.00 zjutraj že CTG.pa ni nič posebnega,zdaj pa čaka na vizito pride dr.Pelkičeva.Drugače pa mora ostat do ponedeljka not zaradi sladkorne na opazovanju oz.doktor ji je reko da jo bojo spremljali glede nje.Javim kak je ko pridemo z obiskauser posted image
Aja pa baje v MB P ni več prepovedi otrokom za obiske.So baje vse liste dol potrgali...tak da lahko pridejo otroci mamice pa sestrice ali bratce obiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
27.2.2010 9:56:33   
Zvezdici
Dobro jutro.
Sem hitela vse za nazaj brat, pa vidim, da ni bilo nobenega svežega malčka včeraj. Ali pač, pa še ne vemo, hehe.

Drugače, se pa včeraj končno dobila laptop in lahko pišem iz posteljeuser posted image .
Sem pa ponoči prav slabo spala, tako, da pupsa se ti pridružujem. Me tisti lažni popadki rabijo. Danes me je 2x zagrabilo za 20 minut. Boli ko user posted image .

sandrica pozdravi branko!

Pa še sonček nekaj hoče svetit, upajmo, da mu uspe user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
27.2.2010 9:58:27   
rožca26
Dobro jutro - dober dan!

Kak ste mi??? Jest sm zanič user posted image . Včeraj sem klicala v P. Na hlačkah sem imela krvav madež in trebuh me je bolel, pa sem klicala, če se oglasim pri njih. Pa je prijazna sestra rekla, da ni potrebe, da se zgleda sam pripravlja. Me je pa vprašala, če se otrok giba, pa se, tak da ni bil potreben izlet v Lj.
Sam je bil pa res bedn občutek, pa kot da bi mela menstro ...
Ah ne vem. Do zdej mi je pupa pobrcala ene 4x, zdej je pa mir.
Ah ja, jest bi že res šla. Danes sem se jokala kt dež in k sem vstala, je bilo namesto dobro jutro mojmu servirana razlaga, da sem se jokala, da mam jokav dan in da ni nič on kriv user posted image user posted image user posted image  Me je sam čukast gledal... Vid je pa priden. user posted image user posted image user posted image  Mi je lepo pustil spat, čeprov je ene parx prišel ropotat po vratih, pa ga je dragi ustavil in rekel, da mami mora spat user posted image
Bomo mogoče šli zdej kej ven na sprehod z malim ali pa popoldne, ko bo rundo odspal. Bomo videli kak se bo vse odvijal. Pa jest bom šla tudi pomagat user posted image

Drgač pa vekybel - ja, mene v trtici špika. Ampak to tak - te špikne, nekaj časa drži, pol pa mine. Pa čez neki časa se postopek ponovi user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
27.2.2010 9:59:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Me tisti lažni popadki rabijo. Danes me je 2x zagrabilo za 20 minut. Boli ko user posted image .

A mi jih posodiš??? user posted image  Bi jih prec mela, sam da grem v P.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
27.2.2010 10:01:12   
rožca26

Kaj zna katera povedat kako je zdej z februarkami? So se rešle vse ali je še katera ostala?

Vekybel, jest sem še vedno tuki, tak da se gvišen še niso vse rešile. Je pa res proti koncu s februarkam.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
27.2.2010 10:05:39   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Me tisti lažni popadki rabijo. Danes me je 2x zagrabilo za 20 minut. Boli ko user posted image .

A mi jih posodiš??? user posted image  Bi jih prec mela, sam da grem v P.

Lahko. Ampak ti lahko povem, da so brez efekta user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
27.2.2010 10:08:57   
rožca26

Ni važn, sam da mam razlog, da grem v P user posted image  Pol pa lahko upam, da me not obdržijo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
27.2.2010 10:12:44   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ni važn, sam da mam razlog, da grem v P user posted image  Pol pa lahko upam, da me not obdržijo user posted image

Potem ti jih, pa z veseljem podarjam.
Upam, da se ne zgubijo s hitro poštouser posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
27.2.2010 10:22:56   
vekybel
Dan!

Kak lep dan, upam da bo cel dan sijal sonček.

3sonček3 mi je prej pisala, da gresta danes z Sanjo domov in vas lepo pozdravlja.
Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obe, lepo se cartajte doma.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
27.2.2010 10:27:06   
Zvezdici

3sonček3 mi je prej pisala, da gresta danes z Sanjo domov in vas lepo pozdravlja.

user posted image user posted image Zdaj pa cartanje doma!

Pri nas pa se sonček nekaj trudi, pa mu oblaki ne pustijo user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
27.2.2010 10:27:14   
vekybel
sandrica23 javi nam ja kako je z njo pa prenesi ji pozdrave.

rožca26 mene pa na sredini trtice skoz boli, včasih popusti pa spet prime, verjetno je drugače kot pri tebi.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
27.2.2010 10:29:40   
vekybel
zvezdici kako se ti počutiš? Te špika tudi tebe kaj?
Da mi ne boste vse odišle pa bom sama ostala. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
27.2.2010 10:31:51   
Zvezdici
vekybel - ne vrjamem, da boš sama. Pri meni je vse bolj lažno in krči se krepijo. Drzgače, pa bom po vsej vrjetnosti še kar čakala in čakala user posted image . Si bomo še delale družbo.
Ja ampak me res zanima koliko je š nas nosečk, ki se redno javljamo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
27.2.2010 10:39:33   
vekybel
zvezdici ja tudi mene zanima koliko nas je user posted image  Tiste bolj aktivne počasi odhajajo, tako da bo tukaj bolj dolgočasno boš videla pa še vikend je, ajoj.
Pri meni pa se prav nič ne dogaja veš, niti lažnih nič od nič. Upam da vsaj ko me prime da me pošteno in grem direkt v P.

Drugače pa smo danes dopolnili 39 tednov, bravo midva user posted image user posted image user posted image

A jutri bo pa teden dni do PDP-ja.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.