Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:21:48
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Kaj mi svetujete punce, ko mi voda odteče, da se takoj odpravim v P ali se vležem na L bok za pol ure pa se lahko v miru odpravim v P? Imam pa pol ure vožnje do P! A je to samo teoretično ?, al se kaj dogaja??? Priporočajo, da se za pol ure butneš na L bok Tk da jaz bi/ bom tako naredila, če bom kdaj dočakala, da mi odteče voda
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:23:09
|
|
|
|
vekybel
|
Ja sem slišala od punc da so jim ene babice povedale, da ko jim voda odteče naj se najprej vležejo na L bok za pol ure in potem se lahko v miru opravijo v P. Zdej pa ne vem. Jz bi raje vidla da me začnejo popadki prijemat in da se odprem za par centimetrov in da mi oni predrejo ali da kasneje odteče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:24:58
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Kaj mi svetujete punce, ko mi voda odteče, da se takoj odpravim v P ali se vležem na L bok za pol ure pa se lahko v miru odpravim v P? Imam pa pol ure vožnje do P! A je to samo teoretično ?, al se kaj dogaja??? Priporočajo, da se za pol ure butneš na L bok Tk da jaz bi/ bom tako naredila, če bom kdaj dočakala, da mi odteče voda Ja baje da se lahko zagozdi popkovina, zato naj bi se vlegle, da se telo umiri.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:26:05
|
|
|
|
zoey
|
Ženskici, samo še me visimo tukaj gor, kt smrklji Se bom kar poslovila, da ne bo zgledal, da nimam druzga življenja Samo, če ne bomo šle kmal rodit, bomo naklepale do 4. dela, se bojim Lepo spite
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:32:10
|
|
|
|
vekybel
|
Ok pol pa gremo spat, se strinjam. Jessy verjetno spet kaj papca, ker je ni . Kaj zna katera povedat kako je zdej z februarkami? So se rešle vse ali je še katera ostala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:36:04
|
|
|
|
Jessy
|
Ne, ne, ne papcam več, ker ni prostora! Pravkar razmišljam, da moram spat, ker jutri pa ni vrtca in bo treba vstat, ko pade komanda! Za februarke pa nič ne vem. Lepe sanje! Nočko!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:38:11
|
|
|
|
vekybel
|
Lahko in mirno noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 26.2.2010 23:51:12
|
|
|
|
naty28
|
lahko noč, mene že tudi postla kliče
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 7:52:29
|
|
|
|
*pupsa*
|
Dobro jutro...za mano je neprespana noč....bolečine križa vse do lopatic, bolečine v kolkih in mednožju celo noč...zjutri konec...aaaaaaaa sm mislila d bom znurela zdej pojemo zajtrk in na sprehod po temu lepemu sončku pa upajmo da se bo res kej začelo! držte pesti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 8:11:19
|
|
|
|
Jessy
|
Dobro jutro! Ja, vikend je, pa ni vrtca, zato sem pokonci. Secer sem čokolino že uspela pojesti, tako da mi je že prijetneje. Sonček???? Kje???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 8:20:58
|
|
|
|
*pupsa*
|
Na gorenjskem na polno sije sonce....res, brez oblačka, mi smo že uštimani pa šibamo vn...prou zagon mi da sonček!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 9:14:24
|
|
|
|
sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: vekybel naty28 nisi edina, ki si sama nocoj. Moj je tudi v nočni ampak imamo tukaj punce za družbo a ne, samo da se ene najejo pa bo akcija. Povej kaj pravi branka28, kako je? Ja saj nisva nekaj govorile, ker se mi je mudilo, ker sem bila že pozna na pregled, ker jaz njo tak bolj slabo poznam bolj na videz. Jaz grem danes k njej popoldne.Sma se zjutraj pogovarjale,pa pravi da je mela ob 6.00 zjutraj že CTG.pa ni nič posebnega,zdaj pa čaka na vizito pride dr.Pelkičeva.Drugače pa mora ostat do ponedeljka not zaradi sladkorne na opazovanju oz.doktor ji je reko da jo bojo spremljali glede nje.Javim kak je ko pridemo z obiska Aja pa baje v MB P ni več prepovedi otrokom za obiske.So baje vse liste dol potrgali...tak da lahko pridejo otroci mamice pa sestrice ali bratce obiskat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 9:56:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro. Sem hitela vse za nazaj brat, pa vidim, da ni bilo nobenega svežega malčka včeraj. Ali pač, pa še ne vemo, hehe. Drugače, se pa včeraj končno dobila laptop in lahko pišem iz postelje . Sem pa ponoči prav slabo spala, tako, da pupsa se ti pridružujem. Me tisti lažni popadki rabijo. Danes me je 2x zagrabilo za 20 minut. Boli ko . sandrica pozdravi branko! Pa še sonček nekaj hoče svetit, upajmo, da mu uspe .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 9:58:27
|
|
|
|
rožca26
|
Dobro jutro - dober dan! Kak ste mi??? Jest sm zanič . Včeraj sem klicala v P. Na hlačkah sem imela krvav madež in trebuh me je bolel, pa sem klicala, če se oglasim pri njih. Pa je prijazna sestra rekla, da ni potrebe, da se zgleda sam pripravlja. Me je pa vprašala, če se otrok giba, pa se, tak da ni bil potreben izlet v Lj. Sam je bil pa res bedn občutek, pa kot da bi mela menstro ... Ah ne vem. Do zdej mi je pupa pobrcala ene 4x, zdej je pa mir. Ah ja, jest bi že res šla. Danes sem se jokala kt dež in k sem vstala, je bilo namesto dobro jutro mojmu servirana razlaga, da sem se jokala, da mam jokav dan in da ni nič on kriv Me je sam čukast gledal... Vid je pa priden. Mi je lepo pustil spat, čeprov je ene parx prišel ropotat po vratih, pa ga je dragi ustavil in rekel, da mami mora spat Bomo mogoče šli zdej kej ven na sprehod z malim ali pa popoldne, ko bo rundo odspal. Bomo videli kak se bo vse odvijal. Pa jest bom šla tudi pomagat Drgač pa vekybel - ja, mene v trtici špika. Ampak to tak - te špikne, nekaj časa drži, pol pa mine. Pa čez neki časa se postopek ponovi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 9:59:39
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Me tisti lažni popadki rabijo. Danes me je 2x zagrabilo za 20 minut. Boli ko . A mi jih posodiš??? Bi jih prec mela, sam da grem v P.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:01:12
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Kaj zna katera povedat kako je zdej z februarkami? So se rešle vse ali je še katera ostala? Vekybel, jest sem še vedno tuki, tak da se gvišen še niso vse rešile. Je pa res proti koncu s februarkam.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:05:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Me tisti lažni popadki rabijo. Danes me je 2x zagrabilo za 20 minut. Boli ko . A mi jih posodiš??? Bi jih prec mela, sam da grem v P. Lahko. Ampak ti lahko povem, da so brez efekta .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:08:57
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Lahko. Ampak ti lahko povem, da so brez efekta . Ni važn, sam da mam razlog, da grem v P Pol pa lahko upam, da me not obdržijo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:12:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Lahko. Ampak ti lahko povem, da so brez efekta . Ni važn, sam da mam razlog, da grem v P Pol pa lahko upam, da me not obdržijo Potem ti jih, pa z veseljem podarjam. Upam, da se ne zgubijo s hitro pošto .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:22:56
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Kak lep dan, upam da bo cel dan sijal sonček. 3sonček3 mi je prej pisala, da gresta danes z Sanjo domov in vas lepo pozdravlja. Bravo za obe, lepo se cartajte doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:27:06
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel 3sonček3 mi je prej pisala, da gresta danes z Sanjo domov in vas lepo pozdravlja. Zdaj pa cartanje doma! Pri nas pa se sonček nekaj trudi, pa mu oblaki ne pustijo .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:27:14
|
|
|
|
vekybel
|
sandrica23 javi nam ja kako je z njo pa prenesi ji pozdrave. rožca26 mene pa na sredini trtice skoz boli, včasih popusti pa spet prime, verjetno je drugače kot pri tebi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:29:40
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici kako se ti počutiš? Te špika tudi tebe kaj? Da mi ne boste vse odišle pa bom sama ostala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:31:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
vekybel - ne vrjamem, da boš sama. Pri meni je vse bolj lažno in krči se krepijo. Drzgače, pa bom po vsej vrjetnosti še kar čakala in čakala . Si bomo še delale družbo. Ja ampak me res zanima koliko je š nas nosečk, ki se redno javljamo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 10:39:33
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici ja tudi mene zanima koliko nas je Tiste bolj aktivne počasi odhajajo, tako da bo tukaj bolj dolgočasno boš videla pa še vikend je, ajoj. Pri meni pa se prav nič ne dogaja veš, niti lažnih nič od nič. Upam da vsaj ko me prime da me pošteno in grem direkt v P. Drugače pa smo danes dopolnili 39 tednov, bravo midva A jutri bo pa teden dni do PDP-ja.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.