|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
27.2.2010 10:54:59   
rožca26
Našla pesmico o kateri sem govorila z ljubljančankami. Je to ena angleška pesmica o otrocih rojenih na vsak dan v tednu:

Mondays child is fair of face,
Tuesdays child is full of grace,
Wednesdays child is full of woe
Thursdays child has far to go,
Fridays child is loving and giving,
Saturdays child works hard for his living,
And child that is born on Sabbath day,
is bonny and blithe and good and gay.

Upam, da ste se v kateri vrstici našle user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
27.2.2010 11:08:46   
NM
Dobro jutro, za nekatere že dober dan!

Kako lepo nas je spet presenetil sonček, sem kr boljše volje, ko vem, da si lahko privoščim spet en dolg sprehod. Sva mela z dragim tak doooolg zajtrk in debato, če bi se lahk že kaj začel, pa sem ga potolažla, da razen jutranjega špikanja in dnevnih raztegovanj pod rebra ne zaznavam nič posebnega. Bomo še kr marec čakal, ko nekatere že prihajajo domov s svojimi user posted image .

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
27.2.2010 11:10:49   
Zvezdici
vekybel - bravo za 39. teden. Si ena redkih, ki potrpežljivo čaka do konca user posted image .

rožca - zanimiva pesmca user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
27.2.2010 11:16:02   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

vekybel - bravo za 39. teden. Si ena redkih, ki potrpežljivo čaka do konca user posted image .

rožca - zanimiva pesmca user posted image

Ja sej raje vidim da je otrok donošen kot mora bit pa še marec mi je ljubši. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
27.2.2010 11:18:38   
Zvezdici
Ja marec je čisto lep mesec.
Je tudi meni prav všeč.
Sicer se pa ne bi branila datuma 3.3. Ne vem zakaj.. enostavno ciljam na ta datum user posted image . Samo nisem optimist, da bo takrat kaj user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
27.2.2010 11:23:12   
Jessy
Ravno sem vam hotela napisat, da vam zavidam sonček, ker je pri nas še megla nad kotlino, pa je ravno v tem trenutku pokukalo sonce in bomo tudi mi imeli lepo vreme.

Naj povem, da moj včerajšnji podvig ni prinesel nobenih željenih rezultatov, razen totalne povoženosti in oteklih nog že navsezgodaj zjutraj.

Ker sem danes vstala že ob 8h, sem potem na kavču podremala še uro in pol, Neja je pa že tako navajena, da me pusti pri miru. Potem sem dvignila rit in odšla v trgovino po ribe, solato in še nekaj drugih malenkosti. Zdaj sem že pristavila juho, da bo za jutrijšnje kosilo (jo rada en dan prej skuham, da se ohladi in poberem dol maščobo), počasi pa se bom lotila še ostale kuhe.

Rožca, po moje boš ti kmalu v P! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
27.2.2010 11:24:36   
Jessy

Je tudi meni prav všeč.
Sicer se pa ne bi branila datuma 3.3. Ne vem zakaj.. enostavno ciljam na ta datum user posted image . Samo nisem optimist, da bo takrat kaj user posted image .

Tudi jaz ciljam na 3.3.! user posted image user posted image user posted image  Full mi je všeč datum!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
27.2.2010 11:24:38   
Čmrlika
Če dovolite vam predstavim našega Lukca!

user posted image

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
27.2.2010 11:26:46   
Jessy
Iiiiii, kaki cortek mali!!!! user posted image user posted image user posted image  Joj, zdaj imam pa še večjo željo za it.....user posted image

Čmrlika, sicer pa ne vem, zakaj sem jaz vedno mislila, da tudi tokrat pričakuješ deklico! user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
27.2.2010 11:29:55   
NM
O, čmrlika, kako ljubek sinko! Veliko se cartajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
27.2.2010 12:07:19   
sneguljka1
Evo se javljam da ne boste mislile da me ni nikjer, zadnje čase vas redno prebiram (zelo veliko za prebrat!) in me kar preseneča koliko otročičkov je že, nisem mislila da se že res toliko prej začne dogajat.
Čestitke vsem ki ste že frej, me veseli da je blo do zdaj z vsemi vse ok.
Danes mam končno resen namen pripravit torbo za porodnišnico zame in za user posted image , se še kar nekako nisem lotila ker se mi zdi še tako daleč tisti 27. marec ampak računam da bo kaj prej, samo ne preveč prej user posted image

Z menoj ni nič novega, še vedno si zdravim oko ker še vedno ni čist v redu, mi je kar grozno da moram jemat zdravila med nosečnostjo k ni ravno najbolje. Sicer se pa počutim odlično, le trebuh mi še vedno večkrat na dan otrdeva, ampak brez kakšnih bolečin. Včeraj smo šli v Celovec v Ikeo z mojo sestrico in sem brez problemov prehodila vse. Na koncu so me itak malo bolele noge ampak to so me tudi nazadnje, ko še nisem bla noseča user posted image , tako da je vse normalno.

Sicer je pa res dolgčas, praktično že od sredine decembra ne delam zaradi tega očesa, zdaj sem pa še pokurila ves letošnji dopust, danes pa uradno začenjam s porodniško. Moj dragi je tudi ves čas doma tako da skupaj preganjava dolgčas. Si pa predstavljajte biti skupaj non stop 3 mesece, večinoma doma. Zaenkrat nama še kar gre user posted image .

16.3. pride na obisk moja tašča iz Argentine in bo tukaj 5 tednov, v naši hiši, tako da bom mela dosti pomoči, mi ne bo treba kuhat in prat in pucat, si bosta lahko moja mami in tašča porazdelili delo user posted image . Mislim pa da ne bosta kaj pametovali glede user posted image , sta obe taki fajn in se ful dobro razumemo.

No toliko zaenkrat, pa obljubim da bom kmalu spet kaj pisala user posted image

< Sporočilo je popravil sneguljka1 -- 27.2.2010 12:08:10 >

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
27.2.2010 12:17:30   
maja.gal
Pozdravljene punce!

Najprej iskrene čestitke vsem 14-im (če sem pravilno preštela) mamicam, ki že imajo svoje štručkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
3soncek3 je kar pohitela, pa bi mogle skupej ležat v NM user posted image user posted image

Nekak zadnje čase nisem imela energije nič napisat, vas pa redno berem.
Jaz sem v zadnjih dveh tednih doživela že dva lažna alarma, tako da sploh več ne trzamuser posted image user posted image

Danes imam ravno 35.tednov in 4/7, pa bi res rada, da je vsaj 36. in da bo punčka donošena. Moj G mi je v sredo rekel, da se vidiva za vikend, ko je on dežuren v NM P ... menda zato, ker imam trebuh trd kot kamen, aktivnosti v maternici, tamala pa je z glavo že čist napikirana v izhoduser posted image user posted image user posted image

Sicer pa se mi je včer zvečer začelo spet dogajat ... krči kot menstrualni, bolečine v križu (te so pri meni zaradi discus hernie itak non-stop prisotne tko da ne vem kok so kej merodajne) in pa trd boleč trebuh user posted image user posted image user posted image ... pol me zašraufa in drži slabo minuto, pa spet enih 20 minut nič, pa spet pritisne bolečina, pa popusti in tko zdej skoz (presledki pa od 20 minut do dveh ur) ... Krvi nobene, voda ni odtekla, jaz pa ne vem več kaj naj si mislim user posted image user posted image Se mi je pa začel dogajat v ponedeljek, da sm v nožnici začutila user posted image ostro bolečino, kot bi me nekdo zarezal in nisem mogla niti koraka narediti ... G mi ni znal pojasnit, rekel je da se lahko krajša MV ... A ima katera izkušnje s takimi bolečinami?

Uf, no pa sm se mal oglasilauser posted image user posted image
Zdej pa če bo vse ok grem par sto metrov prehodit po sončku user posted image user posted image
Držite se punce!!! Rožca26, ti pa boš verjetn dons kr šla rodit ane?

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
27.2.2010 12:33:07   
naty28
Čmrlika, zelo je lep, pa kaki lepi črni laskiuser posted image user posted image user posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
27.2.2010 13:10:49   
*pupsa*
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

Se mi je pa začel dogajat v ponedeljek, da sm v nožnici začutila user posted image ostro bolečino, kot bi me nekdo zarezal in nisem mogla niti koraka narediti ... G mi ni znal pojasnit, rekel je da se lahko krajša MV ... A ima katera izkušnje s takimi bolečinami?

Jst imam iste probleme....full me reže v nožnici pa je G reku da lahko da je vnetje...izcedka pa nobenga, pogledu me pa tud ni tko d ne vem....sm jemala Vitagyn C za ta "vnetje" pa ni nč drugač, tko d ne vem...upam, da je to znak d se krajša MV in bom lahk kmal šla rodit.

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.2.2010 13:45:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Če dovolite vam predstavim našega Lukca!

user posted image

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kak cortek. Jest bi ga kr popapala. Zdej bi ekran prjela in ga popestvala. Ni kej čmrlika, s tvojim delata izjemno lepe otroke user posted image  Pa da ne bo pomote - so vsi otroci lepi.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
27.2.2010 13:47:18   
Anonimen
Samo, da se javim. Tudi midve sma prišle domov. Zara je Ok, ravno počivauser posted image , jst grem pa za njouser posted image user posted image user posted image

Več vam napišem proti večeru.

Aja da ne pozabim čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (Vas je toliko, da bi rabila kar nekaj časa, da bi vse šla skozi)

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.2.2010 13:52:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

Sicer pa se mi je včer zvečer začelo spet dogajat ... krči kot menstrualni, bolečine v križu (te so pri meni zaradi discus hernie itak non-stop prisotne tko da ne vem kok so kej merodajne) in pa trd boleč trebuh user posted image user posted image user posted image ... pol me zašraufa in drži slabo minuto, pa spet enih 20 minut nič, pa spet pritisne bolečina, pa popusti in tko zdej skoz (presledki pa od 20 minut do dveh ur) ... Krvi nobene, voda ni odtekla, jaz pa ne vem več kaj naj si mislim user posted image user posted image Se mi je pa začel dogajat v ponedeljek, da sm v nožnici začutila user posted image ostro bolečino, kot bi me nekdo zarezal in nisem mogla niti koraka narediti ... G mi ni znal pojasnit, rekel je da se lahko krajša MV ... A ima katera izkušnje s takimi bolečinami?

Rožca26, ti pa boš verjetn dons kr šla rodit ane?

Če mene vprašaš so to kr lepo popadki - tisti ta lažni. Čeprov ne vem, ker jih nisem mela. Glede bolečin - po vsej verjetnosti je to le priprava na porod. Sem že mojo G spraševala, če se čuti odpiranje in krajšanje MV, pa je rekla da ne.

Glede mene pa ... vem, da se neki res pripravlja, sam res upam, da bo dons. Še boljš bo pa jutri, ker če gledate po pesmici so nedeljski otroci fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul fajn user posted image  Pa če gledam po sebi, ki sem sredin otrok, bi rekla, da tale pesmica kr drži, pa za Vida moram rečt da tudi (ki je pa torkov otrok).

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.2.2010 13:54:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Samo, da se javim. Tudi midve sma prišle domov. Zara je Ok, ravno počivauser posted image , jst grem pa za njouser posted image user posted image user posted image

Več vam napišem proti večeru.

Aja da ne pozabim čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (Vas je toliko, da bi rabila kar nekaj časa, da bi vse šla skozi)

Sara - lepo pozdravljena med nami user posted image  Sedaj k si pa ti prišla domov, pa mislim, da bom jest odšla ... kmalu user posted image user posted image user posted image  Lepo odspi.

Čmrlika - tudi tebe sem zelo vesela, da si se nam spet oglasila.

Mislim, da bi se punce kr strinjale, da smo že obe močno pogrešale. No, pa sončka tut. Sam to bomo pa napisal takrat, ko se še ona oglasi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.2.2010 13:57:07   
Čmrlika
Jeeeej! Punce , čakamo novega user posted image ...

7Lina7 mi je poslala sms...direkt s pregleda je šla v P...otročku že primanjkuje plodovnice in bodo sprožili porod...

Torej navijamo...gremo mami, user posted image user posted image user posted image user posted image čim hitreje in čim lažje!user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.2.2010 14:34:08   
vekybel
čmrlika kakega lepega fantina imate user posted image user posted image user posted image  pa še sestrci je podoben. Čestitke še enkrat.

7lina7 držimo pestke za lino da se čim prej reši in dobi svojo štručko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sara2007 dobrodošla nazaj in tudi tebi čestitke.

Tako zdaj pa še domača naloga za vse mamice ki ste že nazaj doma: mi čakamo porodne zgodbe malih marčevk in marčkov user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.2.2010 14:39:04   
lenčy
živjo user posted image  oz. nekatere že mamiceuser posted image

js sm že cel dan na sončku pa sm vas malo pogrešala in vas prišla malo pogledat...
čmrlika kakšnega lušnega fantka imateuser posted image  naš bo pa ziher blonduser posted image
7lina7 v porodnišnici? upam, da se bo vse dobro izteklo pa naj bo hitro konec!
sara2007 vi pa že doma? joj komaj čakam na marec, da rodim, da tudi jaz pridem iz P pa kmalu ven na sončka. danes bi lhk kr prazen voziček porivala, tk lepo vreme jeuser posted image  ampak pol bi ker mislu, da sm bolnauser posted image
maja.gal sj sva lahko tudi me skupaj v Puser posted image

nč js grem spet vn še sonček ponucat, pa psa na sprehod pelat, vas še kaj berem, pa lepo izkoristite dan!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.2.2010 15:08:13   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Je tudi meni prav všeč.

Tudi jaz ciljam na 3.3.! user posted image user posted image user posted image  Full mi je všeč datum!

Upajmo, da nama rata na ta datum kaj, hehe.

čmrlika - res imaš lepega sinkota!
sneguljka - super, da si se po dolgem času spet javila. Sem že pozabila.. v kateri P si rekla, da boš rodila?

maja.gal - tudi tebe že ni bilo dolgo tu. user posted image Pa uživaj na sončku!

sara - user posted image user posted image user posted image da sta že doma ter da je že vse za tabo. Kako s pa ti počutiš? Že komaj čakam, da jo bomo lahko videli. user posted image   Aja.. kako jo je pa živa sprejela?

lina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pestke, da hitro mine!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.2.2010 15:29:24   
Zvezdici
Aja čmrlika - kako je pa pri tebi taja sprejela lukata?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 15:49:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
27.2.2010 15:49:47   
Jessy
Sara, dobrodošla doma! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam še tvojo zgodbo!!!

7lina7, srečno in čim manj boleče!!!user posted image user posted image user posted image

Zvezdici, bomo videli kako bo z datumom. Meni je danes moj user posted image  sumljiv. Od 8h zjutraj do zdaj sem ga le 6x čutila (do 12h pa le 1x in sem že mislila v P poklicat, pol se je pa le javil - lump), prejšnje dni pa sem naštela čez 10 gibov do tega časa. Bom videla, kaj bo še v naslednjih urah. V glavnem, zelo se je umiril. Končno!

Jaz sem spet v cunjicah. Perem še zadnjo porcijo. Nekaj me že čaka za likanje, ampak zdaj sem že tako utrujena, da moram malce na kavč. Nejo sta peljala tast in tašča na dolg sprehod, tako da imam kar mir.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.