ursa_p
|
Cer! Jaz sem se vedno doma. Danes sva bila z Galom naprej s kolesom naokoli, potem s traktorjem, ob 4-ih pa smo bili povabljeni na rojstni dan Galovega prijatelja. Malo prej smo prisli domov, sedaj pa se bova pocasi z dragim odpravila (samo se domov mora prit iz sestanka) na verjetno zadnji druzabni vecer pred porodom. Sem si danes zazelela, da bi imeli en druzabni vecer, pa so imeli prijateli tocno enake misli, tako da smo bili takoj vsi za. Edino en par bo manjkal, ker nima varstva (ps: to sta tistidve, ki me redno tukaj cekirata, ce sem se doma ) Mi je dragi ukazal, da do nedelje ne smem rodit, ker je se finale hokeja. Zoey ... me veseli, da si se opogumila glede fotkanja. Pa pokazi nam fotke, ko bodo pripravljene. Sicer pa res ni bilo pametno skakanje, lahko da si si pretegnila kako misico. Meni se to dogaja, kadar se prevec smejim ali pa ko kasljam in kiham. Res ni fajn, pa boli ko hudic. Ampak zdej je prepozno za popravek ... upam, da te kmalu neha bolet!!! Sem te pa ze zadnjic hotla vprasat. Kje pa dela tvoj dragi, ker vidim, da ima precej fotk iz modnish pist. Al so to tudi tvoje fotke. Super so. Naty28 ... racunalnik ... jaz ga ne bi odstranila, ampak bi ga pa prizigala le, ko bo to potrebno, ne pa da bi bil cel dan prizgan. To ze mene v dnevni sobi moti, da mi cel dan brni, pa v bistvu ga sploh ne slisis, dokler ga ne ugasnes. Otrocki ... same lepe otrocke imamo. Ne vem ali je Tjasa ze pokazala Urbana, ampak jaz sem ga videla na fb-ju in v zivo ... kako krasni otrocki so. Se ostale jih lahko pokazete. Lep vecer, Ursa
|