maja.gal
|
Pozdravljene punce! Najprej iskrene čestitke vsem 14-im (če sem pravilno preštela) mamicam, ki že imajo svoje štručke . 3soncek3 je kar pohitela, pa bi mogle skupej ležat v NM Nekak zadnje čase nisem imela energije nič napisat, vas pa redno berem. Jaz sem v zadnjih dveh tednih doživela že dva lažna alarma, tako da sploh več ne trzam Danes imam ravno 35.tednov in 4/7, pa bi res rada, da je vsaj 36. in da bo punčka donošena. Moj G mi je v sredo rekel, da se vidiva za vikend, ko je on dežuren v NM P ... menda zato, ker imam trebuh trd kot kamen, aktivnosti v maternici, tamala pa je z glavo že čist napikirana v izhod Sicer pa se mi je včer zvečer začelo spet dogajat ... krči kot menstrualni, bolečine v križu (te so pri meni zaradi discus hernie itak non-stop prisotne tko da ne vem kok so kej merodajne) in pa trd boleč trebuh ... pol me zašraufa in drži slabo minuto, pa spet enih 20 minut nič, pa spet pritisne bolečina, pa popusti in tko zdej skoz (presledki pa od 20 minut do dveh ur) ... Krvi nobene, voda ni odtekla, jaz pa ne vem več kaj naj si mislim Se mi je pa začel dogajat v ponedeljek, da sm v nožnici začutila ostro bolečino, kot bi me nekdo zarezal in nisem mogla niti koraka narediti ... G mi ni znal pojasnit, rekel je da se lahko krajša MV ... A ima katera izkušnje s takimi bolečinami? Uf, no pa sm se mal oglasila Zdej pa če bo vse ok grem par sto metrov prehodit po sončku Držite se punce!!! Rožca26, ti pa boš verjetn dons kr šla rodit ane?