3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: populis Čaw. rebeca hvala za vprašanje , Lara je v varstvu jaz v službi. Je bila brez vročine več kot en dan in pol tako da sem jo kr peljala. Sem rekla da jo pridem iskat po kosilu pa je gospa rekla da BZ, nja lepo poje in gre tam spat pa jo normalno dvignem ob 16 00. Upam da bo jedla, ko bo z svojimi kompanjoni skupaj za mizo . Je pa stnankala potem včeraj celo dozo rehidratorja, sok in sigurno več kot 3 dcl kakava, .Da en govorim kolk sem v luft skakala . Edino kar me skrbi je to ,da se ni od 22 00 zvečer in do 08 00 zjutraj nič polulala , bom jutri vprašala ko imamo sistematiko. I have to workit , se tipkamo. Aja zima je zuni spet .............................. Lara veš kaj, prav si naredila, da si jo kr dala v varstvo. Jaz sem dala Irayo tud po dveh dneh brez vročine kr v vrtec, čeprav je še slabo jedla doma. Prvi dan me je malo skrbelo kako bo, če bo jedla, spala, če ne bo preutrujena.....pa je tam postala čisto zdrava. Začela jest in vse je štimalo. Meni se zdi, da sem boljše naredila, kot da bi jo imela še kak dan doma. Jaz mislim, da bo s tvojo Laro enako. Glede pleničke....saj veš kaj pomeni suha plenička...dehidracijo...upam, da se motim, ker so še drugi znaki, suhe ustnice itd., ampak če praviš, da ti je pila. Bo, bo...pol že bo. Lara, madona, samo 3 deci je pa zanjo ogromno... ... pokliči v varstvo kako je kaj lula, naš je tudi zadnjič enkrat (pa je bil zdrav) bil ob 5h zjutraj suh, pa je zvečer popil svojih 2 deci mleka in še 1 deci čaja enkrat ponoč... tako, da mogoče le ni taka panika... upam... p.s. v današnji Oni je članek Prva trma, kaj pa zdaj?... odlično... včasih se mi zdi, da imam jaz tam nekoga, ki je telepatsko povezan z menoj, ker je dostikrat kaj takega v Oni, ki je ravno aktulno pri meni
|