|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 9:06:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
9.3.2010 9:12:51   
nanka
dobro jutro, lep pozdrav iz domačega kavča. Midve z Natko sva doma, ker je babi na enem srečanju, šoping je zaradi vremena odpadel. tamala razgraja in vpije, pa razmetava, meni pa kavica diši.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.3.2010 9:20:28   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

inigo, pri otrocih rs ne veš - je bolje vseeno biti previden in pogledat, če ga kaj boli. upam, da se bo navadil.

ja sj! pol pa letim tja ko munjena, ga stisnem k sebi, pol se mi pa smeji... uno naglas! češ, joj kk sm te dobo! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 9:41:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.3.2010 9:53:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja, kolk imam jaz zlatega nečaka - večarj mi je iz bolnice poslal SMS z lepimi željami za 8. marec - sem se skoraj zjokala

Zdaj pa šibam do Maribora, jutri naj bi šla pa na Primorsko, ampak bom prestavila, ker na burjo in sneg pa res nimam nobene posebne želje it.

1. user posted image user posted image user posted image ... kako je mali?... bo vse v redu z njim? user posted image
ti moram priznat, da sem v soboto zvečer tako jokala ko dež, ko sem se spomnila nanj... ej, vse mi je spet ven udarilo od naše Deje... user posted image ...

2. za jutri pa kar prestavi... moj bi moral tudi jutri it nekam v eno firmo v okolici Gorice, pa je rekel, da bo danes probal zrihtat, da prestavijo, ker vprašanje, če bi sploh prišli dlje od Razdrtega... napovedi so ubitačne... evo, dobila obvestilo, da so kar oni iz one firme zaradi vremenske napovedi prestavili sestanek user posted image ... že vedo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4380
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:09:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:13:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:16:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:35:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4384
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:45:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4385
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:45:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4386
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:45:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4387
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 10:52:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4388
9.3.2010 11:04:51   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

3jeVi, si dobla rožo pol? user posted image

To tud mene zanima, če lahkuser posted image

... ma, sem... je vzel Lovra in rožico, pa rekel: Greva mamici rožico dat, ko naju ima tako rada in lepo skrbi za naju. Midva pa samo čakava, da naju pockrlja.
... ej, saj mi je bilo lepo in mi je šlo na jok, in sem oba močno objela (op. Lovro se je upiral, ker je imel tisti moment nekaj drugega v glavi, da mora naredit user posted image )... samo nekak sem vedela, da požiram svoj pravi občutek in se grizem v jezik... user posted image ... ma ja, rebeca, tako kot praviš, včasih je bolje, da pač preslišiš kaj pa čau... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:07:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4390
9.3.2010 11:09:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Čaw.

rebeca hvala za vprašanjeuser posted image , Lara je v varstvu jaz v službi. Je bila brez vročine več kot en dan in pol tako da sem jo kr peljala. Sem rekla da jo pridem iskat po kosilu pa je gospa rekla da BZ, nja lepo poje in gre tam spat pa jo normalno dvignem ob 16 00. Upam da bo jedla, ko bo z svojimi kompanjoni skupaj za mizouser posted image . Je pa stnankala potem včeraj celo dozo rehidratorja, sok in sigurno več kot 3 dcl kakava, user posted image user posted image .Da en govorim kolk sem v luft skakalauser posted image . Edino kar me skrbi je to ,da se ni od 22 00 zvečer in do 08 00 zjutraj nič polulala user posted image , bom jutri vprašala ko imamo sistematiko.

I have to workituser posted image , se tipkamo.

Aja zima je zuni spet ..............................

Lara user posted image veš kaj, prav si naredila, da si jo kr dala v varstvo. Jaz sem dala Irayo tud po dveh dneh brez vročine kr v vrtec, čeprav je še slabo jedla doma. Prvi dan me je malo skrbelo kako bo, če bo jedla, spala, če ne bo preutrujena.....pa je tam postala čisto zdrava. Začela jest in vse je štimalo.
Meni se zdi, da sem boljše naredila, kot da bi jo imela še kak dan doma. Jaz mislim, da bo s tvojo Laro enako.

Glede pleničke....saj veš kaj pomeni suha plenička...dehidracijo...upam, da se motim, ker so še drugi znaki, suhe ustnice itd., ampak če praviš, da ti je pila. Bo, bo...pol že bo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Lara, madona, samo 3 deci je pa zanjo ogromno... user posted image ... pokliči v varstvo kako je kaj lula, naš je tudi zadnjič enkrat (pa je bil zdrav) bil ob 5h zjutraj suh, pa je zvečer popil svojih 2 deci mleka in še 1 deci čaja enkrat ponoč... tako, da mogoče le ni taka panika... upam...

p.s. v današnji Oni je članek Prva trma, kaj pa zdaj?... odlično... včasih se mi zdi, da imam jaz tam nekoga, ki je telepatsko povezan z menoj, ker je dostikrat kaj takega v Oni, ki je ravno aktulno pri meni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:15:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4393
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:31:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4394
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:38:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4395
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:39:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4396
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:50:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4397
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 12:03:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4398
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 12:30:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.3.2010 13:21:49   
bastian111
Pa sem si vzela čas za vse Vas, najprej HVALA za čestitke za rojstni dan za vse lepe misli in skrbi. Dnevi minevajo kot bi mignil,počasi bomo pihnili drugo svečko. Gal je velik 94 cm in 13500 g. Veliko hodi ,skače in se lepo pri mizi obnaša.Mal me skrbi govor , ki še ni čisto razločen .Besede povezuje to pa je tudi vse, ima še čas ampak njegovi nekateri vrstiki že lepo povezujejo besede pa čeprav samo dve ali tri besede.Znanos nas opozarja , da otok koliko je star toliko besed bi mogel povezovati. No drugače je vse v redu uhanček se nama ni nikoli zagnojil prav paše mu in v vrtcu je pravi Jack! Ima že svojo sobo in velikooo posteljo z zaščito da ne pade in ponoči lahko pride k meni če je to potrebno. Res je ene boste ali pa ste že drugič mamice ČESTITKE! Sama sem vedno hotela imeti dva do tri otroke. Želim Vsem tistim princem in princepesam ,ki so bolani hitro okrevanje. Lp

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 9.3.2010 13:22:44 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?