metuljcek321
|
bolančki - veliki & mali - how are you today? Oscar night - oh yeah, to mi deli ... krasni so bli, vsi po vrsti ... pa za Sandro & Jeffa - sem ful hepi zanju! kuhanje - to mi je pa tko bljak, da ni res. Pečem brez problema - vse, kar češ (potica, krofi, torte, kokosove kocke - my specialty - taka in onaka peciva), ampak kuha mi pa sploh ne potegne. Pa sicer, kar naredim, je prav super, ampak meni se zdi škoda časa za to. Zdaj, ko je mami doma na bolniški, nas pa ona razvaja. Je definitivno NAJBOLJŠA kuharica tega planeta! nedeljska kosila, k ste jih omenjala, so bila pa vsa po vrtsi yummy, yummy, yummy, ej. marmorni kolač - neboglasnica, res je dober, a ne da? A veš, kaj jaz naredim z njim? Prerežem ga na pol, mal navlažim s kompotom, premažem z brusnčno/jagodovo ipd. marmelado, zgoraj pa s smetano, potresem s čokoladnimi mrvicami & je tko na hitrco ful okusna zadevica Čokolino - still very much "in"! hd, kaj lepega bo dobil tvoj za okroglo? ... aha, tattoo sounds OK ... Pa tvoj praznovalec, mojček? Uf, kakšne želje imajo možički, opala. In tudi tvoj, nanka - meni se zdi, da bo tale Dunaj zadel glavico na žebljico dan žena - v šoli so nas presenetili z gostijo izbranih sladkarij - mnjamsi, mnjamsi, doma pa zvončki, lončnica, Merci, kremšnite & Anjina čestitka/slikica za na steno - taka kjut, preprosta, zadaj lepa misel - res se vedno tko lepo potrudijo v vrtcu, da sem čist ganjena. Za vzgojiteljico & pomočnico sem kupila vsaki ene Merci, napisala kratko misel, prilepila mini mašnjico & sta bli very happy populis, o, čopkica mala! Se že vidi, da gre na bolje. Samo še nos zafunkcionira, tečnoba izgine, apetit se povrne, pa ste na konju. Jutri bo že much, much better, you'll see. Kako si pa ti? slinček - ga ima rada gor, ko pa se ji zazdni, da ga ne bi imela več, se začne zadaj grabiti zanj & govori: "Doj, doj, doj" (= dol). Kaj pa, če bi poskusla dat gor kakšnega drugega? Mi imamo točno takega kot populisina Lara na tej zadnji slikci. zimska, hej-hoj! Ooo, kake fletne slikce. In kdaj, o, kdaj si ratala rjavolaska? Je bil to tisti makeover tik pred zdajci? Umpa, samo en pravi odgovor rabiš. Čutim, da bo priletel, boš vidla! En založnik se bo pa menda že zganil, no ... I'm keeping my fingers crossed for you. .............. ooooooooooooooo, evo, evo, že dogaja. I KNEW IT! Majuška, here I am, here I am. 3jemi, a ne, da Toli je pa res kul. Kolk se to nabere s kovančki ... opala, opala, tudi naši lepo brenči tam notri Inigo, sveže, živahno, beautiful, tudi jaz bi tu spala kot polh, priznam A zahvalo za SPAR NALEPKE si zadnjič vidla? Merci beaucoup! Btw: če ima še katera kaj viška, se priporočam. Thanks! Anika, kulsko za dudico, good luck v vrtcu! Zdravi bodte. Štern - to bo še zanimivo, obviously ... zaenkrat še nič šokantnega, though.