Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:33:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jutrooooooooo! Uf, danes zjutraj sem bila spet mama petim otrokom. S tem, da je najmlajši vstal že ob pol šestih. Lump! Se mu dogaja, ni kaj. Kako ste pa vi spali? jutro! Staš, lump... daj mami malo spat... ... 5 otrokom... sem morala kar malo računat... 3 + 1 (mož), pa mi še vedno en preveč hodi Moji trije pamžki in kolegičina dva. Je celo noč bruhala, pa me je prosila, da ju odpeljem. Moža pa nisem štela, ker sem ga samo s postelje brcnila, ker je zaspal in je odvihral proti kopalnici, službi... Zdaj računica štima, ? Samo zate pa bom odprla velik kozarec nutelle , za prvo silo pa , da glavobol izgine. Mene je tudi matrala dva dni migrena, da pop... Nanka: kje si? Zakopana nekje v snegu?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 8:38:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:46:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
Poštar zvoni samo dvakrat...odprem in me skoraj odpihne. Uf, kako piha... Brrr, ne maram vetra!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 8:48:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:48:15
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro bejbe, kako gre? Danes je pa smotano deževno jutro, sem dragega kar prosila, da me direkt do službe zategne ... ta glavna papirologija je za mano, srkam kavico, počasi prebiram maile in gledam, kaj me še čaka za danes. Popoldne sem zmenjena s kolegico, mamico ki nam bo dala prerasle cunjice za drugo kolegico ... madona, sem ratala prav hud distributer za second-hand stvari pa še nekaj za zajtrk ...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 8:48:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:54:33
|
|
|
|
Majuska
|
Lumpa, luštne fotke
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:17:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Poštar zvoni samo dvakrat...odprem in me skoraj odpihne. Uf, kako piha... Brrr, ne maram vetra!!!!!!!! Kje si ti gorjanka doma? Tle nič ne piha Čaki, ti prilepim zemljevid . Ne, resno, tako piha, da je prevrnilo korito rož.Še dobro, da sem obtežena, .
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:18:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ok, zdaj pa malo resnosti, punce drage. Grem. Pridem nazaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:28:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:35:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis no vidiš, vsaka stvar je za neki dobra to jaz vedno trdim
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:39:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:41:08
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kolk sm besna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se zmenim, pridem po gospo, me celo prevoha in preliže njen cucek, ona pa sploh ne ve, da sva dogovorjeni in je sploh ni doma. Grrrrr. Uf, uf, sem se spihala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:41:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:42:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Naša bo še tudi neki časa v bundi. Mi v možganih seka: čim kasneje slečt in v jeseni čim kasneje oblečt, kaj je pa prav pa tud ne vem. Meni če je vroče se slečem, če me zebe se oblečem, otročki so pa druga zgodba........................................... se strinjam, mene je tud mama to naučila...od nekdaj že to "pravilo" velja pri meni. In jaz to pravilo prenašam na otroke...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:43:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:43:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:49:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:50:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:51:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
_rebeca_: si dobila pošto?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:52:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:52:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Moji trije pamžki in kolegičina dva. Je celo noč bruhala, pa me je prosila, da ju odpeljem. Moža pa nisem štela, ker sem ga samo s postelje brcnila, ker je zaspal in je odvihral proti kopalnici, službi... Zdaj računica štima, ? Samo zate pa bom odprla velik kozarec nutelle , za prvo silo pa , da glavobol izgine. Mene je tudi matrala dva dni migrena, da pop... ad1... štima... hvala... ad2... hvala.... saj bom še kakšno roladico stisnla, pa bo bolje... pa vode se bom natankala... ... za migreno... mater, od kje se ta hudič vzame...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:54:38
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nodi ja IZVIRNO SPOROČILO: populis he he he, škrat Nodi je zacopral Lukca! Ej pa to ne moreš verjet kako se zabubijo ko je risanka prižgana, ne šmirgla za 5 posto, edino če ji rečem čokolada ali pa boni obrne glavo ... pri nas pa tudi čokolada ne pali več, tudi če si jo sam prinese... ko pade not, pade not... samo pri nas Nodi ne gre... samo ono svojo Malo kraljično hoče gledat
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:55:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
3jeMi: ops, sem že odgovorila.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 4.3.2010 9:56:39 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:56:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... pri nas pa tudi čokolada ne pali več, tudi če si jo sam prinese... ko pade not, pade not... samo pri nas Nodi ne gre... samo ono svojo Malo kraljično hoče gledat Naš pa komaj dočaka kaj drugega kot Winx-ice, rad gleda pa Telebajske, Mojster Miha... Tudi po 40 minut sedi in komentira poleg.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezenČeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
SPANJEriba5KJE SPI VAŠ OTROKPRI VAS V POSTELJI (
22%)
V SVOJI POSTELJICI (
52%)
V SVOJ SOBI (
26%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!