metuljcek321
|
'Čer! Umpa, ornk tragikomedija, ti rečem. Se je pa sicer dobro držala, je razpoložena, ješča, ... Očke ima boge, pa kašlja every now & then (ponoči jo napade, da je joj), vročine ni (& upam, da je ne bo). Hvala vsem za pikepoke ... pomagajo! Izvid brisa je res pokazal, da gre za virusno vnetje, kri je OK, izvide blata dobimo naknadno - najbrž spomladi - torej čez cca. pol leta Ni mi všeč, k še kar tolikokrat kaka. Odkar smo imeli na obisku ritavirus ... opsi ... rotavirus ... ene 5x na dan kakica. Včasih ful materiala, včasih za mišji drekec. No, bomo vidli na izvidih, kaj je na stvari. netki, kje bo padla praksa? zimske razmere - oh my dear God, pa ju3 bo pravi sodni dan Sem dobila mejl, da je jutrišnje državno tekmovanje iz angleščine prestavljeno zaradi vremenskih razmer ... datum bo javljen naknadno ... marička, me kar mal stiska, no. Primorke, Kraševke, pazte nase tomorrow! populis, odlične novice z vaših logov. Lepo brat, da sta both, mommy & daughter, OK! Odlično, odlično, zdaj pa novim dogodivščinam naproti. Kako lulanje? Je blo potem kaj? 3jemi, oh yes, rožca je tu. Jaz sem pridelala kar 5 lončnic altogether - nekaj v šoli, nekaj doma. Katera rabi? Ouje, mojček, tudi pri vas gre na boljše! Naše male punce so face, ni kaj. ..... Neeeeee, noooooo. Kašelj & bruhanje ... to se pa res človeku kar srce strga, ko revček mali da ven še tisto, kar si mu s tako težavo spravil dol. Umpa, odličen dan, sem z užitkom prebrala mini obnovico. Upam, da je blo do večera tko. Bastian, vau, kakšnega korenjaka imaš. Unbelievable! Berem, da se krasno rihtata Le tako naprej! Jejžeštana, Almera, kakšno noro akcijo si imela pa ti danes na AC. Ma, sam, da si ti OK. Zdaj se pa lepo usedi & pomiri, mora bit grozen feeling. Nekaj dni nazaj je moja sodelavka tud imela akcijo posebne sorte na AC - se ji je en zaletel v desni bok, k se je priključeval iz desnega dela AC ... jo je zavrtelo, imajo vse na kameri - k sreči ni blo kaj dosti škode, bi blo pa komot za v kakšen action-packed movie Ej, ful lepo od nečaka, ja. gr, eno šokoladico po grlu & bo bolje. Pestro je blo, vidim. populis, frajla, tamaučica spi že od 19.45, al kaj? Ma, noro dobr! hd, kako Kali? Kaj dogaja? Aha, berem ... držim pesti, da se hitr zrihta. mleko - in the morning, ko vstane - zagrabi flaško & zradira. kosmato oprsje divje Salome ja, kolk sem se narežala ... že spet totalno zavajajoč naslov, jaz pa ko bebček padem na to ... potem pa psiček ... dobr so me naplahtali, pogrnila sem na celi črti. rebeca, he, he, aktualen štos, ni kaj. Ojej, mami nanka, hud tempo je pri vas z boleznimi. Srčno vam želim, da ste z njimi za dooooolgo zaključili. Kako maturantka? Si je že izbrala frizuro? Avto veliko vozi? Gre? IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ... sva se danes ene pol ure žogala, sem ga ornk zmatrala, ker je šla žoga po celem stanovanju in upam, da bo dobro spal. , tud pri nas je "goga" zakon ... jo meče naokoli & govori: "Opa, opa" Si boš vzela cajt za eno krepčilno kopel? Tvoj je danes spregledal?