Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 8.3.2010 9:27:56
|
|
|
|
Majuska
|
Uh, sem morala pobrskat po mojem arhivu ... rumene vrtnice naj bi bile simbol prijateljstva - zato vam pošiljam eno luštno slikco in vam želim prekrasen ženski praznik!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 9:30:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 9:37:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 9:49:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 9:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 8.3.2010 10:06:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jutro.... moj dan bo pa v izi sem včeraj zvečer skuhala zelenjavno mineštro za naju z lukijem in spekla svinjske zrezke za mojega, tak da kosilo za danes je gotovo... bom šla kr uživat, ko bo popoldan spal... vsem eno rožico za dan žena, sicer pa je naša bivša misica izjavila, da ona dneva žena ne praznuje, ker ni žena. ta pa je MOČNA no sej... meni je mož v petek rekel, da letos mi pa MORA kupit rožo za dan žena, ker letos sem pa končno žena za dan žena... ej, mi je žal, da tisti moment nisem bila pri volji in mu rekla, da če jo MORA, mi ji ni treba kupit... bz bz, vam pravim... in ta moment, glede na njegovo izjavo ne vem kako bom rožo sprejela, če mi jo bo res kupil... naj jo sprejmem hinavsko, ali pa pač rečem kar si mislim, tako kot on...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:12:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:25:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:44:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:51:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 8.3.2010 10:55:06
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa vsem eno rožico za dan žena, sicer pa je naša bivša misica izjavila, da ona dneva žena ne praznuje, ker ni žena. Ja, ja to izjavo sem pa zjutraj slišala, mah misica kot misica, saj človek ne pričakuje nič od nje, vsaj tiho naj bi bila. Vsem želim en lep, nepozaben dan, pa da bi trajal celo leto. Jaz tega praznika ne praznujem, pravzaprav ga nikoli nisem, rožic pa tudi ne dobim ( moja izrecna želja) tako da me dragi pridno posluša. HD vidim, da ima tvoj dragi precej drag okus, tudi moj. Tisto kar si on želi meni ni dosegljivo, ozitroma kar si sam želi to tudi kupi, tako da meni bolj malo ostane. Ima pa julija 40 in se mi niti sanja ne s čim naj ga presenetim. Tudi moj sanja o Tatooju že nekaj časa, samo ima problem ker ne ve kaj in kam naj si da, ko bo to vedel bo v salonu, tako da tudi če mu dam bon ga za zdaj še nebi izkoristil, niti ne ve velikosti. Sem nam pa rezervirala spanje na Dunaju, tako da ga bom peljala na Dunaj za dva dni ( zenkrat je še presenečenje) tako da če ne najdem nič pametnega to ostane za darilo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 8.3.2010 10:58:17
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 nisi v pomoč :) vem, kako je...moj je glih tak... že ful dolgo si želi eno uro ročno, ampak to so cifre okol 2 jurja... tak da te šiša, HD... ... sem mislila, da je samo moj tak... ali pa fotoaparat profi za 3 jurje... ... joj, so res... rebeca... mah ja, samo zadnje čase mi mož daje občutek, da vsako stvar MORA naredit... kot, da ga jaz v vse silim... ... ah, bz...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:15:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:17:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 8.3.2010 11:17:58
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Naša čopka, danes si je sama zaželela tako frizuro. Sredi noči se je vlekla za laske in govorila kopka kopka? WFT? Ker sem bil primerno zlepljena mi je šele ob sončku potegnilo. Lara drugače nima vročine je pq ultra tečna in ultra ji teče iz noska gost šmrkelj tako da se iz stanovanja non stop sliši tuljenje. 1.fiziološka+baby vac 2.z šprico doziram Rehidrato bimbi 3.tuli kar tako ... kljub tuljenju, punca zgleda MNOGOOOOOOO bolje kot prejšnje dni... ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:21:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:25:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:32:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:49:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:54:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 11:58:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 12:00:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezenČeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ste že kdaj...?binyySte že kdaj sexali v dvigalu?da (
4%)
ne (
66%)
ne, ampak si želim (
17%)
ne, najraj sem na postelji (
12%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!